Pacek
08-10-2005, 21:07
Otóż mam nastepujący problem, robiłem wczoraj format koledze, nic nadzwyczajnego, wcześniej miał wina 98 ja mu wgrałem xp. Zadowolony z wykonanej roboty poszedłem do domu, Dziś rano przybiega do mnie z płaczem że mu fifa nie chodzi (jakież to przykre nie :D ) wiec sie pytam co sie stało, on mi tłumaczył że sobie wczoraj zainstalował odpalił i wszystko elegancko chodziło biegało kopało i co tam jeszcze sie w fifie robi. Dziś rano chce sobie pograć a tu kicha. Nie działa wyskakuje alert o terści "gra nieprawidłowo zainstalowana zrób reinstalacje". Potem mi mówi że przeinstalował i dizałało wyłączył kompa i włączył i znowu było to samo. Cały czas mi zawraca głowe że przezemie nie może sobie pograć w jego ulubioną gre, pokręciłem sie troszke po necie lae nie znalazłem odpowiedzi.
Może ktoś z was sie kiedyś spotkał z czymś takim, jeśli tak to prosze o treściwą odpowiedź co z tym fantem zrobić bo gość mi nie da spokoju
ps. do moderatorów: ja wiem że jest sporo forów o tej tematyce ale tam zazwyczaj nie siedzi tyle osob co tutaj wiec na odpowiedź czekał bym długo, prosze was o niekasowanie tematu dopóki nie padnie odpowiedź, potem róbcie co chcecie
pps. RATUNKU [;
ppps. do wielbiciela prozy sapkowskiego, jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz bo zaśmiecasz tylko forum bzdetnym tekstem, jak ci sie kraj nie podoba to zniego wyjedź, jak temat ci sie wydaje głupi to nie pisz. Do nastepców tego pana, jak nie macie nic do powiedzenia to nie mówcie szkoda waszego czasu
Może ktoś z was sie kiedyś spotkał z czymś takim, jeśli tak to prosze o treściwą odpowiedź co z tym fantem zrobić bo gość mi nie da spokoju
ps. do moderatorów: ja wiem że jest sporo forów o tej tematyce ale tam zazwyczaj nie siedzi tyle osob co tutaj wiec na odpowiedź czekał bym długo, prosze was o niekasowanie tematu dopóki nie padnie odpowiedź, potem róbcie co chcecie
pps. RATUNKU [;
ppps. do wielbiciela prozy sapkowskiego, jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz bo zaśmiecasz tylko forum bzdetnym tekstem, jak ci sie kraj nie podoba to zniego wyjedź, jak temat ci sie wydaje głupi to nie pisz. Do nastepców tego pana, jak nie macie nic do powiedzenia to nie mówcie szkoda waszego czasu