Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-04-2004, 11:18   #1
Mr Logest
Użytkownik Forum

Mr Logest's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004

Domyślny Lurowanie GS cd odcinek " złe sqtki "

wracam sobie do venore spokojnie po huncie... mam resztki strzalek bolty sie skoncyzly i widze.. ? ps zamrozone.. i pfieldy na drodze... mysle..znowu lur gs pod brame..to pomoge kolegom, odciagne bydle spod bramy..
i niemila niespodzianka... (po dordze sporo trupow bylo dodam..) nie jedne gs ale dwa..nie zdazylem ss strzelic nawet..dobrze z e troche luda sie zbieglo i pomagalo,
ale i tak byl jakis lolq co uhowal je złośliwie...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-04-2004, 12:05   #2
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

Heh, czesto sie to zdarza w venore... Jak milo xD na zdjeciu jest moj kumpel ze szkoly (wojtasikboss), heh nic mi nie mowil

Znajduje sie tam jeszcze qmpela Lancer of danubia

Fajnie tak znajomych na czyichś sskach widziec

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline  
stary 24-04-2004, 14:41   #3
don'diego
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan

don'diego ma numer GG 7082535
Domyślny

tez spodkalem kilka zlurowanych stworkow typy zerk(zginolem przez niego )
stary 24-04-2004, 14:43   #4
RzeŸnia 666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 03 2004

Domyślny

Widziałem to z innej perspektywy.

Wracam z kumplem z Venore, dodam, że miałem włączone "follow" na kumplu, a tu nagle wyskakuje GS zza ekranu. Jakiś koleś przed nim uciekał. Gs miał czarne życie, prawie nie żył, niestety kumpel stanął mu na drodze i przyblokował go, co spowodowało, że niefortunny blocker (palladyn) zginął. Trochę się zestresowałem i zacząłem uciekać, a dopiero po chwili zobaczyłem, że ten gs ledwo żyje. Przylutowałem mu z łuku i bydle padło...

Kiedy doszedłem do Dwarven Bridge, zobaczyłem zgraje ludzi bojących się gs'a i dlatego nie schodzących na dół
RzeŸnia 666 jest offline  
stary 24-04-2004, 15:51   #5
Avanti Sorcerrer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2004

Avanti Sorcerrer ma numer GG 7290369
Domyślny Gs'ki SUX

Wogle nie cierpie GSow !!!! Zeby muc lightem bic GS'y to trzeba miec zajefajny internet bez lagow

Ja raz na 14-16 lvlu ( dawno temu ) pod venore zdeptalem gsowi nogi :-) bo gonil kogos innego :-)
Avanti Sorcerrer jest offline  
stary 24-04-2004, 16:00   #6
idZi Master Of Dizaster
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2004

Domyślny grrr

o jesoo .. wczoraj w godzinach 9-10 na serverze Rubera ktoś zrulował pod most dwarfów 2 gs'y totalna porazka pełno deathow przepychanka i Pk ..

-.^
idZi Master Of Dizaster jest offline  
stary 24-04-2004, 16:00   #7
emill
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 03 2004

emill ma numer GG 4990327
Domyślny

hmmm...mi się wydaje że to corat częstże zjawisko (szczegulnie kolo venory) bo tam jest poh...ja tylko raz w rzyciu zrobilem cos takiego... i prawie bana dostałem....
emill jest offline  
stary 24-04-2004, 16:01   #8
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny Lurowanie GS cd odcinek " złe sqtki "

Screeny fajne ale i dlatego boje się do venore chodzić a na światach non pvp musi być jazda. Raz z kumplem szliśmy sobie do venore (Isara) i se pod wejściem dragon lord stał. Wtedy była jazda.
Rankor jest offline  
stary 24-04-2004, 16:08   #9
Novar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
Novar ma numer GG 1225840
Domyślny

Ehhh, takie życie Trzeba się męczyć z takimi co to lurują, ale żeby jeszcze uhać GSy??? To chyb amu bardzo na loocie zależało z waszych ciał, ale i tak by było ciężko je wziąćś bo gs by się wkońcu puścił za tym kolesiem co go cały czas uhał! Ja osobiście jeszcze nigdy nie spotkałem niczego zloorowanego, ale mój brat uciekał przedgs nawet z carlin do ab!!! Jak tam się znalazł gs to ja niewiem!? Możliwe jest żeby któś go z molts ciągnął na powierzchnie???
Novar jest offline  
stary 24-04-2004, 20:09   #10
Triciol Pogromca
Użytkownik Forum

Triciol Pogromca's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?

Triciol Pogromca ma numer GG 1435265
Domyślny

Hehe moze i lurowanie to fajna zabawa ale mi to nie pasi:/ Tak chamsko koleś idzie ma full bp lootu zdobyl se lvl i skille a tu GS i dead:/
stary 29-04-2004, 13:45   #11
Bigvirus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 02 2004

Bigvirus ma numer GG 1493652
Domyślny hmm

MIales pecha
Lurowanie spko rzecz
Bigvirus jest offline  
stary 26-05-2004, 22:33   #12
Randagast z isarki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2004

Randagast z isarki ma numer GG 4529618
Domyślny

nienawidze takich sqw........ poprostu Coś mnie bierze jak ide do venore i 3 na 4 razy jak tam byłem psotkałem gsa i musiałem sd strzelać bo miałem 23 lvl !!
Randagast z isarki jest offline  
stary 27-05-2004, 05:09   #13
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Ja raz wracając z PoHu traiłem na GS'a i oc ywiście dead (stał pomiędzy miastem a mna )
Nie cierpie lurowania - przez to ginie zbyt wielu ludzi, którzy chceili spokojnie expoiwać i skillować sobie.
Na non-pvp jest ogólnie amasakra zwłaszcza z lurowaniem
Przecież to ejst jeden wielki rook :/
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline  
stary 27-05-2004, 09:02   #14
Detoks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Detoks ma numer GG 810148
Domyślny

To jest nic
Wczoraj chcieliśmy DL pod temple na PoH wyciągnąc ale nie udało się do tego padłem bo lurowałem
Detoks jest offline  
stary 27-05-2004, 10:22   #15
Vozofi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 05 2004

Domyślny

Heheh.. ale to jeszcze nic bo ja widziałem pod Venore jakieś 4 gs'y i 2 dragy to tyle bylo zgonow ..
Vozofi jest offline  
stary 01-06-2004, 20:19   #16
tomekk
Użytkownik forum

tomekk's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2004
Lokacja: Iława

tomekk ma numer GG 6606816
Domyślny Fajne screeny z Gs'owania

Cool pokazałeś złą prawdę o Giant Spiderach
tomekk jest offline  
stary 01-06-2004, 21:15   #17
Winged Vallor
Użytkownik Forum

Winged Vallor's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2004

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
Winged Vallor ma numer GG 8089546
Domyślny

cOOl FootkI

Ostatnio druid <40 lvl> zloorowal to bydle pod d-brige. No to ja go zaczynam lac a tu ten drut go leczy i probuje mi zastawic droge !? ?( No to lipa ale zwialem )
stary 01-06-2004, 22:31   #18
Unholy Saint
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Avanti Sorcerrer
Wogle nie cierpie GSow !!!! Zeby muc lightem bic GS'y to trzeba miec zajefajny internet bez lagow

Ja raz na 14-16 lvlu ( dawno temu ) pod venore zdeptalem gsowi nogi :-) bo gonil kogos innego :-)

Avanti, ty byś przed poison spiderem z trudem uciekł, co dopiero przed GS, wiec bajek nie opowiadaj...

BTW: Idziesz na banshee questa?

stary 01-06-2004, 23:39   #19
Galahard
Użytkownik Forum

Galahard's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Galahard ma numer GG 4385781
Domyślny

GS to jeden z najbardziej przeje...... potworów w Tibii. Ostatnio jak byłem na Pohu omal nie przypłaciłem życiam expienia. Stoje sobie w Temple i coś szperam w bp, gdy nagel na dole pojawia sie DS. Myśle sobie, pójdę, ubije drania może mi co fajnego wypadnie. Schodzę więc na dół z przygotowaną kuszą, boltami i vitą i zaczynam biec zaraz przy ścianie w górę po prawej stronie temple (wzdłuż muru). Nie ubiegłem 6 pól, a tu już od góry naciera zlurowany GS z poisonami. W takiej sytuacji mam beret, albo w tył zwrot i na DSa wpaść albo gazem gnać do rogu i biec na około z możliwością deada od GSa. Wybrałem drugą opcję, bezpieczniejsza. Wślizgnąłem się za róg świątyni i gazem biegłem do okoła. Po drodze zaliczyłem dwa trafienia na full contact, jedno za ~120dmg a drugi za ~160dmg. Oczywiście w sekundę vita. Dobiegam w końcu do tych nieszczęsnych schodów (na wpół żywy) i nagle jakaś cholera postawiła mi na drodze dwa szkielety, efekt to oczywiście kolejne (3) trafienia (za ponad 100, ~150 i ~130, no i dwie vity wrzucone w desperacji na odwal się). Przepchałem się między szkieletami i wbiłem na górę schodów. Zostało mi 70 hp + trucizna. Poxnąłem się i poczekałem jak jakiś miły h-lvl zabił i DSa i GSa.
Ogólnie podsumowując, miałem niezłego farta, łącznie 6 trafień za ponad 600dmg i zużyte 3 vity + 1 pox. Jak na 27 lvl Palka z p-setem to wynik zaliczyć można do czołówki jeśli chodzi o reflex. A wszystko przez zapewne jakiegoś buraka który lurnął GSa nad temple...

Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać.

The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard
Galahard jest offline  
stary 02-06-2004, 10:20   #20
Mr Logest
Użytkownik Forum

Mr Logest's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez SwiFty
GS to jeden z najbardziej przeje...... potworów w Tibii. Ostatnio jak byłem na Pohu omal nie przypłaciłem życiam expienia. Stoje sobie w Temple i coś szperam w bp, gdy nagel na dole pojawia sie DS. Myśle sobie, pójdę, ubije drania może mi co fajnego wypadnie. Schodzę więc na dół z przygotowaną kuszą, boltami i vitą i zaczynam biec zaraz przy ścianie w górę po prawej stronie temple (wzdłuż muru). Nie ubiegłem 6 pól, a tu już od góry naciera zlurowany GS z poisonami. W takiej sytuacji mam beret, albo w tył zwrot i na DSa wpaść albo gazem gnać do rogu i biec na około z możliwością deada od GSa. Wybrałem drugą opcję, bezpieczniejsza. Wślizgnąłem się za róg świątyni i gazem biegłem do okoła. Po drodze zaliczyłem dwa trafienia na full contact, jedno za ~120dmg a drugi za ~160dmg. Oczywiście w sekundę vita. Dobiegam w końcu do tych nieszczęsnych schodów (na wpół żywy) i nagle jakaś cholera postawiła mi na drodze dwa szkielety, efekt to oczywiście kolejne (3) trafienia (za ponad 100, ~150 i ~130, no i dwie vity wrzucone w desperacji na odwal się). Przepchałem się między szkieletami i wbiłem na górę schodów. Zostało mi 70 hp + trucizna. Poxnąłem się i poczekałem jak jakiś miły h-lvl zabił i DSa i GSa.
Ogólnie podsumowując, miałem niezłego farta, łącznie 6 trafień za ponad 600dmg i zużyte 3 vity + 1 pox. Jak na 27 lvl Palka z p-setem to wynik zaliczyć można do czołówki jeśli chodzi o reflex. A wszystko przez zapewne jakiegoś buraka który lurnął GSa nad temple...
cóż można powiedzieć.. miałeś fuksa Koleś

jak na pallka 27 lvl z psetem to nei ma znaczneia..mozna miec 50 lvl i wlagu gs i ds nie dadza Ci 1 sekundy na vite.
GS to glupie bydle i sa sposoby na nie, oczywiscie dobrz enie miec lagow wtedy.. jak czujesz ze gs Ci depcze po pietach i ostro Cie poniewiera...zazwyczaj ponierwiera jak jest w kontakcie (240plx) to polecam nie lezc na nie z mniejsza iloscia many niz na 4 vity (320) i zawzemiec odpalonego uha nad swoja glowa. ...taaaak..mozna w nie walic hmm.. tylko po co. Magiem nie jestes a poki nie bedziesz mial lvl 50+ i mlv16 to raczej daj magowi te hmmy.

pozdro.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania