Pokaż pełną wersje : Czego sie boisz?
boje sie ciemnosci :baby:;(
Griendly
04-11-2007, 21:48
Ja sie boje Karola Sztrazburgera =<
No wiecie tego z Familiady :/
KrEmAs KAc
04-11-2007, 22:05
Boje się tego ,że nie będę miliarderem oraz tego ,że zamkną forum żal.pl :o
botmaster19
04-11-2007, 22:22
Tylko pająków ale nie kazdych tylko takich domowych na bardzo cieniutkich i bardzo dlugich nogach i z malutkim okraglym tułowiem bo to cholerstwo jest tak malo widoczne ze latwo go przeoczyć i niechcący zahaczyć glowa a wtedy scena rodem z horroru.:D Tarantuli sie za to nie boje.
BlueMaster
04-11-2007, 22:59
Ja się boje że nie trafie na pustą bramkę
Donpeyot
04-11-2007, 23:37
boje się że mi się kiedyś noga wyłamie na bok w kolanie albo w kostce , jak na takim filmiku z neta z tenisistą. Poza tym ponoć otwierać się przed ludźmi , ale to mi mówili , ja tak nie uważam ;)
Kiedyś się strasznie bałem Buki z muminków :D
Baron Kaldrick
04-11-2007, 23:59
Swoją drogą, na podstawie waszych postów można wysnuć interesującą teorię nt. zmiany twarzy zła na przestrzeni czasu i dojrzewania. Strach ewoluuje ze stwora pod łóżkiem, czy Czarnego Luda czającego się w niedomkniętej szafie w strach przed przyszłością, nieprofitującą lokatą albo utratą zdrowia przez bliskich.
W sumie, wolę chyba Czarnego Luda.
Silent Hill - tak tego sie boje :<
MasterTusk
05-11-2007, 01:02
Pewnie moze wydawac się to smieszne, ale ja akurat boję się ciemnosci -.- Nie zebym bał się ze wyskoczy mi tam jakis obcy czy myszka miki z siekierą, poprostu boje sie i tyle, czasami mysle ze to cos w mojej psychice nie tak =/ I nie, niemam 14 latek
No to pora sie przyznac...
Pajakow. I to niezle.. W sklepie zoologicznym automatycznie odskakuje i zatrzymuje sie na regale z tylu... Nie zabijam tarantul w tibi, gdyz czesto nie potrafie (gs juz tak). Coz, mowi sie trudno...
Pajakow. I to niezle.. W sklepie zoologicznym automatycznie odskakuje i zatrzymuje sie na regale z tylu... Nie zabijam tarantul w tibi, gdyz czesto nie potrafie (gs juz tak). Coz, mowi sie trudno...
przyjedz do mnie zobaczyc kolekcje ptasznikow :d mala terapia i sie bac juz nie bedziesz. Mi pomoglo lol xD
przyjedz do mnie zobaczyc kolekcje ptasznikow :d mala terapia i sie bac juz nie bedziesz. Mi pomoglo lol xD
Chcesz, bym zawalu dostala?? Ja po jednej tarantuli, czy innym wlochatym g.. przez pol godziny dochodzilam do siebie. A jakos nie mam nadcisnienia, wrecz odwrotnie...
Walekifa
05-11-2007, 21:31
Zapraszam do obejrzenia Archiwum X na Polsacie. xD Leci akurat odcinek z "gównem na kółkach" kiedyś jak to oglądałem,to nie mogłem spać 3 noce. Trafiło w moją psychikę.
Pajakow. I to niezle.. W sklepie zoologicznym automatycznie odskakuje i zatrzymuje sie na regale z tylu... Coz, mowi sie trudno...
To nie jestem sam :)
Capality
05-11-2007, 22:19
Pająków- najgorsze cholerstwa
Zapraszam do obejrzenia Archiwum X na Polsacie. xD Leci akurat odcinek z "gównem na kółkach" kiedyś jak to oglądałem,to nie mogłem spać 3 noce. Trafiło w moją psychikę.
Fakt schizowany odcinek, ale pamietasz moze ten gdzie jakas tam sekta rozwala glowy siekierami?;P Imho tamten byl straszniejszy ^^.
Necromantor
06-11-2007, 17:31
Smieszny był ten odcinek...
Więc tak :
-Ciemności
-Owadów
-Grupy Operacyjnej
-Tłustego jedzenia
-Smrodu
-Obrzydliwych chłopaków
-Babki z chemii
-Magdaleny
-Dziwnych dźwięków
-swojego braciszka
-ciemnych lakierów do paznokci
-papug (przerażają mnie)
-Kattinki
Długo by wymieniać ..
Walekifa
06-11-2007, 20:17
Fakt schizowany odcinek, ale pamietasz moze ten gdzie jakas tam sekta rozwala glowy siekierami?;P Imho tamten byl straszniejszy ^^.
I oni mieszkali w takim starym domu,i trzymali w nim matkę bez kończyn? Jeżeli tak oglądałem,ale Badli (Badlaa <-tak się ten odcinek nazywa) Nic nie przebije ; p
@up: Ale to miały być prawdziwe strachy a nie hmmm... idiotyzmy ;p
@topic:
Ciemności ... I może trochę duchów ... ale duchów tylko czasem, a lęk przed ciemnością cały czas powoli przezwyciężam. :] No i horrorów (no ale takich porządnych).
@edit:
Zapomniałem, ostatnio ( od kąd zacząłem ćwiczyć koszykówkę) gdy jadę autobusem lub windą boje się że pękną mi kolana, dlatego cały czas zmieniam pozycje nóg. Może dziwna fobia, ale tak już mam xF
Śmierci najbliższej mi osoby.
najbardziej ja siem boje gdy jakis peka wyjdzie na mojego palka i mi uhuw zabraknie i wtedy zalicze pienc deduw ;( . ale jusz sobie kupilem protetora za 20000 zlota i bendzie mnie hronil pszed pk
Remoriotes
26-11-2007, 19:10
Najbardziej boje się nicości w takim sensie, że zginę i nic nie zostanie moje myśli i poglądy umrą razem ze mną, że nie będę nic pamiętać bo nie ma czegoś takiego jak duch w którym by był umysł który pamięta
to jest mój największy strach a raczej pytanie co się stanie jak umre (chciałbym przejść śmierć kliniczną i się dowiedzieć)
Boję się głupiej śmierci.
Jutra.
No i może samotności, śmierci bliskiej osoby. Jak wszyscy.
Zalgadis
26-11-2007, 19:37
Boję się głupiej śmierci.
Głupi to ty jesteś
3,2,1 UP@
Fajnie odświeżać temat sprzed 2 tygodnii?
Kolejny temat do nabijania postow :s
żeby niebyło offtopa
Boje się ogólnej śmierci
Kileros fire'son
26-11-2007, 19:58
Najbardziej boje się:
-Głupoty ludzkiej...
-Nicości
-Śmierci ( Bliskiej Osoby )
-Przyszłości
-III Wojny Światowej
pająków się nie boje :P Tylko czuje do nich obrzydzenie ;p one są takie fuuuuuuj i w ogóle :/
@edit
Czytając kilka stron zauważyłem, że dużo osób boi się tego samego :S
Głupi to ty jesteś
Argumenty plx? Czy może nie rozumiesz, co to znaczy głupia śmierć?
Virusmaxi
26-11-2007, 20:22
Wszystkiego, co pełza ;(
Głupiej śmierci też.[/U]
Kakashi94
26-11-2007, 21:09
BOJUCHY!!
Ja się niczego nie boje :P
A tak na serio, to jedyna rzecz której sie boje i o ile można to nazwać rzeczą, to śmierć, bo nie wiem co będzie potem.
Czytając kilka stron zauważyłem, że dużo osób boi się tego samego :S
To oczywiste. Przecież po tym, jak ktoś napisał, że boi się samotności lub niepewności co do swojej przyszłości, głupio byłoby opowiadać o takich banałach, jak bojaźliwość przed ciemnością czy też wysokością, więc należy upodobać sobie jeden z wcześniej wymienionych cudzych lęków i utożsamić się z człowiekiem o nieco bardziej poetyckim sposobie postrzegania świata. Kiedyś widziałem na tym forum temat, w którym wypisywano niemożliwych do wykonania rzeczy, jakich się pragnie. Jedna z pierwszych odpowiedzi: "chciałbym cofnąć czas". Potem co druga wypowiedź mówiła o tym samym. Macie problemy z wykreowaniem własnego zdania?
Wracając do tematu - boję się pająków i bólu. Chociaż tego pierwszego nie jestem pewien, bo nie wykluczam możliwości, że to jedynie strach przed ewentualną krzywdą, jaką te owady mogą mi wyrządzić. Przed "domowymi pająkami" nie odczuwam lęku.
@Zalgadis
Po pierwsze: Ja nie odświeżyłem tematu, wyraziłem tylko moje zdanie. Temat odświeżył użytkownik o nicku: Remoriotes
Po drugie: Od dłuższego czasu licznik postów na forum jest wyłączony.
Po trzecie: Nie obrażaj ludzi, nie potwierdzając tego jakimiś sensownymi argumentami.
Zalgadis
26-11-2007, 23:30
@Zalgadis
Po pierwsze: Ja nie odświeżyłem tematu, wyraziłem tylko moje zdanie. Temat odświeżył użytkownik o nicku: Remoriotes
Po drugie: Od dłuższego czasu licznik postów na forum jest wyłączony.
Po trzecie: Nie obrażaj ludzi, nie potwierdzając tego jakimiś sensownymi argumentami.
1. Skoro on odświeżył a ty napisałes po nim tak samo odświeżyłeś go jak on
2. n/c żal uważasz mnie za debila? (niemow że tak)
3. akurat argumenty mam, pan " >.> czy tam <.< "
pisze bezsensowne posty w każdym nowozałożonym temacie od tygodnia
4. nieodpowiadaj na tego posta niechce spamma pozatym cytując mnie wcale nie jesteś "cool pro elo owner kozak madafaka"
wcale nie jesteś "cool pro elo owner kozak madafaka"
Ty też. Pamiętaj o tym ;]
A co, lepszym wyborem byłoby założenie nowego wątku o tej samej tematyce narażając się na naukę szukania na forum świadczoną przez dzieci szukające taniej sensacji? Co złego jest w odświeżaniu tematu, kiedy twoja wypowiedź wnosi do niego coś nowego?
To po kiego <niecenzuralne słowo> pierdzielisz, żeby nie nabijał sobie postów? Sam siebie wykluczasz.
Co do odświeżenia. Archeologiem/Osobą która odświeża stary temat jest ktoś kto jako PIERWSZY napisał w takim temacie. Nie X osób po niej.
Odpowiedzieć mogę, a nawet chcę odpowiedziec na twoje jakże liche posty. Jezeli uważasz, ze cytując posta jestem jakis "elo" to szkoda mi ciebie.
Ty też piszesz bezsensowne posty i jakoś Ci tego nie wypominam.
Naprawdę, skończ. Dziękuje, życzę miłej nocy.
boje sie jak mnie czasem tata goni ;/
Soldier_PL
30-11-2007, 04:37
Ja sie nie boje tych malych robaczków pajakow itp. nie boje sie ciemnosci ^^ wrecz uwielbiam.Ale boje sie przyszlosci co bedzie czy bedzie mi sie dobrze zylo czy nie,mam takze lęk wysokosci (chyba fobia)ale najbardziej sie boje czy caly swiat przestanie istniec za milony lat czy bede mial swiadomosc a takze ze moi rodzice zgina:confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.