zaloguj się

Pokaż pełną wersje : -Mirc- #tibia.pl @-nooby?

Devoy
22-09-2005, 15:22
chciałbym zwrócić uwage na wyczesany w kosmos kanał mirc`a tibia.pl... nie to ze jest tam zawsze adminów/opów więcej niż normalnych użytkowników to jeszcze Ci admini odwalają niepotrzebne wozonko.. napisałem coś co brzmiało mniej wiecej

Wszyscy tu ciagle afk?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

po czym zamkneło mi się okno z kanałem tibia.pl i w konsoli servera pokazało mi sie

-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<)
-

no to pomyslalem ze mu sie poprostu nudzi i postanowilem wbic se spowrotem, ok wbilem, a Ci zrobili wielką awanture, teraz powklejam wszystko co sie tyczy tego

* Now talking in #tibia.pl
* Topic is 'Sprawdzcie www.tibiapl.com w fazie testow ale dziala :)'
* Set by Vall on Wed Sep 21 12:50:57
-^Shazbot^- Welcome on #tibia.pl channel! Please note, that breaking tibia rules will result in banishment...
-L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter. Tu obowiazuja zasady tibijskie, wiec nie pytaj sie o questy/hacki itp. bo wylecisz. NIE_ZARTUJE
<Devoy> mowahahha
<Devoy> ;D
* Tomke has joined #tibia.pl
<GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne?
<GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi.
<Devoy> a co tak duzo ich bylo ?
<GhostNieudany> xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<GhostNieudany> Tyle bylo.
<Devoy> i co zasmieca Ci to ekran ?
<Kajulec> Barts, co to Win Batttle?
<Vall> nom, dostaje konwulsji widzac taka ilosc.
<Devoy> no to masz lipe i to twoj wlasny problem
<Radix_sad> Padaczka mnie lapie.
* hoomik has joined #tibia.pl
* ^Shazbot^ sets mode: +v hoomik
<GhostNieudany> Devoy, a powiedz mi, po cholere az tyle?

i od razu zauwazyłem napis

-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (Tak, to moj wlasny problem. I wlasnie go rozwiazalem.)
-

no to se mysle ze znowu kick tylko, wpisuje '/join #tibia.pl' i widze napis

-
#tibia.pl unable to join channel (address is banned)
-

ja sie nie uzalam ze mnie zbanowaliscie bo mi zwisa ten wasz kanal tylko chodzi o to ze admini/opowie na tym kanale odwalaja wozonko jakby byli nie wiadomo kim ... a jezeli chcesz usunac ten temat poniewaz nie ma tu zadnej sugesti ani nic w tym stylu to Ci mowie ze to jest moja opinia i tyle, w tym dziale mialy byc podawane rowniez opinie.

Devoy~

Shanhaevel
22-09-2005, 15:29
Pff. Zachowywałeś się jak debil, to też cię wywalili. I kraaaaj mi aa faaakin riiiiweeeeer...

@Matek
Może źle to ująłem:
Zachował się głupio, nie przeczytał regulaminu, nie znał netykiety, wyrzucał jakieś bezsensy, "że to twój problem".

Cafe
22-09-2005, 15:30
nie spelniles podstawowej normy- byc normalny.

Matek
22-09-2005, 15:31
Pff. Zachowywałeś się jak debil, to też cię wywalili. I kraaaaj mi aa faaakin riiiiweeeeer...

Shan - w ktorym krwa miejscu on sie jak debil zachowal? Pokaz!

W tym; :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ludzie, nie przesadzajcie..

Ghost Nieudany
22-09-2005, 15:45
Kk. Następnym razem, Matek, pozwolimy mu dorzucić to jeszcze dziesięć razy. I dopiero będzie malowniczo.

Baniaka dostałeś od Valla, z nim dyskutuj.

Matek
22-09-2005, 15:52
Ghost: no sorka, ale daj mi logi, kiedy on to zrobil 10 razy. Zrobil to raz: kick -spoko, bo pewnych zachowan trzeba uczyc. Ale ban? Vall mial zly humor czy co? Zaraz tam na IRCu zaczniecie rozdawac bany za brak znaku zapytania:)

Devoy
22-09-2005, 16:17
owszem, mogli mnie uprzedzic a nie od razu kick, a jak powiedzialem ze to jego problem ze mu to nie pasuje, bo wiekszosc ludzi by to olalo to ban, a ze w tibie nie gram juz spory czas, a na ten mirc nie wchodze jeszcze dluzszy (moze w zyciu na nim 10 razy bylem) to mi wisi ten mirc ... no to daj mi link do regulaminu w ktorym pisze zeby nie pisac 'xDDDDDDDDDD~'

edit:
@Cafe
ja nigdy nie jestem normalny :d

@Topic
o widze ze bana mi zdjeliscie <lol>

Cafe
22-09-2005, 16:24
Devoy

skoro nie jeses normalny to nie wchodz na irc.

11. Nie bądź głupi i nie używaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oraz ?????????????????????????????????????, jeden znak wystarczy. Łamanie=kick, recydywa=ban

to sie tyczy tez twojego "xDDDDDDDDDDDD" zrobiles to raz dostales kicka, powtorzyles to, dostles bana. Proste?

Noon-Chacko
22-09-2005, 16:30
-Shanhaevel-
"Pff. Zachowywałeś się jak debil, to też cię wywalili."

To oni sie zachowują jak debile... po co wogóle ten kanał jeżeli siediz na nim 100 tysięcy opów i może z 3 zwykłych użytkowników, z których 2 wywalają za dużą ilość D w wyrazie lub mince albo za zbyt szeroki uśmiech? TO oni sie zachowują jak debile... Ty też zanim coś napiszesz to użyj MÓZGU... jeżeli nie stwierdzono obecności takiego organu "TO JUŻ TWÓJ PROBLEM"...
I co z tego, że tak napisał miał sie ugiąć i całować go po nogac? Za co? Za to, że koleś ma problemy...

-Cafe-
"nie spelniles podstawowej normy- byc normalny."

j/w.

Szczerze mówiąc mało kmomu zależy na tym, aby należeć do elitarnej grupy przesiadywaczy na kanale... jak sie myle to sory... Ktoś sie podniecił że dał bana... takiemu powinni zdjąć opa i zbutować... Profesjonalizm panowie, jesteście boscy.

<GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne?
<GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi.

Jezu strasznie śmieszne, aż sie posikałem z brechtu... tylko ja i Vall czy ktoś jeszcze??
Ghost masz dziwne problemy... jak ci powie, że TAK TO MIAŁO BYĆ ŚMIESZNE to sie zaczniesz śmiać? Czy dasz mu kicka zamiast bana... to jets dopiero śmieszne <śmiech> no nie?

Proponuje aby niepotrzebnym osobom pozdejmować OPY...

Devoy
22-09-2005, 16:36
Devoy

skoro nie jeses normalny to nie wchodz na irc.

11. Nie bądź głupi i nie używaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oraz ?????????????????????????????????????, jeden znak wystarczy. Łamanie=kick, recydywa=ban

to sie tyczy tez twojego "xDDDDDDDDDDDD" zrobiles to raz dostales kicka, powtorzyles to, dostles bana. Proste?

tak oczywiscie, powtorzylem jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, tylko raz tak napisalem i dostalem kicka wbilem i dostalem bana za to ze napisalem ze to jego problem wiec przeczytaj jeszcze raz wszystko dokladnie moze skumasz ocb...

Dr.Unknown
22-09-2005, 16:36
owszem, mogli mnie uprzedzic a nie od razu kick
Owszem, mogłeś przeczytać przedtem regulamin kanału.

$corcerer
22-09-2005, 16:37
Regulaminu nie łaska przeczytać?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3496

Bambuko
22-09-2005, 16:38
Wy po prostu nie rozumiecie opów... Tak, w wielu przypadkach można się przyczepić, że kick/ban był nieuzasadniony - ale właśnie dlatego, że jest ich wiele. Jeśli ktoś okazuje jakiekolwiek niepożadane na IRC'u oznaki, to opy go wyrzucają, bo ich to już nudzi.