Pokaż pełną wersje : Problemy z TibiCam
A więc niektóre filmiki mi działają a niektóre nie.
Sciągnąłem dl hunta od Zaglady i uruchamiam TibiCam i tibie. Klikam activate, play i klikam enter w tibi. Wybieram filmik z dlami i zaczyna się ładować i się nie chce włączyć. Jak klikam ctrl+alt+delete to pisze mi że TibiCam nie odpowiada. Mam tak z większością filmików.
HELP PLX!!!!! :P
;(
Eh, cierpliwości, te dłuższe filmiki zawsze się tak długo ładują na wolniejszych kompach... poczekaj kilka minut to będzie ok. ;)
Skoro masz tak dużo niedziałających filmików to może oznaczać tylko że do niektórych masz złego klijenta tibi cam np. gościu nagrał coś na Tibi Cam do klijenta 7,2 a ty chcesz to otworzyć Tibi Cam do klijenta 7,24.
Skoro masz tak dużo niedziałających filmików to może oznaczać tylko że do niektórych masz złego klijenta tibi cam np. gościu nagrał coś na Tibi Cam do klijenta 7,2 a ty chcesz to otworzyć Tibi Cam do klijenta 7,24.
Ja mam najnawsza wersje TibiiCam i mi terz niedziala(film Zagłady o PoHu mi sie zaladowaltylko raz) Poza tym mam ten sam problem...
koreten/dovixo z antiki:D
15-05-2004, 07:45
Mam problem poniewaz nie moge sciagnac filmuw gdy dochodzi do 99% jest blod 1026 co robic????????
Nostradamo Mocny
30-03-2006, 21:37
mam problem a mianowicie po nagraniu filmu chcę go obejrzeć i wybieram go z listy i pokazuje się error i pisze couldn't open file:( . co to jest prosze o odpowiedz.plz
Hokejode
31-03-2006, 08:17
Eloooo, ty w sumie nie wiem czemu tak masz, ale moze zainstaluj na nowo tibia cam i przeloz filmy do nowego folderu - ja nie raz tak mialem ze mialem za duzo filmow w folderze :P ale to raczej twoja przyczyna nie jest. c ya :cygaro:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.