zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy Hacked !

Nodix-PL
31-10-2005, 19:02
Proszsil bym o wyruzomialosc i prosze mnie nienazywac ńoobem
prosil bym o odpowiedz
a moje pytania sa takie:

1.Niemialem nigdy pacc
2. Zapomnialem e-mail
3. Czy mam juz po accu?

Dlaa ciekwych co stracilem to:
Golden armora blessy,aol,200k,crown legs,crusadet helmet,bohy,steel bootsy

Z postaci stracilem:

-Palla (28lvl 15mlvl skille 78/64)
-Druida (23 lvl 55maglvl.)

Czy mam juz po accuncie prosze o pomoc jak bym mogl odzyskac go o ile odzyskam jak stracilem juz accunta ja przestaje grac w tibia ;( gdy wpisuje acc to pisze ze bledne wszedlem na tibia.com/comunicaty/charakters wpisalem Nodix Paladynem i wykoczylo
Last login: Oct 30 2005, 21:52:02 CET
tego dnia sie nielogowalem ;(

@Edit
A to tylko przez takich ktozy nieumieja zrobic swojego chara tylko niszcza innych dzielo ;(

Avager
31-10-2005, 19:07
Proszsil bym o wyruzomialosc i prosze mnie nienazywac ńoobem
prosil bym o odpowiedz
a moje pytania sa takie:

1.Niemialem nigdy pacc
2. Zapomnialem e-mail
3. Czy mam juz po accu?

Dlaa ciekwych co stracilem to:
Golden armora blessy,aol,200k,crown legs,crusadet helmet,bohy,steel bootsy

Z postaci stracilem:

-Palla (28lvl 15mlvl skille 78/64)
-Druida (23 lvl 55maglvl.)

Czy mam juz po accuncie prosze o pomoc jak bym mogl odzyskac go o ile odzyskam jak stracilem juz accunta ja przestaje grac w tibia ;( gdy wpisuje acc to pisze ze bledne wszedlem na tibia.com/comunicaty/charakters wpisalem Nodix Paladynem i wykoczylo
Last login: Oct 30 2005, 21:52:02 CET
tego dnia sie nielogowalem ;(

1) Nie wiem czy miałeś pacc'a... to ty powinieneś wiedzieć.

2) Także nei wiem czy go zapomniałeś, co ja jestem ? Mózg twój czy cuś ?

3) Po Akuku ? Możliwe że mama cie kiedyś tak straszyła, ale nie wiem czy masz po akuku coś :/ ... bo nie rozumiem pytania (jeśli chodzi ci o Account to... bo ja wiem co sie stało ?)

Jacko
31-10-2005, 19:08
Po co to pisac.

Wtopiles wszychoo.

papa xd

[Jezeli nie masz emaila ani rec keya to cu]

Nodix-PL
31-10-2005, 19:09
1) Nie wiem czy miałeś pacc'a... to ty powinieneś wiedzieć.

2) Także nei wiem czy go zapomniałeś, co ja jestem ? Mózg twój czy cuś ?

3) Po Akuku ? Możliwe że mama cie kiedyś tak straszyła, ale nie wiem czy masz po akuku coś :/ ... bo nie rozumiem pytania (jeśli chodzi ci o Account to... bo ja wiem co sie stało ?)

Jeju ! Hackneli mnie napisalem all ze niemialem nigdy pacc czyli niemialem (recoverkeya) .... a na dodatek niepamientam e-maila ...

Lukis
31-10-2005, 19:10
Jak zapomniałeś e-maila to kicha. Gdybyś miał recover key'a to mogłbyś zmienić passy i e-maila, ale piszesz, że pacca nigdy nie miałeś ...

Tak na marginesie:
Taaaaa, napewno miałeś takie itemy jak steel bootsy czy g arm szczególnie, że żadna Twoja postać nie miała nawet 30 levela ...

Avager
31-10-2005, 19:11
up up :

Jak byś mózgu chciał wiedzieć to ja odpisałem na PYTANIA !!! które ty zadałeś -.- przeczytaj sobie jeszcze raz twój inteligenty post a potem komentuj mą wypowiedź.

Nodix-PL
31-10-2005, 19:12
Juz jest wszystko dobrze okazalo sie ze moj kolega znal moje passy pattrzal sie na moje rence jak wpisywalem poszedlem do niego PUK !PUK ! dostal Buta na ryj zaczol krwawic ..i dal pass i sie przyznal teraz zaloze nowego e-mail ... ;)
mozna zamknac temat