|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() wracam sobie do venore spokojnie po huncie... mam resztki strzalek bolty sie skoncyzly i widze.. ? ps zamrozone.. i pfieldy na drodze... mysle..znowu lur gs pod brame..to pomoge kolegom, odciagne bydle spod bramy..
i niemila niespodzianka... (po dordze sporo trupow bylo dodam..) nie jedne gs ale dwa..nie zdazylem ss strzelic nawet..dobrze z e troche luda sie zbieglo i pomagalo, ale i tak byl jakis lolq co uhowal je złośliwie...
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Heh, czesto sie to zdarza w venore... Jak milo xD na zdjeciu jest moj kumpel ze szkoly (wojtasikboss), heh nic mi nie mowil
![]() Znajduje sie tam jeszcze qmpela Lancer of danubia ![]() Fajnie tak znajomych na czyichś sskach widziec ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() tez spodkalem kilka zlurowanych stworkow typy zerk(zginolem przez niego
![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
![]() Widziałem to z innej perspektywy.
Wracam z kumplem z Venore, dodam, że miałem włączone "follow" na kumplu, a tu nagle wyskakuje GS zza ekranu. Jakiś koleś przed nim uciekał. Gs miał czarne życie, prawie nie żył, niestety kumpel stanął mu na drodze i przyblokował go, co spowodowało, że niefortunny blocker (palladyn) zginął. Trochę się zestresowałem i zacząłem uciekać, a dopiero po chwili zobaczyłem, że ten gs ledwo żyje. Przylutowałem mu z łuku i bydle padło... Kiedy doszedłem do Dwarven Bridge, zobaczyłem zgraje ludzi bojących się gs'a i dlatego nie schodzących na dół ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() Wogle nie cierpie GSow !!!! Zeby muc lightem bic GS'y to trzeba miec zajefajny internet bez lagow
![]() Ja raz na 14-16 lvlu ( dawno temu ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() o jesoo .. wczoraj w godzinach 9-10 na serverze Rubera ktoś zrulował pod most dwarfów 2 gs'y totalna porazka pełno deathow przepychanka i Pk ..
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() hmmm...mi się wydaje że to corat częstże zjawisko (szczegulnie kolo venory) bo tam jest poh...ja tylko raz w rzyciu zrobilem cos takiego...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Screeny fajne ale i dlatego boje się do venore chodzić a na światach non pvp musi być jazda. Raz z kumplem szliśmy sobie do venore (Isara) i se pod wejściem dragon lord stał. Wtedy była jazda.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Ehhh, takie życie
![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Hehe moze i lurowanie to fajna zabawa ale mi to nie pasi:/ Tak chamsko koleś idzie ma full bp lootu zdobyl se lvl i skille a tu GS i dead:/
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() MIales pecha
![]() Lurowanie spko rzecz ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() nienawidze takich sqw........ poprostu Coś mnie bierze jak ide do venore i 3 na 4 razy jak tam byłem psotkałem gsa i musiałem sd strzelać bo miałem 23 lvl !!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja raz wracając z PoHu traiłem na GS'a i oc ywiście dead (stał pomiędzy miastem a mna
![]() Nie cierpie lurowania - przez to ginie zbyt wielu ludzi, którzy chceili spokojnie expoiwać i skillować sobie. Na non-pvp jest ogólnie amasakra zwłaszcza z lurowaniem Przecież to ejst jeden wielki rook :/
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
![]() |
![]() To jest nic
![]() Wczoraj chcieliśmy DL pod temple na PoH wyciągnąc ale nie udało się do tego padłem bo lurowałem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Heheh.. ale to jeszcze nic bo ja widziałem pod Venore jakieś 4 gs'y i 2 dragy to tyle bylo zgonow ..
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cool pokazałeś złą prawdę o Giant Spiderach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() cOOl FootkI
![]() Ostatnio druid <40 lvl> zloorowal to bydle pod d-brige. No to ja go zaczynam lac a tu ten drut go leczy i probuje mi zastawic droge !? ?( No to lipa ale zwialem ![]()
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Avanti, ty byś przed poison spiderem z trudem uciekł, co dopiero przed GS, wiec bajek nie opowiadaj... ![]() BTW: Idziesz na banshee questa? |
|
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() GS to jeden z najbardziej przeje...... potworów w Tibii. Ostatnio jak byłem na Pohu omal nie przypłaciłem życiam expienia. Stoje sobie w Temple i coś szperam w bp, gdy nagel na dole pojawia sie DS. Myśle sobie, pójdę, ubije drania może mi co fajnego wypadnie. Schodzę więc na dół z przygotowaną kuszą, boltami i vitą i zaczynam biec zaraz przy ścianie w górę po prawej stronie temple (wzdłuż muru). Nie ubiegłem 6 pól, a tu już od góry naciera zlurowany GS z poisonami. W takiej sytuacji mam beret, albo w tył zwrot i na DSa wpaść albo gazem gnać do rogu i biec na około z możliwością deada od GSa. Wybrałem drugą opcję, bezpieczniejsza. Wślizgnąłem się za róg świątyni i gazem biegłem do okoła. Po drodze zaliczyłem dwa trafienia na full contact, jedno za ~120dmg a drugi za ~160dmg. Oczywiście w sekundę vita. Dobiegam w końcu do tych nieszczęsnych schodów (na wpół żywy) i nagle jakaś cholera postawiła mi na drodze dwa szkielety, efekt to oczywiście kolejne (3) trafienia (za ponad 100, ~150 i ~130, no i dwie vity wrzucone w desperacji na odwal się). Przepchałem się między szkieletami i wbiłem na górę schodów. Zostało mi 70 hp + trucizna. Poxnąłem się i poczekałem jak jakiś miły h-lvl zabił i DSa i GSa.
Ogólnie podsumowując, miałem niezłego farta, łącznie 6 trafień za ponad 600dmg i zużyte 3 vity + 1 pox. Jak na 27 lvl Palka z p-setem to wynik zaliczyć można do czołówki jeśli chodzi o reflex. A wszystko przez zapewne jakiegoś buraka który lurnął GSa nad temple...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() jak na pallka 27 lvl z psetem to nei ma znaczneia..mozna miec 50 lvl i wlagu gs i ds nie dadza Ci 1 sekundy na vite. GS to glupie bydle i sa sposoby na nie, oczywiscie dobrz enie miec lagow wtedy.. jak czujesz ze gs Ci depcze po pietach i ostro Cie poniewiera...zazwyczaj ponierwiera jak jest w kontakcie (240plx) to polecam nie lezc na nie z mniejsza iloscia many niz na 4 vity (320) i zawzemiec odpalonego uha nad swoja glowa. ...taaaak..mozna w nie walic hmm.. tylko po co. Magiem nie jestes a poki nie bedziesz mial lvl 50+ i mlv16 to raczej daj magowi te hmmy. pozdro.