PDA

Pokaż pełną wersje : Filmik...

Vicious Phoenix
20-09-2005, 20:17
No cóż, ostatnio mi się nudziło więc poświęciłem troche czasu na zrobienie filmiku w formacie wmv, zastanawiałem się gdzie go wrzucić bo z Tibią to, to ma mało wspólnego więc do filmów nie pasuje, do twórczości też bo tam są teksty, no więc chyba tutaj :p

Filmik powinien zainteresować miłośników mangi/anime a w szczególności Naruto bądź fanów muzyki z typu System of a Down...

Tu zamieszczam link :
System of a Down - Chop Suey! (Naruto video) (http://rapidshare.de/files/5327756/System_of_a_Down_-_Chop_Suey___Naruto_video_by_Ben_*****.html)

Plik jest troszkę obszerny (ok. 22MB), ale myślę, że warto sobie ściągnąć i obejrzeć.

Komentarze mile widziane ;).

Pozdrawiam.

zimne_piwo
20-09-2005, 21:14
film fajny...widziałem kilka odcinków Naruto i wydawał mi się bardzoooo nudny, ale po obejrzeniu Twojego filmu nabrałem znów przekonania, że muszę ściągnać wszystkie odcinki xD
plusy: wybrałeś najlepsze sceny z naruto i cały czas jest akcja
plus-minus: muza hmm niby dobrze dobrana, ale ja widzę w tym nagraniu trochę szybszą muzyczkę....albo poprostu za cicho dałem, bo mnie trochę usypiała xD ale to kwestia gusty :)

ocena: 8/10

btw. szkoda, że nie puszczają więcej anime w TV...bardzo chętnie oglądnął bym Naruto w TV ... xD

SebbA
21-09-2005, 20:15
:) :) :) hehe uwielbiam SOAD i Naruto jak dla mnie RoXxXxXx :) :)

Ulver
21-09-2005, 22:27
Przekroczyłęm transfer jak narazie ale napewno sciągne SOAD to moj ulubiony zespół :)

..::QRAS::..
21-09-2005, 22:32
Stary naruto wymiata obejrzalem 100 odcinkow ale jeszcze to za malo xD

a co do filmiku nawet nawet ;]