Pokaż pełną wersje : Killed by Duskiness.
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html
Enjoy !
Olorion.
31-10-2005, 13:51
:F w sumie dlugo biegales : d
jaki byl powod?
@edit
aha
14:53 Taifun Devilry: Artisto byl na hydrach ze spoxsterem i Klalbag
14:53 Taifun Devilry: wypadly bohy i rh
14:53 Artisto: dobre ^^
14:53 Taifun Devilry: Artisto wzial bohy
14:53 Taifun Devilry: i powiedzial
14:53 Taifun Devilry: "co mi zrobisz jak nie oddam?"
:F
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte....
Kiled by duskiness i co z tego to noobowate gildia niczym nie zasluzona znana z power abuserstwa
i jak sam powiedziales "inny owner " czyli z sharingu , ownuja na serwie gdzie nie mieli zadnej konkurencji i mysla ze są boscy jedynie satamo was solowal na poczatku serwa jak mieliscie inna nazwe i paru z was zfragowal ale na dluzsza mete sam nei mial szans a wiec duskiness get lost btw ten co krecil film niezly noob idzie kogos lac a nawet manasa nie ma huh
btw Grats Aristo szkoda ze wpadles a o tym ze miales pz locka to nie mowie
po tym filmie wnioskuje sie ze polaczką nie mozna ufac =)
rozbawilo mnie to jak on powiedzial "Giń dzieciaczku " a mi sie wydaje ze to on jest gowniarzem =)
btw to duskiness macie kiepskie i noobowate pvp 4 razy go trafiliscie z sd gratz!
matekk fst bolt
31-10-2005, 14:48
he:/
zycie jak w kalejdoskopie se la vii...
pozdro tesz gram na furorce :D :D
@up
"tesz"
Gratz dla tego pana~~
I jak takiemu nie za***ac-.- Lepiej postow nie dawaj~
Pozdro
Ero
Mateomens
31-10-2005, 15:13
szkoda ze zginales ale oni ledwo co cie trapneli jakby nie to GH ...
a tak btw to ladnie zabiliscie tego 80+ knight :D
hehe sara~cos tam (noob nick;p)gosc bez mansow poszedl pk loool to ja sie nieruszam bez bp manasow a co dopiero on omg nab plx :)
Dark Brozyn
31-10-2005, 15:19
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.
GRATZ DUSKINESS PHI
Lord Motizu
31-10-2005, 15:20
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?
-Your's Nawil-
Lesio Kiler
31-10-2005, 15:22
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:21 Tygrysekth: qewa
19:21 Tygrysekth: qrwa
19:21 Soul Of Necromancer: Leave
19:21 Tygrysekth: ja tu expie
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:22 Soul Of Necromancer: ja tez
Noob ^^
neiwiem jak to jest protektowac noobkow co w****ja sie komus w kopalnie
Channel saved at Mon Oct 24 19:32:09 2005
19:24 Tygrysekth: 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:24 Artisto: problem jkais?
19:24 Tygrysekth: bo koles mi wbil na moja kopalniie
19:24 Artisto: lol
19:24 Tygrysekth: i broni sie toba
19:24 Artisto: jaka twoja
19:24 Artisto: one sa dla wszystkich
19:25 Artisto: ^.-
Hum jakos kazda kopalnia jest zajmowana.. kazdy pisze kartke ze tu expi
niewiem guardy tesz dla wszystkich jakos nie...
Wk*rwilo mnie to mosialem spalic 5 fajek....
Raks Ninja
31-10-2005, 15:43
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
Palek Demon
31-10-2005, 16:00
lOl tylu ich bylo i jeszcze sobiee dluuugo pobiegal GZ pvp :) LOl a jak bylo mowione 70+ sorc bez mf <---muehheheeheeh :D
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?
Niee, to nie tak... Podobno zaszlo też o wewnętrznie sprawy gildii. Kolega noobas z osiedla ( byly uhmaker mestora ) mowil ze zaszlo o golden arm czy cos ; ]
@topic
... heh ladnie sie broniles przed trapem xD
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.
GRATZ DUSKINESS PHI
Zgadzam sie z tym , ale najbardziej rozśmieszylo mnie to ze polowa lejących go kolesi w ogule nie wiedziala za go napier.... a ten spoxster to wogle jakis niedorobiony typ 8o
Palek Demon
31-10-2005, 17:08
Zgadzam sie leją go i pytają " a tak właściwie za co??" banda niewyzytych ***** w domu bici na tibia sie wyzywają :evul:
Saxiw Smith
01-11-2005, 12:21
Beznadziejny filmik jesteś ciota i tyle pasi ci ten comment?
PS. Eh nvm.
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------
@UP-
hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy
Palek Demon
01-11-2005, 13:21
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------
@UP-
hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy
porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>
Wyborowy
01-11-2005, 15:14
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!
Osoba, która wymyśliła reason jest żałosna. Zabicie kogoś ze swojej gildi jest dla mnie oznaką noobostwa i brakiem jakiegokolwiek zgrania. Niedłuo gildia się rozpadnie, gdyż konflikty wewnętrzne będą się napiętrzać, to tylko kwestia czasu. Zreszta Aristo~ niezle sie trzymal :P a te łosie nie mogli go zjechać w trapa.
Wyborowy
01-11-2005, 15:46
W gildi dominuje tam tylko Taifun a reszta noobow tylko sie jego slucha. Roz*******ajcie sie dalej.
Ps. Artisto troche ciebie wyryczeli i twoja beznadziejna gildie do ktorej bardzo pasujesz bo tam all to newbie :)
Wyborowy
01-11-2005, 15:48
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte....
Hahaha dobrze ze zwrociles owagne na
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral??:PP
kalashnikov
01-11-2005, 16:59
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.
,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>"
Mythera ile ma juz lat? n/c
Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle....
po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac.
Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic...
Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(.
Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia...
Pfff... ale lamuchy :D w tyle osob nie mogli go trapnac ;)) Gratz skilla Aristo :D Lub gratz braku skilla Duskiness ;] A tak btw. DAJ MFA blz ;[... Ta "gildia" pokazuje ze to nie gildia tylko jakis shit... kilka dowodow:
21:18 Van Liden: Saran za co go ?
21:10 Magrami: dlaczego go bijemy ? xD
bez pytania go leja ... bez sens, zenada itp.. ehh zal gadac...
Coś mi sie wydaje, ze Furora zostanie takim samym serverem jak Pandoria. Bedzie grala na niej nieliczna grupka osob. Resp bedzie zaj*biscie wolny. Co do Duskiness to jest to banda falszywych i zaklamanych gowniarzy, ktorzy pragna cos osiagnac(czyt. sławę) kosztem swoich kolegow. Wiekszosc friendow z commenta Totaly Huntera to ludzie z Duskiness. Artisto najpierw pomagal wam go ubic, a wy potem mu pokazaliscie, ze powiedzenie "umiesz liczyc- licz na siebie" w waszej gildii doskonale sie sprawdza. Niestety, a moze i stety ta akcja nie dala wam respektu, wrecz przeciwnie. Wstydzilbym sie na waszym miejscu, ale co tam "po co mi mozg mam dres" nie? :)
3maj sie Artisto i nie patrz na tych ekhm "kolegow" ;)
Signed, Kapix
lol co za idioci z tej Twojej gildi huntowalbym ich gdyyby grali na mojim servie 6^
Hahaha dobrze ze zwrociles owagne na
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral??:PP
A ty jestes ktos z Dusskines czy tylko lizesz im dupsko po********u ?
nie wszyscy w Duskiness to nooby sa tam osoy ktore wola byc z nimi niz pasc za nic ale jak ktos juz napisal WIEKSZOSC duskiness to ludzie bez honoru Furora przepadnie ..oni zniszcza sie nawzajem ..
Wyborowy
01-11-2005, 22:00
Cos mi sie z forum po***alo sry za tamte nizej posty...
Wyborowy
01-11-2005, 22:00
no comment...
Wyborowy
01-11-2005, 22:01
Nie jestem z Duskiness ale Artisto tez niecierpie bo gdy jeszcze byl z nimi w gildi tez byl taki jak reszta skladu z tej debilnej gildi!!
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!
Jesli chcesz mnie zabic to zrob to, czekam ;]
Wczoraj zaplacilem za wolnosc 90k i 2 k army lecz dzis znow probowano mnie zabic....
16:37 Artisto: jestes happy?
16:37 Artisto: zem nie oszukales? ^^
16:37 Spoxster: tak
16:37 Spoxster: idz do mestora juz
16:37 Spoxster: i nie placz
16:37 Artisto: do kogo ?...
16:37 Artisto: nie chcialem do zadnej wojny dochodzic -.-
16:38 Artisto: myslisz ze po co zaplacilem
16:38 Artisto: zeby do kolejnej wojny sie wpeirdalac?
16:39 Spoxster: hunted forver
16:39 Artisto: forever*
16:39 Artisto: jak cos
16:39 Artisto: a po drugie udowodniles kim jestes- nimim
16:39 Artisto: ;)
16:39 Artisto: zeszmaciles swoje slowo
16:39 Spoxster: Ty juz sie dawno zeszmaciles
16:39 Spoxster: ^^
16:39 Spoxster: dobrze ze zaplaciles na ski bede mial
16:40 Spoxster: sdki
16:40 Artisto: dobra wyjdz na dwor
16:40 Artisto: ;)
16:40 Spoxster: papa
16:40 Spoxster: gl
16:40 Spoxster: w wojnie
16:40 Artisto: jestes zalosn ;(
16:41 Artisto: w real life twoje slowo tez jest pewnie c***a warte dlatego siedzisz przed tym pc bo na rl wszyscy sie na tobie poznali juz
16:41 Artisto: :)
16:41 Spoxster: hunted blz
16:42 Artisto: get a life plz
16:42 Spoxster: nie potrzebnie sobie prze***ales
16:42 Spoxster: :(
16:42 Artisto: :((
16:42 Artisto: ale zaplacilem ci przeciez
16:42 Spoxster: zaplacilbys
16:42 Spoxster: 150k
16:42 Spoxster: musialem sie prosic
16:42 Spoxster: prezywales mnie
16:42 Spoxster: na co to bylo ?
16:42 Artisto: prosic ?
16:42 Spoxster: 83 rp stracic ?
16:43 Artisto: na c*** ta szopka
16:43 Artisto: zaplacilem i bym se gral w spokoju -.-
16:44 Artisto: na c*** ci te klamstwa byly?
16:44 Artisto: czujesz sie lepiej?
16:45 Artisto: czujesz sie wkoncu kims ?
16:45 Spoxster: tak
16:45 Artisto: no nareszczie jestes kims waznym
16:45 Artisto: gZ !
16:45 Spoxster: ;)
;d
mam przekroczony limit. blagam przeslijcie mi na gg 8966725 plzzzzzz to dam pozytywa plzz
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy
18:29 Fenix'Gru: za co go biles?
18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: .
Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem.
Ta gildia to jakies guwno , wogole tam kazdy ma kilku ownerow i co jeden to glupszy i nie umie grac i potem gra kilka dzieci 10\11 lat na 1 charze i powstaje 1 debilny char z dobrym lvlem . Bicie Artisto bylo zenadą , Spoxter to jakas ciota po jego tekstach od razu widac ze nie ma real life tylko gra w tibie. Rozwalaja mnie teksty ludzi ktorzy graja na Furoze - ****y i Konserwy Tibia bez przerwy - do Duskiness
Buehehe
Taki moral z Taifunem :evul:
Nie radze z nimi chodzic :confused:
Bo i kumpel mial problemy z nimi ;)
Muahahahhahaha Sarandiel NEW MASTA PVP muahahahahahah isc kogos zabic sorcem i nie miec mana fluidów omg nOOb plx i raz trafic z sd jescze nie w Artisto tylko w Imargama xD Jestescie za***isci xD GRATZZZZZZZ
Ja to zostawie bez komentarza ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)
GRATZ DUSKINESS PHI
Dogon mnie 40 ek buhahahaa
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^
Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^
nie mozeszz nikogo nazywac noobem :/ sam nim jestes wiesz czemu ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)
Na Artiscie gram tylko ja.
Bongozzpl
03-11-2005, 17:03
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy
18:29 Fenix'Gru: za co go biles?
18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: .
Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem.
Czy ty jestes az taki nieinteligentny ze piszesz " Jesli ta guildia rzadzi furora itp~ , a na koncu piszesz : "fajnie ze zabili Totaly huntera itp bo mi sie w***al na tarantule ~.
To swiadczy o tym ze grasz na Furorze i nie wiesz kto tam przoduje , wiec sie nie udzielaj i pomysl najpierw co napiszesz.
Ps do wszystkich co mowia "lamy,share acc, chodzcie na moj swiat sprawdzimy sie z moja guildia" : pomyslcie 2x zanim napiszecie (to nie boli) i nie badzcie wielkimi masta pvp na forum ;-)
Dark Brozyn
03-11-2005, 17:11
Dogon mnie 40 ek buhahahaa
jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył
jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył
Widac: jestes lamusem-.- chyba niewiesz jak biega sorc na na 90lvl z full speedem.
Dark Brozyn
03-11-2005, 19:52
nie macie jeszcze 90 lvlu :)
to nie wiem :P
kiedy zrobicie 100 ? powodzenia
@up jestes poprostu marny, inaczej mowiac zal.pl
Dark Brozyn
03-11-2005, 20:09
wy za to jesteście świetni
Bongozzpl
03-11-2005, 21:44
poprostu rzadzisz stary ;_)
Taka jest prawda, że kilku kolesi tam trzyma władze i robią co chcą...
HaHaHAHA !! TO bylo zalosne! ten spoxster to noob jak ja pier.... omg 10 minut go zabic niemogli w 10 22:50 Foxy Darow: a zaco bilismy go? ten to jest za***isty bije kumpla z gildi niewie za co ... Gz dla ciebie Art~ ze tak dobrze sie trzymales :) Ale mial powod haha za***ista gildia .
Thornhill
04-11-2005, 10:13
O kurde, ja bym takich "kolegów" w guildii nie chciał... sux ;s
maly offtop.
SpoXsteR to znany Polski gracz CS-a, i jest on z WWA i o ile sie niemyle to Spoxster z Furory to zwykly Fake namer :S A co do Duskiness, to predzej czy pozniej to upadnie, takiego gildie mono PL nigdy nie trzymaja sie dlugo ;))
Ten filmik tylko pokazuje jacy są ludzie w duskiness. Leją kumpla nawet nie wiedząc za co. (chodź nie wszyscy). Naprawdę zgrana gildia..... (padnie pewnie za jakiś czas)
sarandiel jak pokazał nam wszystkim, lvl nie idzie często w parze z rozumem i zdolnościami.
sarandiel, spoxster, nackers (szczegolnie) - nie którzy ludzie maja dobrą pamięć i są dość mściwi.
A teraz Losari pochwal sie za co masz delete na arcani. lol mr. non shared
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.
,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>"
Mythera ile ma juz lat? n/c
Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle....
po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac.
Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic...
Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(.
Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia...
Weź koleżko wyjdź. KAZDY sorc 70+ powinien miec zawsze w bp manasy i w domku/depo nie powinno ich zabraknać. I nie udawaj takiego mądrego h lvlu.
Globalna Hiberna
04-11-2005, 14:38
15:26 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
15:26 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
15:28 Sarandiel: ja niemam jesc
15:24 Nackers: dajcie sd
15:19 Sarandiel: DAJ ZE 2 MANASY
15:05 Sarandiel: daj manasy
15:05 Doonek: nie mam
15:02 Sarandiel: daj jesc
15:02 Sarandiel: !
15:21 Artisto: NUDY
Co za kretyni, zabic ziomka z guildi za coś takiego, i do tego TAKIE NOOBY, ta babka co nagrywała to noob nad nooby, jak ja sie z niej uśmiałem hAHAHAHAHA. czytajac to co pisze mam wrazenie ze gra tydzien w tibie...
Nevolta nawet nie wiedzial za co go leje idiota !! Artisto trafiłeś na evul noobów i kretynów. SARANDIEL, SPOXSTER, NACKERS, NEVOTTA <--- HAHAHAAHAHAH NOOBY NAD NOOBAMI XD :)
PS:A trzeba było zostac z nami na Hibernie Aristocrat :P
Dark Brozyn
04-11-2005, 21:32
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?
Palek Demon
04-11-2005, 21:39
up tak są bardzo zgrani <lol2>
ta gildia to banda noob
SARA: dasz manasy masz fod? kurde uhnij mnie bo nie mam mlvl xD
Jalokowy_
05-11-2005, 11:37
No i dobrze... noobow co nei przestrzegaja price list (warrior helmet 3k?) trzeba likwidowac :p . A pozatym...czym zawinił Aristo? ;(
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.
ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.
Enjoy~
Aragorrn
05-11-2005, 21:11
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html
Enjoy !
Powiem ci ze jakbym mial 200 lv i bym wpadl tam to bym ci pomogl mi sie wydaje ze jestes spoko a oni tacy cwaniacy szczegolnie ten Spox.....
cieszyl by ja bym wpadl jakbym mial 200lv i bym go zabil i juz by nie cieszyl ; d ; d
WielkiSorc
05-11-2005, 21:38
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.
ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.
Enjoy~
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.
........ co do Aristo to szczeze mowiac zasluzyl na deda za Totaly Hunter !!!! tyle ze nie powinien zginac z reki zadnego z tych de..li !!!! Totaly Hunter padl za to ze nie ustompil miejsca jednemu NOOBOWI z Duskiness ktory probowal sie wciac na expowisko!!! To bardzo popularna metoda wsrod Duskiness - "...spadaj z tad teraz ja tu expie bo jak nie masz hunta ..." takie pogruzki czesto slyszalem i rownie czesto ustepowalem bo wiem ze gdybym nie ustompil to skonczyl bym jak Totaly Hunter!!!!!!! ;( Myslalem ze w duskiness jest kilku normalnych ludzi ale sie na nich zawiodlem bo tez liza dupy tych MEGA DE..LI !!! W dodatku leja Aristo i nawet nie wiedza za co !!!!!!!! A co do : Sarandiel'a , Spoxster'a i WZOROWEGO PRZYKLADU GLUPIEGO DZIECIAKA Z PROBLEMAMI grajacego Taifun Devilry , to niemoge sie doczekac malego dopisku w waszych rubrykach Character Deaths : Killed at...by.............. !!!! Mysle ze juz niedlugo moje pragnienie sie spelni...
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....
Jalokowy_
06-11-2005, 12:51
No i dobrze :p
Michal_angel
06-11-2005, 15:29
szkoda ...
Dark Brozyn
06-11-2005, 19:05
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....
Ok come on napisz na gg 7500774 ;] tylko weź run nie zapomnij kupić i manasów i fooda :)
Zapewne nie chodzi o to jaki Sarandiel jest w RL tylko jaki jest w grze. Kazdy normalny czlowiek ktory obejrzy ten fimik wywnioskuje ze Sarandiel to noob. A jesli rzeczywiscie tak nie jest to pokaz nam te filmiki. Mam nadzieje ze Dark Brozyn skopie ci pupe jesli spotkacie sie na tym otsie. ;)
@Stev
Nikogo nie obchodzi jaki on jest w RL, co wiecej nie wazne czy ma malucha,toyote supre czy bmw, czy moze nalezy do sekty albo jest ministrantem w kosciele katolickim. Dla mnie moze byc nawet samym Posejdonem. Tu chodzi o gre i jego sposob grania ( i nie tylko jego). a w RL moze i faktycznie jest potulny jak baranek bo nie ma tej wladzy co w grze.
Zaaaalosne... poprostu zalosne... gz trapa... takie pvp jakie macie to poprostu... dobra n/c
Gratz Artisto dlugo sie utrzymales :)
,, Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki'' Czym tutaj zakozaczyl? tym ze wylotowal bohy ? O.o
Rozumiem jak by padl 1 vs 1 a nie 1 vs 10+
PS: Duskiness idzcie na OTS'a poczwiczyc pvp bo normalnie jak mozna na takim lvl miec takie slabe pvp?
PS2: Latac bez manasow? super pomysl... i 16 SDkow tez fajnie...
EDIT@:
,,Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....''
Spoko kiedy i o ktorej zmowimy sie :) 1 vs 1 a pozniej zebys poczul jak sie czul Artisto 1 vs 10 :) moze byc?
Ema Toma
08-11-2005, 06:38
Wow Artisto jestes moim idolem! Chyba bedziesz kims w zyciu ;/
Ja jeszcze tylko chcialem spytac czy ktos w ogole zamierza sie przeciwstawic tej patologicznej sytuacji (mam na mysli zabijanie swoich) czy moze jednak wszyscy beda czekac na swoja kolej modląc sie o to zeby nigdy nie nadeszła?
Yours,
Fox.
;] Heh jaka burzliwa konfrontacja.
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.
HuHu
Nada już nie istnieje :].
Dusk~ istnieje dlugo co prawda ale to tylko formalnosc ;)
Predzej czy pozniej Sara~ wybije wszystkich tak ze zostana tylko jego najlepsi kumple czyli gora 3 osoby :P
Mistic'Guardian
12-11-2005, 10:52
Gratz filmiku moja ocena 7/10 tylko za dzuo osob go bilo
ktory on mal lvl i kim byl ? :evul:
Co do samego przebiegu akcji to n/c. Za***ista gildia :P Normalnie sam bym chcial byc w gildi z kumplami co mnie zabijają ;]. Na temat tego co krecil to film to szkoda gadać :P. Poprostu NICE ZIOM :P Nie mam nic do ich PvP bo sam jak i wiekszosc tych co na forum pisali,tez nie jestem najlepszy. No ale ten niepelny bp SD i BP UH i ilość manasów to mnie rozbroily :D:D Normalnie płakać sie chce gdy 80 lvl tyle rzeczy ma:P:P A teksty w stylu "rzuc manasa" albo daj fooda to 10 levele mogą pisać a nie taki ktos jak ty -.-.
P.S Pozdro dla znajomych :D:P:P:P
Żyje Żyje ale w Tibie tymczasowo nie gram :P:P To znaczy nabilem 47 levelik na Obsidi,byłem w pewnym momencie w top 20:P:P ale znudziło mi sie granie i teraz na OTsach śmigam :P:P choc mam plany zeby pojsc na jakis nowy jak powstaną przynamniej zacząć ale pacca nie mam i ***nia jest :/
No my tak samo z Zohopem i Sebasem (jesli ich pamietasz ;)) no ale styka tego bo sie offtopic robi :P
ps. moze zaloz jakis nowy temat o zmianie serv i daj cynk to my sie wpiszemy ;), wkoncu mozna isc na nowy tez na facc :)
Saxiw Smith
15-11-2005, 13:35
ARTISTO !!! WIELKIE GRATZ !!! JESTEŚ MOIM IDOLEM 4EVER !!
Nigdy Cię nie zapomne twoje osiągnięcia są boskie !! Kocham Cię i chcę być taki jak Ty !! JAk wielki MISZCZ !!!
a tak btw:
ArTiSto To MiSzCz i dobże szczelał ze szczał swojm ukiem !!
trevor ty byś nie zapłacił ?? muhahahha
Ja w zyciu nie placilem i nigdy nie zaplace nawet jak wina bedzie po mojej stronie :)
Większość dzieci pisząca na tym forum nie zna się na rzeczy i w życiu nie przekroczyła 30 lvla po 1. Myślałem że to hack krzyczał coś w stylu "lamicie chłopaki", "nie rusza mnie to" Artisto to mój ziomek i naprawde nie wiedziałem co się dzieje jeśli wszyscy zaczeli go ganiać wiem że zrobiłem błąd pomagając w zabiciu już przeprosiłem go za to i tak BTW. forumowych noobów proszę o nie wypowiadanie się ponieważ nie znają sytuacji a pier**** głupoty i grają na innych servach X( Mestor był PA jak i Shel Phan był PA sam tego doświadczyłem gdy byłem z nimi w gildi a oni mnie wyzucali z dragów na Edron także Mestor wpadaj do mnie na rl ^^ mnie naj**** hahuaheueauheuh
Pozdro
twoj 72 lvl to za***isty wyczyn gratz!
jestes za***isty kto osiagnal 30 lvl ten osiagnal
72 lvl to nie powod do noobowania
Śmiech mnie ogarnia jak patrze na te noobstwo wyprawia na tym forum 8o ale no comment pokaż swojego chara skoro taki z ciebie cwaniaczek zacząłem grać pod koniec wakacji i myśle że 72 lvl to już coś ale nie będe się z ciotą wdawał w rozmowe która ma kompleksy mniejszości :baby:
To ze ktos ma RL i nie ma czasu na bicie lv jak Ty to nie znaczy ze jest noobem, czy kims tam innym za kogo Ty wszystkich nizszych lv od siebie uwazasz. I tak sie sklada ze lv nie ma nic do rzeczy jaki kto jest, sam innych od dzieciakow jedziesz a Mestora zapraszasz do siebie na fighting, to jest wlasnie dziecinne.
Ja nie zapraszam tylko sam mi groził że po mnie wpadnie Taifunowi też groził a mnie to śmieszy i jakbyś chciał wiedzieć na początku tylko troszeczke grałem a teraz się obijam także nie wmawiaj mi że mam kupe czasu bo tak nie jest:D Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu;/
Kazdy dobrze wie ze na wszystkich swiatach jest podobnie, na nie ktorych poprostu jest bardziej patologicznie a na innych mniej, niestety ale wasz swiat jest po tej gorszej stronie ;)
i btw. co maja wypowiedzi na temat tego co sie u was dzieje do lv i inteligencji osob wypowiadajacych sie na ten temat?
Cyt: "Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu"
Znaczy sens nooba na low lv? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem ;)
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.
Tak sobie mysle, ze to chyba zle miejsce od wyzywania sie itp. tylko do oceniania i komentowania filmow, wiec gratz(ale nie doze :P) za to ze ubiliscie 2 panow, pierwszy poszedl wam szybko bo pewnie niewiedzial co sie stanie a z nestepnym panem niebylo latwo, Gratz dla tego pana co dloogo sie trzymal ;]
P.S. sory za bledy itp.
Diamentowe Ostrze
18-11-2005, 22:04
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?
muhahahaha
Diamentowe Ostrze
18-11-2005, 22:06
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.
prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p
ja bym to nazwal Lepperyzacja :D no ale jak kto woli :P
dla mnie tibia to przyjemnosc frajerze mialem na swoim koncie 80 lvl knighta ale mi sie znudzil teraz gram sorkiem bo pall mi sie takze znudzil , dla mnie tibia to nie jakis wyscig gram sam nikomu bym nawet nie dal passwordu ani acc nr a tibia staje sie po** od glupich gówniarzy like ui od glupich programow wspomagajacych ktore niestety ale niszcza gre kthxbye
Nebulas knight
19-11-2005, 02:51
LOL nie wiedzialem ze polacy moga byc tak po*******eni. Po *** bijecie swoich?
03:36 Kryminator: wy to bez kitu w peac zyc nie umiecie<--- :)good
Noobowata gildia mysli ze jest dobra bo ma samych hlvli.
Spoxter share account -.- i tez mysli ze jest dobry. Snandriel to juz nei wspomne bez manasa i tylko 03:39 Sarandiel: manasa daj<--Master sorc? :baby:
70 rp trapowac 10 minut <-- lol ;( zenada!
Dusiknes jedne wielkie cioty i pa -.-
Aristo widac ze rowny typ pomaga swoim, heh miales troche nie farta no ale cow hail Aritsto :)
Saxiw Smith
20-11-2005, 13:21
A jednak nadal jesteś moim Idolem tym z VI edycji !
Zapamiętam Cię na zawsze i będę myślał zawsze o tobie i twoim wyczynie gdy ludzie w Tibia z wyższymi levelami i doświadczeniami odemnie będą mnie bić. Będę tak mężny jak Ty i będę tak samo uciekał i się trzymał jak Ty !
Pozdrowienia dla NAJLEPSIEJSZEGO Paladyna w Tibii odemnie !
aristo grazt za ucieczke
a odnosnie dusk~ moge powiedziec tyle ze ta sytuacja przypomina mi troche sytuacja na nebuli moze do dlatego ze polowa dzieci z nebuli przyszla na furore leczyc swoje ambicje ? na nebuli od poczatku doszla do wladzy mocna ekipa z polakami w skladzie wiedzieli co chca i co maja robic ale w pewnym momecie przyjeli dzieci (whiffed i sqeensy ) zaczelo sie psuc wszyscy zalozyciele phy wrocili na galane a nebula zeszla na psy :/ obecnie gra tam 40-240 ludzi :D i nie bardzo da sie tam grac duski na furorze tez tak chca ?
zmienia zdanie jak sie bedzie ciezko expic ale juz bedzie zapuzno tak samo jak jest zapuzno na nebuli :/
to tyle pa
P.S. plaga tibii jest acc sharing ale z tym powini walczyc cip`y jednak jakos im to nie idzie :/ bo trudno to udowodnic jak np 10 typa gra w kafejce na zmiane 1 char`em :? powinien byc limit 5h dzienie i koniec po problemie :D
troszke to nie spujne ale jest 3 w nocy xD
btw wszystkich co nazekaja na dusk~ zapraszam na nebule niech zrobia 50lvl i pogadamy o PA
Saxiw Smith
23-11-2005, 13:56
Artisto jak już mówiłem wcześniej jesteś moim idolem, a więc "***** DO BUZI NO CO TY JA TEZ TO LUBIE :D".
Hail Artisto
Hail Fajki
Hail Me !
POLACY I CH RZADY ZALOSNE-spojz na historie naszego kraju przez wewnetrzne konflikty caly czas dostawalismy po dupie od obcych . polacy sie jednocza jak zdadza sobie sprawe ze sa juz pokonani przez wspolnego wroga -ale jak juz sie z nim rozprawia to spowrotem polacy wracaja do swego odwiecznego wroga...SIEBIE!!!!!!!!!!!!!
Tu tego... Nie gram tam wiec wszystkich szczegółów nie znam ale z tego co widze to kolejne osoby DUSK~ opuszczają. Widze ze ich lider jest bogiem i decyduje co sie bedzie działo na serwie.Z tego co kojarze to wyrzuca wszystkie osoby które mogłyby w najblizszym czasie przegonić levelem ;];]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.