zaloguj się

Pokaż pełną wersje : mod nup?

Kajzer
04-11-2005, 13:41
napisalem sobie wczoraj temat, jeszcze 30min temu pisalem posta w nim
ale oczywiscie cos sie stało,
spytacie co?
mod go skasowal
nawet nie ma po nim sladu
Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 25.
zadnej wiadomosci od wyzej wymienionego
zadnego comenta na miejsce tematu np za co temat zostal skasowany
jezeli macie tak robic to ja pierdoIe to forum
mozecie mi juz teraz ukarac, skasowac ten temat lub wszytskie moje tematy mozecie skasowac moje konto
***ie mnie to, whatever.......

Angel of Death
04-11-2005, 13:46
Gdzies MatKus Drom albo jakiś modek pisał o tym że czasem tematy znikają z niewyjaśnionych przyczyn, widocznie to stało się z Twoim albo temat był bez sensu i ktoś go skasował.

Raul
04-11-2005, 13:53
A wogóle to od pytania o przyczynę skasowania tematu, jest oddzielny przyklejony temat.
To cóż mogę napisać? user nup?

Badzo
04-11-2005, 13:58
loll... czego dotyczył temat?

Glamri
04-11-2005, 14:00
Przepraszam ja bardzo... Po pierwsze mamy przyklejony temat, po drugie, jak bardzo chciałeś wyjaśnić szybko sprawę usuniętego tematu to istnieje PW, po trzecie, za coś takiego ja osobiście bym Ci dał bana ale to tylko moja skromna opinia na ten temat. I drobna rada. Kulturą i uprzejmością zyskasz o wiele więcej. W ten sposób narobisz sobie tylko wrogów. Uwierz mi na słowo, że na prawdę wszystko można załatwić za pomocą zwykłego "proszę", "dziękuję" i "przepraszam". Takie słowa cuda mogą działać. Ale cuż, jeśli zatrzymało się na poziomie emocjonalnym średnio inteligentnej małpy to ja już nic na to nie poradzę.

$corcerer
04-11-2005, 14:09
Sorry stary, missclick :D

A, jak chcesz mnie powyzywać, nie krępuj się, będzie dobry powód do bańki, a ty się wyżyjesz przynajmniej.

A na przyszłość poczytaj sobie http://rtfm.killfile.pl/#KEEPCOOL

Kajzer
04-11-2005, 14:23

A, jak chcesz mnie powyzywać, nie krępuj się, będzie dobry powód do bańki, a ty się wyżyjesz przynajmniej.

A na przyszłość poczytaj sobie http://rtfm.killfile.pl/#KEEPCOOL

nie dam ci tej przyjemnosci :< złam regulamin i daj mi bana bez powodu :/
ah jestes taki mądry, i nieomylny zbij mnie plax x[
ciekawe jak bys sie czul gdy napiszesz temat a ktos go skasuje bo ma taki kaprys, powiadają " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" ale bez przesady podałbys chociaz powod a tak, idąc myśla przewodnia "myslec dupą nie głowa"
robisz niektorym na złosc;]
up no CUZ naucz sie pisac a pozniej sie wypowiadaj;]

czekam na bana :<

$corcerer
04-11-2005, 14:44
ah jestes taki mądry, i nieomylny zbij mnie plax x[
Wiesz, nie rozdaję banów byle komu. Na taki luksus trzeba sobie zasłużyć.
ciekawe jak bys sie czul gdy napiszesz temat a ktos go skasuje bo ma taki kaprys, powiadają " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"
Postarałbym się uspokoić i przeanalizować sytuację. Skoro temat został skasowany, to znaczy że był głupi/idiotyczny/sprzeczny z zasadami/zaśmiecał/olewał netykietę. Pomyślałbym też trzy razy zanim zacząłbym pisać jakieś wrzuty pod adresem osoby postawionej wyżej w hierarchii, tym bardziej jeśli miałbym jakieś wątpliwości, starałbym się załagodzić sprawę, a nie wyzywać na lewo i prawo, krzyczeć jaki to ból mi sprawiono i ogólnie robić z siebie męczennika.
ale bez przesady podałbys chociaz powod a tak, idąc myśla przewodnia "myslec dupą nie głowa"
robisz niektorym na złosc;]
Niestety nie jestem w stanie zrozumieć, co ma do tego dupa i głoa, ale ok. Jeżeli nie ma powodu, to:
Albo post był taki, że ręce mi opadły i brakło mi słów.
lub
Ciężko było sformułować konkretny powód (tak dzieje się zazwyczaj rano, jak nie jestem jeszcze do końca obudzony)
up no CUZ naucz sie pisac a pozniej sie wypowiadaj;]
Biednie ciećko nie ma poxiądnich algumentow i uźiwa tych najniźsich źeby ośmieśić pseciwnika?
Myślałem że stać cię na więcej, moja ty alfo-i-omego
To troche potrwa, a poza tym, amortyzacja myszki i klawy też kosztuje, nie myśl sobie. A ja akurat nie mam pieniędzy.

Vil
04-11-2005, 14:57
Kajzer luzuj zwieracze, wyjdz na dwor i przemysl po co ci bluzganie modow...

Dr. Omader
04-11-2005, 14:58
A admini to co? My tez nupy! A szczegolnie matkus! Czujemy sie niedocenieni, zaraz skasuje pare tematow! Muahahahaha!

Chlopcze, tematy bez powodu nie znikaja, tak samo jak bez powodu sie nie dostaje bana, wiec nie rob z siebie meczennika, bo zalosny jestes. :)

Badzo
04-11-2005, 15:15
A admini to co? My tez nupy! A szczegolnie matkus! Czujemy sie niedocenieni, zaraz skasuje pare tematow! Muahahahaha!

Chlopcze, tematy bez powodu nie znikaja, tak samo jak bez powodu sie nie dostaje bana, wiec nie rob z siebie meczennika, bo zalosny jestes. :)

o ja!!!!!!!!!!!1 ale jestes noobem X( X( X( X( X( nie kasój mojich tematuw!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( i matkus tesz noob z niego X( X( X( X( X( X( X( X( X(

XDDDDDDD

Galarion
04-11-2005, 15:20
Moge ci powiedziec, ze tamten temat(jesli to ten, ktory mam na mysli) byl w zlym dziale, Owion sluzy do rozmowy o wszystkim oprocz Tibii, wiec nie ma co sie dziwic :P. Moze przemyslenia byly madre ale raczej nie za orginalne, chyba kazdy tak czasem mysli ;P. A, ze mod skasowal zamiast przeniesc? No coz nie jego wina :P. Ludzie ogladaja ten dzial czasem zeby sie oderwac od tej gry na T..., a tu przemyslenia dlaczego ktos przestal grac :P.

kaczi
04-11-2005, 16:09
Czemu tak bardzo Ci zależy na tym banie?
Masz jakiś konkretny powód?

Raul
04-11-2005, 16:15
Skoro sam o bana prosi, to nie widzę przeciwskazań, żeby mu go nie dać.

Kajzer
04-11-2005, 16:34
Czemu tak bardzo Ci zależy na tym banie?
Masz jakiś konkretny powód?
nie zalezy mi na banie
poprostu nie lubie gdy, np stawiam temat, rozpisuje sie w nim pod wpływem "natchnienia" po czym zostaje on skasowany, od tak.
nie podanie powodu nie wyslanie zadnej PW to dla mnie działanie typowo bez powodu. Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac, nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem. Ale patrzac na ten cyrk widze ze kazdy temat moze zostac skasowany od tak, dla frajdy.
A jezeli sprawa przyjmoje taki obrot to powiedz mi, po co udzielac sie na forum na ktorym twoje wypowiedzi mogą zniknąc bo modek, tak sobie wymyslił w swojej "mądrej głowie"
jak dla mnie strata czasu........

btw sorcerer : zdanie o CUZ było dla uzytkownika piszacego posta nad toba jakbys umial czytac to bys sie domyslil po co cytujac cie napisałem pozniej "UP" pewnie zeby zwrocic sie dokogos innego, ale whatever. Byl cytat z Matrixa (chyba najmadzejszy) "niewiedza to błogosławieństwo" i wiesz co?
pasuje do ciebie;]

Gufat III
04-11-2005, 17:02
(...)po trzecie, za coś takiego ja osobiście bym Ci dał bana ale to tylko moja skromna opinia na ten temat.(...)
I dlatego nie jesteś między innymi moderatorem... A swoją opinie zachowaj dla siebie, bo jak słysze coś takiego, że "a ja to bym ci dał bana odrazu" to aż mnie skręca...

@Kajzer
Daj sobie spokój, nawet jeśli masz 100% racji - nie wygrasz.
Znasz takie powiedzenie "Wy macie racje, my mamy karabiny"? - Mao Tse-Tung... Poza tym też nie wierze że skasowano Ci temat bez powodu.

Matek
04-11-2005, 17:18
Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac, nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem.

Tak, napewno gadasz z sensem. Jednoczesnie KAZDEGO kto stwierdzil, ze temat jest bez sensu vel do dupy zmuszales do 'zamilkniecia'. Wiec jak widzisz nie tylko mod uznal, ze temat byl smieszny/do kitu/na kasacje ale takze pare osob, ktore mimo wszystko na tym forum sa ok kilka(nascie) miechow wiecej niz ty i potrafia stwierdzicz czy ty gadasz z sensem czy tez nie.
Zreszta czytajac twoje posty jestem raczej skory do powiedzenie ze sens jest raczej w co trzecim.

$corcerer
04-11-2005, 22:23
nie zalezy mi na banie
(...)
czekam na bana :< Czy komentarz jest potrzebny? Chyba nie.
poprostu nie lubie gdy, np stawiam temat, rozpisuje sie w nim pod wpływem "natchnienia" po czym zostaje on skasowany, od tak.
Pokaż mi człowieka, który lubi, gdy jego temat jest kasowany.
Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac,
Uważam inaczej.
nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem. Może, ale zdecydowania za grosz (patrz pierwszy cytat)
Ale patrzac na ten cyrk widze ze kazdy temat moze zostac skasowany od tak, dla frajdy. Jasne, bo my nie mamy co robić, tylko kasować wszystke tematy. Uwierz mi, jest kupa rzeczy które sprawiają mi większą frajdę od kasowania tematów, a potem użerania się z ich autorami.
A jezeli sprawa przyjmoje taki obrot to powiedz mi, po co udzielac sie na forum na ktorym twoje wypowiedzi mogą zniknąc bo modek, tak sobie wymyslił w swojej "mądrej głowie"A co z nadzieją że może jednak się przemkniesz? :P
jak dla mnie strata czasu........ To co tu jeszcze robisz? Idź się czegoś nauczyć na przykład.
btw sorcerer : zdanie o CUZ było dla uzytkownika piszacego posta nad toba jakbys umial czytac to bys sie domyslil po co cytujac cie napisałem pozniej "UP" pewnie zeby zwrocic sie dokogos innego, ale whatever.
Hej, jak piszesz do kogoś innego to znaczy że mam zakaz komentowania? nie? Patrz, a wydaje mi się, że skierowałeś tekst do kogoś innego, i podałeś go do publicznej wiadomości, co oznaczało wyrażenie zgody na komentowanie go. Jeżeli nie, to zastrzeż sobie, ze dany fragment jest skierowany do konkretnej osoby, i nikt oprócz niej nie ma prawa go czytać/komentaować/co_tam_jeszcze, bo póki co, każdy to widzi i każdy ma prawo wygłosić swoją opinię na ten temat, oczywiście w granicach netykiety.
Byl cytat z Matrixa (chyba najmadzejszy) "niewiedza to błogosławieństwo" i wiesz co?
pasuje do ciebie;]
Dzięki, też czasami wolę wiedzieć mniej, zwłaszcza jeżeli nie to nie dotyczy. Problemem jest chyba to, że uważasz, że nikt nie ma prawa w jakikolwiek sposób nie zgadzać się z tym, co ty piszesz, bądź też nie ma prawa mieć odmiennego zdania niż twoje.

Rikimaru
04-11-2005, 22:48
Cóż, nie powiem, skasowaliście temat Kajzera, który w żaden sposób nie łamał regulaminu, chyba że ****a łamaniem regulaminu jest wyrażanie swojej opinii, sam ***łem długiego posta ze swoimi przemyśleniami i c*** w ****u.
Co do jakiegoś nubka co to pisałe że trzeba prosze, dziękuję itd... *******oenie, tak to mówią tylko lizodupy, ty mu w ryj, a on ci "och dziękuję, to było wspaniałe". Nie wiem co za modek jest tak po***any żeby kasować tematy bez powodu, mi też kasowali wszystko odpowiedzi na wystawiane filmiki i c*** wie kogo winić.
Równierz, *******ę to że dostanę bana jak i Kajzer, mówię to co myślę, a to że obraziłem któregokolwiek moda ******* mnie równo, wiem wy wolicie samych userów co tylko "och modki, jacy jesteście wspaniali, rewelacja, kochamy was!11111".
Zbanujecie Kajzera to i banujcie mnie.

$corcerer
05-11-2005, 00:07
Co do jakiegoś nubka co to pisałe że trzeba prosze, dziękuję itd... *******oenie, tak to mówią tylko lizodupy, ty mu w ryj, a on ci "och dziękuję, to było wspaniałe".
Wiesz co? jeśli robisz tak jak mówisz, to chyba jesteś jakimś niewychowanym, brudnym wieśniakiem bez krzty ogłady, prosto z epoki kamienia gładzonego. Wiesz gdzie się znajdują tacy ludzie? Na forum onetu. Idź lepiej tam, tam jest twoje miejsce, panie Anonimowy.
Równierz, *******ę to że dostanę bana jak i Kajzer, mówię to co myślę, a to że obraziłem któregokolwiek moda ******* mnie równo, wiem wy wolicie samych userów co tylko "och modki, jacy jesteście wspaniali, rewelacja, kochamy was!11111".
Co wam się tak na to męczennictwo zebrało? No ludze, spokojnie, czy my na prawdę jesteśmy tacy evulbeniedobrzy? Ludzie, wyluzujcie poślady, zwieracze i inne narządy!
Czy dla was każda uprzejmość to lizanie dupy? jak tak to patrz wyżej.
I wymyślcie sobie jakiś tytuł, bo jak my mamy się zwracać do takich undergroundowych masterów, którzy mają wszystko w dupie?
*zief*

Rikimaru
05-11-2005, 00:33
Anonimowy? Przecierz z boku widnieje nazwa mojej postaci:) Żadne męczennictwo, tylko tak się składa że Kajzera znam 5 lat i znam go już dość dobrze, a na tibii praktycznie cały czas trzymam z nim sztamę, więc trzeba wspierać swoich,

P.S. Dzięki za komplementy:)

Thero
05-11-2005, 07:24
o ja!!!!!!!!!!!1 ale jestes noobem X( X( X( X( X( nie kasój mojich tematuw!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( i matkus tesz noob z niego X( X( X( X( X( X( X( X( X(

XDDDDDDD
Idiota... "xDDDD"

@Topic
A może Kajzer założył temat, który mu się spodobał, nurtowała go ciekawość do wypowiedzi innych userów, a tu wpadł pierwszy lepszy symaptyczny wielbłąd o serdecznym uśmiechu (z gr. skrót DROM) i przerwał twoją ciekawość. Na pal! Jak śmiał! Zamykać, kasować, palić, gwałcić i rabować to można, ale od Kajzera won!

Dr.Unknown
05-11-2005, 07:53
Twój temat pod tytułem "Rosmyślania" był bezsensowny, wałkowany setki razy i na dodatek, umieszczony w złym dziale, ciesz się, że skończyło się tylko na kasacji hardem....eee missclick'u Scor'a. Tamten temat był rownie bezcelowy, co ten, i basta.

Raul
05-11-2005, 09:30
(...) więc trzeba wspierać swoich,
Nawet gdy pieprzą głupoty?

Rikimaru
05-11-2005, 09:57
No właśnie problem w tym że nie pieprzą;)

Kajzer
05-11-2005, 09:57
Twój temat pod tytułem "Rosmyślania" był bezsensowny, wałkowany setki razy i na dodatek, umieszczony w złym dziale, ciesz się, że skończyło się tylko na kasacji hardem....eee missclick'u Scor'a. Tamten temat był rownie bezcelowy, co ten, i basta.
to powiedz mi w jakim dziale powinien sie znajdowac ten temat? potwory? czy moze inne? -.-
temat poruszal duzo problemow wiec był o wszystkim, jednoczesnie nie tych problemow nie rozwiazywał, wiec jest o niczym. Jezeli połaczysz pierwsze z drugim wyjdzie? " o wszystkim i o niczym" a ze w takim wlasnie dziale był ten temat to nie wiem co ci doprawdy chodzi

nie zalezy mi na banie

(...)

widze ze ty naprawde nie rozumiesz tekstow pisanych, wytułmacze ci na chłopski rozum:
jezelistoimy przed dziewczyną i mowimy "daj mi dupy" to nie znaczy ze zalezy nam na tym, tylko poprostu mówimy o tym. Rozumiesz teraz?? czy mam wytułmaczyc specialnie dla ciebie na innym przykładzie?

Shein Silvershadow
05-11-2005, 10:24
widze ze ty naprawde nie rozumiesz tekstow pisanych, wytułmacze ci na chłopski rozum:
jezelistoimy przed dziewczyną i mowimy "daj mi dupy" to nie znaczy ze zalezy nam na tym, tylko poprostu mówimy o tym. Rozumiesz teraz?? czy mam wytułmaczyc specialnie dla ciebie na innym przykładzie?
Little offtopic: jeżeli tak mówimy, to znaczy tyle, że... jesteśmy niekulturalni;p a tak a propos, po co mowic, jak nam na czyms nie zalezy? Dla "szpanu"? Zeby byc "zią"?:P

Edit: Oo, Raul już jest modem znowu;p

No nareszcie dorwalem sie do tematu to wrzuce swoje 3 grosze.

Pwned xDDD

Skoro sam o bana prosi, to nie widzę przeciwskazań, żeby mu go nie dać.
Czyzby obronca ucisnionych zmienil poglady?

Czyzby ciag dalszy "Agresji na forum"?
/me siada na fotelu, bierze popcorn w rytmach "Let's start a war, start a nuclear war"

Jeszcze jedno

Zamowie na allegro Order Walecznosci specjalnie dla ciebie.... ZZZZzzzzzZZ

@down
Dzyndzelek ;d

Baron Kaldrick
05-11-2005, 10:37
Bluzgałeś ludzi w tym temacie. Wszystkim, którzy mieli inne zdanie niż ty, kazałeś milczeć. Więc pocałuj jeża w dzyndzelek i teraz ty stul swoją urażoną, zbulwersowaną mordkę.

Raul
05-11-2005, 10:43
Czyzby obronca ucisnionych zmienil poglady?
Powiedz mi, gdzie napisałem, żeby nie banować tych, którzy o tego bana proszą?

Kajzer
05-11-2005, 10:47
Raul ty mi go daj :<

<edit_raul>
Proszę Cię bardzo.

]v[ichal
05-11-2005, 10:50
Dobra ludzie, skończcie już. Kajzer, i tak juz niczego nie wywalczysz, więc radze Ci wyjsc z tej sytuacji z twarzą i poprostu odpuścić.
To na tyle.
Starym zwyczajem Pozdrawiam.

Matek
05-11-2005, 10:51
Wiecie

kazjer przypomina mi takiego dzieciaczka, ktory che zwrcic na siebie uwage.

Dr. Omader
05-11-2005, 10:56
Wiecie

Hmmz... Ciekawe dlaczego... O wiem! Bo jest takim bachorem? ;)
Takich wielu na tym forum i nie tylko na forum. Jednego nie rozumiem, dlaczego oni nie moga pojac, ze robia z siebie idiotow? ;)

Nie powiem ci gdzie bo temat zaginal w otchlaniach forum ale pamietam bardzo dobrze ze upierales sie ze zawsze "nupki"* powinne byc pod ochrona.
A jak napisalem ze bym takich banowal jako op/mod to powiedziales ze dobrze ze nim nie jestem. Wiec w moim mniemaniu cholernie zmieniles poglady

__________________________________________________ ____________
* w tym znaczeniu uzylem slowa nupki jako dzieci na forum ktore zawszelka
cene probuje przywolac czyjas uwage. najlepiej "elity"

EDIT:
@down
po twoim zachowaniu wnioskuje ze masz maksymalnie 14 lat.
Dlaczego tak sadze? poniewaz 19 latki nie wyzywaja za to ze ich sie nazywa 14 latkami ew. bachorami

Rikimaru
05-11-2005, 11:19
Hmmz... Ciekawe dlaczego... O wiem! Bo jest takim bachorem? ;)
Takich wielu na tym forum i nie tylko na forum. Jednego nie rozumiem, dlaczego oni nie moga pojac, ze robia z siebie idiotow? ;)

Zamknij pysk, tylko tyle ci powiem, nazywasz Kajzera bachorem? On ma 19 lat, ja 18, więc co ty za głupoty *******isz, wiem wiem, wy wolicie swoich 12-15 years old userów co was "o***ą" i "a***ą", a Kajzer kozakiem nie jest tylko nie da sobie pluć w brode tak jak i ja.

Rikimaru
05-11-2005, 11:23
Wiecie

Wyglądasz mi na dupoliza, co go codziennie w szkole biją

Baron Kaldrick
05-11-2005, 11:27
tY masz 18 lat? A ja myślałem, że cofanie się w rozwoju to tylko bajeczki szurniętych jajogłowych..

Raul
05-11-2005, 11:29
Nie powiem ci gdzie bo temat zaginal w otchlaniach forum ale pamietam bardzo dobrze ze upierales sie ze zawsze "nupki"* powinne byc pod ochrona.
To ten temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=50379&page=1&pp=10). Nie pisałem, że "nupki" powinny być pod ochroną, tylko pisałem, że w przypadku niektórych użytkowników, którzy sam nie wiesz jacy są, odrazu są podejmowane decyzje, na ich niekorzyść.
A jak napisalem ze bym takich banowal jako op/mod to powiedziales ze dobrze ze nim nie jestem. Wiec w moim mniemaniu cholernie zmieniles poglady
Nie mówiłeś, że byś banował takich idiotów jak Kajzer, czy Rikimaru. Ty napisałeś:
Ja gdybym mial opa to oczywiscie osoby takie jak "TibijczykXXX" bym kickowal na przywitanie.
Już w tamtym temacie wyraziłem swoją opinię na to stwierdzenie.
Dlaczego tak sadze? poniewaz 19 latki nie wyzywaja za to ze ich sie nazywa 14 latkami ew. bachorami
Tu się z Tobą zgodzę. :confused:
Zamowie na allegro Order Walecznosci specjalnie dla ciebie.... ZZZZzzzzzZZ
A sobie już zamówiłeś? ;)
Teraz mi doloz te 9 pkt karnych i zbanuj mnie za to ze powiedzialem co mysle o twoich zachowaniach. Tylko wymysl jakis fajny powod mojego bana zebym mial co wspominac.

Rikimaru
05-11-2005, 11:33

__________________________________________________ ____________
* w tym znaczeniu uzylem slowa nupki jako dzieci na forum ktore zawszelka
cene probuje przywolac czyjas uwage. najlepiej "elity"

EDIT:
@down

To co o mnie sądzisz to c*** mnie obchodzi, a to czy wyzywają to raczej zależy od tego czy boją się obronić własnej dupy czy nie.

Dr. Omader
05-11-2005, 11:33
Zamknij pysk, tylko tyle ci powiem, nazywasz Kajzera bachorem? On ma 19 lat, ja 18, więc co ty za głupoty *******isz, wiem wiem, wy wolicie swoich 12-15 years old userów co was "o***ą" i "a***ą", a Kajzer kozakiem nie jest tylko nie da sobie pluć w brode tak jak i ja.

Wasze slownictwo i zachowanie na tym forum pokazuja, ze jestescie bachorami. Nie wiek swiadczy o poziomie czlowieka. Znam ludzi co maja 15 lat i sa bardziej dorosli mentalnie od was. Wy jestescie na poziomie 12 latka, co to uslyszal w szkole slow "****a" i chce przyszpanowac.

Dostajesz bana. Dostales wczesniej ostrzezenie, ze jak nie potrafisz wie wyrazac bez uzywania przeklenstw to nie masz czego tutaj szukac. I jest bachorem, zachowujesz sie jak on wiec nim jestes, a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies. Teraz mozesz isc w swiat i glosic jaki to ty jestes "mONdry" i jakie nuby na tibia.pl sa. Tylko tu nie wracaj synku, przynajmniej do momentu gdy nie dorosniesz.

Yyy
05-11-2005, 11:39
Moze jakis maly ruch oporu by sie tutaj przydal hahaha.
Wkoncu nas kontroluja modki ale kto ich kontroluje ? o.0
(moze sam Pan Bóg a raczej bug hyhy)

Saigai
05-11-2005, 11:44
Dromader, Twoja "dorosłość" mi jakoś nie imponuje, może imponujesz tym małoletnim gimnazjalistom, cóż, ty umiesz pisać tak jak sweki, niezależnie czy masz racje czy nie wychodzisz na zwycięzcę. Mam to głęboko gdzieś i to forum równierz, chciałem sobie podyskutować z kajzerem na poważniejsze tematy, ale rozumiem że dla was za wysoki poziom, więc trzeba zlikwidować. Wsadzcie swoją "dorosłość" w dupę, jeżeli dorosłość to pozwalanie sobie na lanie się w mordę, to ja jestem dzieciak:D

Cafe
05-11-2005, 11:58
@Rikimaru

Hmh, mówisz ze masz 18 lat, tak? Wiesz, jesli mialbys 18 lat to nie wyzywalbys sie na innych, nie rzucałbys na nich obelgami itp Tylko spokojni, zachowując netykiete starał sie wyjasnic sprawe.

btw, Rikamaru i Kajzer, kółko wzajemnej adoracji ? plx ?

To ten temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=50379&page=1&pp=10). Nie pisałem, że "nupki" powinny być pod ochroną, tylko pisałem, że w przypadku niektórych użytkowników, którzy sam nie wiesz jacy są, odrazu są podejmowane decyzje, na ich niekorzyść.

Nie mówiłeś, że byś banował takich idiotów jak Kajzer, czy Rikimaru. Ty napisałeś:

Już w tamtym temacie wyraziłem swoją opinię na to stwierdzenie.

Tu się z Tobą zgodzę. :confused:

A sobie już zamówiłeś? ;)

a Tibijczyk to w 90% nie jest ktos w stylu Kajzer czy Rikimaru, ja nie wiem. ty dluzej ode mnie na ircu przesiadywales.

Tutaj mnie zgasiles. Ze tez sie ze mna zgadzasz ;d
Hmm, sobie nie bo zal mi kasy. ale dla 2-och kolegow 18-latkow moge sie poswiecic.
A tamten ostatni quote byl niepotrzebny ;)

Dr. Omader
05-11-2005, 12:09
Dromader, Twoja "dorosłość" mi jakoś nie imponuje, może imponujesz tym małoletnim gimnazjalistom, cóż, ty umiesz pisać tak jak sweki, niezależnie czy masz racje czy nie wychodzisz na zwycięzcę. Mam to głęboko gdzieś i to forum równierz, chciałem sobie podyskutować z kajzerem na poważniejsze tematy, ale rozumiem że dla was za wysoki poziom, więc trzeba zlikwidować. Wsadzcie swoją "dorosłość" w dupę, jeżeli dorosłość to pozwalanie sobie na lanie się w mordę, to ja jestem dzieciak:D

A gdzie ja napisalem, ze jestem dorosly? No prosze, zacytuj mi to cwaniaku.
Jesli myslisz ze doroslosc to wyzywanie wszystkich, ktorzy nie zgadzaja sie z twoim zdaniem od **** i c***ow to skocz z wysokiego budynku prosze. My tu dystukujemy, a nie wyzywamy sie. Wszyscy w temacie daja jakies argumenty, a wasza trojca tylko rzuca przeklenstwami na lewo i prawo. Moze kiedys zrozumiesz, ze zachowujesz sie jak gowniarz... Jesli nie, no coz, nie wroze ci swietlanej przyszlosci z takim nastawieniem do innych.

Khazar
08-11-2005, 18:22
1. Moderator ma zawsze racje.
2. Jezeli moderator nie ma racji, patrz punkt 1.

a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies

rok urodzenia 85 to rok urodzenia obecnych 20-latkow. 18. latkowie urodzili sie w 87. taki maly offtop:D

Dr. Omader
08-11-2005, 21:20
rok urodzenia 85 to rok urodzenia obecnych 20-latkow. 18. latkowie urodzili sie w 87. taki maly offtop:D

O fak, pomieszalo mi sie :P

Yarpen Zigrin
08-11-2005, 21:29
Drom ja dostaję warny za spam a ty nie? ;) Tak "mod to nup" Omg... Tia.. No pewnie :P

@up
ty dostajesz warny za glupote -.-

Dr. Omader
08-11-2005, 23:19
Drom ja dostaję warny za spam a ty nie? ;) Tak "mod to nup" Omg... Tia.. No pewnie :P

A gdzie ja chlopcze spamuje wg. ciebie? -.-""
Wogole wiesz co to spam? Moze bys sie tak doedukowal zanim cos napiszesz?

Ashlon
09-11-2005, 08:33
A cala afera rozpetala sie o to, ze dwoch/trzech gosci ma "kompleks malego siusaczka" i musza pokazac swoja walke z wiatrakami (w tym przypadku - modkami), aby sie dowartosciowac...

Pacek
09-11-2005, 11:27
hehe widze że ruch oporu rośnie w siłe, coś jak we francji zaczyna sie od małego incydentu a wybucha niemal wojna, pokłóccie sie jeszcze troszke bo ciekawie sie robi, dzieciuchy kontra moderatorzy, admini i normalni użytkownicy, co z tego wyniknie? aby sie o tym dowiedziec obejrzyjcie kolejne odcinki tego pasjonującego serialu.

Anteks
10-11-2005, 10:28
Heh...
No i po co to?? Jakoś nie moge do tego dojść po się kłócić??
Odp plx

PoZdro
Antek

Raul
10-11-2005, 13:59
@up
A ja nie mogę dojść do tego, po co pisać takie bezsensowne i nic nie wnoszące do rozmowy komentarze.