PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa Supported Fansite

Dabek
23-09-2005, 19:30
Kolejna strona dołączyła do programu wspieranych fansitów (http://www.tibia.com/community/?subtopic=fansites). Jest to tibiahumor.net (http://www.tibiahumor.net/) - strona ze sporą dawką zabawnych tekstów, obrazków, zawierająca także interesujące poradniki role-playingu, a nawet kącik poezji.

Strona całkiem inna od tych które do tej pory znajdowały się w programie, nie oferująca poradników jak być najlepszym, najbogatszym itp., jednak z pewnością dzięki temu odmiennemu podejściu do Tibii warta odwiedzenia.

Jednocześnie CipSoft dziękuje za już oddane głosy, i zaprasza do kolejnych głosowań (http://www.tibia.com/community/?subtopic=voting) tym razem na temat waszej opinii o nowym systemie moderacji forum na tibia.com

Palladni
23-09-2005, 19:31
Niesłyszałem o tej stronce, trza obcykać co i jak :)

Pramus
23-09-2005, 19:31
Wlasciwie to bylem Dabek przed toba, bo napisalem juz temat w dziale inne. bardzo dobry pomysl. Wreszcie jest jakas strona ktora odbiega troche tematyka od innych ;]

Shinjix
23-09-2005, 19:34
Wlasciwie to bylem Dabek przed toba, bo napisalem juz temat w dziale inne. bardzo dobry pomysl. Wreszcie jest jakas strona ktora odbiega troche tematyka od innych ;]
Ale ty nie jestes modem i nie masz insygnia władzy! <BUAHAHAHAHA> (JK) ;)

Swoja droga ten tekst mnie rozwalil:
"The only thing i like about tibia is the sound."

Strona rzeczywiscie fajna i dobrze rozwijana moze zajsc wysoko :)

Ozon18
23-09-2005, 19:36
Znalem ja juz wczesniej. Niestety rzadko updatowana.

J0hny
23-09-2005, 19:37
nie słyszałem wcześniej o tej stronce...ale fajna ;)

Pramus
23-09-2005, 19:38
Ale ty nie jestes modem i nie masz insygnia władzy! <BUAHAHAHAHA> (JK) ;)

Swoja droga ten tekst mnie rozwalil:
"The only thing i like about tibia is the sound."

Strona rzeczywiscie fajna i dobrze rozwijana moze zajsc wysoko :)

N00m... Nie jestem modem... Tyle, ze ja zanim napisalem swoj temat powiedzialem to Dwimenorowi, a on chyba newsow tez pisac nie moze, bo nie jest SUPER MODERATOREM :P Wiec moze przekazal to info Dabkowi ;]

Rabanbar
23-09-2005, 19:42
Hmm.... dziwne, taka strona niepozorna a ją dodali do popieranych... na pierwszy rzut oka ten tytuł schodzi na psy...

Morin
23-09-2005, 19:58
LoL? Moim zdaniem ta strona jest troche glupia i napewno nie zasluguje na miano fansitu :/ Nie wiem czemu nie wybrano wspanialej tibi.de ktora jest 100 razy lepsza od tibiahumor.net ...

Dabek
23-09-2005, 20:06
Nie wiem czemu nie wybrano wspanialej tibi.de ktora jest 100 razy lepsza od tibiahumor.net ...

Bo tibia.de nie chciała. A tibiahumor wbrew pozorom jest bardzo dobra, tyle tylko że całkiem INNA od tibianews, .br czy od nas.

Uncle Warrior
23-09-2005, 22:14
Super stronka mam co czytac i z czego sie posmiac :D Tam wlasciwie mnie wsyzstko smieszy :P

Flame Daniel
28-09-2005, 19:21
moja babcia opowiada lepsze zarty o tibii

Radeko25
06-09-2007, 22:26
Mam takie pytanie, a nie chce tworzyć nowego tematu : wie ktoś czemu tibiahumor.net nie jest juz w gronie stron fansite?

Szybki'Byll
06-09-2007, 23:11
Kolejne :>