Devoy
22-09-2005, 15:22
chciałbym zwrócić uwage na wyczesany w kosmos kanał mirc`a tibia.pl... nie to ze jest tam zawsze adminów/opów więcej niż normalnych użytkowników to jeszcze Ci admini odwalają niepotrzebne wozonko.. napisałem coś co brzmiało mniej wiecej
Wszyscy tu ciagle afk?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
po czym zamkneło mi się okno z kanałem tibia.pl i w konsoli servera pokazało mi sie
-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<)
-
no to pomyslalem ze mu sie poprostu nudzi i postanowilem wbic se spowrotem, ok wbilem, a Ci zrobili wielką awanture, teraz powklejam wszystko co sie tyczy tego
* Now talking in #tibia.pl
* Topic is 'Sprawdzcie www.tibiapl.com w fazie testow ale dziala :)'
* Set by Vall on Wed Sep 21 12:50:57
-^Shazbot^- Welcome on #tibia.pl channel! Please note, that breaking tibia rules will result in banishment...
-L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter. Tu obowiazuja zasady tibijskie, wiec nie pytaj sie o questy/hacki itp. bo wylecisz. NIE_ZARTUJE
<Devoy> mowahahha
<Devoy> ;D
* Tomke has joined #tibia.pl
<GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne?
<GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi.
<Devoy> a co tak duzo ich bylo ?
<GhostNieudany> xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<GhostNieudany> Tyle bylo.
<Devoy> i co zasmieca Ci to ekran ?
<Kajulec> Barts, co to Win Batttle?
<Vall> nom, dostaje konwulsji widzac taka ilosc.
<Devoy> no to masz lipe i to twoj wlasny problem
<Radix_sad> Padaczka mnie lapie.
* hoomik has joined #tibia.pl
* ^Shazbot^ sets mode: +v hoomik
<GhostNieudany> Devoy, a powiedz mi, po cholere az tyle?
i od razu zauwazyłem napis
-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (Tak, to moj wlasny problem. I wlasnie go rozwiazalem.)
-
no to se mysle ze znowu kick tylko, wpisuje '/join #tibia.pl' i widze napis
-
#tibia.pl unable to join channel (address is banned)
-
ja sie nie uzalam ze mnie zbanowaliscie bo mi zwisa ten wasz kanal tylko chodzi o to ze admini/opowie na tym kanale odwalaja wozonko jakby byli nie wiadomo kim ... a jezeli chcesz usunac ten temat poniewaz nie ma tu zadnej sugesti ani nic w tym stylu to Ci mowie ze to jest moja opinia i tyle, w tym dziale mialy byc podawane rowniez opinie.
Devoy~
Wszyscy tu ciagle afk?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
po czym zamkneło mi się okno z kanałem tibia.pl i w konsoli servera pokazało mi sie
-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<)
-
no to pomyslalem ze mu sie poprostu nudzi i postanowilem wbic se spowrotem, ok wbilem, a Ci zrobili wielką awanture, teraz powklejam wszystko co sie tyczy tego
* Now talking in #tibia.pl
* Topic is 'Sprawdzcie www.tibiapl.com w fazie testow ale dziala :)'
* Set by Vall on Wed Sep 21 12:50:57
-^Shazbot^- Welcome on #tibia.pl channel! Please note, that breaking tibia rules will result in banishment...
-L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter. Tu obowiazuja zasady tibijskie, wiec nie pytaj sie o questy/hacki itp. bo wylecisz. NIE_ZARTUJE
<Devoy> mowahahha
<Devoy> ;D
* Tomke has joined #tibia.pl
<GhostNieudany> [21:01:09] [@Vall] Devoy: ta ilosc 'D' to mialo byc smieszne?
<GhostNieudany> Devoy, odpowiedz, bo mnie to tez ciekawi.
<Devoy> a co tak duzo ich bylo ?
<GhostNieudany> xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<GhostNieudany> Tyle bylo.
<Devoy> i co zasmieca Ci to ekran ?
<Kajulec> Barts, co to Win Batttle?
<Vall> nom, dostaje konwulsji widzac taka ilosc.
<Devoy> no to masz lipe i to twoj wlasny problem
<Radix_sad> Padaczka mnie lapie.
* hoomik has joined #tibia.pl
* ^Shazbot^ sets mode: +v hoomik
<GhostNieudany> Devoy, a powiedz mi, po cholere az tyle?
i od razu zauwazyłem napis
-
* You were kicked from #tibia.pl by GhostNieudany (Tak, to moj wlasny problem. I wlasnie go rozwiazalem.)
-
no to se mysle ze znowu kick tylko, wpisuje '/join #tibia.pl' i widze napis
-
#tibia.pl unable to join channel (address is banned)
-
ja sie nie uzalam ze mnie zbanowaliscie bo mi zwisa ten wasz kanal tylko chodzi o to ze admini/opowie na tym kanale odwalaja wozonko jakby byli nie wiadomo kim ... a jezeli chcesz usunac ten temat poniewaz nie ma tu zadnej sugesti ani nic w tym stylu to Ci mowie ze to jest moja opinia i tyle, w tym dziale mialy byc podawane rowniez opinie.
Devoy~