zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia a RPG

Kapa
24-09-2005, 21:46
Mam male pytanko. Czy Czy w Tibie da sie grac tak jak w np. TES Morrowind?? Bo bardzo lubie gry RPG i Tibie. Chcialbym to polaczyc :)

Z góry thx za odpowiedz

ogorek
24-09-2005, 21:52
jak lubisz RPG to graj w tibie. takie jest moje zdanie na ten temat

"tak jak w morrowind" co przez to rozumiesz?

Kapa
24-09-2005, 21:57
,,taj jak w morrowind" Chodzi o wczusie sie w postac. Przecierz wlasnie na tym opiera sie RPG.

Taube
24-09-2005, 21:57
jak lubisz RPG to zapoznaj się z nazewnictwem X(
due - to powinno się znaleźć w dziale RPG
proponuję autorowi zajrzeć do tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43273
moze się czegoś nauczysz..

d. Taube

Yoh Asakura
24-09-2005, 22:17
jak lubisz RPG to graj w tibie. takie jest moje zdanie na ten temat

Tibia to bardziej hack'n'slash niż RPG...takie jest moje zdanie.
@Topic:
Lubisz RPG ?Nie graj w Tibie.Tak jak napisałem powyżej,to bardziej hack'n'slash.

Lightblader
24-09-2005, 22:58
Czy ja wiem? Tibia przecież oferuje ogromny świat, wiele questów, ciekawe miejsca... jeśli lubisz rpg to graj w tibię ponieważ odkrywasz w niej wiele ciekawych rzeczy których nie ma potencjalny rpg, tzn. Jak jesteś dobrym graczem możesz mieć szacunek innych graczy i być powszechnie szanowaną postacią, albo możesz wsławić się zblokowaniem orshaabala :P Wszystko zależy od tego, czy tibie ci sie spodoba...

Gangrel
25-09-2005, 11:21
Tibia napewno nie jest typowym RPG. Jest taka...specyficzna. Jedyne co zachowuje wniej klimat to ludzie, takie żadkie persony z którymi naprawde przyjemnie się spędza czas online. Imho to właśnie sprawia że tibia jest lepsza od Morrowinda i innych podobnych gier.