Pokaż pełną wersje : Warhammer
Od niedawna zbieram figurki do warhammera wybrałem wood elfy a mój kolega dark elfy.Mam pytanie czy dobrze zrobiłem i czy może ktoś ma na sprzedasz dark lub wood elfy?
Kesaro the Necromancer
11-05-2004, 11:25
Ja bym ci radził poszukać na allegro.
Sa jeszcze roznego rodzaju lombardy i komisy :))
Gram w battla już dobre pół roku i powiem tyle... qmpel ktury gra dark elfami równo dostaje w dupe od wszystkich (tak wyszło, że mam pięcioosobową grupe bardzo dobrych qmpli którzy zbierają warha). A wood elfy są bardzo fajne tylko że trza umieć nimi grać.
Vanhelsen
23-05-2004, 23:59
Ja pogrywam w warcha too i Narazie mam bretonie ale na 9o% wymienie ich na właśnie woodenków. A co do tego qmpla z darkami, ponoć to jest jedna z bardziej dupnych raz w warchamerze. Jak to wyczytałem w ksiąrzce, anjlepiej zbierać tą rase która się wam podoba. Przyokazji, mam na sell 2 konnych z bretoni (ci normalni :P) i 8 łuczników zwykłych, wszyscy łądnie pomalowani :) Cena do uzgodnienia.
Elf Adrianus
24-05-2004, 05:58
hmm gram w Warhammera i chciałbym zgrać warha battla dam mi ktoś jakiś ciekawy adres o tej tematyce gdzie można dostać figurki itp. do tej gry ????
Elf Adrianus
24-05-2004, 06:25
Jeszcze 1 pytanie w http://www.rebel.pl/ są pokazane malowane figurki do warha pytanie jest takie czy kupujesz figurki już pomalowane czy sam musisz je malować ????
Na alegro najczęściej figurki są już pomalowane ale jak kupujesz od producenta to trzeba samemu malować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.