Pokaż pełną wersje : SIR DOLL Zabity
niegzecnykot
23-09-2005, 23:19
Dzis SIr Doll , najwiekszy Pa na PAndori zostal zabity przez Thaldusa, Fenze i Lucius Stormblade. Gratz dla was , moze w koncu skonczy ze swojmi akcjami.
tu link do filmu:
http://rapidshare.de/files/5442304/Doll.rec.html
Milego ogladania, btw. niezly loot z niego spadl!!!
Walekifa
23-09-2005, 23:35
OMG! 8o No i bardzo dobrze!!!NAszym h lvlą należy się dobry,duży zimny browarek :P Lalka jeszce niedawno był w illusion a teraz zabili go jego członkowie xD
Hmmm... Dobrze że Pa padają.
Film widziałem, i Ci co go zabijalni to niesamowite lamki -.- Strapowali go dopiero pod koniec filmu, a gdyby miał pacc (exani hur up) lub troche parceli uciekłby im spokojnie. No ale że tego nie miał (jak można przy sobie parceli nie nosić? :|) to padł... Anyway, i tak gratz dla nich.
Kościorwij
24-09-2005, 15:16
:cup: bardzo dobrze że ktoś go wkońcu zabił :cup:
"strapowali go pod koniec filmu"
Takie filmy zazwyczaj koncza sie w momencie gdy cel ginie...
"Ci co go zabijalni to niesamowite lamki"
Ty pewnie jestes lepszy, nie zrobili tego najlepiej ale udalo im sie.
Warto dodac ze po tym zajsciu Nareli (111RP) odszedl z Illusion i stworzyl gildie Myller Mafia, czekamy na rozwoj sytuacji.
/Zikk
"strapowali go pod koniec filmu"
Takie filmy zazwyczaj koncza sie w momencie gdy cel ginie...
"Ci co go zabijalni to niesamowite lamki"
Ty pewnie jestes lepszy, nie zrobili tego najlepiej ale udalo im sie.
Warto dodac ze po tym zajsciu Nareli (111RP) odszedl z Illusion i stworzyl gildie Myller Mafia, czekamy na rozwoj sytuacji.
/Zikk
Faktycznie, kończy się kiedy ginie. Jednak nie wydaje mi się żeby trap=śmierć. Z niedoskonałych trapów można wychodzić. Chodziło mi o to iż zmarnowali sporo sytuacji w których mogli go strapować i zakończyć sprawe.
Czy jestem lepszy? Myśle że jestem. Nie pytaj o dowody, taka jest tylko i wyłącznie moja opinia, ale nie ma to nic do rzeczy. Oceniłem tylko jak to zrobili, a zrobili to nienajlepiej. Forum jest po to by takie rzeczy mówić, a odpowiadanie na zarzuty (zreszta nie były one do ciebie) tekstem pt "A umiesz lepiej?" jest bezsensu -.-
Faktycznie, kończy się kiedy ginie. Jednak nie wydaje mi się żeby trap=śmierć. Z niedoskonałych trapów można wychodzić. Chodziło mi o to iż zmarnowali sporo sytuacji w których mogli go strapować i zakończyć sprawe.
Czy jestem lepszy? Myśle że jestem. Nie pytaj o dowody, taka jest tylko i wyłącznie moja opinia, ale nie ma to nic do rzeczy. Oceniłem tylko jak to zrobili, a zrobili to nienajlepiej. Forum jest po to by takie rzeczy mówić, a odpowiadanie na zarzuty (zreszta nie były one do ciebie) tekstem pt "A umiesz lepiej?" jest bezsensu -.-
Poprostu popatrzylem na profil twojej postaci i rozesmialem sie.
Ocenianie kogos po jednym filmiku, nie znajac okolicznosci jest bez sensu.
Masz racje forum jest miejscem gdzie kazdy moze mowic co chce, niestety.
Poprostu popatrzylem na profil twojej postaci i rozesmialem sie.
Ocenianie kogos po jednym filmiku, nie znajac okolicznosci jest bez sensu.
Masz racje forum jest miejscem gdzie kazdy moze mowic co chce, niestety.
Przeczytałem Twoją wypowiedź i "roześmiałem się". Jesteś poważnie aż tak tępy żeby uważać że jeżeli ktoś w podpisie ma 13 lvl knighta jest newbie który gra od tygodnia? Nie będe się chwalił swoimi postaciami (w zasadzie żadna nie była super-hiper-extra), bo nie ma po co. Oceniłem ich zachowanie w walce, które Imho było conajmniej zabawne. Mieli troche sytuacji, a poza tym słabo się przygotowali, mogli iść w więcej osób co ułatwiłoby sprawe. Dobre PvP to również umiejętność przygotowanie się do walki. Mam nadzieje że po przeczytaniu tego pomyślisz chociaż chwilke zanim napiszesz kolejnego idiotycznego posta -.-
no no sam nie gram na pandori ale muj braciszek tam ciupie.
z tego co wiem to lala byl z nimi w guild. no coz Fenza chyba chce byc 1 w statach
Kolejne zamieszki na pandori :D Wreszcie cos zaczyna sie dziac...
Myller Mafia vs Invisible oficjalnej wojny jeszcze nie ma ale sytuacja jest bardzo napieta...
http://rapidshare.de/files/5492290/Relyt_and_ANgel.rec.html
Pomocnik
25-12-2005, 17:14
@Topic : Gratz dla tych co go zabili noi jeden PA z głowy odchodzi z serva podobno
@Ripper : Miałem tego nie robić ale nie wytrzymuje.Za kogo Ty się uważasz? Myślisz ze oni to są lamki po pierwsze nigdy nie miałeś takiego lvlu po drugie sam pewnie lepiej bys nie strapował.Buhaha i co miał z parcelami chodzic a nawet z parcelami to by odsuneli chyba nie będzie nosił 2 bp parceli zeby mógł do góry pujśc.Uwaszasz sie za jakiegos gma czy co wszystkie ssy to prawie negatywnie commentujesz mimo tego iz są fajne.Wstaw swoje ssy.Wstaw swój filmik jak trapujesz.. chyba Npc stajesz i parcelem i jest nie ruchomo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.