zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak najlepiej zareportowac?

Kajzer
03-11-2005, 19:59
mam taka dziwna sytuacje
pewna osoba z mojego serwa gra 5 dobę bez przerwy
nie wyglada mi to raczej na ostre pg, wiec postanowilem go reportnac ( z uwagi ze owner mi kiedys zaszedl za skore;]
no wiec powiedzmy ze wciskam ctr+r i pisze ze pan xx jest online juz od dluzszego czasu itd ale jest 1 mały problem
report idzie do tutora?
jezeli tak to jest błedne koło bo woekszosc tutorow to jego kumple (swe władaja lepsza angielszczyzna wiec wiekszosc tutorow to sweki) wiec z reporta bedzie wielka kupa chodz pewnosci nie ma zalezy do kogo pojdzie report.
Jest tez na forum tibii com game master board mozna tam dac reporta ale nie wiem jak czesto gm tam zaglada
wiec poprostu pytam jak by tu najlepiej postąpic?;]

Lord'Nesteloo
03-11-2005, 20:04
Zlapac gma na kanale help/chat...i mu to powiedziec.
Po updacie moze to byc trudne ,poniewaz nie mozna dodawac gm do vipow ,ale jak bedzie kolos na trade banowal to pisz do niego

Kajzer
03-11-2005, 20:23
Zlapac gma na kanale help/chat...i mu to powiedziec.
Po updacie moze to byc trudne ,poniewaz nie mozna dodawac gm do vipow ,ale jak bedzie kolos na trade banowal to pisz do niego
ta i spotkam go po tygodniu ( i to jeszcze jak bede siedzial na trade 24h na dobe)
next rade plax :<

Lukis
03-11-2005, 20:42
Proponuje sprubować na game master board ~ tam zazwyczaj patrzą gm'owie a na poszczególne serwy rzadko (jak nie wogle) się loguja.

Magus
03-11-2005, 20:59
mam taka dziwna sytuacje
report idzie do tutora?
jezeli tak to jest błedne koło bo woekszosc tutorow to jego kumple Zgłoszenie wędruje do consulera bądź GM'a o ile jakis jest online. Tutorzy spełniaja inna funkcję. Tak bylo kiedys i nie sądze by to uległo zmianie.

Kubon
04-11-2005, 12:27
@up
Chyba się nie zmieniło jeżeli tutorzy sami wysyłają na kanale reported wiadomości.

sir Tifejo
04-11-2005, 12:31
...jak najszybciej.

Wydaje mi sie ze wszystkie Twoje watpliwosci zosaly rozwiane?Mozesz sprobowac napisac o tym na forum, tam czesto zagladaja osoby ktore moga banowac ;), ale jest jeden efekt uboczny: jak nie zadziala to musz hunta u tego pana.

Pozdrawiam,
T.

Kajzer
04-11-2005, 13:15
...jak najszybciej.

Wydaje mi sie ze wszystkie Twoje watpliwosci zosaly rozwiane?Mozesz sprobowac napisac o tym na forum, tam czesto zagladaja osoby ktore moga banowac ;), ale jest jeden efekt uboczny: jak nie zadziala to musz hunta u tego pana.

Pozdrawiam,
T.
myslisz ze nie moge zareportowac z nup postaci? :<

Fillipex
04-11-2005, 15:05
Jesli chodzi o to do kogo idzie wiadomosc gdy reportujesz to napewno idzie do consolera(pewnie zle napisalem :P) bo ja tez ostatnio kogos zareportowalem i wreszcie dostalem odpowiedzec i byl to consoler...