PDA

Pokaż pełną wersje : ANKIETA - troche ważne (0 obrazków)

Avager
19-09-2005, 16:38
Otóż, planuję zrobić fake'a (znacie mnie może z tego). Otóż, problem jeden, a raczej 2 przechodzące na 4.

Mam problem z wybraniem tematyki (może nawet i inni fake'owcy mają taki), chodzi mi tu dokładnie o SF (Sajens Fikszyn - dla nie znających angielskiego tłumaczyć chyba nie trzeba?a jeśli to : Obcy, Star Wars, i inne blablabla), albo Fantasy (Świat al'a Tibia itp... LOTR i inne tego typu).

Więc, chciałbym jeszcze dodatkowo zapytać was czy, woleliście by obraz był na oknie rozmiaru Tibijskiego (tak jak w tibii jest widoczne na najbardziej rozszerzonym ekranie - 32x32 zamienia się na 64x64) czy tak świeżo z wyklejanki (32x32 - jeden ludek takie rozmiary ma).

Prosiłbym modków o nie zamykanie tego topicu, chodzi mi tylko o głosy... jak by można to jakoś zamknąć ale by ankieta działała i dało się głosować.

Baradax
19-09-2005, 16:50
Zaglosowalem na pierwsza opcje.

I co Avager dostales juz kompa? I nie bedziesz kontynowal FOI?
Jesli nie to chyba nie ma sensu zebys wogole robil bo sie skonczy tak samo jak FOI i HD :s

Avager
19-09-2005, 18:25
up:

Nie, nie dostałem, na starym kompie (podobnie jak z HD) miałem grafy...... a one przepadły, nie wiem czy tobie by się chciało odrabiać te starty (było tam z 200++ odzielnych grafik... do samego 1 fake'a, nie zamieszczone jeszcze wogule na obrazkach...).

Teraz planowałem zrobić Albo coś'ala Star Wars'y + więcej walki na zwykłe bronie (wcielenie w żołnierza piechoty desantowej) lub coś z fantasy... (z Eileen robiliśmy scenariusz, w gre miał jeszcze wejść Limek i Shan (ale on to raczej nie byłby już... nie odpowiadał na gg... a miałem ważne pytania do niego) .).

Teraz mam zamiar wysłać na neta wszystkie grafiki, więc jeśli coś pójdzie nie tak (zginą... albo co) to zawsze moge ściągnąć część z nich... co nie ?

Teraz ważne jest bym zainstalował Win XP i PhotoShopa (PS chodzi tylko na XP ).

Baradax
19-09-2005, 18:41
up:

Nie, nie dostałem, na starym kompie (podobnie jak z HD) miałem grafy...... a one przepadły, nie wiem czy tobie by się chciało odrabiać te starty (było tam z 200++ odzielnych grafik... do samego 1 fake'a, nie zamieszczone jeszcze wogule na obrazkach...).

Teraz planowałem zrobić Albo coś'ala Star Wars'y + więcej walki na zwykłe bronie (wcielenie w żołnierza piechoty desantowej) lub coś z fantasy... (z Eileen robiliśmy scenariusz, w gre miał jeszcze wejść Limek i Shan (ale on to raczej nie byłby już... nie odpowiadał na gg... a miałem ważne pytania do niego) .).

Teraz mam zamiar wysłać na neta wszystkie grafiki, więc jeśli coś pójdzie nie tak (zginą... albo co) to zawsze moge ściągnąć część z nich... co nie ?

Teraz ważne jest bym zainstalował Win XP i PhotoShopa (PS chodzi tylko na XP ).

Aha :p

Dzieki za ''oswiecenie'' xD

Rob Fake story Scienie Ficition ;)

Anteks
19-09-2005, 18:46
Otóż, planuję zrobić fake'a

To rób.
wszystko jedno jaki, byle ciekawy i dużo akcjiiiii :p

Bronas
20-09-2005, 20:48
A może Sience-ficion fastansy? 2 w jednym jak proszki do prania. idz tradycją
(albo w stylu terazniejszym np blokowiska supermarket itp. itd.)

Flame Daniel
20-09-2005, 21:58
robta co chceta, a pozatym moge napisac scenariusz

Avager
21-09-2005, 15:18
A może Sience-ficion fastansy? 2 w jednym jak proszki do prania. idz tradycją
(albo w stylu terazniejszym np blokowiska supermarket itp. itd.)

Właśnie chciałem zrobić cosw stylu życia realistycznego, pt" Baberas Slayer" ale to nvm... zrobię cos al'a SW

up:

Nie ma mo wy !

Avager
21-09-2005, 18:40
*BUMP*

Podsumowując ankiete na tym forum i na innym, dochodzę do wniosku (po liczbach) że SF wygrywa... 3 punktami :D . (a dokładniej się zastanawiam teraz czy na przybliżeniu tibijskim czy nie ... bo jest remis tego i tego).

Co do fake'a, mam już pomysł, ciągle się zastanawaim nad tym jak to dokładnie ma byc...nazwa i wogule... nie chce zrobić kolejnego kiepskiego fake'a (znaczy się jakiegoś dennego... ).

Oczywiście, jeśli to SF to będzie całe mnóstwo nowych grafów (w sczególności OUTFITY !!!!!).

Dobra, mniej więcej macie opis w Moim Podpisie... Więcej szczegółów pewnie znajdziecie wkrótce w Grafikach (pare demonstracyjnych grafik).