Pokaż pełną wersje : Isara itp. question
morgroth
08-05-2004, 16:52
Mam takie male pytanko dotyczonce serverow.
Ostatni raz gralem pzed poprawkami i gralem na secura, jakis... rok temu.
Teraz czuje sie jak noob wsrod nowych serverow i wybralem isara co onim myslicie, na jakich serverach wy gracie i jaki uwazacie za the best ?? :)).
eeee... trudno porownac servy bo raczej kazdemu podoba sie ten na ktorym gra ... ja byralem tytanie i mam gildie kolegow i jest spox ale to samo jest na innych serwach tylko ze na starszych gildie maja raczej wieksze wymagania bo tam jest molo nowych osob...
Fallorian Thennars
08-05-2004, 18:07
Nie można porównywać serwerów bo żaden nie jest najlepszy... ja gram na Azurze i jest całkiem fajnie :] o ile jesteś na Mainie bo na Rooka nie chcą wpuścić w godzinach szczytu :( . Ale tak ogólnie jest fajnie dość mało PK... oczywiście pomijając Carlin od niedawna nienawidze tego miasta X( .
Ja gram na servie Liberia dla mnie to najlepszy świat! polecam
:)
Ja też na Azurke cie przeniosłem(czemu? bo kolega poszedl :P a ja akurat powracałam do tibi wiec tez poszedłem, a poszedłem z osary), Na isarce było dt (del toro) i było nieciekawie :P a na Azurze jest duż o polaków, mało pk , i niema jakiegoś przodojącego klanu.
O innych swiatach nic więcej niepowiem bo niewiem.
Na Isarze co drugi high lvl to Del'Toro. Danubia to bardzo pokojowy serwer. Na Hibernie trwają nieustające wojny, ale są to wojny między najlepszymi, więc przeciętnego gracza raczej nie obchodzą. Ale na Danubii jest dużo Polaków (może to dobrze, może źle).
Ja gram na Isarze i jest spoko bo jest malo pk i wogle jest fajnie tylko czasami jest glupio jak jest duzo ludzi
Gram na Isarze i jest ok. Jedyny minus to to, że jest full ludzi i w godzinach szczytu-czyli przez cały dzień 8o -cieżko jest się zalogować!!!Na Isarce jest sporo Polaków.:kilof:
Ja gram na Isarze i Ci tesh polecam ten serv. Co tu dużo mówic jest opoprostu THE BEST ! ! !
Ja gram na hibernie i stwierdzam fakt ze jest tu od groma polakow. Stwierdzam rowniez fakt ze jednak trwaja tu wojny. Pomiedzy dwoma najslilniejszymi Gildiami hiberny. Na szczescie mnie ta wojna niedotyczy:)
morgroth
12-05-2004, 23:08
Chwalol ludziska isarke po jest wypasiona
a jak tam opinie ooooooooo (Azura)
to pomiendzy tymi dwoma servami sie miotam i jusz niewiem gdzie grac, co prawda na azura grajol moi kumple lecz jakos sie polubilem isara pomimo 3 ripow 8o
bo mnie pk dapadli przed carlin :P
Kerin Tale
12-05-2004, 23:10
Najlepiej jest grac na nowych servach......mało osób, pełny respawn praktycznie all day...mało PK,mozna szybko nabic lvl i pochwalic sie kolegom :P no a poza tym...nie ma takiego kłopotu z wejsciem :)
Mamo nie bij, już nie będę PK...
morgroth
12-05-2004, 23:34
no wiesz azura jest nowa i z relacji kumpli to miodzie jest z respawnem ale muwisz nowe servery
to moze wiesz jaki ma moze jeszcze nowszy wejsc najlepiej szwabski ale narazie
ISARA RULEZZZZZ a AZURA jeszcze niewiem :]
Ja szczerze polecam Danubie! Jest spoko serv, baardzo malo pk (przynjamniej w AB), jest tak malo red skulli, ze jeszcze nigdzie tak malo nie widzialem (uwazam ze juz system czaszek spelnil swoje zadanie, malo mas pk na starszych swiatach). Danubia i Isara rulezzz!
]v[ichal
13-05-2004, 21:29
Ja wzbrałem Isare dlatego ponieważ grają tam moi znajomi,lecz co do tego że jest tam mało PK to bym sie zastanowił ( na moje jest ich bardzo dużo (Del toros
kiedys z nudów zaczoł mnie atakowac , na szczescie ucieklem do depo :) ) Ogólnie Isara jest spoko bo ceny nie są wygórowane Polecam ją wszystkim
pozdro :)
Artur-Knight
15-05-2004, 12:13
Ja polecam calimera, z całą pewnoscią niema tam pk najwyzej kilka thiefów
Hrabia von Nox
15-05-2004, 13:10
Polecam Azurę, bo jest tam fuuuuuuuull polaków, ale PK od groma w Carlin :( . Oddaję głos na AZURĘ!
Real Finuko
16-05-2004, 00:16
Isara ma jedną wielką wade: Del'Toro!!! X(
A tak poza tym to jest spoko serwer dużo polakow tam gra
ja najbardziej lubie lunare zrobilem sobie tam 3 chary jest spox chociaz duzo pk ale i to jest super jak pk za toba zap....ala to masz podwyzszony poziom adrenaliny zajefajna sprawa nie ma zabawy bez ryzyka
POZDRO
VEPSIK
Ja gralem na novej i fajnie tam jest tylko straszne kolopoty z wejsciem i przenioslem sie na azure gdzie jest extra ===duzo polakow!!!!
Gram na Isarze, i jest spoko, mam tu kolegow, troszke pk jest (prawie codziennie zadymy w Venore przed depo), i zadnych wad nie ma. A Del'Toro to dodatkowa atrakcja:) Fajnie czasem zobaczyc slawnych Del'Toro przebiegajacych ci obok nosa:)
Najlepszy server to Libera. Malo wojen ale jak masz skula to lepiej sie gdzies ukryc. Ogolnie jest zaje.....e. Polecam.
Artur-Knight
01-06-2004, 21:12
Ja sie zastanawiam po co wogule ten temat??,Karzdy ci powie ze najlepszy serwer to ten na którym gra!
Tretogorczyk
03-06-2004, 07:03
Danubia - starszy swiat juz :) w sumie malo pk, ale jesli bedziesz mial problemy z walkorem & spola to ci nie odpuszcza, grunt ze juz fc nei ma :D
Isara - czyt. Pkolandia :D najwiecej pk, do carlin to ty nie chodz :] oczywiscie da sie grac, tylko paa sa wszedzie... szczegolnie na dobrych respach
Azura - ja tu gram 8) wiec oczywiscie najlepszy, z isary i danubii PELNO osob przeszlo na azure :) wiec goraco polecam
HAIL DARKNESS SOCIETY ! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.