Pokaż pełną wersje : Ankh i Darshia Katakumby i Sumonki HELP
Temat dałem w inne ale tam nie odpowiadają chyba zły dział ;] a mianowicie jakie sumonki na katakumby się nadają czy wogóle sie nadają vampy to najśilnieszy praktydznie wróg !!! :baby:
Jezeli chodzi o pietra gdzie biegaja same ghule, szkielety, mumie, crypt shamblery itd... to polecam i to bardzo Monka. W miare silno bije, tak ze sobie poradzi z mumia, a co bardzo wazne leczy sie, co czyni exp bardzo tanim ( czasami go trzeba wspomoc z Hmm jak sie dziadostwa nazbiera wiecej). Na pietrach gdzie sa Vampy i duzo mumiii i crypt shamblerow to bym polecal Ds'y. Jest to troche ryzykowne (szczegolnie z vampem) ale jak sie umie i bije dodatkowo z Hmm to mozna wcale szybko poexpic.
Dla ryzykantow (chyba ze swiat non-pvp):
Mozna przywolac FE. JEo zaleta jest to ze silno bije, obszarowo...tylko trzeba uwazac zeby nie podejsc za blisko ofiary bo mozesz pasc od wlasnego FE. :P
Powinno starczyc. Jakbys mial jakies watpliwosci to pytaj :P
Buczek Slayer
26-09-2005, 21:12
Ja myślę że wystarczyłyby mino archer i elf scout wala z dystansu i zadaja duzo damage więc myślę że takie rozwiązanie jest dobre :P
@up
to źle myślisz. musiałbyś uciekać summonami a sma msuiałbyś blokowac .wychodząc z tego że summony stawiają magowie ( druid i sorc ) to jest to nie realne.
@topic. 2 dsy jak dla mnie są najlepsze. blokują, biją, ty walisz z hmm, tlyko miej ihy\uhy jak coś żeby je uleczyć jak coś.
Pościągaj sobie filmiki z thomba czy coś... jak uda ci się trafić to właśnie będzie exp z summonami i zobaczysz ze najpopularniejsze są dsy .....
WielkiSorc
27-09-2005, 11:30
Na każde piętra polecam DSy. Czy to necro, vampy, czy zwykłe ghoule dsy najlepsze. Monk ma problemy z cryptem a jak wyjda 2 to raczej nie ma szans sam...
Na każde piętra polecam DSy.
Chyba, ze ktos ma problem z orientacja i zacznaja mu sie mylic jego dsy z tymi, ktore sie tam normalnie respia. Wtedy lepiej lidery.
Monki padaja jak muchy.
Lidery, dsy, monki, zerki tak jak mowili poprzednicy a na vampy chyba najlepiej dsy.
Ja myślę że wystarczyłyby mino archer i elf scout wala z dystansu i zadaja duzo damage więc myślę że takie rozwiązanie jest dobre :P
jak sobie kupisz pacca, to idz do tomba gdzie sa crypty i mumie i powycinaj je przy pomocy mino archerow. zobaczymy czy wystarczy ci uhow na uhanie summonow.
wedlug mnie, na swiecie non-pvp bardzo przydaje sie fire devil. nie dosc ze wali z explo to jeszcze z gfb. fe wali mocniej, ale nie wali z gfb. jezeli ktos uwaza, ze vampir jest najsilniejszym potworem, to niech sproboje fire elementala.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.