Pokaż pełną wersje : Eli Stormstriker zbanowany
Jak już niektórzy z was wiedzą legenda Aldory - Eli Stormstriker 187 lvl( Elite Knight ) został zbanowany za używanie Macro - konkretnie chodzi tu o UH'anie :p
Jest to na tyle smutna wiadomość iż Eli w przeddzień tego wydarzenia wykonał demon helmet questa SOLO. Film - KLIK ! (http://rapidshare.de/files/6554453/Dh_solo.rec.html)
Cóż Eli był liderem Eternal March ciekawi mnie jak potoczy się sytuacja w tej gildii :] . Dodatkowo można powiedzieć iż Eli od 2-3 miesięcy wyciągał po 4 mln expa w ciągu tygodnia :(
cóż tutaj dodać... przykro mi niezmiernie i goodbye ;)
PS: jak jeszcze raz pooglądałem film coś ta przykrość mi odeszła :) za szybką ręke miał do UH'ania, więc ban jak najbardziej słuszny.
Proszę o comment, mam nadzieje że news się przyda dla tych którzy nie wiedzą
UP: GM'y równierz popełniają błędy, ELI został odbanowany 8o :D
Szkoda ale tak to bywa jak się oszukuje ;), byle szybko wracał i będzie pierwszy 200 lvl na aldorce.:)
Tolarian Mage
25-10-2005, 10:33
Co to za 200 level (w przyszlosci co jedzie na macro)?
No widzialem filmik nalezalo mu sie. Ciekawe ilu jeszcze kolesi z takim levelem wpadlo w taki glupi sposob.
xD
Taak tylko, że Cipy go bezpodstawnie posądziły, przecież film nie jest żadnym dowoden, a na jego podstawie dali mu bana? Hmm dziwne.
Tolarian Mage
25-10-2005, 10:42
A nie widac tam ze uzywa macro?
xD widzialem mnostwo takich filmow, z high levelami na macro. Akurat Eila dopadli. I film nie jest dowodem, uwazam jednak ze banowanie 180+ level bez dowodu, hehe mozemy mowic o Cip soft wszystko ale nie to ze sa stronniczy i rozdaja bany za nic. Widzialem kiedys rozmowe na forum tibia.com o procedurze banowania. Eilowi przysluguje odwolanie jeśli uwaza ze jest niewinny. Kazdy jednak ban jest udokumentowany zgodnie z procedurami. Nie wiem o czym tu gadac widac ze uzywa makro.
Nie broncie chetera nawet jesli jest super kolesiem, to ciagle osustwo.
xD
A nie widac tam ze uzywa macro?
xD widzialem mnostwo takich filmow, z high levelami na macro. Akurat Eila dopadli. I film nie jest dowodem, uwazam jednak ze banowanie 180+ level bez dowodu, hehe mozemy mowic o Cip soft wszystko ale nie to ze sa stronniczy i rozdaja bany za nic. Widzialem kiedys rozmowe na forum tibia.com o procedurze banowania. Eilowi przysluguje odwolanie jeśli uwaza ze jest niewinny. Kazdy jednak ban jest udokumentowany zgodnie z procedurami. Nie wiem o czym tu gadac widac ze uzywa makro.
Nie broncie chetera nawet jesli jest super kolesiem, to ciagle osustwo.
xD
Dokładnie CIP'y nie banowali by 187 EK bez powodu...pomyślcie sobie ile trzeba wysiłku a jaki time waste.
On jakiś uposledzony był ( gadalem z nim ) i pewnie tak jak nemtor to był któryś z kolei owner Eliego
BTW: znacie jaka polska gildie na aldorze która rekrutuje ? info o mojej postaci obok <--
Diamonic
25-10-2005, 12:46
O.M.G...
Film nie może być dowodem, bo nawet film można sfakeować...
A to, że wy byście nie umieli się tak uhać to nie znaczy, że nikt nie potrafi. Jak ktoś ma laga i jest on na filmie to wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-'
/Diamonic
Prosto do noobków...
Tolarian Mage
25-10-2005, 12:52
O.M.G...
A to, że wy byście nie umieli się tak uhać to nie znaczy, że nikt nie potrafi. Jak ktoś ma laga i jest on na filmie to wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-'
/Diamonic
Prosto do noobków...
Byles kieds na czyms siniejszm od cyclo, (chociaz one nawet sa silne w 6).
Wiesz uhanie z tyloma kritami na klacie. Jest to niemozliwe generanie czlowiek nie ma takiego refleksu i tak szybkiej powtarzalnosci czynnosc by robic tyle rzecz na raz.
Wiec prosze Cie zanim sie odezwiesz drugi raz przemysl co masz do powiedzenia.
"wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-"
? nie lapie
"Jak ktoś ma laga"
z takimi potworami na klacie bez macro ma deda
"Film nie może być dowodem, bo nawet film można sfakeować..."
kto powiedzial ze nie ma innych dowodow, (gmowie ich nie ujawnia)
Film jest dowodem, ponieważ sam go zamieścił na forum tibia.com. Przecież nie fałoszowałby filmu a potem się nim chwalił specjalnie żeby dostać bana?
Diamonic
25-10-2005, 13:06
Byles kieds na czyms siniejszm od cyclo, (chociaz one nawet sa silne w 6).
Wiesz uhanie z tyloma kritami na klacie. Jest to niemozliwe generanie czlowiek nie ma takiego refleksu i tak szybkiej powtarzalnosci czynnosc by robic tyle rzecz na raz.
Wiec prosze Cie zanim sie odezwiesz drugi raz przemysl co masz do powiedzenia.
"wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-"
? nie lapie
"Jak ktoś ma laga"
z takimi potworami na klacie bez macro ma deda
"Film nie może być dowodem, bo nawet film można sfakeować..."
kto powiedzial ze nie ma innych dowodow, (gmowie ich nie ujawnia)
--' Cytujesz tylko to co chcesz uslyszec ?
Jak ktoś ma laga i jest on na filmie to wydaje się, że niektóre czynności wykonuje się bardzo szybko jedna za drugą -.-'
Jak cos to nastepnym razem cytuj cale zdanie.
Ok dalej. 187EK bez macro ma deda ? Wez sie chlopcze nie osmieszaj...
@ text pogrubiony
Gdzie widzisz, ze on robi kilka rzeczy naraz? To, ze TY nie umielbys sie tak uhac, zmieniac ringow itd. to nie znaczy, ze ON tego nie potrafi! --
/Diamonic
For noobs...
Tolarian Mage
25-10-2005, 13:17
:] bronimy macrouserow
eternal na okolo 225 levelu padl na demonhelmet quest (bez macro) <--- dowód nawet na takim levelu mozna pasc
no jesli ktos jest tak szbki to brawo dla niego jednak, ale pewne rzeczy sa niemozliwe nawet w tibii, ale uwazaj sobie jak chcesz ;)
Diamonic
25-10-2005, 13:27
Po 1. EO nigdy nie padl na 225.
po 2. no jesli ktos jest tak szbki to brawo dla niego jednak, ale pewne rzeczy sa niemozliwe nawet w tibii, ale uwazaj sobie jak chcesz
Jakie rzeczy sa niemozliwe? Moze powiesz cos o Exhausted? lol...
/Diamonic
Tolarian Mage
25-10-2005, 13:31
Eternal padl na takim levelu lub okolo robiac dla ludzi demon helm questy
no wiesz exausted :D
widziales ty ten filmik bo chyba o czym innm mowimy
Nowohucianin
25-10-2005, 13:35
O.M.G...
/Diamonic
Prosto do noobków...
NIE wypowiadaj się jak nie znasz sytuacji ELI SAM DAŁ TEN FILM NA TIBIA COM wiec po co miał by cos podrabiać ?? .. -.-'
Oficjalne stanowisko jest takie, ze fillmy z wojen na ktorych zarejestrowano podejrzane sytuacje ( np wysoce prawdopodobne uzycie aimbota ) nie sa dowodami na tyle wiarygodnymi, zeby dac komus bana. Nie rozumiem dlaczego tutaj postapiono inaczej.
/\/\ienki
25-10-2005, 16:10
omfg jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy spasc na podloge ze smiechu czy ja zalac lzami, czasem ludzka glupota nie zna granic.
Uhanie sie co sekunde to nie problem tymbardziej ze nie wiem czy ktos z was zurzyl tyle uhow co Eli. poza tym majac 2700hp i uhajac sie po 1000 dziwne jest to ze przezyl?
nabs, nabs, nabs...
Film jest dowodem, ponieważ sam go zamieścił na forum tibia.com. Przecież nie fałoszowałby filmu a potem się nim chwalił specjalnie żeby dostać bana?
Tiaaaaaa ale jest też możliwość ze gmowie maja inny dowód ... jak to kto wcześniej powiedział
Tolarian Mage
25-10-2005, 16:55
omfg jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy spasc na podloge ze smiechu czy ja zalac lzami, czasem ludzka glupota nie zna granic.
Uhanie sie co sekunde to nie problem tymbardziej ze nie wiem czy ktos z was zurzyl tyle uhow co Eli. poza tym majac 2700hp i uhajac sie po 1000 dziwne jest to ze przezyl?
nabs, nabs, nabs...
?
a czy on sie tylko uha tam?
Diamonic
25-10-2005, 19:17
nabs, nabs, nabs...
zuzyl* ;)
A o czym ja ciagle mowie?... Przynajmnije staram sie mowic.
ok, ja sie tu juz nie odezwe.
w tym opicu of course ;p
baba =*
edit ;p musialem
?
a czy on sie tylko uha tam?
jedna tura co 2 sek.
Czyli w 1 sec sie uha, a w druga wali z explo... proste
OK juz ostatni post. baba =]
Diamonic
25-10-2005, 19:18
Sry zapomnialem najpierw zedytowac... usunac tego posta
Tolarian Mage
25-10-2005, 19:50
i wszystko z zadziwiajaca powtarzalnoscia i dokladnoscia
xD
i tak ci nie uwierze ale nie chce sie wiecej spzeczac
Hmm, wykonanie questa po tym update 8 banshee 4 demonki stalo sie naprawdę problematyczne. Udało się to z pewnością niewielu (bodajze jeszcze Coronel Borgeino z pythery czy jak mu tam.) Ale nie ulega wątpliwiości, że na podczas jego wykonywania używał uhbota. Nie ma możliwości wyczucia idealnego timingu, choćbyś cwiczył i z 100xxxxx razy. Zawsze przy uhaniu się ręką, w szczególności tak stresowej sytuacji (kilka razy deep red), nie udałoby mu się tego zrobić. Zresztą, większość osób wykonujących nieco trudniejsze questy wykonuje je przy pomocy uhbota, macro. Różnią się one tylko wyborem użytych programów ;d
@Paranoik vel Sir van Mienkosz ;)
Nie jestem naabkiem. Wiem ze lubisz Eli ~ za jego sposób bycia //spoko gośc (i am going to play some basketball xD), ale trzeba się pogodzić z prawdą że bot był użyty i ty na pewno dobrze o tym wiesz. Następnym razem niech używa noobchara do wrzucenia filmiku x)
O.M.G...
/Diamonic
Prosto do noobków...
Moze jesli autor bana zamiscil go sam na oficjalnym forum :)
Eli~ sam na forum dal linka do filmiku w ktorym uzywa macro wiec dlatego Cipsoft uznal to za dowod do bana wiec dlatego to NIE moze byc fake filmik. Takie gadanie ze wcale nie uzywal macro jest idiotycznie, nikt normalny nie zdazyl by sie wyuhowac na 4 demonach i kilku banshee. A co do "lagow", kto by przezyl 4 demony na lagach? ;)
Tolarian Mage
25-10-2005, 23:30
Eli~ sam na forum dal linka do filmiku w ktorym uzywa macro wiec dlatego Cipsoft uznal to za dowod do bana wiec dlatego to NIE moze byc fake filmik. Takie gadanie ze wcale nie uzywal macro jest idiotycznie, nikt normalny nie zdazyl by sie wyuhowac na 4 demonach i kilku banshee. A co do "lagow", kto by przezyl 4 demony na lagach? ;)
to samo ciagle powtarzalem dimonicowi
Telupeje
26-10-2005, 00:32
Fucking Jude.
/\/\ienki
26-10-2005, 06:06
jedna tura co 2 sek.
Czyli w 1 sec sie uha, a w druga wali z explo... proste
OK juz ostatni post. baba =]
i jak mozecie mowic ze mial macro jak nie wiecie nawet ze ofensywne runy daja 2 sekundowy exhasuted
@up
bana powinienes za to dostac
Telupeje
26-10-2005, 12:05
A Twój żydek za macro! Oh! Przepraszam...już dostał!xDDDDDD
Widać jak w tym samym momencie uha sie i zakłada might ringa...może powiesz, że to nie bot/macro? ; )
A barany które piszą, że Eli się za szybko uhał, niech idą na jakąś rehabilitacje ręki albo coś...Tylko stare dziadki się uhać nie umią xD
/\/\ienki
26-10-2005, 16:52
jak bys chcial wiedziec to ja chodze na rehabilitacje reki po zlamaniu...
pozatym to nie problem uhac sie co sekunde po okolo minucie zaczynasz sie uhac wolniej az wkoncu nie masz sily juz tego robic wogole
co do trapu przez bw eli tam sedzial dosyc dlugo wiec nie mogl uhac si tak szybko a przez demony byl strapowany przez chwile
Misiek Monster Paladyn
27-10-2005, 15:30
Przepraszam ze zamieszczam ten post w ty temacie ale bardzo bym chcial sie dowiedziec jak obejrzec ten film!
wytłumaczyłem mu na PW / nie odpowiadać
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.