zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Killed by Duskiness.

Aristo~
31-10-2005, 13:32
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.

http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html

Enjoy !

Olorion.
31-10-2005, 13:51
:F w sumie dlugo biegales : d

jaki byl powod?

@edit

aha
14:53 Taifun Devilry: Artisto byl na hydrach ze spoxsterem i Klalbag
14:53 Taifun Devilry: wypadly bohy i rh
14:53 Artisto: dobre ^^
14:53 Taifun Devilry: Artisto wzial bohy
14:53 Taifun Devilry: i powiedzial
14:53 Taifun Devilry: "co mi zrobisz jak nie oddam?"

:F

wazz
31-10-2005, 13:58
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD

Aristo~
31-10-2005, 14:14
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD

Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte....

Drita
31-10-2005, 14:48
Kiled by duskiness i co z tego to noobowate gildia niczym nie zasluzona znana z power abuserstwa
i jak sam powiedziales "inny owner " czyli z sharingu , ownuja na serwie gdzie nie mieli zadnej konkurencji i mysla ze są boscy jedynie satamo was solowal na poczatku serwa jak mieliscie inna nazwe i paru z was zfragowal ale na dluzsza mete sam nei mial szans a wiec duskiness get lost btw ten co krecil film niezly noob idzie kogos lac a nawet manasa nie ma huh

btw Grats Aristo szkoda ze wpadles a o tym ze miales pz locka to nie mowie
po tym filmie wnioskuje sie ze polaczką nie mozna ufac =)
rozbawilo mnie to jak on powiedzial "Giń dzieciaczku " a mi sie wydaje ze to on jest gowniarzem =)
btw to duskiness macie kiepskie i noobowate pvp 4 razy go trafiliscie z sd gratz!

matekk fst bolt
31-10-2005, 14:48
he:/
zycie jak w kalejdoskopie se la vii...

pozdro tesz gram na furorce :D :D

Erolik
31-10-2005, 15:04
@up

"tesz"
Gratz dla tego pana~~
I jak takiemu nie za***ac-.- Lepiej postow nie dawaj~

Pozdro
Ero

Mateomens
31-10-2005, 15:13
szkoda ze zginales ale oni ledwo co cie trapneli jakby nie to GH ...

a tak btw to ladnie zabiliscie tego 80+ knight :D
hehe sara~cos tam (noob nick;p)gosc bez mansow poszedl pk loool to ja sie nieruszam bez bp manasow a co dopiero on omg nab plx :)

Dark Brozyn
31-10-2005, 15:19
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.

GRATZ DUSKINESS PHI

Lord Motizu
31-10-2005, 15:20
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?

-Your's Nawil-

Lesio Kiler
31-10-2005, 15:22
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:21 Tygrysekth: qewa
19:21 Tygrysekth: qrwa
19:21 Soul Of Necromancer: Leave
19:21 Tygrysekth: ja tu expie
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:22 Soul Of Necromancer: ja tez

Noob ^^

neiwiem jak to jest protektowac noobkow co w****ja sie komus w kopalnie

Channel saved at Mon Oct 24 19:32:09 2005
19:24 Tygrysekth: 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:24 Artisto: problem jkais?
19:24 Tygrysekth: bo koles mi wbil na moja kopalniie
19:24 Artisto: lol
19:24 Tygrysekth: i broni sie toba
19:24 Artisto: jaka twoja
19:24 Artisto: one sa dla wszystkich
19:25 Artisto: ^.-

Hum jakos kazda kopalnia jest zajmowana.. kazdy pisze kartke ze tu expi
niewiem guardy tesz dla wszystkich jakos nie...
Wk*rwilo mnie to mosialem spalic 5 fajek....

Raks Ninja
31-10-2005, 15:43
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F

Palek Demon
31-10-2005, 16:00
lOl tylu ich bylo i jeszcze sobiee dluuugo pobiegal GZ pvp :) LOl a jak bylo mowione 70+ sorc bez mf <---muehheheeheeh :D

Vasth
31-10-2005, 16:09
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?

Niee, to nie tak... Podobno zaszlo też o wewnętrznie sprawy gildii. Kolega noobas z osiedla ( byly uhmaker mestora ) mowil ze zaszlo o golden arm czy cos ; ]
@topic
... heh ladnie sie broniles przed trapem xD

Psiqta
31-10-2005, 16:49
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.

GRATZ DUSKINESS PHI

Zgadzam sie z tym , ale najbardziej rozśmieszylo mnie to ze polowa lejących go kolesi w ogule nie wiedziala za go napier.... a ten spoxster to wogle jakis niedorobiony typ 8o

Palek Demon
31-10-2005, 17:08
Zgadzam sie leją go i pytają " a tak właściwie za co??" banda niewyzytych ***** w domu bici na tibia sie wyzywają :evul:

Saxiw Smith
01-11-2005, 12:21
Beznadziejny filmik jesteś ciota i tyle pasi ci ten comment?

PS. Eh nvm.

pivope
01-11-2005, 13:16
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------
@UP-
hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy

Palek Demon
01-11-2005, 13:21
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------
@UP-
hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy
porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>

Wyborowy
01-11-2005, 15:14
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!

Dwik
01-11-2005, 15:26
Osoba, która wymyśliła reason jest żałosna. Zabicie kogoś ze swojej gildi jest dla mnie oznaką noobostwa i brakiem jakiegokolwiek zgrania. Niedłuo gildia się rozpadnie, gdyż konflikty wewnętrzne będą się napiętrzać, to tylko kwestia czasu. Zreszta Aristo~ niezle sie trzymal :P a te łosie nie mogli go zjechać w trapa.

Wyborowy
01-11-2005, 15:46
W gildi dominuje tam tylko Taifun a reszta noobow tylko sie jego slucha. Roz*******ajcie sie dalej.

Ps. Artisto troche ciebie wyryczeli i twoja beznadziejna gildie do ktorej bardzo pasujesz bo tam all to newbie :)

Wyborowy
01-11-2005, 15:48
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte....

Hahaha dobrze ze zwrociles owagne na
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral??:PP

kalashnikov
01-11-2005, 16:59
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.

,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>"

Mythera ile ma juz lat? n/c

Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle....

po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac.

Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic...

Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(.

Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia...

Lindlay
01-11-2005, 20:23
Pfff... ale lamuchy :D w tyle osob nie mogli go trapnac ;)) Gratz skilla Aristo :D Lub gratz braku skilla Duskiness ;] A tak btw. DAJ MFA blz ;[... Ta "gildia" pokazuje ze to nie gildia tylko jakis shit... kilka dowodow:

21:18 Van Liden: Saran za co go ?
21:10 Magrami: dlaczego go bijemy ? xD

bez pytania go leja ... bez sens, zenada itp.. ehh zal gadac...

Kapix
01-11-2005, 20:47
Coś mi sie wydaje, ze Furora zostanie takim samym serverem jak Pandoria. Bedzie grala na niej nieliczna grupka osob. Resp bedzie zaj*biscie wolny. Co do Duskiness to jest to banda falszywych i zaklamanych gowniarzy, ktorzy pragna cos osiagnac(czyt. sławę) kosztem swoich kolegow. Wiekszosc friendow z commenta Totaly Huntera to ludzie z Duskiness. Artisto najpierw pomagal wam go ubic, a wy potem mu pokazaliscie, ze powiedzenie "umiesz liczyc- licz na siebie" w waszej gildii doskonale sie sprawdza. Niestety, a moze i stety ta akcja nie dala wam respektu, wrecz przeciwnie. Wstydzilbym sie na waszym miejscu, ale co tam "po co mi mozg mam dres" nie? :)

3maj sie Artisto i nie patrz na tych ekhm "kolegow" ;)

Signed, Kapix

Harru
01-11-2005, 20:52
lol co za idioci z tej Twojej gildi huntowalbym ich gdyyby grali na mojim servie 6^

Maven~
01-11-2005, 21:13
Hahaha dobrze ze zwrociles owagne na
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral??:PP

A ty jestes ktos z Dusskines czy tylko lizesz im dupsko po********u ?

Paxxx
01-11-2005, 21:47
nie wszyscy w Duskiness to nooby sa tam osoy ktore wola byc z nimi niz pasc za nic ale jak ktos juz napisal WIEKSZOSC duskiness to ludzie bez honoru Furora przepadnie ..oni zniszcza sie nawzajem ..

Wyborowy
01-11-2005, 22:00
Cos mi sie z forum po***alo sry za tamte nizej posty...

Wyborowy
01-11-2005, 22:00
no comment...

Wyborowy
01-11-2005, 22:01

Nie jestem z Duskiness ale Artisto tez niecierpie bo gdy jeszcze byl z nimi w gildi tez byl taki jak reszta skladu z tej debilnej gildi!!

Aristo~
02-11-2005, 13:27
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!

Jesli chcesz mnie zabic to zrob to, czekam ;]

Aristo~
02-11-2005, 15:52
Wczoraj zaplacilem za wolnosc 90k i 2 k army lecz dzis znow probowano mnie zabic....

16:37 Artisto: jestes happy?
16:37 Artisto: zem nie oszukales? ^^
16:37 Spoxster: tak
16:37 Spoxster: idz do mestora juz
16:37 Spoxster: i nie placz
16:37 Artisto: do kogo ?...
16:37 Artisto: nie chcialem do zadnej wojny dochodzic -.-
16:38 Artisto: myslisz ze po co zaplacilem
16:38 Artisto: zeby do kolejnej wojny sie wpeirdalac?
16:39 Spoxster: hunted forver
16:39 Artisto: forever*
16:39 Artisto: jak cos
16:39 Artisto: a po drugie udowodniles kim jestes- nimim
16:39 Artisto: ;)
16:39 Artisto: zeszmaciles swoje slowo
16:39 Spoxster: Ty juz sie dawno zeszmaciles
16:39 Spoxster: ^^
16:39 Spoxster: dobrze ze zaplaciles na ski bede mial
16:40 Spoxster: sdki
16:40 Artisto: dobra wyjdz na dwor
16:40 Artisto: ;)
16:40 Spoxster: papa
16:40 Spoxster: gl
16:40 Spoxster: w wojnie
16:40 Artisto: jestes zalosn ;(
16:41 Artisto: w real life twoje slowo tez jest pewnie c***a warte dlatego siedzisz przed tym pc bo na rl wszyscy sie na tobie poznali juz
16:41 Artisto: :)
16:41 Spoxster: hunted blz
16:42 Artisto: get a life plz
16:42 Spoxster: nie potrzebnie sobie prze***ales
16:42 Spoxster: :(
16:42 Artisto: :((
16:42 Artisto: ale zaplacilem ci przeciez
16:42 Spoxster: zaplacilbys
16:42 Spoxster: 150k
16:42 Spoxster: musialem sie prosic
16:42 Spoxster: prezywales mnie
16:42 Spoxster: na co to bylo ?
16:42 Artisto: prosic ?
16:42 Spoxster: 83 rp stracic ?
16:43 Artisto: na c*** ta szopka
16:43 Artisto: zaplacilem i bym se gral w spokoju -.-
16:44 Artisto: na c*** ci te klamstwa byly?
16:44 Artisto: czujesz sie lepiej?
16:45 Artisto: czujesz sie wkoncu kims ?
16:45 Spoxster: tak
16:45 Artisto: no nareszczie jestes kims waznym
16:45 Artisto: gZ !
16:45 Spoxster: ;)

;d

Fussbal
02-11-2005, 15:59
mam przekroczony limit. blagam przeslijcie mi na gg 8966725 plzzzzzz to dam pozytywa plzz

MetiuII
02-11-2005, 17:40
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy
18:29 Fenix'Gru: za co go biles?
18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: .
Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem.

Xeltix
03-11-2005, 00:56
Ta gildia to jakies guwno , wogole tam kazdy ma kilku ownerow i co jeden to glupszy i nie umie grac i potem gra kilka dzieci 10\11 lat na 1 charze i powstaje 1 debilny char z dobrym lvlem . Bicie Artisto bylo zenadą , Spoxter to jakas ciota po jego tekstach od razu widac ze nie ma real life tylko gra w tibie. Rozwalaja mnie teksty ludzi ktorzy graja na Furoze - ****y i Konserwy Tibia bez przerwy - do Duskiness

BOtter
03-11-2005, 09:31
Buehehe

Taki moral z Taifunem :evul:

Nie radze z nimi chodzic :confused:

Bo i kumpel mial problemy z nimi ;)

Lu-kas
03-11-2005, 12:33
Muahahahhahaha Sarandiel NEW MASTA PVP muahahahahahah isc kogos zabic sorcem i nie miec mana fluidów omg nOOb plx i raz trafic z sd jescze nie w Artisto tylko w Imargama xD Jestescie za***isci xD GRATZZZZZZZ

Madreth
03-11-2005, 13:00
Ja to zostawie bez komentarza ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)

Losari
03-11-2005, 14:45

GRATZ DUSKINESS PHI
Dogon mnie 40 ek buhahahaa

Losari
03-11-2005, 14:47
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^

Paxxx
03-11-2005, 15:13
Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^
nie mozeszz nikogo nazywac noobem :/ sam nim jestes wiesz czemu ;)

Aristo~
03-11-2005, 16:18
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)

Na Artiscie gram tylko ja.

Bongozzpl
03-11-2005, 17:03
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy
18:29 Fenix'Gru: za co go biles?
18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: .
Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem.

Czy ty jestes az taki nieinteligentny ze piszesz " Jesli ta guildia rzadzi furora itp~ , a na koncu piszesz : "fajnie ze zabili Totaly huntera itp bo mi sie w***al na tarantule ~.
To swiadczy o tym ze grasz na Furorze i nie wiesz kto tam przoduje , wiec sie nie udzielaj i pomysl najpierw co napiszesz.

Ps do wszystkich co mowia "lamy,share acc, chodzcie na moj swiat sprawdzimy sie z moja guildia" : pomyslcie 2x zanim napiszecie (to nie boli) i nie badzcie wielkimi masta pvp na forum ;-)

Dark Brozyn
03-11-2005, 17:11
Dogon mnie 40 ek buhahahaa

jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył

Losari
03-11-2005, 19:34
jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył
Widac: jestes lamusem-.- chyba niewiesz jak biega sorc na na 90lvl z full speedem.

Dark Brozyn
03-11-2005, 19:52
nie macie jeszcze 90 lvlu :)
to nie wiem :P
kiedy zrobicie 100 ? powodzenia

Losari
03-11-2005, 20:05
@up jestes poprostu marny, inaczej mowiac zal.pl

Dark Brozyn
03-11-2005, 20:09
wy za to jesteście świetni

Lindlay
03-11-2005, 21:08
dumdidum~ ;s

Bongozzpl
03-11-2005, 21:44

poprostu rzadzisz stary ;_)

Bender.
03-11-2005, 21:51
Taka jest prawda, że kilku kolesi tam trzyma władze i robią co chcą...

RocketS
03-11-2005, 22:01
HaHaHAHA !! TO bylo zalosne! ten spoxster to noob jak ja pier.... omg 10 minut go zabic niemogli w 10 22:50 Foxy Darow: a zaco bilismy go? ten to jest za***isty bije kumpla z gildi niewie za co ... Gz dla ciebie Art~ ze tak dobrze sie trzymales :) Ale mial powod haha za***ista gildia .

Thornhill
04-11-2005, 10:13
O kurde, ja bym takich "kolegów" w guildii nie chciał... sux ;s

Paxxx
04-11-2005, 10:26
liden?................

Lindlay
04-11-2005, 10:36
maly offtop.

SpoXsteR to znany Polski gracz CS-a, i jest on z WWA i o ile sie niemyle to Spoxster z Furory to zwykly Fake namer :S A co do Duskiness, to predzej czy pozniej to upadnie, takiego gildie mono PL nigdy nie trzymaja sie dlugo ;))

tromak
04-11-2005, 13:03
Ten filmik tylko pokazuje jacy są ludzie w duskiness. Leją kumpla nawet nie wiedząc za co. (chodź nie wszyscy). Naprawdę zgrana gildia..... (padnie pewnie za jakiś czas)
sarandiel jak pokazał nam wszystkim, lvl nie idzie często w parze z rozumem i zdolnościami.
sarandiel, spoxster, nackers (szczegolnie) - nie którzy ludzie maja dobrą pamięć i są dość mściwi.

Kafes
04-11-2005, 13:16
A teraz Losari pochwal sie za co masz delete na arcani. lol mr. non shared

Kafes
04-11-2005, 13:20
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.

,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>"

Mythera ile ma juz lat? n/c

Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle....

po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac.

Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic...

Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(.

Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia...

Weź koleżko wyjdź. KAZDY sorc 70+ powinien miec zawsze w bp manasy i w domku/depo nie powinno ich zabraknać. I nie udawaj takiego mądrego h lvlu.

Globalna Hiberna
04-11-2005, 14:38
15:26 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
15:26 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
15:28 Sarandiel: ja niemam jesc
15:24 Nackers: dajcie sd
15:19 Sarandiel: DAJ ZE 2 MANASY
15:05 Sarandiel: daj manasy
15:05 Doonek: nie mam
15:02 Sarandiel: daj jesc
15:02 Sarandiel: !

15:21 Artisto: NUDY

Co za kretyni, zabic ziomka z guildi za coś takiego, i do tego TAKIE NOOBY, ta babka co nagrywała to noob nad nooby, jak ja sie z niej uśmiałem hAHAHAHAHA. czytajac to co pisze mam wrazenie ze gra tydzien w tibie...
Nevolta nawet nie wiedzial za co go leje idiota !! Artisto trafiłeś na evul noobów i kretynów. SARANDIEL, SPOXSTER, NACKERS, NEVOTTA <--- HAHAHAAHAHAH NOOBY NAD NOOBAMI XD :)

PS:A trzeba było zostac z nami na Hibernie Aristocrat :P

Dark Brozyn
04-11-2005, 21:32
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?

Palek Demon
04-11-2005, 21:39
up tak są bardzo zgrani <lol2>
ta gildia to banda noob
SARA: dasz manasy masz fod? kurde uhnij mnie bo nie mam mlvl xD

Jalokowy_
05-11-2005, 11:37
No i dobrze... noobow co nei przestrzegaja price list (warrior helmet 3k?) trzeba likwidowac :p . A pozatym...czym zawinił Aristo? ;(

Foxium
05-11-2005, 20:19
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~

Aragorrn
05-11-2005, 21:11
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.

http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html

Enjoy !

Powiem ci ze jakbym mial 200 lv i bym wpadl tam to bym ci pomogl mi sie wydaje ze jestes spoko a oni tacy cwaniacy szczegolnie ten Spox.....
cieszyl by ja bym wpadl jakbym mial 200lv i bym go zabil i juz by nie cieszyl ; d ; d

WielkiSorc
05-11-2005, 21:38
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.

ZERGU
05-11-2005, 22:42
........ co do Aristo to szczeze mowiac zasluzyl na deda za Totaly Hunter !!!! tyle ze nie powinien zginac z reki zadnego z tych de..li !!!! Totaly Hunter padl za to ze nie ustompil miejsca jednemu NOOBOWI z Duskiness ktory probowal sie wciac na expowisko!!! To bardzo popularna metoda wsrod Duskiness - "...spadaj z tad teraz ja tu expie bo jak nie masz hunta ..." takie pogruzki czesto slyszalem i rownie czesto ustepowalem bo wiem ze gdybym nie ustompil to skonczyl bym jak Totaly Hunter!!!!!!! ;( Myslalem ze w duskiness jest kilku normalnych ludzi ale sie na nich zawiodlem bo tez liza dupy tych MEGA DE..LI !!! W dodatku leja Aristo i nawet nie wiedza za co !!!!!!!! A co do : Sarandiel'a , Spoxster'a i WZOROWEGO PRZYKLADU GLUPIEGO DZIECIAKA Z PROBLEMAMI grajacego Taifun Devilry , to niemoge sie doczekac malego dopisku w waszych rubrykach Character Deaths : Killed at...by.............. !!!! Mysle ze juz niedlugo moje pragnienie sie spelni...

Stev
06-11-2005, 01:03
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....

Xeltix
06-11-2005, 01:07
@up
aimbot.pl

Jalokowy_
06-11-2005, 12:51
No i dobrze :p

Michal_angel
06-11-2005, 15:29
szkoda ...

Dark Brozyn
06-11-2005, 19:05
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....

Ok come on napisz na gg 7500774 ;] tylko weź run nie zapomnij kupić i manasów i fooda :)

Leppin
06-11-2005, 19:25

Zapewne nie chodzi o to jaki Sarandiel jest w RL tylko jaki jest w grze. Kazdy normalny czlowiek ktory obejrzy ten fimik wywnioskuje ze Sarandiel to noob. A jesli rzeczywiscie tak nie jest to pokaz nam te filmiki. Mam nadzieje ze Dark Brozyn skopie ci pupe jesli spotkacie sie na tym otsie. ;)

Foxium
06-11-2005, 21:01
@Stev

Nikogo nie obchodzi jaki on jest w RL, co wiecej nie wazne czy ma malucha,toyote supre czy bmw, czy moze nalezy do sekty albo jest ministrantem w kosciele katolickim. Dla mnie moze byc nawet samym Posejdonem. Tu chodzi o gre i jego sposob grania ( i nie tylko jego). a w RL moze i faktycznie jest potulny jak baranek bo nie ma tej wladzy co w grze.

Koszyk
06-11-2005, 21:23
Zaaaalosne... poprostu zalosne... gz trapa... takie pvp jakie macie to poprostu... dobra n/c
Gratz Artisto dlugo sie utrzymales :)

,, Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki'' Czym tutaj zakozaczyl? tym ze wylotowal bohy ? O.o

Rozumiem jak by padl 1 vs 1 a nie 1 vs 10+

PS: Duskiness idzcie na OTS'a poczwiczyc pvp bo normalnie jak mozna na takim lvl miec takie slabe pvp?

PS2: Latac bez manasow? super pomysl... i 16 SDkow tez fajnie...

EDIT@:
,,Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....''

Spoko kiedy i o ktorej zmowimy sie :) 1 vs 1 a pozniej zebys poczul jak sie czul Artisto 1 vs 10 :) moze byc?

Ema Toma
08-11-2005, 06:38
Wow Artisto jestes moim idolem! Chyba bedziesz kims w zyciu ;/

Foxium
11-11-2005, 12:41
Ja jeszcze tylko chcialem spytac czy ktos w ogole zamierza sie przeciwstawic tej patologicznej sytuacji (mam na mysli zabijanie swoich) czy moze jednak wszyscy beda czekac na swoja kolej modląc sie o to zeby nigdy nie nadeszła?

Yours,
Fox.

Maksim
11-11-2005, 15:10
;] Heh jaka burzliwa konfrontacja.

Maksim
11-11-2005, 15:26
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.

HuHu

Nada już nie istnieje :].

Foxium
11-11-2005, 19:37
Dusk~ istnieje dlugo co prawda ale to tylko formalnosc ;)

Predzej czy pozniej Sara~ wybije wszystkich tak ze zostana tylko jego najlepsi kumple czyli gora 3 osoby :P

Mistic'Guardian
12-11-2005, 10:52
Gratz filmiku moja ocena 7/10 tylko za dzuo osob go bilo
ktory on mal lvl i kim byl ? :evul:

Bolexus
12-11-2005, 17:50
Co do samego przebiegu akcji to n/c. Za***ista gildia :P Normalnie sam bym chcial byc w gildi z kumplami co mnie zabijają ;]. Na temat tego co krecil to film to szkoda gadać :P. Poprostu NICE ZIOM :P Nie mam nic do ich PvP bo sam jak i wiekszosc tych co na forum pisali,tez nie jestem najlepszy. No ale ten niepelny bp SD i BP UH i ilość manasów to mnie rozbroily :D:D Normalnie płakać sie chce gdy 80 lvl tyle rzeczy ma:P:P A teksty w stylu "rzuc manasa" albo daj fooda to 10 levele mogą pisać a nie taki ktos jak ty -.-.

P.S Pozdro dla znajomych :D:P:P:P

Foxium
12-11-2005, 18:39
Bolek to Ty żyjesz? 8o

Bolexus
13-11-2005, 00:03
Żyje Żyje ale w Tibie tymczasowo nie gram :P:P To znaczy nabilem 47 levelik na Obsidi,byłem w pewnym momencie w top 20:P:P ale znudziło mi sie granie i teraz na OTsach śmigam :P:P choc mam plany zeby pojsc na jakis nowy jak powstaną przynamniej zacząć ale pacca nie mam i ***nia jest :/

Foxium
13-11-2005, 11:14
No my tak samo z Zohopem i Sebasem (jesli ich pamietasz ;)) no ale styka tego bo sie offtopic robi :P

ps. moze zaloz jakis nowy temat o zmianie serv i daj cynk to my sie wpiszemy ;), wkoncu mozna isc na nowy tez na facc :)

Saxiw Smith
15-11-2005, 13:35
ARTISTO !!! WIELKIE GRATZ !!! JESTEŚ MOIM IDOLEM 4EVER !!
Nigdy Cię nie zapomne twoje osiągnięcia są boskie !! Kocham Cię i chcę być taki jak Ty !! JAk wielki MISZCZ !!!

a tak btw:

ArTiSto To MiSzCz i dobże szczelał ze szczał swojm ukiem !!

Juruś
15-11-2005, 13:48

trevor ty byś nie zapłacił ?? muhahahha

Foxium
16-11-2005, 13:36
Ja w zyciu nie placilem i nigdy nie zaplace nawet jak wina bedzie po mojej stronie :)

Greedy
17-11-2005, 10:12
Większość dzieci pisząca na tym forum nie zna się na rzeczy i w życiu nie przekroczyła 30 lvla po 1. Myślałem że to hack krzyczał coś w stylu "lamicie chłopaki", "nie rusza mnie to" Artisto to mój ziomek i naprawde nie wiedziałem co się dzieje jeśli wszyscy zaczeli go ganiać wiem że zrobiłem błąd pomagając w zabiciu już przeprosiłem go za to i tak BTW. forumowych noobów proszę o nie wypowiadanie się ponieważ nie znają sytuacji a pier**** głupoty i grają na innych servach X( Mestor był PA jak i Shel Phan był PA sam tego doświadczyłem gdy byłem z nimi w gildi a oni mnie wyzucali z dragów na Edron także Mestor wpadaj do mnie na rl ^^ mnie naj**** hahuaheueauheuh
Pozdro

Drita
17-11-2005, 11:04
twoj 72 lvl to za***isty wyczyn gratz!
jestes za***isty kto osiagnal 30 lvl ten osiagnal
72 lvl to nie powod do noobowania

Greedy
17-11-2005, 14:37
Śmiech mnie ogarnia jak patrze na te noobstwo wyprawia na tym forum 8o ale no comment pokaż swojego chara skoro taki z ciebie cwaniaczek zacząłem grać pod koniec wakacji i myśle że 72 lvl to już coś ale nie będe się z ciotą wdawał w rozmowe która ma kompleksy mniejszości :baby:

Foxium
17-11-2005, 16:21
To ze ktos ma RL i nie ma czasu na bicie lv jak Ty to nie znaczy ze jest noobem, czy kims tam innym za kogo Ty wszystkich nizszych lv od siebie uwazasz. I tak sie sklada ze lv nie ma nic do rzeczy jaki kto jest, sam innych od dzieciakow jedziesz a Mestora zapraszasz do siebie na fighting, to jest wlasnie dziecinne.

Greedy
17-11-2005, 17:38
Ja nie zapraszam tylko sam mi groził że po mnie wpadnie Taifunowi też groził a mnie to śmieszy i jakbyś chciał wiedzieć na początku tylko troszeczke grałem a teraz się obijam także nie wmawiaj mi że mam kupe czasu bo tak nie jest:D Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu;/

Foxium
17-11-2005, 18:01
Kazdy dobrze wie ze na wszystkich swiatach jest podobnie, na nie ktorych poprostu jest bardziej patologicznie a na innych mniej, niestety ale wasz swiat jest po tej gorszej stronie ;)

i btw. co maja wypowiedzi na temat tego co sie u was dzieje do lv i inteligencji osob wypowiadajacych sie na ten temat?

Cyt: "Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu"

Znaczy sens nooba na low lv? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem ;)

Bolexus
17-11-2005, 20:06
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

Rezidew
17-11-2005, 21:34
Tak sobie mysle, ze to chyba zle miejsce od wyzywania sie itp. tylko do oceniania i komentowania filmow, wiec gratz(ale nie doze :P) za to ze ubiliscie 2 panow, pierwszy poszedl wam szybko bo pewnie niewiedzial co sie stanie a z nestepnym panem niebylo latwo, Gratz dla tego pana co dloogo sie trzymal ;]

P.S. sory za bledy itp.

Diamentowe Ostrze
18-11-2005, 22:04
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?

muhahahaha

Diamentowe Ostrze
18-11-2005, 22:06
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p

Foxium
18-11-2005, 22:15
ja bym to nazwal Lepperyzacja :D no ale jak kto woli :P

Drita
19-11-2005, 01:48
dla mnie tibia to przyjemnosc frajerze mialem na swoim koncie 80 lvl knighta ale mi sie znudzil teraz gram sorkiem bo pall mi sie takze znudzil , dla mnie tibia to nie jakis wyscig gram sam nikomu bym nawet nie dal passwordu ani acc nr a tibia staje sie po** od glupich gówniarzy like ui od glupich programow wspomagajacych ktore niestety ale niszcza gre kthxbye

Nebulas knight
19-11-2005, 02:51
LOL nie wiedzialem ze polacy moga byc tak po*******eni. Po *** bijecie swoich?
03:36 Kryminator: wy to bez kitu w peac zyc nie umiecie<--- :)good
Noobowata gildia mysli ze jest dobra bo ma samych hlvli.
Spoxter share account -.- i tez mysli ze jest dobry. Snandriel to juz nei wspomne bez manasa i tylko 03:39 Sarandiel: manasa daj<--Master sorc? :baby:
70 rp trapowac 10 minut <-- lol ;( zenada!
Dusiknes jedne wielkie cioty i pa -.-
Aristo widac ze rowny typ pomaga swoim, heh miales troche nie farta no ale cow hail Aritsto :)

Saxiw Smith
20-11-2005, 13:21
A jednak nadal jesteś moim Idolem tym z VI edycji !
Zapamiętam Cię na zawsze i będę myślał zawsze o tobie i twoim wyczynie gdy ludzie w Tibia z wyższymi levelami i doświadczeniami odemnie będą mnie bić. Będę tak mężny jak Ty i będę tak samo uciekał i się trzymał jak Ty !

Pozdrowienia dla NAJLEPSIEJSZEGO Paladyna w Tibii odemnie !

djmtv
21-11-2005, 01:58
aristo grazt za ucieczke

a odnosnie dusk~ moge powiedziec tyle ze ta sytuacja przypomina mi troche sytuacja na nebuli moze do dlatego ze polowa dzieci z nebuli przyszla na furore leczyc swoje ambicje ? na nebuli od poczatku doszla do wladzy mocna ekipa z polakami w skladzie wiedzieli co chca i co maja robic ale w pewnym momecie przyjeli dzieci (whiffed i sqeensy ) zaczelo sie psuc wszyscy zalozyciele phy wrocili na galane a nebula zeszla na psy :/ obecnie gra tam 40-240 ludzi :D i nie bardzo da sie tam grac duski na furorze tez tak chca ?
zmienia zdanie jak sie bedzie ciezko expic ale juz bedzie zapuzno tak samo jak jest zapuzno na nebuli :/
to tyle pa

P.S. plaga tibii jest acc sharing ale z tym powini walczyc cip`y jednak jakos im to nie idzie :/ bo trudno to udowodnic jak np 10 typa gra w kafejce na zmiane 1 char`em :? powinien byc limit 5h dzienie i koniec po problemie :D

troszke to nie spujne ale jest 3 w nocy xD

btw wszystkich co nazekaja na dusk~ zapraszam na nebule niech zrobia 50lvl i pogadamy o PA

Saxiw Smith
23-11-2005, 13:56
Artisto jak już mówiłem wcześniej jesteś moim idolem, a więc "***** DO BUZI NO CO TY JA TEZ TO LUBIE :D".

Hail Artisto
Hail Fajki
Hail Me !

ZERGU
27-11-2005, 16:21
POLACY I CH RZADY ZALOSNE-spojz na historie naszego kraju przez wewnetrzne konflikty caly czas dostawalismy po dupie od obcych . polacy sie jednocza jak zdadza sobie sprawe ze sa juz pokonani przez wspolnego wroga -ale jak juz sie z nim rozprawia to spowrotem polacy wracaja do swego odwiecznego wroga...SIEBIE!!!!!!!!!!!!!

Bolexus
02-12-2005, 19:49
Tu tego... Nie gram tam wiec wszystkich szczegółów nie znam ale z tego co widze to kolejne osoby DUSK~ opuszczają. Widze ze ich lider jest bogiem i decyduje co sie bedzie działo na serwie.Z tego co kojarze to wyrzuca wszystkie osoby które mogłyby w najblizszym czasie przegonić levelem ;];]