zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Back to The Game, film wmv

Huo
14-09-2005, 11:43
http://rapidshare.de/files/5070179/backtothegame*****.html

FILM O GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS

;)

Chemik50
14-09-2005, 15:01
Metal sux bo ja kocham Hip-Hop ,,Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarda''--.-- :evul:

Hot Sauce
14-09-2005, 16:34
Metal sux bo ja kocham Hip-Hop ,,Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarda''--.-- :evul:

JEEEZUUUU, jaki idiota.

Masat
14-09-2005, 16:37
Na forum madry, powiedz to w oczy Metalowcowi, zaloze sie ze metalowiec dlugo by sie nie zastanawial...

Vaxelud
14-09-2005, 16:49
Witam, Nice filmik tylko szkoda że nie o Tibi bo myślałem że związany z Tibią ;)

Masat
14-09-2005, 16:53
Po 1: Gratuluje filmiku.
Po 2: Moglbys mi podac wykonawce i tytul piosenki?
Z gory dziekuje.
Edit: Sorry na koncu jest napisane jaka muzyka ;)

Straznik Monopolowego
14-09-2005, 16:55
up: ja moge powiedziec :) bo niewidze nic sensownego w "spiewaniu" raczej krzyczeniu jakis uga buga xD

nightwish_88
14-09-2005, 16:56
Od*******cie się od muzyki ;] . Ciężkie brzmienie gitar idealnie pasuje do filmów akcji

wycenzurujcie to =]

zimne_piwo
14-09-2005, 16:58
jak by mój kumpel Cię spotkał na ulicy i był mu powiedział Metal sux...to by Cię wykajstrował :( on ma bzika na punkcie Metalu xD

a tak wogóle to film taki sobie, muza za cicho, film o GTA...a nie o tibi, więc nie wiem po co go tu dałeś? to jest forum o tibi i filmy powinny być o tibi, a nie o gościu który pół filmu lata samolotem ...

Moja ocena: beznadzieja, nie na temat i nie warto ściągać :(

Masat
14-09-2005, 17:01
up: ja moge powiedziec :) bo niewidze nic sensownego w "spiewaniu" raczej krzyczeniu jakis uga buga xD
No tak... lepiej jechac zdechlym maluchem i slyszec "umc, umc" na 1km -.-

Huo
14-09-2005, 17:02
No ciesze sie, że pare osobom się podobał :). Wykonawca to Korn, Another Brick In The Wall, inaczej mówiąc piosenka Pink Floyd'ów.

Metal sux bo ja kocham Hip-Hop ,,Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarda''--.--

Masz coś z głową? Czy jesteś ślepo zakochany w kulturze HipHopowskiej? Ja nie mówię, że :"Hip hop ssie!11ooneoneone". Nie lubię ich muzyki, bo mi nie pasuje ale przynajmniej nie drę mordy: "Hip hopppp sie11!". Jak ci nie pasuje muzyka nie włanczaj się do tematu, bo po co? Być może Hip Hop dla ciebie to coś a dla mnie to tylko powtarzające się drgania muzyczne i bluźnierstwa, opowiadanie o swoim życiu seksualnym, prywatnym i szkolnym.

Zapraszam do komentowania.

Acha i dla tych co będą mówić :"To jest subforum o Tibii1! a nie o SA!"

Wiem, zgadzam się, ale Gimli syn gloina usunął mi temat w OWIONIE (O wszystkim i O niczym).

Shinjix
14-09-2005, 17:03
Powiedzcie mi dlaczego "mlode ziomy " nie sa tolerancyjne?? Kazdy slucha co lubi. Ze ty nie tolerujesz metalu to mam to gleboko w... Przy okazji - sam sobie ublizasz, bo jak sie nie myle Hemp Gru, w ktorejs tam piosence potempial nietolerancje...

@Topic
Niektore tricki naprawde fajnie ci wyszly :)
Swoja droga - wrociles mi checi do gry w SA :)

Xoltor
14-09-2005, 17:04
Dlaczego zamieszczasz tu filmik i nie piszesz ze to GTA?! Skrót SA nikomu zbyt wiele nie mówi. Wiekszosc sciagnie dlatego bo to film wmv a filmy w tym formacie sa przyjemne w ogladaniu (jeżeli mówimy o tibi) moglbys nic nie napisac ale gdyby to byl filmik o tibi a ty tu z Gta SA wyskoczyłeś -.-'

Tematyka: Sux
Muza: Niezła
Jakość: Nice
Ogólnie: Nie warto sciagać. -.-

Huo
14-09-2005, 17:12
Tematyka: Sux
Muza: Niezła
Jakość: Nice
Ogólnie: Nie warto sciagać. -.-

Skoro Muzyka i Jakość są bardzo dobre (rozumie, że Jakość to: Obraz, tricki, klimat a muzyka pasuje), to czemu mają ludzie nie sciągać? Ty za nich decydujesz? Chłopie dzięki, że napisałeś mi plusy, ale czemu mają nie sciągać?

zimne_piwo
14-09-2005, 17:13
temat do kasacji !
Przecież to jest forum o tibi. Są przecież inne fora o grach i tam można dac każdą grę. Przeciez kazdy zaraz nagra jakiś film (choćby jak pracuje na komputerze, klika i wogóle bajer + muza to już full wypas) i wrzuci go tutaj doda jakąś super nazwę, ciężka praca się opłaca czy inne hasło wyborcze i ludzie to ściągają i się denerwują :( Sam się trochę zdenerwowałem bo GTA nie lubię i nie chciałem ściągać na wolnym łączy filmu o GTA a tu zonk =\

@up on powiedział swoją ocenę, z którą się zgadzam...w/g mnie film jest kiepski i nie na temat, więc moja ocena jest negatywna i każdemu kto nie lubi GTA mówię: nie ściągać ! xD

Huo
14-09-2005, 17:18
Acha i dla tych co będą mówić :"To jest subforum o Tibii1! a nie o SA!"

Wiem, zgadzam się, ale Gimli syn gloina usunął mi temat w OWIONIE (O wszystkim i O niczym).

Ech ręce i nogi opadają

Zimne piwo powinieneś dostać bana za nick -.-. Tak BTW... Czy widziałeś kiedyś kurde jego psia mać, by ktoś zamieścił filmik z gta SA?! No pytam się?! NIE!!! tylko ja, biedny poczciwy Huo razem z hoomikiem (\m/) zamieszczliśmy filmy (hoom tylko Chryzantemy Złociste w dziale FILMY na
tibia.pl, ja Stunts i chyba jakiś jeszcze).

Ech zawsze jakiś fewcking n00b zrobi wielki Offtopic, z czego modkowie mają prawo go usunąć :(.

Xetor
14-09-2005, 17:27
Nie wasze forum więc nie czepiajcie się że filmik SA ! Jak sie niepodoba to trzeba było nie ściągać :/ ... ! Pomyślcie ! Odrazu rzucacie się na niego że filmik suxx i że to forum tibi a nie o Gta ... HIP-HOP RULEZ !

zimne_piwo
14-09-2005, 17:31
Ciebie to chyba rodzicie nie wychowują co? nie dość, że brak kultury to jeszcze się unosi =\ mam nick jaki chcę i nie obchodzi mnie czy Ci się podoba...bana? niby czemu? aaaa piwo zapomniałem musisz czekać do 23 żeby widzieć reklame piwa :( tak mi przykro :( boisz się krytyki to nie dawaj filmów....to co że napisałeś że to film o GTA póżniej....to teraz kazdy będzie w poście pisał nie krytykować, a jak ktoś skrytykuje to ooo aaa iii modek skasuje itd...film jest beznadziejny i normalnie żałuje cennych bajtów jakie ściągnełem :( i tak jak Ci napisałem to jest forum o tibi !!! przeliteruje, moze łatwiej zrozumiesz T (jak taboret) I (jak imbecyl) B (jak baran) I (imbecylów dwóch) A (sam sobie wymyśl)...są fora do filmów amatorskich i tam sobie wrzucaj swoje arcydzieła =\

@up ojeju czy Ty nie czytasz co piszemy? mówiłem, nie było by sprawy gdyby napisał w temacie to jest beznadziejny film o GTA a nie o Tibi i odrazu by nikt nie ściągał, ale on nie poinformował nas :(

Asthan
14-09-2005, 18:03

Argh troche kultury to ze nielubisz metalu twoja sprawa ale to nieznaczy ze kto inny niema prawa tego słuchac ja osobicie nieprzpadam za hip-hop no moze niekture piosenki jakoś przeslucham
a co do filmu morze byc :)

fufux
14-09-2005, 19:17
JEEEZUUUU, jaki idiota.
Tacy tez maja prawo zyc ^^

Rybzor
14-09-2005, 20:37
Filmik nawet fajny:]

Skarbeq
14-09-2005, 20:49
bardzo fajne serio goraco polecam

Masat
14-09-2005, 21:04
Moim zdaniem Huo daj edita w 1 poscie ze to jest film z GTA, a zimne piwo+Huo dajcie sobie spokoj, nie ma o co sie klocic, jednemu sie podoba, 2 nie to kwestia gustu ;) Rozumiem.. przeciez mozesz tutaj krytykowac.Spoko, ale 1 post chyba starczy, nie?:P

Huo
14-09-2005, 21:42
@Masat:

Już dodałem :-). Chciałbym jeszcze wyjaśnić parę niedomówień:

rapidshare.de czasem się myli prawda? np. jak jest backtothegame***** to on robi: ""...hegame*****" dlatego, też próbowałem 'podmienić' linki, by nie było niedomówień typu: "nie ma pliku!". I jak chcecie wiedzieć "SA" było już od początku pojawienia się tematu.

Therus Mroczny
14-09-2005, 22:03
Na forum madry, powiedz to w oczy Metalowcowi, zaloze sie ze metalowiec dlugo by sie nie zastanawial...
A co to jakis powod do rekoczynow niby? Ze jakis dwunastolatek z umyslem znieksztalconym przez hip-hop czyt. tzw. "muzyke" sobie pobluzga? Phi...

@topic:
Filmik taki sobie...

hoomik
17-09-2005, 13:46
Metal sux bo ja kocham Hip-Hop ,,Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarda''--.--
no to pogarda dla ciebie.

a tak wogóle to film taki sobie, muza za cicho, film o GTA...a nie o tibi, więc nie wiem po co go tu dałeś? to jest forum o tibi i filmy powinny być o tibi, a nie o gościu który pół filmu lata samolotem ...
smieszny jestes. Filmy to filmy, nie wazne o czym. Gdzie jest napisane, ze maja byc tylko o tibii?

temat do kasacji !
nie kpij, prosze cie...
biedny poczciwy Huo razem z hoomikiem (\m/) zamieszczliśmy filmy
wroc! Ja swoj film zamiescilem duuuzo wczesniej niz ty, wiec nie mow ze robilismy cokolwiek razem.
(hoom tylko Chryzantemy Złociste w dziale FILMY
nieprawda. Jakbys sie bardziej postaral i poszukal, to bys nie opowiadal glupot takich jak te.
są fora do filmów amatorskich i tam sobie wrzucaj swoje arcydzieła =\
ohoho, a to niby jest jakies forum dla pro-elo? ;DD Jak wczesniej - nie kpij, bo sie tylko osmieszasz.

@film
Slaby. Triki nieciekawe, po 2 minutach praktycznie powtarzaja sie w kolko, muzyka imho zle dobrana. Jakosc video nawet dobra, ale to akurat nie ma znaczenia w tym wypadku. W dodatku kto to widzial, zeby stunt-movie montowac w Windows Movie Makerze, dajcie spokoj... zadnych efektow typu slow-motion, zadnych przejsc... w innego rodzaju filmach nie robilo by to roznicy, ale w stunt-movie robi, i to duza - przynajmniej dla mnie. Krotko mowiac, musisz jeszcze troche popracowac, i na pewno zmienic program do montazu.