|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Proszsil bym o wyruzomialosc i prosze mnie nienazywac ńoobem
prosil bym o odpowiedz a moje pytania sa takie: 1.Niemialem nigdy pacc 2. Zapomnialem e-mail 3. Czy mam juz po accu? Dlaa ciekwych co stracilem to: Golden armora blessy,aol,200k,crown legs,crusadet helmet,bohy,steel bootsy Z postaci stracilem: -Palla (28lvl 15mlvl skille 78/64) -Druida (23 lvl 55maglvl.) Czy mam juz po accuncie prosze o pomoc jak bym mogl odzyskac go o ile odzyskam jak stracilem juz accunta ja przestaje grac w tibia ![]() Last login: Oct 30 2005, 21:52:02 CET tego dnia sie nielogowalem ![]() @Edit A to tylko przez takich ktozy nieumieja zrobic swojego chara tylko niszcza innych dzielo ![]() Ostatnio edytowany przez Nodix-PL - 31-10-2005 o 19:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
1) Nie wiem czy miałeś pacc'a... to ty powinieneś wiedzieć. 2) Także nei wiem czy go zapomniałeś, co ja jestem ? Mózg twój czy cuś ? 3) Po Akuku ? Możliwe że mama cie kiedyś tak straszyła, ale nie wiem czy masz po akuku coś :/ ... bo nie rozumiem pytania (jeśli chodzi ci o Account to... bo ja wiem co sie stało ?) Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 31-10-2005 o 19:08. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Po co to pisac.
Wtopiles wszychoo. papa xd [Jezeli nie masz emaila ani rec keya to cu] |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak zapomniałeś e-maila to kicha. Gdybyś miał recover key'a to mogłbyś zmienić passy i e-maila, ale piszesz, że pacca nigdy nie miałeś ...
Tak na marginesie: Taaaaa, napewno miałeś takie itemy jak steel bootsy czy g arm szczególnie, że żadna Twoja postać nie miała nawet 30 levela ...
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up up :
Jak byś mózgu chciał wiedzieć to ja odpisałem na PYTANIA !!! które ty zadałeś -.- przeczytaj sobie jeszcze raz twój inteligenty post a potem komentuj mą wypowiedź. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz jest wszystko dobrze okazalo sie ze moj kolega znal moje passy pattrzal sie na moje rence jak wpisywalem poszedlem do niego PUK !PUK ! dostal Buta na ryj zaczol krwawic ..i dal pass i sie przyznal teraz zaloze nowego e-mail ...
![]() mozna zamknac temat |
![]() |