zaloguj się

Pokaż pełną wersje : OMG! Keylogger plx?

eXtremeDami
12-05-2004, 13:07
Jezu wracam dzisiaj ze szkoly wlaczam kompa a tu boom blad ale jaki !
http://extremedami.w.interia.pl/OMFG!.JPG
jak cos to link: http://extremedami.w.interia.pl/OMFG!.JPG
Nie wiem co to czy to key logger ? ;( Pisze ze niby jakis perfect ale skoro to blad to moze nie dziala jak trza ?
Sciagnalem wczoraj tibie gg jezu juz jej nie mam i trzymam sie z daleko od takiego czegos zaraz sprawdze czy mam hacka =/ a wy co o tym sadzicie ? ;(
Sprawdzilem NARAZIE nie mam hacka ale bede ostrozny i bede wklejal haslo to key zarejestruje tylko ctrl + v =/
BTW. no comment on my wallpaper and pulpit plx...

Nicker
12-05-2004, 14:08
No niestety wszystko wskazuje na to ze to jednak keylogger...
Jesli nie masz antyvira zadnego to wejdz np. na www.wirusy.onet.pl ,
zainstaluj skaner online i przeskanuj sobie system.
Polecam tez zebys sobie zalatwil Norton Antivirus 2004, a do czasu az bedziesz 100%
pewny ze juz nie masz keyloggera to najlepiej nie loguj sie na tibie.
Teraz niby wyskoczyl jakis blad ale nie wiadomo czy keylogger nie dzialal dalej,
a nawet jesli wtedy sie cos zrzchanilo to teraz juz moze dziala i przechwyci ci haslo i acc# przy probie logowania.

Powodzenia z usuwaniem i nie sciagaj wiecej zadnych programow do tibii [;

Matheous
12-05-2004, 14:14
I DOBRZE CI TAK TY &*%^%$&!!! UZYWA SIE TIBIA PROXY, TIBIA GG I PEWNO 50 INNYCH PROGRAMOW TO TRZEBA ZA TO PLACIC!!!
Szlagi dla tego kto ci wpipcyl tego loggera-taki glupi blad :))

eXtremeDami
12-05-2004, 14:16
Dobra sproboje zeskanowac mam anti viren kit to mi skanuje zawsze i wczoraj tez jak sciaglem gg cos wyskoczylo ze niby jakis vir =/ sciagnolem z ciekawosci ehhhh... a tibia to narkotyk ja nie moge wytrzymac 10 minut lol to juz sie zalogowalem to nie wyloguje i tak do 22:00 hehe =P thnx anyway =]
OMG ! Jezu proxy mam od 2-3 miechow i jakos nic mi nie zrobilo a sciagnalem bo i tak nie moge grac ciagle too many players a moze tym %#@!$ to ty jestes bo nie ja... gg juz nie mam bo sie ostro wystraszylem =/