zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nebulo. Co z toba??

Qiber
15-10-2005, 00:24
Witam.
Nie udzielam się na forum tibii.pl, ale sytuacja na tym świecie zmusiła mnie do zabrania glosu w sprawie sytuacji(TRAGICZNEJ) na tymże serwerze.

Wszyscy wiemy jak przedstawia sie sytuacja. Całą władze nad serwerem przejeła gildia Attitude. Nie musze przypominać słów Wizz Lowe'a gdy zakładał tę gildię (po rozpadzie Phy) , że nie bedą już terroryzować innych graczy i Nebula stanie spokojnych światem do expienia. Na począdku wierzyłem, że tak na prawde może być (ale byłem naiwny :/ ). Gdy Wizz aka Whiffed pokłócił się z Hankie Lowe'em aka Bergsten (chwile potem zaczęła się wojna z Del'Nabo, Allians, Trinus Detrimnetum), ja w chwilowej zamroczności jasnej wierzyłem, że Attitude to lepsze zło.

Teraz, gdy wojna przechyliła się na korzyść Attitude, co chwilę czytam na forum tibia.com, jak ktoś został zabity/huntowany/zastraszony przez tą "wspaniałą gildię" za błahe rzeczy lub poprostu za nic. Wczorej osoba została przez nich zabita za to, że posiada za długi nick.
Można także zacytować comment na tibia.comnowego członka attitude Xaemus Serigimox: "I do not only kill for reasons, I kill for money and pleasure to." - nie zabijam tylko z jakiegoś powodu, zabijam dla pieniędzy i przyjemności. Te słowa najlepiej obrazują jak pokojową gildią jest At.

Zwracam się więc z prośbą go Polaków(i nie tylko) grających na tym serwerze o podjęcie walki z tą jakże nędzną formą totalitaryzmu. Pomyślicie może, że zwariowałem, że nie ma rzadnej szansy na zwycięstwo. Jest to mylny osąd. Przyjżyjmy się pierwszej setce graczy w expie. Prawie 40 osób na tej liście pochodzi z Polski, 20 kolejnych jest huntowana przez at(jak nie wiecej), kilkunastu retired. Po wstępnych obliczeniach można przyjąć, że jest ok. 20-25 lojalnych wobec at.

Pojedyńcze ataki nie przyniosą jakich kolwiek skutków jeśli cała społeczność nie skonsoliduje się w jednym celu : OBALENIU ATTITUDE. Zwracam się także do Polaków z tejże gildii o przemyśleniu tych słów. Przecież widać jak na dłoni, iż Wizz trzyma was w At tylko dlatego, gdyż wie, że mając was przeciwko straci władzę nad serwerem. Jesteście dla niego tylko ludźmi od brudnej roboty, których on wyrzuci gdy nie będziecie mu już potrzebni. Smutne, ale prawdziwe.

Szukam przywódcy, który przeciwstawił się temu plugastwu. Przywódcy, przy którym mógłym zginąć z honorem w walce, a nie bez tchórzostwie(bez walki) odejsc z serwera.

Pozdrawiam. Szary obywatel Nabuli

August
15-10-2005, 08:47
Hmm... mi sie wlasnie ostatnio wydalo ze sie uspokoilo... Kiedys bylem wyrzucony z guardow przez Phy~, a teraz kulturka sobie expie to sie kazdy zapyta za ile koncze czy moge msg jak skoncze itp, a poza tym Ci polacy ktorzy sa w Att~ sa tam nie raczej z powodu tego ze Wizz ich tam trzyma, a poprostu maja spokoj sa w najsilniejszej gildi i sobie graja. I raczej juz nikt narazie nie bedzie walczyl przeciwko Att~ no moze poza Del'nabo, ale oni tez raczej krotko. To raczej tyle w tym temacie.

Pozdrawiam.

August
15-10-2005, 15:29
Raczej wszyscy sie zgadzaja ze mna bo nie widze innych postow sprzeciwu wiec moze jestes odosobnionym przypadkiem btw podaj nick to pogadamy w tibi co i jak...

Xavery
15-10-2005, 16:57
Gralem na Nebuli od samego poczatku, pamietam pierwsza wojne, rebelie Polakow, wojne Phy~ z Lithum, i musze powiedziec ze to jest najgorszy serwer na jakim sie mi przytrafilo grac... Na serwie panuje PA. Wizz Lowe i jego gildia moga sobie pozwolic na wszystko, gdyz wiedza ze zadna gildia sie im nie postawi.
Jedyna szansa wygrac wojne na Nebuli to tak jak mowi autor, trzeba sie zjednoczyc i im dokopac :P Ale to juz nie moj interes bo tam nie gram.

Zycze powodzenia :)

Feli90
16-10-2005, 15:18
Dokladnie trzeba zebrac ludzi i niech jakas gildia Polska powstanie... i zobaczymy jak to sie potoczy ;/ :confused:

August
16-10-2005, 15:53
Dokladnie trzeba zebrac ludzi i niech jakas gildia Polska powstanie... i zobaczymy jak to sie potoczy ;/ :confused:

Feli a Ty sie nie wypowiadaj bo jestes noob -.- i w tibi gadasz takie bajki ze zal dupe sciska... wiec jak mozesz to zamilknij.

Teraz juz niema PA. No moze czasami...

Podroznik
16-10-2005, 16:29
Albo czymasz ze Szwe X( albo bye bye. Na powstanie polakow niema szans
Koqu Sowqu Majqu etc (moje ziomy) niemajom zamiaru walczyc z Wizem.
Wiz~~ dal im szanse.....

August
16-10-2005, 17:26
Albo czymasz ze Szwe X( albo bye bye. Na powstanie polakow niema szans
Koqu Sowqu Majqu etc (moje ziomy) niemajom zamiaru walczyc z Wizem.
Wiz~~ dal im szanse.....

Dokladnie nikt niema zamairu walczyc a to ze jakis maly lvl zostal zabity to raczej nie wzbudza powstania...

Madzia0022
17-10-2005, 00:51
eh ja tam mialam tylko jeden przykry incydent jak Del'nabo przyszli pomnie jak wychodzilam z kopalni :( a a tak to niewidzialam zeby ktos zanic zginal.

Slyth
17-10-2005, 22:03
No ja też na nebuli gralem od samego jej powstania i pamietam jaka akcja byla jak moim 22 druidkiem siedzialem sobie w kopalni i sie dowiedziałem że nasza gildia trapped under ice ma wojne z phy~ za to że kilku naszych zaczęło się wybijać do top 25 wtedy tam akvarium był chyba najlepszy z tym kolesiem na P :P hardkore jednym słowem jak musiałem s*******ać przed nimi :) odrazu sie przenisołem na inny świat :P pozdro
Nebula = bardzo nieprzyjemny server :)

Tomciu
17-10-2005, 22:26
niegram na nebuli ale powiem jedno POLACY nigdy nie bede walczyc razem pójdą na wojne potem zakoszą loot z kolegi zaplaco i bede grac normalnie ...
W ilu to juz tematach czytam "niech powstanie polska gildia przeciwstanmy sie temu " a potem sie okazuje ze przegrali bo sie bali chociaz sam gram na saphrize i mam maly lvl to nie ma wojen zadnych(póki co nie wiem co sie moze wydarzyc)

Wiec wiem ze i tak nie powstanie zadna silna gildia by polacy mogli walczyc z tym pa

To jest moje zdanie po przeanalizowaniu wielu postów z innych niby rebeli

Rafx
17-10-2005, 22:43
NIe rozumiem o co chodzi w tym temacie??
Przecierz Polacy mają teraz spokój na servie to czego chcieć??
Czemu piszecie że Nebula to głupi server itp??
To prawdziwie wojenny server gdzie można się nieźle zabawić jeśli komuś znudzi się granie na własnym servie jak to kiedyś i u mnie miało miejsce:D
Pozdro Benek, Friida, Masakratus, Koqu i reszta. I tak będziecie rządzic prędzej czy później. No Masa może nei bo chyba już tam nie gra zresztą sam nie wem, nie sprawdzam.
Btw. Nebula to chyba rzeczywiście sever gdzie jest najwięcej kolesi na retired, no i te 300 online osob kiedy na pozostałych servach 900 też jest dobre:D

August
17-10-2005, 23:22
Benek dolaczyl do Attiude.
Friida niby cos tam gra ale bardzo malo.
A Masa ma chyba nowego ownera. :(

Btw Rafx masz racje nie rozumiem tych ludzi... polacy maja spokoj ogolnie wszyscy maja spokoj a oni jakies rebelie jeszcze chce. Ehh... takiemu nigdy nie dogodzisz

P.S. Hailm Down Brothers!
P.S.2. Hailm Dream Boys. :D

Wiki
17-10-2005, 23:49
Chcialem stworzyc gildie ktora zwyciezy Phy~ ale nikkt z Polakow mi nie pomogl a pozniej blya zabawa na Nebuli pekowanie i teraz jest deledet Ps. tu Akvarium

Koqu
19-10-2005, 23:52
Po pierwsze sytuacja na Nebuli wygląda jak wygląda bo ludzie nipotrafili sie zgrac w czasie pierwszych wojen co dalo ogromna dominacje szwedom.

Po kilku przegranych wojnach dali mi szanse powrotu to wrócilem z innymi, by grac u ich boku ( szwedów ).

Bo jedno jest pewne, jak chce sie ich pokonac trzeba miec lvl, przyklad Del nabo~~ Mieli armie, a nas bylo paru, z tym ze TOP i przez to roznieślismy ich w pył :)

Swe umieja sie zgrac, korzystaja z Ventrilio i narazie nie ma najmniejszych szans przeciwstawic sie im :)

Takie moje skromne zdanie :)

Btw pozdro Akva szkoda ze sie ulozylo jak sie ulozylo, jakbys gral i nie mial bana + stary Masa~~ by gral + te ziomki co teraz sa to omg.... fajnie by bylo :)

Ale licze ze jeszcze kiedys bedzie fajowo.

Madzia0022
20-10-2005, 21:00
male pytanko ... co lub kto to jest Ventrilio ???? :baby: :baby: :baby: :baby:

Koqu
30-10-2005, 23:29
program do rozmowy głosowej

Madus
30-10-2005, 23:51
HeHe To wy chyba ludzie niee graliscie na Iridi :D !!! Tam to jest dopiero PA :P!! Teraz własnie trwa aktualnie wojna pomiedzy 2 najlepszymi Gidiami. I jak narazie nikt niee zna jeszcze jej wyniku. Iridia tez jest swiatem nekanym przez wojny i ruznego typu konflikty. Ale cuz moze kiedys to sie skonczy i liczba graczy przekroczy 300 osób :P!!

Zelarz
31-10-2005, 20:13
Ja duzo gram ale niejestem zadowolony ze trafilem akurat na tego serwa ostatnio xan dazorowi placic 200 beltow musialem za to ze strzelilem raz do cyca jego kolegi co mial 10 lvl
wogule sytuacja na tym serwie jest chora i przydalo by sie cos z tym zrobic
Jak sie ma cierpliwosc i potrafi sie wytrzymacz zeby niepekowac zlazic z drogi komu treba (nawet jesli to 10 lvl)to da sie pograc

Rzorek
01-11-2005, 09:52
moze to nie bede za miłe slowa ale nebula to serwer bez przyszlosci.... ci madrzejsi to zauwazyli i odeszli bo po prostu ten serwer jest przegrany....
na http://www.tibianews.net/ czytalem kiedys ze to najgorszy serwer i nikt tma nie chce grac.... zauwazmy ilu ludzi odchodiz z tego serwera.... ja juz odszedlem tez... po prostu za duzo nobow pk itp.... radze sie przeniesc na inny serwer bo granie na nebuli jest beznadziejne.... ja teraz zrobilem sobie knighta 60/60 na azurze i jest mi dobrze... widac ogromna roznice pomiedzy azura na nebula..

Outsiderr
01-11-2005, 23:34
moze to nie bede za miłe slowa ale nebula to serwer bez przyszlosci.... ci madrzejsi to zauwazyli i odeszli bo po prostu ten serwer jest przegrany....
na http://www.tibianews.net/ czytalem kiedys ze to najgorszy serwer i nikt tma nie chce grac.... zauwazmy ilu ludzi odchodiz z tego serwera.... ja juz odszedlem tez... po prostu za duzo nobow pk itp.... radze sie przeniesc na inny serwer bo granie na nebuli jest beznadziejne.... ja teraz zrobilem sobie knighta 60/60 na azurze i jest mi dobrze... widac ogromna roznice pomiedzy azura na nebula..

No ja tez mialem prze***ane wiele razy na tym serwerze przenisolem sie na chwile na obsidie i bylo rzeczywiscie inaczej ale jakos nie chcialo mi sie ;) teraz znowu gram i jak narazie jest oki. Sam wizz jest znudzony gra drutem bo nie moze kupic hmmow lol i se nawet knighta tam zrobil. Keep your head low i exp moze cos sie kiedys zmieni :) Aha i padl cano'ac ( 78 ek) nie polak co prawda ale powod byl oczywiscie bzdurny- pa w cyclopolis i bledy na banshee ( co jest dla mnie glupota bo cano bylo daaaleko od pa)

Zelarz
02-11-2005, 00:52
Ja mysle ze cano padl bo mu lvl zawysoko podskoczyl a ze sie postawil to sie mu drugi raz dostalo ogulnie to zal mi goscia chociaz go nieznam moze sie mu uda i nieskonczy jak kylea i reszta

Majok
02-11-2005, 05:29
mi to przypomina eternie za czasów jej 3miesiecznego istnienia... byly wojny, PA itp w praktycznie takim samym stopniu co na nebuli. Wiec ja tu wytrzymam :P

Rzorek
02-11-2005, 06:16
hehe wroce moze jak CIPy zrobia cos ze spirami zeby mozna bylo trenowac.... jednego dnia ubili mnie za nic i spadlem z 32 lvl na 29 lvl ... no i przy okazji m lvl a prawie byl 14 :( i dist mi spadl;/;/ heh a mialem 76 i od updatu ciagle ktos pk itp i z 76 juz mam 70....

August
02-11-2005, 06:49
Ostatnio coraz wiecej osob przewaznie polakow pada z free od szwedow...
Jesli dalej tak bedzie to raczej bez wojny sie nie obejdzie... fakt faktem ze male sa szanse, ale powalczyc mozna...

Xaemus Serigimox
02-11-2005, 12:28
Witam.
Nie udzielam się na forum tibii.pl, ale sytuacja na tym świecie zmusiła mnie do zabrania glosu w sprawie sytuacji(TRAGICZNEJ) na tymże serwerze.

Wszyscy wiemy jak przedstawia sie sytuacja. Całą władze nad serwerem przejeła gildia Attitude. Nie musze przypominać słów Wizz Lowe'a gdy zakładał tę gildię (po rozpadzie Phy) , że nie bedą już terroryzować innych graczy i Nebula stanie spokojnych światem do expienia. Na począdku wierzyłem, że tak na prawde może być (ale byłem naiwny :/ ). Gdy Wizz aka Whiffed pokłócił się z Hankie Lowe'em aka Bergsten (chwile potem zaczęła się wojna z Del'Nabo, Allians, Trinus Detrimnetum), ja w chwilowej zamroczności jasnej wierzyłem, że Attitude to lepsze zło.

Teraz, gdy wojna przechyliła się na korzyść Attitude, co chwilę czytam na forum tibia.com, jak ktoś został zabity/huntowany/zastraszony przez tą "wspaniałą gildię" za błahe rzeczy lub poprostu za nic. Wczorej osoba została przez nich zabita za to, że posiada za długi nick.
Można także zacytować comment na tibia.comnowego członka attitude Xaemus Serigimox: "I do not only kill for reasons, I kill for money and pleasure to." - nie zabijam tylko z jakiegoś powodu, zabijam dla pieniędzy i przyjemności. Te słowa najlepiej obrazują jak pokojową gildią jest At.

Zwracam się więc z prośbą go Polaków(i nie tylko) grających na tym serwerze o podjęcie walki z tą jakże nędzną formą totalitaryzmu. Pomyślicie może, że zwariowałem, że nie ma rzadnej szansy na zwycięstwo. Jest to mylny osąd. Przyjżyjmy się pierwszej setce graczy w expie. Prawie 40 osób na tej liście pochodzi z Polski, 20 kolejnych jest huntowana przez at(jak nie wiecej), kilkunastu retired. Po wstępnych obliczeniach można przyjąć, że jest ok. 20-25 lojalnych wobec at.

Pojedyńcze ataki nie przyniosą jakich kolwiek skutków jeśli cała społeczność nie skonsoliduje się w jednym celu : OBALENIU ATTITUDE. Zwracam się także do Polaków z tejże gildii o przemyśleniu tych słów. Przecież widać jak na dłoni, iż Wizz trzyma was w At tylko dlatego, gdyż wie, że mając was przeciwko straci władzę nad serwerem. Jesteście dla niego tylko ludźmi od brudnej roboty, których on wyrzuci gdy nie będziecie mu już potrzebni. Smutne, ale prawdziwe.

Szukam przywódcy, który przeciwstawił się temu plugastwu. Przywódcy, przy którym mógłym zginąć z honorem w walce, a nie bez tchórzostwie(bez walki) odejsc z serwera.

Pozdrawiam. Szary obywatel Nabuli
Xaemus Serigimox: "I do not only kill for reasons, I kill for money and pleasure to."

Sir Duet
02-11-2005, 15:46
gowno nie polacy maja spokoj moze ty koqu friida i reszta ale tak to ni c***a
jakby wtedy IC sie wlaczylo do wolfpackow to bysmy teraz ownowali nebula aff
macie spokoj ale na ile...wbijecie wieksze lvle i bedzie hunted
a reason free
a tak naprawde za to ze sie was boja ze mozecie zrobic niezla rozpierduche hankie i inne poxar(moj kumpel;s) subie plix przeciez ludzi jest w c*** do walczenia z nimi
akva pozdro pamietam chcialem cie kiedys za***ac jak miales name virus czy cos takiego :D bo zabiles moja kolezanke
madzia przekonasz sie o co chodzi jak wbijesz 10 czolowych osob na servie:D
ja np dostalem hunta za to ze mialem 2 bohy na servie(tzn 3 pary xd)
maxio za co dostal h niepamietam chyba za to ze przyszedl po mnie jak mnie lali(prawdziwy kumpel:D)
benek teraz gra na obsidi tam gdzie ja^^
friida tez hunta dostaniesz za bardzo NABROILES:D
bylem juz 5 w expie kiedy te s****ysyny....grrr.. :D
zrobilem sorca to dostalem hunta od jakiegos nooba geardus ktory robil sd dla whiffa oczywiscie nikt niewiedzial ze to ja oprocz nebulasa(pozdro:D) friidy i kilku za***istych kumpli pozniej on dostal hunta a ja dostalem hunta od zezexa i c*** wie za co;d
powiem jedno,wole stare phy niz te attitude itd
fajny ludek tez dlugo grac niebedzie im sie wszystko przypomni i bedzie kupa z was mowie strata czasu bardziej przyjazne servy(nie furora too many noobs online)

Outsiderr
02-11-2005, 16:41
Teraz i tak nei ma co walczyc bo przewaga liczebna napewno by byla ale co z tego (patrz post Koqu). Co z tego ze np taki wizz albo baxter padnie? Onni maja kase na 10 takich deadow. Jednyna nadzieja w polskich pg ;) Ktos kiedys na forum nebuli napisal ze to ostatnia szansa poki nie maja 100+. No i sie doczekalismy.

Sir Duet
02-11-2005, 18:15
heh a co daje 100 a 90 ****a lol
i co ma kasa do deada ze kupi uh tak no i c*** ze kupi uh ale lvl skills zawsze miejszy policzmy ze 5 razy go za***iecie no i bnedzie podlamany psychicznie lol
aff pomylilo mi sie ale glupi jestes
ta a kiedy bedzie miala sens kiedy wizz bedzie mial 150 a reszta po 130?
po servie

Webi
02-11-2005, 19:51
taa 55 razy za***iecie. co z tego ze ktos padnie, to oni beda ciagle expic, a po deadach maja taka motywacje ze straca jedenlvl wbija 5 takze wiesz... poza tym nie ma takiej sily sd zeby cokolwiek zrobic, no i poki co rebelia nie ma anjmniejszego sensu

Zelarz
02-11-2005, 19:58
Mi sie bic z nimi niechce bo to sie tylko tak dobrze o tym mowi ale dlaczego piszesz ze rebelia niema narazie sensu jak nie teraz to kiedy?? jak oni beda jeszcze silniejsi niz sa???
Mi sie zdaje ze im wczesniej tym lepiej a juz i tak jest troche zapuzno

Sir Duet
02-11-2005, 20:18
zelarz ja tam mialem 50 palka klasowalem sie 5 w expie 2 pal z 15 m lvl itd
a 18 lvlu wojna nabilem reda zaplacilem za wolnosc 10k gralem i pewnego dnia stwierdzam po co ja gram patrze wpadaja i pizagaja mialem 2 bp uh trap padlem i stwierddzilem ze ic mogla sie wtedy do wolfpackow przylaczyc
teraz zaluje strasznie

Outsiderr
03-11-2005, 20:12
heh a co daje 100 a 90 ****a lol
i co ma kasa do deada ze kupi uh tak no i c*** ze kupi uh ale lvl skills zawsze miejszy policzmy ze 5 razy go za***iecie no i bnedzie podlamany psychicznie lol
aff pomylilo mi sie ale glupi jestes
ta a kiedy bedzie miala sens kiedy wizz bedzie mial 150 a reszta po 130?
po servie

glupi to ty chyba jestes.. przypomnij sobie ile razy sqeensy padal i co? wbij trzeci 100.. jak sie ma paru ownerow to sie ciezko zalamac

Webi
03-11-2005, 21:04
ee teraz nie ma NAJMNIEJSZYCH szans na wygranie jakiejkolwiek wojny z nimi. jedyna szansa to bylo IC kiedys tam, nawet duzo ludzi z aktualnych h lvli szwedzkich w rozmowie przyznawalo ze wtedy mogli przegrac, ale Polacy nie umieja sie zgrac. A teraz jak oni sie sami nie pokloca i nie zaczna walczyc, co jest baaardzo malo prawdopodobne, to juz nikt ich nie zdetronizuje. A po co ludzie maja isc walczyc i tracic chary jak i tak nic sie zdzialaja. Poki co sytuacja na nebuli poprawila sie, tylko nie wiadomo na jak dlugo

Koso
04-11-2005, 07:35
No chyba żę zebrać kilka/kilkanaście polskich h-leveli i ubić jakiegoś szweda, ale coś czuje że zemsta byłaby za to straszna :confused: No chyba że hack...

August
04-11-2005, 15:23
Buehehehhehe na nebuli juz nigdy nie bedzie spokoju byl przez troche 1-2 miesiace a teraz znow szwedom od*******a... ale coz pozyjemy zobaczymy oni chyba by chcieli powalczyc ale nie maja z kim... tak mi sie wydaje...

Webi
04-11-2005, 17:15
Nie w6ydaje mi sie zbey im od*******alo bo narazie jest spokoj, a gdyby chcieli powalczyc to by po prostu zaatakowali jakas gildie, takze mysle ze jestes w bledzie.tak samo zbieranie polskich h lvli i ubicie szweda jest bez sensu, poza tmy polacy nie maja takiej sily w sd zeby kogos na tyle szybko zabic znaiom reszta sie zjawi.Chyba ze ci nowi sorcowie w ich gildiach. Mysle ze temat rebelii czy jakiegokolwiek ataku mozna skonczyc bo jest on kompletnie bez wsparcia w tibii no i bez sensu.

Sir Duet
04-11-2005, 20:01
ehh ****a jeden sie zalamie jest klotnia sie wszyscy kluca i c*** wiec nie*******...
tak ic moglo to wygrac ale....wtedy jakbysmy sie dolaczyli do WP bo u polakow to jest tak ze musza miec zdecydowana przewage oczywiscie pol IC poszlo pilnowac yesl bo za friko rozdawala d hammy zostalo nas mozew 15 przy domkach reszty wyszli i sie zaczelo ooczywsicie wieksza polowa se gadala...tu byl 1 blad polowa ic popadala :D 8o
na 2 dzien mielismy ioch roz***ac jak expia ktos dal cynk phy i oczywiscie wparowali po nas ale wyszlismy calo...
a pozniej to wiekszosc zaplacila za wolnsoc bbo to sensu niemialo =/
eala solria moze jakby nas poprowadzil to tak (pozdro)

August
10-11-2005, 15:22
Zaczela sie wojna...
Lithium vs Zomo.

Narazie fraguje tylko Lithium poniewaz prowadza wojne partyzancka boja sie open battle i tylko loguja sie w nocy zabijaja jednego z naszych i all log, ale niedlugo mam nadzieje ze role sie odwroca...

Kootka Nov 06 2005, 23:59:23 CET Killed at Level 56 by Gauwartt'Pulse
Zelarz Nov 09 2005, 00:53:45 CET Killed at Level 53 by Gauwartt'Pulse and by Xian Xun
Lis Zapinator Nov 01 2005, 19:34:01 CET Killed at Level 47 by Gauwartt'Pulse

To narazie poczatek...

Wiki
14-11-2005, 21:00
Gdybym Akvariumem nie mial bana to bym wam chetnie pomogl ;((
btw. Koqu lece teraz na nowy serv jak wyjde i teraz nie zrobie tego bledo co zrobilem od pierwszego momentu pokaze im kto tu rzadzi ;p

Vil
15-11-2005, 00:49
Co sie nie udalo na valorii na razie udaje sie na nebuli ;p Mialem racje mowiac ze jedyna recepta na gre tam jest dobry kontakt ze Szwedami... Tylko kto mnie wtedy sluchal ;p

pozdro Koqu, Sowqu i reszta starej ekipy Diahmy

______
Vilqu

Polewkin
15-11-2005, 16:17
KIedys istniala dobra gildi Pro' pierwsza gildia polska jedna z lepszych niestety polegli w walce ze swe i zakonczylismy grac na nebuli to jeszcze na poczatku jej istnienia bylo ;]

Zuno Ryder
16-11-2005, 09:17
Life is brutal and full of zasadzkas a sometimes kopas w dupas...

Jak ci sie nie podoba to zmien server... Zobacz ile podobnych postow jest. PA to nic nowego

Madzia0022
17-11-2005, 20:46
Wizz lowe is hunted przez Sqeensy :) ciekawe czy to prawda ? 8o

Xeltix
17-11-2005, 21:07
Na Nebuli nie da sie odczuc PA , gram dosyc dlugo na servie i nikt nie probowal mnie zabic czy chocby wyrzucic z expowiska .

Angel_Deserve_To_Die
17-11-2005, 21:48
Na Nebuli nie da sie odczuc PA , gram dosyc dlugo na servie i nikt nie probowal mnie zabic czy chocby wyrzucic z expowiska .

sory za szczerość ale chyba większość czasu siedzisz w dp a jak idziesz expić to na roty albo dwarfy.

Madzia0022
17-11-2005, 22:55
Co wy tam wiecie on naroku jeszcze siedzi :baby: :baby: :baby: :baby:

mattiz
18-11-2005, 18:43
Ja gram na Nebuli, ale rookslayerem, i nie mam tego typu problemów.

A na poważnie, to sytuacja na Nebuli jest po prostu nienormalna. Gorszego servera chyba nie ma. Zawsze trafiają mi się najgorsze servery. Kto w ogóle gra jeszcze na Nebuli z polaków? No, niewiele osób.

Madzia0022
19-11-2005, 07:11
Co ty tam wiesz o zabijaniu ty stara ....... jestes :evul: :evul:

Elmer
19-11-2005, 21:02
Kto w ogóle gra jeszcze na Nebuli z polaków? No, niewiele osób.
Najwiekszą społecznością na Nebuli są właśnie polacy.

@topic
Szczerze mówiąc to nikt nigdy mnie nie wyrzucił z expowisk na Nebuli. Problem jednak jest i to bardzo duży. Często któryś z kolegów pisze, że został zabity za nic.
Co do zbliżającej wojny to czas pokaże. Każda z zamieszanych stron (glamour/wizz lowe/equal~/lithium) chce się jaknajbardziej wycfanić i zawrzeć jak najlepsze dla siebie sojusze. niewiadomo jak zachowają się polacy (My). Tak jak wspomniałem...czas pokaże.

Lefrian
19-11-2005, 21:36
Wystarczy że będziecie na trade pisać adres do keylogerów. Wtedy ci h lvl wbija na to i serwer się oczyści B) Reput dla mnie za pomysł :cup:

August
19-11-2005, 21:44
@up Reput to nie wiem, ale warn/ban by sie przydal za glupte...

@Friida
wojny chyba nie bedzie Wizz odchodzi z serva i koniec tematu... Glamour nie bedzie chcialo walczyc z Equal~ i na odwrot to sa starzy kumple...
Wiec wojny raczej nie bedzie tylko po prostu Wizzek zmienia serv :P bo ma hunta.

djmtv
21-11-2005, 08:59
Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob
o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online
to troche malo
Nebula PA tak zgadza sie a gdzie tego PA nie ma ? bo moim zdaniem jest wszedzie nebula to juz ktorys server z rzedu swego czasu dostalem hunta ja jak i ludek na shiverze za to ze mamy za wysokie skille (5 i 7 w axe na servie)
opuscilismy ten server (pol roku puzniej dalej jestem tam 26 a axe)
Poprostu Nebula ma swoj klimat wiele osob nie moze tege zniesc ze niektorzy sa lepsi (na kazdym servie jest tak ze h-lvle rzadza) jednak duza ilosc polakow potrafila sie dogadac ze szwedami narazie nie ma planow zeby bic polakow chociaz kilku swedow mowilo ze jest nudno (2 dni puzniej padl cano`ac) zal mi go ale jedyn moj kontakt z tym panem to jak mnie wy***al na z katerdry :/
skoro da sie grac to trzeba expic ja obecnie nie moge ( nie mam netu tam gdzie studiuje) odrazu wytlumacze czego ludek nie gra :D
jego problemem sa runy ktorych na tym servie nie ma v-shieldy i inny loot ktory ma nie da sie sprzedac a trzeba miec skas kase na runy w sklepie
Ludek swierdzil ze *******i taka zabawe i sie nie bedzie meczyl poszedl na inny server ja z reszta tez (wrocilismy do ekipy z ktora zaczynalismy grac na tym servie) ale bedziemy logowac na nebuli jak sytuacja sie poprawi beda runy i ludzie to to calkiem mily server bedzie ;) i bedzie dalo sie grac sorcem/druidem

a rebelia na nebuli to glupi pomysl nic to nie tylko na servie zostanie <150 osob

P.S ale chaos :D

Elmer
21-11-2005, 09:17
Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob
o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online
Wczoraj było ~400 i spawn necro był szybciutki. Co do wojny, to roem (lub Roots(nie wiem kto pisze)) Moim zdaniem wojna będzie. Niech tylko polacy przegonią Szwedów w lv to wojna gwarantowana. Oni nie dadzą sobie wydrzeć władzy.

djmtv
21-11-2005, 09:33
Elmer roots :D
roem ja i ludek poszlismy do rei, rivena, i pozostalych na furore
tylko ze zaden z nas nie chce zostawiac char`a na nebuli :)
byc bedzie wizz jest hunted przez najwiekszego nooba na servie :) myslalem ze gorzej byc nie moze :D a jednak
jak sqeensy to wygra do jedyna nadzieja w xakanie bo to rowny typ :D

ja juz niedlugo wroce na nebule :D jeszcze 30k expa i 27lvl i monk trening potem exp
roem tez zagra
ludek ? problem zawsze jeden runyyyyyyyy

jak sie uda wy*******ic sqeensiego i wizza z nebuli bedzie luz i ludzie wroca :D

btw wogle jest mowa o akcji zeby sciagnac ludzi i rodawac eq na poczatek
ale to sie jeszcze obgada :D byla taka akcja na ktoryms z serverow :D

Elmer o co chodzi z Lithum i za co zginol knaak ?

Xeltix
21-11-2005, 22:00
@up
masz racje taka akcja moze sie udac

August
21-11-2005, 22:11
Jak powstanie nowy swiat znowu duzo osob odejdze... :( a szkoda bo tutaj juz sie w miare uspokoilo i mogli by ludzie wrocic a nie odchodzic..

Madzia0022
22-11-2005, 07:31
niejest zaciekawie :( wczoraj ledwo ucieklam przed smiercia !
Jak beda : Xian Xun , Gauwartt'Pulse , Poxar online to lepiej schoawc sie w depo bo napewno beda chcieli kogos ubic! :( :confused: ;( ;( ;( ;(

ps. a co to za akcja ? :baby: :baby:

Feli90
23-11-2005, 12:01
trzeba cos z tym zrobic ;/
pierw przegonic szwedow z lvl'ami co jest lada wyczynem :/
jakos to bedzie w koncu. :(

August
23-11-2005, 13:07
Tu nie chodzi raczej o Szwedow z lvlami... bo oni sami sie bija miedzy soba np: Wizz vs Sqee~ tu raczej chodzi o Lithium to oni ostatnio mieszaja =/ glownie chodzi o Gauwarta on caly czas ma jakies problemy. Bo swe z lvlami jeszcze nie sa tacy zli chociaz fakt ja niedawno tez musialem placic ale nie bez powodu... wiec jak im nie robisz nic to oni raczej tobie tez nie.

Koocur
23-11-2005, 13:10
Lithium juz prawie nie istnieje. Gorszym problem jest ze glamour sie cfani strasznie expie sobie na pohu 1h przybiega waritor z jilixi ( chyba tak to sie pisze) i leave i koniec expienia na pohu =( a ze niechcem sie wdawac w konflikty to niewdaje sie w dyskusje bo mysle ze do kompromisu by nie doszlo najszybciej dostalbym hunta :( . I jak tu dobic 60 do soboty ;(

Koso
02-12-2005, 07:22
Xakan Dazor => Nov 28 2005, 18:16:25 CET Killed at Level 112 by Baxter Lowe
and by Wizz Lowe

Zaczęło się :D :D :D

Majok
04-12-2005, 16:45
co do pvp wspomaganego przez program ventrilo to, że oni je mają to nie znaczy, że dla nas jest nie dostępne. Sama ujawniona nazwa starcza aby nabyć ten program i wtedy nie ma już tak, że polacy przegrają przez brak komunikacji. Możnabyło o tym pomyśleć wcześniej, aby to napisać ale może to teraz wam pomoże.

Podroznik
07-12-2005, 11:09
War.

Rebirth vs Glamour and Phyxerian. (ziomy vs h**e)

Od dawna wiadomo bylo ze do tego dojdzie..
Hail Rebirth...
kor** no ja pier**cze jak wygracie to kosmos :]

narazie jest 4:1 dla Rebirth :p

ps. powodem wojny bylo ze czlonkowie z Glamour, atakowali bez podstawnie ludzi z Rebirth, mowili ze to "joke", niekazdemu bylo do smiechu, teraz jak sie dowiadujemy Glamour i tak chcialo wypowiedziec wojne zanim czolowka z Rebirth zdobedzie 100 lvl.

To jest ostatnia szansa na normalna Nebule.

Pramus
07-12-2005, 11:13
Nie gram na Nebuli, ale widze, ze jestes czlowiekiem, ktory sam moze byc przwydca. Nioe wazne jaki masz lvl, skille, mglvl itd. Najwazniejsze zebys umial przemawiac do ludzi. I to wlasnie potrafisz. Brawa dla ciebie! Rzadko oceniam ludzi po 1 temacie tejze osoby, ale w twoim przypadku juz widze, ze jestes porzadnym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc.

Zelarz
08-12-2005, 00:29
No i wkoncu prawdziwa wojna z glam.. i phy.. niemialem jeszcze okazji brac w niej udzialu ale jak sie nadazy to hetnie pude xD

Mahau
11-12-2005, 15:03
lol.................. mnie ostatnio wyrzucil polak z guardow i co? Poszedlem do innej kopalni i nawet 5 min nie posiedzialem bo przyszedl nastepny -.-
nebula s00x :baby:

Nixor
11-01-2008, 11:55
Tutaj moj advance : P

http://img293.imageshack.us/img293/7111/uo0011kv9.th.jpg (http://skocz.pl/beznazwy3.jpg)

Kapitan Chrupek
11-01-2008, 12:03
Tutaj moj advance : P

a Tutaj moja rada ... IDZ SIE KUR*A UTOP W KAŁUŻY
nie dosc ze stary temat to jeszcze jakies gówno podsyła pedał ... z olecka jestes?

Rozqu
29-02-2008, 16:22
/up Pewnie jo ! przeczytałem temacik i fajny haha. odświeżam ?-.-