PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy z TibiCam

Tompior
05-05-2004, 10:05
A więc niektóre filmiki mi działają a niektóre nie.
Sciągnąłem dl hunta od Zaglady i uruchamiam TibiCam i tibie. Klikam activate, play i klikam enter w tibi. Wybieram filmik z dlami i zaczyna się ładować i się nie chce włączyć. Jak klikam ctrl+alt+delete to pisze mi że TibiCam nie odpowiada. Mam tak z większością filmików.
HELP PLX!!!!! :P
;(

Androj
05-05-2004, 12:34
Eh, cierpliwości, te dłuższe filmiki zawsze się tak długo ładują na wolniejszych kompach... poczekaj kilka minut to będzie ok. ;)

Majen
05-05-2004, 12:47
Skoro masz tak dużo niedziałających filmików to może oznaczać tylko że do niektórych masz złego klijenta tibi cam np. gościu nagrał coś na Tibi Cam do klijenta 7,2 a ty chcesz to otworzyć Tibi Cam do klijenta 7,24.

Pikol
08-05-2004, 21:26
Skoro masz tak dużo niedziałających filmików to może oznaczać tylko że do niektórych masz złego klijenta tibi cam np. gościu nagrał coś na Tibi Cam do klijenta 7,2 a ty chcesz to otworzyć Tibi Cam do klijenta 7,24.
Ja mam najnawsza wersje TibiiCam i mi terz niedziala(film Zagłady o PoHu mi sie zaladowaltylko raz) Poza tym mam ten sam problem...

koreten/dovixo z antiki:D
15-05-2004, 07:45
Mam problem poniewaz nie moge sciagnac filmuw gdy dochodzi do 99% jest blod 1026 co robic????????

Nostradamo Mocny
30-03-2006, 21:37
mam problem a mianowicie po nagraniu filmu chcę go obejrzeć i wybieram go z listy i pokazuje się error i pisze couldn't open file:( . co to jest prosze o odpowiedz.plz

Hokejode
31-03-2006, 08:17
Eloooo, ty w sumie nie wiem czemu tak masz, ale moze zainstaluj na nowo tibia cam i przeloz filmy do nowego folderu - ja nie raz tak mialem ze mialem za duzo filmow w folderze :P ale to raczej twoja przyczyna nie jest. c ya :cygaro: