Pokaż pełną wersje : Jak robic ladne fake'i.
Ok. Myslalem ze sie spodoba. Zrobilem pare tematow i ostatnio wypuscilem moje dzielo nad ktorym pracowalem 2 godziny. Otoz uzywam painta bo jest jedynym darmowym programem. Uzywam tez sprite editora. Sluchajcie chodze po tych tematach i patrze ze pan Cor Tibiarz robi fake'i za pomoca painta a wszystkim sie podobaja. Kiedy ja sie zabieram odpowiedz mam "zle powklejane. do du*y". Jak mam robic dobre fake'i. Tu macie fake'a ktorego zrobilem. Pewnie nikomu sie nie podoba. Wiec jak mam robic ladne fake'i?
http://i2.photobucket.com/albums/y33/Hitch_Cook/grass.jpg
Dark Sven
08-10-2005, 21:49
Ekhmm...nie uwazasz ze to wszystko jest nienaturalnie powiekszone?zachowaj wielkosc SPR.I umieszczaj najpierw w temacie nasze pierwsze fake zobacz co ci powiedza i rob..Mozesz mi takze na gg pokazac i ci odpowiem
Pzdr
Your Sven
Piksielaste... :baby:
Po prostu nie używaj zdjęć z real tibii, tylko wszystko rób z SE*.
Ja osobiście też używam painta i "Przygody Zdzisia Skeleta" (to jest mój pierwszy Fake-story :confused: ) miał maxymalną ocene (nie wiem jak teraz :p )
Ok. Myslalem ze sie spodoba. Zrobilem pare tematow i ostatnio wypuscilem moje dzielo nad ktorym pracowalem 2 godziny. Otoz uzywam painta bo jest jedynym darmowym programem. Uzywam tez sprite editora. Sluchajcie chodze po tych tematach i patrze ze pan Cor Tibiarz robi fake'i za pomoca painta a wszystkim sie podobaja. Kiedy ja sie zabieram odpowiedz mam "zle powklejane. do du*y". Jak mam robic dobre fake'i. Tu macie fake'a ktorego zrobilem. Pewnie nikomu sie nie podoba. Wiec jak mam robic ladne fake'i?
http://i2.photobucket.com/albums/y33/Hitch_Cook/grass.jpg
Ekhmm a moje krytykowal...
@up:
Zdjęć się NIE cytuje.
Poprostu Pitbul
11-01-2007, 20:17
Archeolog, reported.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.