Pokaż pełną wersje : COD
Real Finuko
06-05-2004, 10:58
Nie wiem czemu pisze tago posta, ale czy dużo osób gra w Call of duty??
Można by zrobić serwer i sie sprawdzić :D:D:D
Monoskar
06-05-2004, 19:50
No baaaa 8o
Jak tu nie grać w nalepszego shooter'a ze stajni Infinity Ward ? :)
Często pykam po nocach, zwłaszcza na słowackich i angielskich serverach. Oni w przeciwieństwie to większości naszych rodaków potrafią celnie trafić bez użycia Sniper Rifle albo wyrzutni rakiet :P A już najlepsze są Team Deathmatch'e z użyciem wyłącznie pistoletów :rolleyes:
Pomysł spoko. Jeżeli znajdzie się więcej chętnych "żołnierzy" możemy polatać z karabinami po lasach :)
Pozdrawiam, Bart[PL]
Bigvirus
07-05-2004, 19:07
Cio to za gra ja wogle nie wiem cio to za gra:D
Morze mi powiecie??
Monoskar
08-05-2004, 14:22
Medal of Honor pod innym tytułem, z idealną grafiką, muzyką, walkami na wielu frontach, tylko trochę krótka (do przejścia w 6 godzin na najwyższym poziomie). Polecam :rolleyes:
Mój znajomy (totalny noob i kretyn) gra w tę grę, więc ja trzymam się od niej z daleka.
Monoskar
08-05-2004, 22:56
Oryginalnie dodany przez Litawor
Mój znajomy (totalny noob i kretyn) gra w tę grę, więc ja trzymam się od niej z daleka.
Pewnie dżinsów, zegarka, papieru toaletowego i szczoteczki do zębów też nie używasz, bo posługuje się nimi Twój znajomy (totalny noob i kretyn) ???????
Co do samej gry: nie przewijają się tam stada 13-stolatków, za brak angielskiego na zagranicznym servie zostaniesz wyśmiany jak E.Górniak podczas śpiewania hymnu, dowiesz się czegoś z historii, sceny w grze inspirowane filmami: "Szeregowiec Ryan" oraz "Wróg u bram", nie trzeba trenować skilli, możesz się wyżyć jeśli chcesz i nie dostaniesz red skulla :))
Osądziłeś pracę programistów, której nawet nie widziałeś X( Do mojego grona najbardziej badziewnych gier należą: "Diablo", "Ultima" i wszystkie im podobne RPG'i i strategie, ale przynajmniej miałem je zainstalowane przez 7~10 minut, albo wiem o co w nich chodzi.
ej to jak ty nie lubisz RPG to chyba tibi tez nie lubisz coo??
L..i..S..e..K
09-05-2004, 00:30
Nie obrazajac wszystkich milosnikow i zwolennikow gry Call of Duty stwierdze tylko ze naprawde nie ma sie czym podniecac grafika moze jest lepsza ale nic pozatym, ma bamberska grywalnosc , jest krotka i nie ma tych wszystkich bajerow i mozliwosci co MEDAL ze wszystkimi dodatkami. Jak narazie przynajmnie dla mnie medal jest najbardzie dopracowana strzelanka jest duzo map a jeszcze wiecej w necie wiec naprawde PoLeCam MEDALA i dodatki A zaraz na drogim miejscu oczywiscie Battlefield 1942.
Monoskar
09-05-2004, 06:33
Oryginalnie dodany przez Gawał
ej to jak ty nie lubisz RPG to chyba tibi tez nie lubisz coo??
Faktycznie nie lubię RPG'ów, a Tibia jest jedynym tytułem do którego siadam. Jakoś nie podniecają mnie czary, runy i te inne bajery, dlatego śmigam ryckiem (całkowicie niemagiczna postać).
Już nie będę klepał nowego posta -> przecież CoD przewyższa Medala'a o klasę, to prawie jakby porównywać Wolfensteina 3D z Return to castle Wolfenstein. Ale każdy ma prawo do własnego zdania i każdy lubi to, co mu najbardziej odpowiada :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.