Pokaż pełną wersje : Moj 1st film, zarazem ostatni na Pandorii-Tie Pogromca
Dawno nie odwiedzialem tej strony, po za ostatnim razem gdy na Tibi.com pojawily sie tematy, ze sharuje, ze kupilem postac, ze napisalem cos na forum i tym podobne rzeczy, tymczasem nie bylo mnie tu przez okolo rok czasu. Przenosimy sie z kolegami na nowy server, wiec zrobilem filmik, ktory zawiera pare fajnych scen, z mojego tibijskiego zycia na Pandorii.
Mam nadzieje, ze sie spodoba.
Over and out, Tie.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=988587
SimonEKO
17-10-2005, 22:28
kurna, niepotrzebnie robiles plik ***** ...
zaraz obejrze i zdam relacje :]
edit:nie... jednak nie obejrze bo kodekow niemam odpowiednich... a skzoda :/
astardus
17-10-2005, 22:54
elo filmik daje rade :] mam jeszcze pytanko jak sie nazywa ta nutka?? bardzo mi sie podoba prosze odpiszcie
astardus
17-10-2005, 23:04
naprawde dziekuje... jestes wielki :D:D 3m sie na new servie moze sie spotkamy bo ja tez mykam na new:]
Vendraal
17-10-2005, 23:10
Filmik fajny, muzyka fajna ale szkoda ze opuszczasz Pandorie dopiero po tym jak zabilsicie Gonzalez'a zdrajco X( ,tak sie sklada ze ja tez opuszczam Pandorie i wchodze na nowy serv i mam nadzieje ze zdazy mi sie okazja do pomszczenia kumpla :>
Filmik fajny, muzyka fajna ale szkoda ze opuszczasz Pandorie dopiero po tym jak zabilsicie Gonzalez'a zdrajco X( ,tak sie sklada ze ja tez opuszczam Pandorie i wchodze na nowy serv i mam nadzieje ze zdazy mi sie okazja do pomszczenia kumpla :>
Fakt, ze zabilem Gonzaleza nie oznacza, ze jestem zdrajca, przynajmniej ja siebie nie uwazam za zdrajce ani nikt w moim otoczeniu. Dlaczego mialbym go nie zabijac? To nie jest rl life, dla mnie nie ma znaczenia czy Polak, Szwed, Niemiec, Brazylijczyk... jesli ktos zaczyna ze mna i moimi rl kumplami, i kumplami w Tibii to ginie, bez wzgledu kim jest, a nie wiem czemu nazywasz mnie zdrajca, bylbym nim gdybym byl w Gonza guildi, lub tez jego kolega, ale nigdy tak nie bylo, i prawdopodobnie nie bedzie. Jesli chcesz pomscic jego smierc, see you on the battle field then. ;)
hmmm no dobra, film całkiem fajny, ale mam pare zastrzezeń co do muzy, po 1 filmu ci zabrakło, song jest dłuższy, po 2 widziałeś może film coronela bornegio??? heh możliwe miał tą samą muzę, radzę na przyszłosć nie puszczać songów które juz byly w innych filmach, bo potem all bedą mieli ten sam song i to bez sensu bedzie, no ale Gratz :D ogółem :P
Hehe, napisałeś, że na Pandorii jest nuda, żadnych wojen, nic... jest prosty na to sposób, jaki? Zrobić wojne! :P
Takie pytanko: Jesteś Tie Fighter z Azury? o,o
Co do filmu to powiem potem bo ściągam :P
Vendraal
17-10-2005, 23:19
@Tie
No coz, na filmiku sam Gonz pytal czemu chcieliscie go zabic, a ty powiedziales ze tylko pomagasz kumplom, na to Gonz "a ja nie kumpel?". Nie oponowales wiec chyba jednak moge nazwac taki czyn zdrada?
I'll see you on battlefield with pleasure ;) , niech wygra najlepszy.
Niestety nie widzialem tego filmu, nie sciagam prawie zadnych filmow , a po za tym jak juz wczesniej wspomnialem nie odwiedzalem tej strony od ponad roku, jestem starym userem a mam moze ogolem 20 postow, bo nie trace czasu na siedzenie tutaj :P
@Tie
No coz, na filmiku sam Gonz pytal czemu chcieliscie go zabic, a ty powiedziales ze tylko pomagasz kumplom, na to Gonz "a ja nie kumpel?". Nie oponowales wiec chyba jednak moge nazwac taki czyn zdrada?
I'll see you on battlefield with pleasure ;) , niech wygra najlepszy.
Mam takie pytanie: Ty niby jaki masz lvl na Pandorii? jeżeli 8-40 to raczej nici z twoich planów.Bo Tie ma 88 więc czarno na białym widać kto by szybciej expnął. Jeżeli masz wysoki to O.K. To tylko takie moje pytanie.
Vendraal
17-10-2005, 23:35
@Tie
No ale chyba pamietasz sama akcje jak zabiliscie Gonza? I chyba wlasne slowa mozesz sobie przypomniec? Nie uwazasz ze zabijanie wlasnego kumpla to zdrada???
Vendraal
17-10-2005, 23:49
Mam takie pytanie: Ty niby jaki masz lvl na Pandorii? jeżeli 8-40 to raczej nici z twoich planów.Bo Tie ma 88 więc czarno na białym widać kto by szybciej expnął. Jeżeli masz wysoki to O.K. To tylko takie moje pytanie.
A pomyslales ze Tie ma wyzszy lvl bo zalozyl chara na dluugo przedemna?
Ja mam 34 lvl, btw, ale jakie znaczenie maja lvl'e naszych charow z Pandori skoro i tak ja opuszczamy?
A pomyslales ze Tie ma wyzszy lvl bo zalozyl chara na dluugo przedemna?
Ja mam 34 lvl, btw, ale jakie znaczenie maja lvl'e naszych charow z Pandori skoro i tak ja opuszczamy?
Jeżeli mój kolega gra rok i ma LvL 85, a jego kolega ma postać pół roku a ma LvL 110 to chyba to ma znaczenie, porównując ich z wami większe szanse daje Tie'owi, jeżeli jednak uda ci się być lepszym to prześlij mi msg, z chęcią pogratuluje.
Vendraal
17-10-2005, 23:57
@Bender
Tie Pogromca - Acc Created: Aug 17 2004, 15:09:20 CET-88 lvl RP
Vendraal - Acc Created: Jun 03 2005, 19:13:08 CET-34 lvl MS
ps. fajny edit? hehehehe
lol, to jest data zalozenia konta, a nie postaci ... newbie ;D
Vendraal
18-10-2005, 00:09
Argh! Hehehehehehe no tak ! Sorry za taki glupi blad ;p , a moze podasz date zalozenie chara, tak btw? ( zrobilem ten blad bo ja zalozylem konto i od razu chara, lol ;p )
Argh! Hehehehehehe no tak ! Sorry za taki glupi blad ;p , a moze podasz date zalozenie chara, tak btw? ( zrobilem ten blad bo ja zalozylem konto i od razu chara, lol ;p )
Dużo osób popełnia ten błąd.
Wiec..zaraz obejze filmik ale przed tym..
@About Gonzo
Wiem cos o "qmplach" ze szwecji..i stracilem na tej przyjazni nie raz...ale czy nie pamietasz ze Gozno tez qmpel?? sam sie nad tym zastanow.. :(
@About u
Acc nie raz byl sellany tylko nie rozumiem co ludzie maja do tego ze kupiles/dostales postac? (znalezli sie..przestrzegajocy zasad -.- )
Mimo wielu problemow z toba(jesli ty wtedy grales)..tak jak to ze oddalem ci 2x tyle ile "niby" zabralem(choc moglem cie wysmiac i nicbym nie stracil)...mam nadzieje ze wkoncu uwierzyles w to ze to nie bylem ja..Pandoria w 3/4 zmienila o mnie opinie..i stracilem na tym nie tylko w tibii ale takze w Rl..(wiesz o co chodzi.. ;( )
Teraz tez lece na new serva..tylko...kiedy on wkoncu wyjdzie!? :P
Moze kiedys znow sie spotkamy ;) Cya.
A teraz sam sie domysl kim ja jestem ;)
Thon :)
See You on new server. Razem z czescia Mac'Clay mamy zamiar cos tam osiagnac. ;]
Co do filmiku to jest spox. Tyle, ze podklad muzyczny Yellowcard- Only One byl juz wykorzystany w filmiku Coronel_Bornegio*****
Nice movie Tie ;) Fajnei Ci to wyszło, ale szkoda że taki krótki...
Fajny, coś ostatnio zaczęsto odchodzą ludzie z Pandori ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.