Pokaż pełną wersje : koniec pacc i podroz
ciekawi mnie 1 rzecz...
czy mozna byc zarejestrowanym w edron? lub jakims innym miescie dostepnym tylko dla pacc?
jesli tak i jestesmy zarejestrowani w jakims z nich np edron i skonczyl nam sie pacc to co wtedy? powrocic statkiem nie mozemy bo nie mamy pacc wiec co? :confused:
W przypadku gdy jesteś np. na Edron i skończy Ci się pacc dostajesz darmowy teleport (po przelogowaniu) do świątyni Thais (oczywiście razem z rezydencją). Jako zachęta do kupna pacca - wszystkie przedmioty w depo (Edron, Darashia, Port Hope) zostają na swoim miejscu i musisz kupić kolejny pacc by je odzyskać =)
Tak swoją drogą szukać się nie chciało?
lol :D to niezle se to cipy wymyslili :D nom jakos nie znalazlem;p :)
Goku +++
13-10-2005, 22:46
A ja też mam pytanko jak kupie sobie domek na np. Edron to jak mi sie skonczy paccek to co sie dzieje??(ja oczywisie nie mam pacca i nigdy nie bede mial ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( )
sir Tifejo
13-10-2005, 22:49
A ja też mam pytanko jak kupie sobie domek na np. Edron to jak mi sie skonczy paccek to co sie dzieje??
Oczywiscie domek pozostaje wolny [bez wlasciciela], a rzeczy znajdujace sie w nim "przelatuja" do depo miasta, w ktorym jestes zarejestrowany.
@DOWN: Ja tez sie moge mylic, ale mimo wszystko moja opcja [wnioskujac z poprzednich wypowiedzi] jest bardziej logniczna :).
Ale nie jest to rzecz na 100% pewna, sam jej nie doswiadczylem ;).
Pozdro,
T.
@up
Przypadkiem nie do miasta w którym jest domek? Tak mi się wydaje, ale moge sie ofkorz mylić.
Poszukać nie można? Jest chyba 666 topiców o tym. Nie zaśmiecajcie forum -.-
Maximus89
14-10-2005, 10:23
Wszystkie rzeczy z depo laduja w depo w thais a ty sie odradzasz w swiatyni w thais
Wszystkie rzeczy z depo laduja w depo w thais a ty sie odradzasz w swiatyni w thais
Rzeczy z depo zostają tam gdzie były, żeby zachęcić do kupna następnego PACCa.
Xan Arcanist
14-10-2005, 11:10
@Burak~ & Nitro: Wam chyba odbiło...
@Topic: Jesteś wraz z rzeczami teleportowany do Thais i tam meldowany...
Rabanbar
14-10-2005, 12:18
a) Rzeczy w domku są przenoszone do depo miasta w którym miałeś domek. Jak miałeś domek w Ankrahmun rzeczy są w depo Ankrahmun i tam zostają.
b) Jak miałeś rzeczy w depo na Edron to one tam zostają.
c) Ty jesteś teleportowany do Thais ze swoim plecakiem i tylko z plecakiem.
Tyle na ten temat. Kto sie niezna niech sie nie wypowiada.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.