Pokaż pełną wersje : Czego sie boisz?
chodzi o wymiar szerszy, np. samotności
ja się pietram ... hmmm, no właśnie założyłem ten temat bo się zacząłem zastanawiać..
i mam wrażenie że dużo ciężej odszukać swoje fobie niż coś innego...
Ciezko odszukac w sobie fobie?
MNoglbym ci od reki wymienic z 15 z ktorymi kiedys walczylem:)
A teraz. Najbardziej boję się tego, ze byc moze kiedys zostane postawiony w sytuacji w ktorej o moim zyciu zadecyduje ktos inny. I tyle;)
Ghost Nieudany
05-11-2005, 14:47
Mam akrofobię i lęk przed ciemnościami. Albo raczej przed tym, czego NIE widzę. Po prostu bardziej mnie straszy to, co niewidoczne i lezy gdzieś w cieniu.
Chyba najbardziej boję się że nie dam sobie rady w przyszłości...
Boję się o moją przyszłość i o to ,że kiedyś kogoś zabije ;[
Samotnosci. Tego sie boje najbardziej.
Duke Dran
05-11-2005, 15:03
Boję się, że nie zdam ;(
@up fajny podpis :D:D:D
@topic Ja sie boje najbardziej... hmm.. że nie poradze sobie z czymś :confused:
Hmm, czego sie boje...
Bać takich rzeczy jak duchów czy innych strachów jako takich sie nie boje...
Chyba raczej boje sie o przyszłość...
Yarpen Zigrin
05-11-2005, 15:22
Hmm... Ciemność to ja kocham :D Ale boje się nieskończoności (wszechswiat, jest nieskonczony i to budzi we mnie lek) oraz śmierci w haniebny sposób...
@up fajny podpis :D:D:D
@topic Ja sie boje najbardziej... hmm.. że nie poradze sobie z czymś :confused:
A na razie radzisz sobie ze wszystkim? ;-))
@Topic
Kiedys bałem się snów, teraz boję się beznadziejności, a raczej tego, że znajdę się kiedyś w tak beznadziejnej sytuacji, i będę tak beznadziejny, że gdybym to nie był ja byłbym w stanie stwierdzić, że bardzo mi żal tej postaci. Taki ze mnie maminsynek.
Gufat III
05-11-2005, 17:01
Boje sie bólu.
12latka w różowych stringach. Tasior też się tego boi.
Hmmm...
Kiedyś miałem lęk wysokości.
Teraz najbardziej to chyba boję się śmierci.
Zapomniałem... Boje sie bólu, , boje sie łamania moich rąk przez innych (kiedyś miałem taki sen, błee) ,boje sie śmierci
Boje się kilku banalnych rzeczy: pobrania krwi, operacji, kręci mi się w głowie jak widze coś z wysokości (tegoroczne wakacje w górach... omg raz myślałem, że dostane świra nad urwiskiem).
No i boje się niepewnej przyszłości
edit: nie napisałem o rodzicach, bo ilekroć myślę, że może się im coś złego stać napływają mi powoli łzy do oczu, po prostu nie lubie tego tematu
Starości czyli bycie wolnym, kruchym, pomarszczonym i śmierdzącym.
ja natomiast obawiam się tego że świat włąsnymi "rękoma" prowadzi do samo-zniszczenia <moje przeczucia> , a czego najbardziej się boję to tego, by nie być samotnym w życiu
Shanhaevel
05-11-2005, 21:20
Boję się samotności, tego co leży w cieniu oraz śmierci. No... i strachu. ;)
Ja boje sie kilku zeczy mianowicie: smierci, starosci, tego ze beda mi cos z ciala wycinac (np wyrostka) ale najbardziej sie boje mojej nauczycielki od J. polskiego pani Wadowskiej
Boje sie sytuacji, kiedy wszyscy robia sobie ze mnie jaja, a ja nie wiem o co chodzi.. boje sie tego, ze nie bede mial nigdy nikogo, kto mnie szczerze przytuli i pocieszy.. boje sie wielu rzeczy..
Najbardziej się boje momentów, gdy jestem z jakąś fajną dziewczyną a brakuje mi tematów do rozmowy :confused: okropne uczucie...
Najbardziej boje się kolczastych kretowiewiórek. Śniły mi sie kiedyś :/.
Yarpen Zigrin
05-11-2005, 21:42
Aha i jescze jedno. Jeśli ktoś czytał temat o snach i tam opowiedziałem swój sen. I jego się jescze boje... Boję się, że albo jej albo coś mi się stanie, ablo nawet momuś z mojego otoczenia. Tego się chyba boje najbardziej. Niby sen przyjemny na końcu (oj ten pocałunek lepszy niż w realu bo "daje życie") ale jednak coś mnie w nim niepokoi ;(
Hiey 22:33:42
wejdz i napisz ze się boisz 12 latka w różowych stringach plax!
No tego się na pewno boję dodać moja nauczycielka od angielskiego, odpowiedzi ustne, wchodzenie do parku po zmroku, taki chłopak z mojej szkoły, szczury, że nasza dyrektorka zamknie nas w szkole i ją podpali (tak mi sie śniło!).
Yoh Asakura
05-11-2005, 22:17
Nie boje się,gdyż w strachu kryje się śmierć...
A tak serio to boje się:
Staruszków (szczególnie w nocy),ciemności,dziewczyn (nie śmiać się !),robali (jak jakiegoś widze to piszcze jak baba).Poza tym,mam arachnofobie,klaustrofobie i lęk wysokości...
hmmm....moze głupie ale najbardziej boje sie mojej chemiczki :[, nawet jak wiem ze z nia nie mam to sie i tak boje ze ona przyjdzie na zastepstwo =P a pozatym mma taki ni jaki lęk wysokosci bo dopiero sie boje jak jest dozyc, dosyc wysoko ;p
Boje sie patelni mojej mamy...Mama ?Nie !!!!11111 nie patelnia !!Ach,ech,nie,aaaaa !!11
Ja się boję ciemności, oraz tego, że mogę sobie w przyszłości nie poradzić w samodzielnym życiu, ale najbardziej przeraża mnie śmierć.
chodzi o wymiar szerszy, np. samotności
ja się pietram ... hmmm, no właśnie założyłem ten temat bo się zacząłem zastanawiać..
i mam wrażenie że dużo ciężej odszukać swoje fobie niż coś innego...
Jak duzy ***** mnie w dupe cisnie
smierci i boie sie jeszcze o swoja przyszlosc
Jak widać każdy ma jakieś lęki, na to nie ma mocnych :).
Ja boje się że zejdę na jakiegos raka zanim zrealizyję marzenia, śmierci w wypadku (jakimkolwiek) a najbardziej tego że kiedyś popadnę w obłęd i skończę w pokoju bez klamek - sam :confused:
Boje się tego że ktos bardzo bliski mnie umrze wczesniej niz ja.... Wtedy będę cierpiał w samotnosci...
CZegos czego nieda sie wytlumaczyc.Albo czegos nieznanego.
Rinnaroc
06-11-2005, 10:41
PajONkUw ! brrrrr x_X
Thimburd
06-11-2005, 11:48
Boję się... Hmmm... Bólu - pobicia, wypadku, zranienia. Śmierci się nie boję, byle by była szybka i spokojna, boję się poprostu bolesnej śmierci. Boję się też przyszłości - kim będę, jak mnie będą postrzegali inny, czy znajdę dobrą pracę, czy zdam egzaminy, czy znajdę fajną żonę, czy nie wyląduję na ulicy... Boję się też dresów i podejrzanie wyglądających ludzi oraz porwania...
Boje sie...
Bólu,bólu i jeszcze raz bólu.Bolesnej śmierci.Tego najbardziej.
... boje się , że mój bezsensowny post zostanie zaraz usunięty , a ja sam dostane bana na pare ładnych dni albo na ip ;( ... boje się też dziwnej pustki na moim e-mail gdzie mają przychodzić wasze passy , tzn. żebym wiedział komu dać MPA :P ... a tak naprawde to sie boję tego , że : nie poradze sobie w życiu ; ktoś bliski odejdzie zbyt szybko lub zostanie poważnie ranny ; śmierci w grzechu ; odsunięcia się od Boga ; ... i wielu innych rzeczy o których nie napisałem , bo (może) akurat nie pamiętałem :P ...
Boję się samotności. Boję się tego, że zejde z tego świata jaka osoba niepotrzebna, na którą nikt nie zwrócił uwagi. Boje się bolesnej i powolnej śmierci. Boje się śmierci w samotności. No i mam lęk wysokości ;)
Pytania z gegry, ciszy i ciemności, zastrzyków, denstysty, bólu, Czardzieja Kamienne Serce.
Yoh Asakura
06-11-2005, 16:04
Pytania z gegry, ciszy i ciemności, zastrzyków, denstysty, bólu, Czardzieja Kamienne Serce.
Ja tam na Twoim miejscu bałbym się w lustro spojżeć ;) (vide temat "Nasze zdjęcia z RL")
Boje sie mamy jak wraca z wywiadowki :D
Jak widać każdy ma jakieś lęki, na to nie ma mocnych :).
Ja boje się że zejdę na jakiegos raka zanim zrealizyję marzenia, śmierci w wypadku (jakimkolwiek) a najbardziej tego że kiedyś popadnę w obłęd i skończę w pokoju bez klamek - sam :confused:
Magus, ty na raka? Dla ciebie jest tylko jedna choroba...marskość wątroby ;) Żaden rak takich dawek nie wytrzyma :D
Ja tam na Twoim miejscu bałbym się w lustro spojżeć ;) (vide temat "Nasze zdjęcia z RL")
Widac ze jestes rozpieszczany przez tatusia prawnika ...Trzeba troche kultury wyniesc z domu.
Grey field
06-11-2005, 18:31
A ja się boję iż moi starzy umrą wcześniej niż będę na to przygotowany
Yoh Asakura
06-11-2005, 19:47
Widac ze jestes rozpieszczany przez tatusia prawnika ...Trzeba troche kultury wyniesc z domu.
Widać,że Twój umysł jest rozpuszczony i przez to chyba nie potrafisz odróżnić żartu od obelgi.
Pająki i wszelkie robactwo brrrrrrr... straty swoich bliskich, samotnosci. Śmierci się nie boję, na każdego przyjdzie kiedys czas
Yarpen Zigrin
06-11-2005, 20:47
Boję się jescze moich snów (nie chodzi o horrory) jak chcecie spojrzyjcie na odpiwiedni topic "Wasze sny" żeby zczaić o co chodzi...
oprócz oczywiście śmierci nieuzasadniony lęk budzi się we mnie na myśl o lesie nocą, kiedy jade autem i przejeżdżam nocą przez puszcze kielecką modle sie z całych sił by mi sie auto nie rozkraczyło, boje sie bezbronności i bezradności, kiedyś bałem sie łysych pał że mnie napadną pobiją i wogule kicha będzie, dlatego zaczołem chodzić na siłownie, ćwicze aikido i zawsze mam przy sobie 30cm nóż, boje sie też psów
ps.zapomiał bym oczywiście o pani od chemi jak i samej chemii
lęk budzi się we mnie na myśl o lesie nocą,
Wiekszosc ludzi sie boi takiego lasu...A wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie chodza z wiosek do szkoly o 6 rano przez masakrycznie ciemny las ;)
A wiecie czego ja sie boje?? Wszechswiata ze nasza galatyka jest jedna z tysiecy jak nie milonow =.= i przed wszytkim zycia wiecznego !!ze bede zył cały czas tylko gdzieś indziej ...
Boję się przyszłośi że nie będę miał pracy, będę samotny, i boję się że mnie ktoś zabije
Wiekszosc ludzi sie boi takiego lasu...A wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie chodza z wiosek do szkoly o 6 rano przez masakrycznie ciemny las ;)
Hm.... a czy oni nie maja takiego czegos jak GIMBUS... Bo watpie.. na wioskach maja gimbusy ktore przywoza i odwoza dzieciaki do szkoly...
Boje sie smierci rodzicow, i ze nie dam se rady
Boję się samotności, że nie dam rady, że ktoś, kogo pokocham roześmieje mi się w twarz.
Gromnjir
07-11-2005, 11:34
Hm.... a czy oni nie maja takiego czegos jak GIMBUS... Bo watpie.. na wioskach maja gimbusy ktore przywoza i odwoza dzieciaki do szkoly...
Boje sie smierci rodzicow, i ze nie dam se rady
tyle ze niektorzy musza zapieprzac kilka km na przystanek :]
Ta... odrzucenia.
Marcin wymiatacz
07-11-2005, 11:44
Ja sie boje zastrzykow, psow i tego ze kiedys mi cos odbije i zostane psychopata :p
Kamlot De'Kapy
07-11-2005, 17:35
Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(
Angel'Darksoul
09-11-2005, 15:13
przyszlosc, odrzucenie, dluga i bolesna smierc... i panicznie boje sie ognia ;(
Boję się samotności, że nie dam rady, że ktoś, kogo pokocham roześmieje mi się w twarz.
Akurat tobie to nie grozi ;)
Hmm szczerze to niewiem czego sie boje... Boje sie "pustej" smierci, ze nie zostanie po mnie nic poza plyta nagrobkowa...
Ja sie boje Kroliczkow :D
Nie no tak na prawde to sie boje psow,paly w szkole i taty gdy ma zly chumor.
Uncle Warrior
09-11-2005, 17:07
Grac w Quaka 4 chociaz cholernie chce. Zawsze w grach tego typu kiedy cos mi nagle wyskoczy to dostaje zawalu serca i strzelam w sufit :| Trzeba bedzie brac jakies tabletki :P
Radek 666
09-11-2005, 17:41
Ja się boje samotności, ciemności i zimna, ale razem wziętych. Np. idziesz w nocy ulicą, sam a po plecach wieje ci zimny wiatr i do tego masz gęsią skórkę...
@down
"Moja lewa ręka to śmierć... A prawej to sam się boje." :P
Ha Ja się boję samego siebie ...
boje się tubki wazeliny i sztucznych organów rozrodczych (meskich ^^ )
Maciosek
10-11-2005, 13:31
Boję się ciemności (jak ide w ciemnym zauku to mam wrażenie, że ktoś za mnąidzie), śmierci, samotności, że dam ciała i nie zdam, brzydzę się wszelkiego rodzaju robakami.
Radek 666
10-11-2005, 13:47
A ja dodam jeszcze (bo zapomniałem), że boję się kogutów. A dlaczego? Ano jakoś w wieku 4 lat, kiedy byłem u babci miała cały kurnik. Akurat zbierała jajka a ja wszedłem do środka. Jakieś 3 sekundy po "wejściu smoka" wskoczył mi na głowe kogut i zaczął dziobać. Wylądowałem do szpitala z lekkimi obrażeniami głowy :P.
Jak widać wiele osób boi się samotności ;) zaliczam się do nich nie da się ukryć... pomyślcie jakie to musi być okrutne jak otwiera się drzwi swojego domu (mieszkania, wymarzonego bądź mniej wymarzonego miejca) a tak się zastaje tylko pustą cisze... żadnych głosów które wołają Twoje imie... poprostu nic... tylko Ty i cztery puste szare ściany które są jedynie Twoim najlepszym przyjacielem.
Coż jesze się najbardziej boje?
Jest to zarazem podsumowanie wyżej napisanego tekstu... że osoba którą kocham mnie odtrąci...
Boję się , że stracę bliską mi osobę (kogoś z rodziny) , boję się , że sobie nie poradze w życiu , ogólnie o przyszłość... dużo by wymieniać ...
Ja się boje idiotów i debili... ale przechodze terapie polegajacej na ciaglym przebywaniu z nimi (czyt. moja "klasa")... Balem sie ciemnosci ale sie juz wyleczylem, siedzialem w ciemnym pomieszczeniu i powstrzymywalem chec ucieczki ;d i po jakims czasie juz nie chialo mi sie uciekac ;d
Tychanowicz
13-11-2005, 12:09
Ja boję się "tego" co mnie spotka po śmierci.
Walekifa
14-11-2005, 15:32
Kiedyś bałem się dziewczynki z the ringa.Ale teraz ją wyśmiewam. :p Ntomiast najstraszniejszą żeczą "Paranormalną" której się lękam,(lękałem??)Było tzw. "G**no na kółkach" :P które wystąpiło w jakimś z odcinków archiwum X.
Z normalnych żeczy troche boje się pająków...błeeee :/ nawet to słowo dziwnie wygląda jak się na nie patrzy :/
Chessterr
14-11-2005, 15:36
Ja troszkemam chyba fobii ale jeszcze nei dostałęmz awołyz tych powodów.
1. Tarantuli i węży.
2. Samotności
3. Śmierci
4. Jak będe żył
Ja się boję samotności, utraty dziewczyny i mojej mamy najbardziej. :P
Palladyn Zawisza
14-11-2005, 20:38
Kiedyś bałem się dziewczynki z the ringa.Ale teraz ją wyśmiewam. :p Ntomiast najstraszniejszą żeczą "Paranormalną" której się lękam,(lękałem??)Było tzw. "G**no na kółkach" :P które wystąpiło w jakimś z odcinków archiwum X.
Z normalnych żeczy troche boje się pająków...błeeee :/ nawet to słowo dziwnie wygląda jak się na nie patrzy :/
BUHAHAHAHAHAHAHA TO MASZ SIĘ CZEGO BAC ;) ;) ;)
Karolina specialnie dla ciebie zebys nie widziala co tu bylo napsane :D
Yarpen Zigrin
14-11-2005, 21:04
Samotnosc nie jest taka zla... Pozwala odkryc w sobie niewiarygodna sile :P Filmow nie ogladacie?:P
Sozemego
14-11-2005, 21:13
Boje sie serii Silent Hill, owadow ktore kaszą,sczypią,gryzą (kiedys osa mi wleciala do ucha od tej pory mam ten wstret), zastrzykow, wysokosci [30 cm+] i czegos tam jeszcze ale za bardzo sie boje zeby o tym napisac 0_o
Yarpen Zigrin
14-11-2005, 21:21
A ja się boje jescze Volde... Ekym... Vo .. Brrr... Volde... ARGH SAM-WIESZ-KOGO XD
Ja mam jedną jedyną fobię z którą nie mogę sobie poradzić od dłuższego czasu... Mianowicie- nie cierpie ciemności :confused: Może to zdeka dziecinne, ale cóz... A no i nie cierpie jeszcze dentysty 8o to to już wogole dziecinada xD. Pz ;)
Polak ziom
17-11-2005, 19:34
boje sie ze... ze padne ;/ a juz bardziej tego ze kiedys se usiade przed kompem i zouwaze ze moja postac jest gola a jeszcze gorzej zrookowana ;/
:P a tam serio to sam niewiem nie odczowam zebym sie czegos bal ale z czasem napewno cos przjdzie ...
Szymon ziom
17-11-2005, 20:25
Ciemności sie nie boję, pająki przezwyciężyłem. Czuje uczucie bezradności i niechęci do życia gdy myśle, że po życiu będzie... no właśnie, że niczego nie będzie. Pomyślcie: Przez około 80 lat wierzyłeś, modliłeś się i byłeś dobrym człowiekiem- a tu dlaej nic nie będzie. I nie masz nawet jak ostrzec następnych pokoleń, że tylko tracą czas. Że to życie jest bez sensu. I jescze gdy myśle, że umrze moja matka albo ojciec to musze iść do swojego pokoju-ja tego nie wytrzymuje poprostu. Nawet teraz widze rozmyty ekran. To smutne, że w wilelu przypadkach czujemy się bezsilni. Tego boję się najbardziej... :confused:
... hmm , ja mam jeszcze lepiej , bo boje się teraz właśnie najbardziej przyszłości , tego co będzie , czy będe wierzył , czy nie zwątpie , czy będe dobry , czy późno odejde (wolałbym wcześniej) itp. ... nie widze celu w życiu i nie wiem co będe robił w przyszłości ... ratunek w śmierci ...
PS. jak po śmierci może nie być nic ? ... jeśli stracisz świadomość , to co dalej ? ... a może poprostu zapadasz na wieczny świadomy bądź nieświadomy sen ? ... dużo jest możliwości ...
@ down : nie wiem dlaczego , ale mnie to śmieszy (poj**ało mnie chyba) ... sry głupi jestem ... ja sie kiedyś bałem , że ktoś dednie raczej kogoś bliskiego niż mnie , bo przedkładam czyjeś życie nad swoje ...
@ down down : ta super , największe zmartwienie mojego życia , nawet jeśli gram w UT czy WoW , to nawet jak mam hacka to sie wkurze , ale nie przeżywam tego ... jakby sie płyta od UT złamała (lol) to bym najwyżej połamał reszte płyt :D ... ale gdybym sie bał , że płyta sie złamie , to bym se ściągnął cracka no-cd :P ... a w Tibi respektuje zawsze : orc besrerker , fire devil , fire elemental , giant spider , hunter , elf scout(lol) ... oni mnie najczęściej dedali (lvl 12-) i najskuteczniejsi w tym byli :P ...
Darth Ryba
16-01-2006, 17:04
Ja się boję, że ktoś się włamie do mojego domu i mnie zastrzeli...
Frozen Wave
16-01-2006, 17:07
Na rl mam Arachnofobie:P A w tibi , kiedyś miałem fobie na gs'y (nie dlatego że mam arachnofobie ale dlatego że kiedyś rulowali je.....)
boję się, że wyjadę z głupim textem do dziewczyny ;p
boję się masochistycznych babć z hakiem, oraz tych dziwnych angielskich kotów.
Ja się boję tego, co mam w podpisie :D
A tak na serio to boję się robienia z siebie głupka na oczach wielu ludzi (akurat do tego mam duże predyspozycje, z tego powodu, że się jąkam - więc odpowiedzi ustne to horror). Boje się też lasów w nocy - w dzień to nawet lubię spacerować po lesie, ale w nocy - brrrr...
A co do irracjonalnych fobii, to ja mam chyba najoryginalniejszą - brzydzę się... (tylko się nie śmiejcie) ...korzeni. Tj. nie takich dużych i wystających z ziemi (no, chyba że jadę na rowerze :P) tylko takich normalnych, od małych roślin.
Dark Sven
16-01-2006, 19:52
Myśle że przyszłości
OnlyM(PL)
16-01-2006, 19:56
Przyszlosci... i ze nie dostane sie do LO ( do liceum sie dostane ale do ktorego:D mam nadzieje ze tego wymarzonego)
Hmmmm ...
Ja boje sie przyszlosci , smierci bliskich , to ze sobie nieporadze i ze ktos kogo pokocham odtraci mnie i powie "idz stad"
A fobie hmmm...
Fobii to ja niemam :>
$corcerer
16-01-2006, 23:00
/me dziwi się, że jeszcze tu nie pisał.
Boję się paru rzeczy, wszystkich najbardziej. Chyba przedewszystkim tego, że z równą dozą zła i nienawiści jak to robi Godsmack będę mógł kiedyś zaśpiewać "I, stand alone!"
Thjordir
16-01-2006, 23:39
Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(
Hehh z tym wyrostkiem nie jest aż tak źle..tylko znieczulenie boli jak daja.Ja boje się trochę ciemności,i że w przyszłości nie będe miał pracy i bede siedzial pod kosciolem i zbieral na jedzenie.A dzieci w moim wieku bede sie ze mnie śmiać
Crazy Mage
16-01-2006, 23:58
tego ze niezdam i ze sobie nieporadze w przyszlosci ;(
Ale mysle ze sobie dam rade :flaga_pl: :cup:
Besilności, tego że będe jedynie widzem niektórych wydzarzeń.
Utraty bliskich osób (nie tylko rodziny).
Tego że mogę zostać postawiony w sytuacji w której będe się brzydził obu rozwiązań.
Walekifa
18-01-2006, 10:13
Ja się boję tego, co mam w podpisie :D
Boże,czym ty się podniecasz? 5 razy wpiałęś źle passy,to zablokowali ci IP na 30 minut,zawsze tak robią -.-
@ Topic
A ja tak jak wszyscy boje się,co będzie po śmierci.
A ja się najbardzej boję LUDZKIEJ GŁUPOTY, bo jak kiedyś powiedział bardzo mądry fizyk:
Tylko Wszechświat i Ludzka Głupota Nie Mają Granic
Więc chyba się najbardziej tego boję, bo wszystko co się złego dzięje na świecie jest tylko i wyłącznie przez to!!!
Co do tego pierwszego nie byl pewny. Mam nawet bardzo ciekawy film o glupocie. Swietnie sie oglada:P
Nightwalker
18-01-2006, 11:32
Najbardziej się boję, że w następnych wybroach znowu nie edzie większości w sejmie, a ludzie coraz bardziej będą tym złodzieją i cwaniaką z SLD ufać...
Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|
Knight Simon Dark lord
18-01-2006, 11:52
ja sie boje wyśmiania przez dziewczyny/ę z byle jakiego powodu
a z takich fobi to boje sie pająków i zamkniętych pomieszczeć z ktorych nie moge wyjść
Walekifa
18-01-2006, 15:30
Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|
To będzie dobrze,oglądasz czasem obrady??Lepper jest najmądrzejszy ze wszystkich -.- wie czego chce,tylko nie posiada takiej charyzmy żeby to dobrze wyrazić
Marczyk19
18-01-2006, 15:48
ja, że mi się komp na anni zatni, lub kick bede mial :p
PS: O ile bede miał 100 lvl :p
Ciemnosc - boje sie ciemnosci ;/
Mysle, ze kazdy czlowiek w wiekszym lub mniejszym stopniu boi sie smierci i bolu, wkoncu taka jest nasza natura. Ja podobnie jak przedmowcy, obawiam sie o swoja przyszlosc i tego, ze sobie nie poradze. Boje sie rowniez niektorych zjawisk paranormalnych, zwlaszcza tych zwiazanych ze snem. Kiedys ogladalem program dokumentalny o tym co sie dzieje i do czego sa zdolni niektorzy ludzie podczas snu lub gdy sa w stanie spiaczki. Dawno nie balem sie w tak dziwny sposob jak po obejzeniu tego programu.
Quezacoatl
19-01-2006, 15:37
A ja się boję że po śmierci coś nastąpi, bo to oznacza że zostane podsumowany za wszystko co uczyniłem za życia...
Boje sie też że po śmierci nic nie ma... Co mam wtedy robić całą wieczność.
Najbardziej jednak obawiam się głupoty ludzkiej... W dzisiejszych czasach przez jednego człowieka stracić życie mogą wszyscy ludzie na świecie.
noto zaczne wymieniać...
boje sie...
tege ze nie poradze sobie w przyszlowsci znaczy
niezdam matury
nie dostane się na swoj ukochany kierunek prawo
niezdam kursu na prawojazdy
wypiernicza mnie ze studiow
niebede mial zaco utrzymac rodziny
niebede mial dobrze platnej pracy patrz wyzej
i jeszcze tego ze jazeli to wszystko mnie przytloczy to popelnie samobujstwo
boje sie ze ktos mi bliski odejdzie....
i to by bylo wszystko...
czas na kolejny odcinek z seri SAMO(OBRONA)BUJCA IN COMING...
nowiec dla tych all co sie boja smierci i tak dalej...to mam dlawas taki maly ten.
zobaczcie ze ZAWSZE mamy mozliwosc kierowania swoim zyciem i ZAWSZE mozemy je zmienic na gorsze albo lepsze np. ja jak dobrze pamientam to w 5 klasie bylem tak glupi ze myslelem ze jak mialem w 4 klasie same 5 i 4 to w tym roku bedzie tak samo a tu c....j pierwsze polrocze i tylko cztery 5 i asz dwie 3?? kurna cos nie tak noi wtedy wlasnie wziolem sie ostro do nauki...i we mnie macie przyklad ze jezeli cos spieprzyliscie to zawsze mozecie to naprawic tak do ciebie mowie mozesz to jeszcze naprawic...
niezdales matury?? to co tu jeszcze robisz wes ksiazki i zakuwaj a wtedy napewno zdasz
"Upadamy poto aby powstać,powstajemy aby walczyc i wygrywac"
i zapamientajcie te słowa do końca życia
"Jedna godzina boleści więcej nas uczy niż sto dni radości"
Karol Antoniewicz
przepraszam za błedy jest ich pewnie mało ( :evul: ) ale i'm very sorry
Ivellios Galanodel
19-01-2006, 20:41
Nie boję się niczego panicznie. Nie boję się chorób, połamania kończyn, bólu, kiboli... Boję się jedynie samego strachu... i może troszeczkę wysokości. :D
ciemnosci, pajakow, cieni, stracenia wzroku, zostania kaleka, smierci, zagryzienia przez zwierzeta, matury, samotnej starosci, zostania bezdomnym, duzo tego jest, nie chce mi sie wymieniac wszystkiego
Boje się jak wiele ludzi samotnosci i ze se nie poradze w zyciu...
Kiedys balem sie ciemnosci ale powoli dochodze do siebie i kiedys balem sie tez wysokosci ktora teraz kocham:)
Boje się jak wiele ludzi samotnosci i ze se nie poradze w zyciu...
Kiedys balem sie ciemnosci ale powoli dochodze do siebie i kiedys balem sie tez wysokosci ktora teraz kocham:)
Dodam tez ze zamiast mowic czego sie boicie starajcie sie ten strach przezwyciezyc
mmm ja sie boje przedewszystkim smierci i... jak to bedzie co bedzie czul czlowiek po smierci, czy wogule cos bedzie czul a moze to bedzie jak ,,wieczny sen'' moze czlowiek wlasnie tak sie bedzie czul. I boje sie po trochu ciemnosci kiedy jestem sam leze w lozku ogladam film i mysle ze tam w oddali w ciemnosciah cos siedzi i sie na mnie gapi ;o..
Lech kaczynski jego tez sie boje -.- ze zrobi cos nie przemyslanego i wyniknie z tego jakas wojna lub cos. Moze mi sie tylko wydaje ze to jest debil ale mysle ze wiekszosc ludzi to potwierdzi.
Walekifa
01-02-2006, 00:11
boje się jak będzie wyglądać świat za 10-100 lat...
@Boje sie swojej siostry(zart)
A tak seryjnie boje sie samego siebie. Jestem nieobliczalny. Boje sie ze cos kiedys sobie zrobie, bo sie zalamie lub se nie poradze. np. Dwa takie lepskie wybory kulka w lep, lub skok na glowke.
Ja juz tak mam.
Vanhelsen
02-02-2006, 00:15
Ja cierpie na paranoiczną arachnofobię oraz fobię na wszelkie inne pełzające plugastwo :P
Z uczuciowych to boję się odrzucenia oraz że nie spełnię chodziaż paru swoich marzeń.
Paladinek
02-02-2006, 08:06
Boje się 1,2,3 w szkole bo potem matka robi awanture :/ i boje sie... e... ciemności, lęku wysokości i takie tam badziewie a najbardziej boje się samego siebie.
predalien
23-02-2006, 18:48
A ja boję się:
- pająków
- dziwnych odgłosów w całkowicie ciemnym pomieszczeniu ( pamiątka po F.E.A.R)
- nie wiem czemu ale szkoły
- śmierci
Czarna_Mamba
04-03-2006, 09:46
A ja się boje, że przyjdzie wieeelka Akromantula i mnie zje!!
Teraz tak na serio:
Mam lekką arachnofobię < czy jak tam to się pisze >
Boję się śmierci bliskich. < tzn. samotnosci >
Wiatraków < LOL >
Wody pod ciśnieniem < nie moge odkręcic mocno kranu >
Mam mocną maniafobię, choc juz sama nie wiem, moze ja juz jestem chora psychicznie?
No i lekką mykofobię < Grzyby są BUUUU >
A tak na marginesie to najlepsza fobia z jaką się spotkałam to rytifobia < Lęk przed zmarszczkami >
Miłego Dnia.
Przyszlosci, zdecydowanie.
wiec tak nie boje sie smierci, nie boje sie bólu bo jest przyjemny, nie boje sie samotnosci, nie boje sie przyszłosci, kocham pajaki, lubie male ciemne zamkniete przestrzenie :P
ale.....
ale mam:aidsfobie, akrofobie ale tylko w momencie jak nie ma barierki :D, nie znosze duzych psow, boje sie isc przez LAS (nie park) i spotkac grupe (klejmanów), boje sie pobierania krwi TEGO NAJBARDZIEJ :D
Marco the Swordmaster
04-03-2006, 12:57
Boje się o przyszłośćmoją i swoich bliskich. Mam trochę dziwny lęk: boje sie poroża sarny które wisi pod sufitem w przedpokoju. Śniło mi sie ono wiele razy :S
Boję się ciasnych pomieszczeń (klaustrofobia ja?)
Paladynek Darkslider
06-03-2006, 00:35
Boje sie ze cos moze sie stac moim rodzicom,boje sie o swoja przyszlosc >.>nienawidze wrecz(tzn boje sie az tak :P)wysokosci
Ja się boję Co (będzie) z tą Polską. :-)
Don Toro
12-03-2006, 00:01
Ja się boje o właną przyszłość. I (co mnie przeraziło) panicznie boje się o swoje konto w tibi, nieraz już się budziłem zlany potem, że wchodze na ludzika a tu 0 itemów i "you have depot 1 item". LOL:confused:
@Up:
Pora odwiedzić psychiatrę i przejść na "tibijski odwyk".
Bradwen Hellscream
12-03-2006, 03:31
a ja sie boje ciemnosci : o
OnlyM(PL)
12-03-2006, 14:02
Jesli chodzi o mnie, to coraz bardziej boje sie LO. A wlasciwie tego czy sie dostane. W koncu to nie byle jakie liceum. I prawie jak kazdy 3 gimnazjalista, boje sie egzaminu :S
Czego sie boje... Pajokow :confused: I jeszcze ciemnosci... I zombie (skutek ogladania zbyt wielu horrorow) :p
Ostatnio do chaty wparowała mi jakaś bezdomna. Postraszyłem ją policją i uciekła (chciała kawy na niski chorestelor(czy coś takiego)...) Otworzyła sobie drzwi poprostu.
Od teraz się boje, że ktoś mi się włamie do chaty:/ Namówiłem tate na alarm włamaniowy i dodatkowe drzwi oraz podwójne zamki.
Aktualnie boję się tylko tego, że gang czerwonych/niebieskich mnie dopadnie. ;) Innych zmartwień nie mam chyba.
Jesli chodzi o mnie, to coraz bardziej boje sie LO. A wlasciwie tego czy sie dostane. W koncu to nie byle jakie liceum. I prawie jak kazdy 3 gimnazjalista, boje sie egzaminu :S
Ja tak samo :\ wogle nie wiem co mam robic dalej w zyciu jaka szkole wybrac itp:(
Ja nie boję się o to czy mnie ktos napadnie, pobije, nie boję się śmierci ani wysokości (wysokośc to ja nawet lubię) nawet można powiedzieć, że sikam ciepłym moczem na egzaminy i oceny (próbny poszedł nieźle - 76pkt.); Jedyne czego się boję to, że nieszczęśliwie się zakocham! Albo, że mnie przyszła ukochana oleje ;)
Duch Guardi
13-03-2006, 21:16
Boje sie myszy :p
serio
tego co chyba wszyscy śmierć
Stozek, akurat lanie moczem to oznaka strachu.
Olorion.
13-03-2006, 21:49
Najbardziej boje sie tego, ze za ~10 lat stane przed lustrem i zaczne sie zastanawiac czego takiego dokonalem w dziecinstwie, czy nie z***alem tego i czy nie moglem tego "rozegrac" inaczej
Boje sie tego czego nieuniknione. Smierci of course. No bo przecierz te dni lecą tak szybko ani sie obejrzysz i młodzieńcze lata masz juz za sobą.Potem praca i na koncu jedziesz jako dziadek i zyjesz na emeryturze.Pierwsze 25 lat jest wypas
ale co dalej ??
Boje sie jeszcze wielu rzeczy ale z nie ktorych nawet nie zdaje sobie sprawy :P
i tyle z mojego posta.
Scarrrryyyyyyy zi0m...
Pozdr0
Siergiey
13-03-2006, 23:33
Upokarzania, osmieszania publicznego
reszte p!erdole
Walekifa
13-03-2006, 23:45
Wind O.o :l
Kwadratowe Koło
14-03-2006, 08:49
Boję się... Boję się, że strace całe dzieciństwo. Trzeba się bawić w tym czasie, a nie siedzieć przed komputerem. Tyle, że w zime to nie bardzo... ;/
Progmaniak
14-03-2006, 10:31
ja sie boje lurnietych gsow kolo DC 8o
I kolejny temat ktory przyciaga tzw. NOOBOW moim zdaniem niepotrzebny
ja sie boje wlasnego życia
Guard Delook
16-03-2006, 16:21
Jestem przerażony tym co wam powiem.
Pewnego dnia ide sobie do sklepu (jak codziennie rano) i nagle jakiś chłopak podchodzi i muwi że musi być morderćą!!!!!!!!
Kwadratowe Koło
16-03-2006, 16:46
Właśnie umarł mój przyjaciel w szpitalu ;/
Pokłócił się z rodzicami, wziął narkotyki i pojechał na skuterze. Doszło do wypadku, został przewieziony do szpitala i tam umarł
Świeczka dla Ciebie
Walekifa
16-03-2006, 17:01
Taak.Tego Boimy się wszyscy
Hmm... Ja boje się sytuacji w której wszystko zależy ode mnie, kiedy mam zrobić coś ważnego, a dużo osób się temu przygląda, a wtedy pod silną presją potrafie popełnić spory błąd ;/. No, i nie wiem czy to fobia, ale idąc po ulicy, często zastanawiam się co myślą o mnie inni ludzie obok których przechodze... Dziwnee ;]
Ja się boję mojej babci :P.
Kulikos@
Nom wiem cos o tym, w moim przypadku to są mecze. Wchodze na boisko i czasem sie boje zeby cos nie odwalic omg. Bo jak bywa nie strzele bramki to sie burzą i jestem cały czas pod presją :D
A zeby nie bylo offtopicu to uswiadomilem sobie ze boje sie jak telefon dzwoni,bo zawsze to moze byc moja wychowawczyni z wiadomoscia ze cos odwalilem w szkole i mam przypal hehe :D
Boje sie tego co bedzie kiedys, czego nie ma teraz, boje sie przyszlosci
Boje się, że zdanie, które teraz piszę... może być moim ostatnim... Boje się że strace bliską mi osobę... Boje się żyć :)
kaczek, niezdrowych gnijących zębów, chucka norrisa, jego siostry, rydzyka oraz moherowych beretów.
Pogromca pk
18-03-2006, 12:07
Aferzystów z SLD, oszołomów z PIS, rolników z Samoobrony, czubków z LPR, gejow, lesbijek, homofobów, ateistów, fanatyków, lewaków, nacjonalistów, anarchistów, komunistów, globalistów, antyglobalistów, nauczycielki matematyki.
Dream Angel
19-03-2006, 09:36
Hmm... Ja się boje samotności oraz śmierci że pamięć po mnie zniknie.
zobaczylem nazwe tego tematu i mi sie przypomnialo cos.
mianowicie na biologii mielismy powtorke i bylo o pasozytach, dokladniej mi chodzi o gliste ludzka, ktora podczas snu przechodzi z pluc do zoladka albo moze wyjsc dolem (no wiecie ktoredy..) . pomyslcie-budzicie sie rano idziecie sie umyc, patrzycie a w majtkach macie jakies robaki ktore sie ruszaja! (blee).
chociaz w zasadzie to nie jest straszne lecz obrzydliwe.
(jesli spowodowalem ze ktos sie poczul niedobrze to przepraszam :confused: )
Miałem glisty ludzkie ponad rok, i nic takiego się nie przydażyło, więc w razie czego, nie dygaj ;-)).
Hyh, ja się boje przyszłości, boje się że popełnie błąd w ważnej sprawie.
Błąd który zniweczy wszystko co do tej pory osiągnąłem..
Dark Sven
25-03-2006, 22:34
Sa dwie rzeczy których się boje.
Pierwsza to strach przed stratą z rodziny.Nie wiem, jeżeli strace rodziców,siostre... to.. to chyba popełnie samobójstwo.
Drugie to to że może kiedyś będe patrzył na cierpienie bliskich mi osób i nic nie będe mógł zrobić.
Rabanbar
25-03-2006, 22:39
Boje sie ze zmarnuje swoje zycie...
Boje sie ze cos sie stanie moim bliskim...
Ale najbardziej boje sie samego strachu...
ciemne dropsy
26-03-2006, 12:16
affff najgorszy strach to jest widok pajka siedzacego na twojej rece lub innej czesci ciala... Raz w zyciu udalo mi sie zabic pajaka w zamknieciu, jak malowalem wneke kabiny prysznicowej, to zauwazylem pajaka na scianie w odleglosci 30 centymetrow... zamknalem oczy i przycisnalem go przez bluze a pozniej ucieklem w biegu sciagajac bluze :D
a najbardziej sie obawiam ale nie boje, ze urodze sie drugi raz na tym swiecie, albo gdzies indziej i bedzie sie ciagnelo to zycie w nieskonczonosc bez wiekszego sensu...
Serphilim
27-03-2006, 22:17
ja sie boje ze zdejma z anteny Wojewódzkiego
a jesli chodzi o takie psychiczne jakies fobie to hmm ... to ze sie zblaznie przed jakims tlumem ludzi
Tylko nie mowcie ze wlasnie to zrobilem ^.- :faceoff:
Hail !
ach i że nie zdam i bede musiał przez wakacje w szopce/piwnicy koczowac 8o
Evoul Storm
13-04-2006, 00:01
Hmmm przyszłości to ja się raczej nie boje lecz o szkołe. Z nauką nie idzie mi zbyt dobrze:( teraz nie zostaje mi nic tylko zakuwać i poprawiać wszystkie oceny aby przejść do następnej klasy:p . Ale jak to muwią "Chodziło się na wagarki trzeba dźwigać ciężarki":p
Co mie przeraza? zagłada,wojna,koniec wszechswiata ale najbardziej to sie boje
glupoty,lenistwa i ze kiedys tokyo hotel zawladnie calym swiatem ;p (NAWET MIE !!!;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( )
Boje się pieczarek;( ;( ;(
Ja sie boje swojej byłej wychowawczyni
Ja sie bardzo boje high lvli no i jeszcze ... tego ... ciemnosci sie jeszcze boje ...:baby: :D
a ja sie boje wysokosci, operacji i dziewczyn
Najbardziej to ja sie boje mojej nauczycielki z przyry. Straaaaaaaasznie niesprawiedliwa.
A tak szczerze to boję się tego co jest po śmierci, bo gdy o tym myślę czuję się jak bym wpadał w otchłań nicosci.
EDIT:
No i najbardziej mnie dobija gdy w nocy wychodze z pokoju a w drzwiach odbijam się ja a to wygląda jak duch i cały czas cykam się, że to prawdziwa niematerialna osoba.
Bladehorn
18-05-2006, 22:12
Boję się nieskończoności wszechświata, głupoty ludzkiej, która doprowadzi do zniszczenia planety, tej, która daje nam tak wiele z siebie oraz śmierci kogoś z rodziny, bo bardzo przeżyłem śmierć dziadków, których nie ceniłem tak jak im się należało, bo niezdążyłem...
Poprostu Pitbul
27-12-2006, 12:10
Ja najbardziej boję się tego, że zabiją całą moją rodzinę i najazdu kosmitów na Ziemię;( ;( .
Głównie samotności i śmierci.
Skoro już ktoś odkopał topic to mogę odpowiedzieć :)
Odrzucenia, Śmierci...
Zillek Edonek
27-12-2006, 12:16
Pająków, wysokości , robali
No , co mam powody , i przykre wspomnienia na ten temat z dzieciństwa...
Kiedyś to się tam czegoś bało ciemności, sytuacji ekstremalnych np. bunji itp, śmierci. Ale zmieniłem podejście do życia, na bardziej olewcze ;D. Na chwilę obecną hmm czy czegoś się boję... nic nie przychodzi mi na myśl.
Po prostu Carpe diem.
http://kasiunia123ol.webpark.pl/archiwum/zdjecia/pajak.jpg
Wszystkich rodzajow od malutkiego do jakiejs tarantuli.
PS
jak w tibi chodze na tarantule GS'y to czesami mam tekie napady ze od nich uciekam bo sie boje:D
Boje się użycia przeciwko nam broni jądrowej. To jest moja fobia. Ogólnie, chyba jeszcze nie dojrzałem do gier typu fallout, bo po prostu się boje.
Rav Othersider
27-12-2006, 12:39
Samotności, śmierci mojej i moich bliskich oraz tego, co przyniesie jutro.
Dark Sven
27-12-2006, 14:03
Robali... Nie wiem czemu, u kolegi był karaluch na ścianie to ze strachu wskoczyłem na tapczan. A jak jeden na mnie wlazł... yhhhh....
Nawet kiedyś koszmar miałem z robalami. One są takie obleśne... ale za to lubie pająki i chce sobie jednego kupić :evul:
I co jeszcze? Wieczór, ciemno, siedze sam w mieszkaniu. Nagle coś puka, coś stuka. Sąsiedzi chodzą u góry, gdzieś w oddali szczeka pies. brr....
Ja nie powiem czego się boje więc ujmę to tak:
Boje się mówić o tym czego się boje.
hmmm... czego się boje.... Pana Profesora od fizyki ;dd
Ojj cięzki temat.
Boje się przyszłosci, ze kiedys sobie nieporadze.
Boje się o rodzine.
Boje się, że umierając będe cierpieć.
ostatnio zaczalem bac sie tego, ze mozemy miec niedlugo woje atomowa. boje sie tego, ze mozemy tu miec w belchatowie drugie jericho. ;)
Ja sie boje calego Polskiego rzadu -.-. psyy! Oni sa obrzydliwi...
Boje sie, ze przed klasowka ie poradze sobie z kupa materialow.
Boje sie o moja rodzine.
Boje sie dziwnych niewyjasnionych dzwiekow w nocy.
P.S.
Nie boje sie pajakow lecz ich i tak nie bede dotykal ehhhh.. ;p (pajaki sa bardzo pozyteczne na 4 pietrze szcegolnie w lato XD)
Boozy'woozy
27-12-2006, 22:35
Boje sie smierci, tego co jest po smierci i jak tak sobie pomysle ze swiat nei bedzie istniaj nie bedzie niczego zupelnie nic pustk
btw. jak mozna bac sie nauczycieli albo klasowki jakiejs? omfg
raziel1992
27-12-2006, 22:40
Boje sie smierci, tego co jest po smierci i jak tak sobie pomysle ze swiat nei bedzie istniaj nie bedzie niczego zupelnie nic pustk
btw. jak mozna bac sie nauczycieli albo klasowki jakiejs? omfg
mam koleżanke w szkole,która jak dostanie 15/20 punktów jest załamana,mówiła,że rodzice za taką ocene zabierają jej rzeczy,dają szlabany itp. może właśnie dlatego
mam koleżanke w szkole,która jak dostanie 15/20 punktów jest załamana,mówiła,że rodzice za taką ocene zabierają jej rzeczy,dają szlabany itp. może właśnie dlatego
Według mnie, to już jest chore psychicznie. No ale rodziców się nie wybiera...
Topic:
Czego się boję?
Tego, że kiedyś spadnie na mnie sztanga ( Serio, zawsze mam takie obawy, gdy ćwicze ;) ) oraz zapicia się na śmierć ( Gorszej śmierci chyba nie ma, niż przez głupote... )
a ja się boje pająków żab i innych badziewctw
Quezacoatl
28-12-2006, 00:24
Nie boje sie pajakow lecz ich i tak nie bede dotykal ehhhh.. ;p (pajaki sa bardzo pozyteczne na 4 pietrze szcegolnie w lato XD)
A chcesz kilka moich? Bo ostatnio miałem remont i musiałem eksmitować... też 4-te piętro ;) ...
Topic
Poza rzeczami które wymieniłem wcześniej... życia bez czekolady. (lol)
Ale najbardziej boję się czasu.
zapicia się na śmierć ( Gorszej śmierci chyba nie ma, niż przez głupote... )
To nie takie łatwe jak się wydaje. Żeby zapić się na śmierć musiałbyś pić rzeczy pokroju denaturatu czy wina w kartonikach (lub w siatkach foliowych). Przy normalnym piciu organizm nie pozwoli wlać w siebie więcej niż może wytrzymać (czyt. puścisz pawia). (To zostało potwierdzone badaniami nienaukowymi... i widziałem efekty...) ;)
Ja się boję śmierci i żebym nie był bezpłodny, to chyba największy strach faceta :PNo i boję się żeby nie paść w tibii :)
Meresstrae
28-12-2006, 02:11
Ja osobiście boję się Metamorficznych Sokowirówek i Romana Giertycha :P
Adolphus Elbragol
28-12-2006, 09:30
Majac Nyarlatotepa w szafie i Cthulhu pod lozkiem moge zaryzykowac, ze nie boje sie niczego. :o
Boje sie zostać jakimś żulem i boje sie troszke spiderków oczywiscie nie w tibi:D
A i boje sie że umre w bólu mam bardzo duże problemy ze zdrowiem ostatnio mialem jakaś chorobe w ktora umiera sie w kilka godzin i wyleczyłem sie i znów jestem chory i tak ciągle :/
Vansider
28-12-2006, 09:47
Boję sie o moją przyszłośc - Nauka mi nie idzie
Panicznie boję sie pająków - Ochydaaaa
druidek12
28-12-2006, 09:53
Hurra nie jestem sam :cup:
Strasznie się boję pająków, nawet małego ko(r?)sarza. A jak zobacze Giant Spidera to uciekam do drugiego pokoju 8o
Ja się nie boję, ale na pewno się brzydzę. Nie nawidzę robali :< Bać to się moge szerszeni (kiedyś miały gniazdo pod moim oknem, a mieszkam w bloku na 4 piętrze i ciągle wlatywały do mnie. Raz były 4 na raz...
Boje się:
1.samotności
2.niemocy
3.kicków
4.lagów
Zillek Edonek
28-12-2006, 15:28
Hmm , widać wiele osób (tak jak ja) boi się pająków i robali...
Ja w boję się robali , dlatego , że gdy miałem kilka lat oglądałem dużo Discavery i tym podobnych programów , i dalej , jak pomyśle o jakimś robalu to ciarki mnie przechodzą ... Z pająkami było podobnie...
@Down
E tam , nie rusza się...
Adolphus Elbragol
28-12-2006, 15:46
http://img83.imageshack.us/img83/9203/jumpingspierseries5bydunadanfrombagendwy9.jpg
Dedykowane ; )
Korektor
28-12-2006, 16:25
Przesuwam suwak w dół i nagle prawie dostałem zawału. Jesli ktoś mówi, że się boi to kur*a mać nie wpier****jcie tutaj zdjęć tego gówna.
Uniosłem się, ale na kilka sekund mnie sparaliżowało ze strachu.
@Adolphus Elbragol
Prawdopodobnie wywołałeś setki przewróceń fotelów, na których siedzieli nieświadomi userzy tibia.pl.
Edit:
Haha zgadłem (up) xP
gavreonien
28-12-2006, 16:28
A ja mam nietypowy lęk, w sumie pająki lubie, gorzej jest z wężami (nie ogrodowymi), zaczynam sie bać jak zobacze zwyklego zaskrońca...
DexteroO
28-12-2006, 16:29
Śmierci <10 znakow>
Eltrodes
28-12-2006, 16:31
Śmierci
Haha niezly psikus z tym pajączkiem :D ale obrzydliwy stwór
Dark Sven
28-12-2006, 18:15
<ciach>
Dedykowane ; )
Jaki śłi!i!t....
Ja kcem takiego ...
Adolphus Elbragol
29-12-2006, 09:32
/me klania sie wsrod braw, gratulacji i zlorzeczen. ; )
@up: pajak, jak pajak, ja bym chcial sprzet, jakim zostal on sfotografowany. :o
Vansider
29-12-2006, 10:26
Dedykowane ; )
Na obrazku taki "Szłit" gdybys na rl takiego zobaczyl to bys zawału dostał ;P
mackwaszfan
29-12-2006, 11:17
Boje sie 80% waszego forum bo jestescie pojebani...
Adolphus Elbragol
29-12-2006, 12:59
Na obrazku taki "Szłit" gdybys na rl takiego zobaczyl to bys zawału dostał ;P
Na rl bylby w cholere mniejszy. ; ) Najbardziej w tym zdjeciu zachwyca nie sam pajak, a wspanialy makro-obiektyw i warsztat fotograficzny (tj. warsztat w sensie umiejetnosci, talentu i pracy wlozonej w hobby/zawod) autora.
A ja lubię pajączki :P
Mam tarantule xD jest tak milusia ja pożera bezbronnego konika polnego czy cos w tym stylu :),a moja mamuśka boi się pająków więc muszę ją trzymać non stop w zamknięciu i w moim pokoju :(
Ma pytanie do wszystkich użytkowników, którzy boją się pająków. Czego w nich nie lubicie?? 8 nóg, włoski na ciele(i tak nie u wszystkich gatunków), to jak konsumują swoje ofiary?? (Pewnie teraz zostanę opie*****y za obrzydzanie innych xD)
Top@:
Ja się boje (teraz LoL) plastikowych siatek i ciemności, nie takiej jak w nocy w domy, ale takiej zimnej, nieprzeniknionej ciemności a jak jeszcze wiatr piździ to mam tętno ok. 220 :), a siatek dlatego że kiedyś na klatce schodowej zgasło światło i kumpel to wykorzystał i założył mi taka siatkę na gębę, prawie zemdlałem.
Adolphus Elbragol@:
Pikny ten pająk wrzucę go na tapetę xD
(przeczytałeś wszystko? Gratz!)
<<<Kiemi>>>
29-12-2006, 14:46
O!! A ja sie boje duchow, straszydel, twojej starej i wszystkiego!! <joke> :)
Teraz serio...Boje sie ze nie zdam (a to dopiero 1 klasa gimnazium! :D)
Ja się zawsze boję, że dedne :)
Widziałem własną żyłę, wiejski ubój świniaka, pajączek fajny, wole noc niż dzień, ból jest w porządku.
Co mi pozostało, śmierć bliskich i czas.
Ja sie boje Obcych; potworów pojawiających się przed Tobą, kiedy patrzysz za siebie; swego odbicia w lustrze; dziwnych stworów, które Cie gonią; oraz diabła..
Za to nie boje się o swoje życie, zdrowie ani o to co ludzie powiedzą. Większym bólem byłoby dla mnie upokorzenie niż śmierć czy samotość.
aha.. i jeszcze SKRAJNIE LĘKAM SIĘ SKRIMERÓW.. ale to już tak mega chorobliwie.
Widziałem własną żyłę, wiejski ubój świniaka
Wsadziłem palec, do końca paznokcia, w swoją dłoń, hardkor? Nie bawcie się szkłem...
Ma pytanie do wszystkich użytkowników, którzy boją się pająków. Czego w nich nie lubicie?? 8 nóg, włoski na ciele(i tak nie u wszystkich gatunków), to jak konsumują swoje ofiary?? (Pewnie teraz zostanę opie*****y za obrzydzanie innych xD)
(przeczytałeś wszystko? Gratz!)
Ja lubię pająki. Bardziej takie owłosione, bo łyse są paskudne, a takie miękkie futerko :D
Topic:
Zapomniałem dodać, że boje się Moniki.
Ja sie Boje Sąsiada xD
Nie no znaczy nie wiem czy sie boje ale nie wiem co Bedzie po śmierci;)
Zillek się czepiał to nie napisze tu nic :D
ZeuSbobo
29-12-2006, 18:36
Ja sie boje 3 żeczy :
1.Że w przyszłości bende sam
2.Jak za kilkanaście lat bendzie wyglondał świat
3.Kiedy wyobrażam sobie śmierć że to już tylko ciemność
Z takom ortografiom to chyba bendziesz sam.
Ja się bojem rze swiat zalejom lódzie nie znajoncy podstaw ortografi i gramatyki 8o 8o 8o
@edid
a wlasciwie to rze józ zalali i sie rozpszeszczeniajom.
Eltrodes
29-12-2006, 20:46
@up
niema co zablysles ziomek gz dla ciebie pozdrow mame
@up
niema co zablysles ziomek gz dla ciebie pozdrow mame
A wiesz co to irionia?
@topic
Nie mozna sie bac... twardzochem trzeba byc, a nie mieciochem!!
Ja się boje, że wpadne w śmierć kliniczną i się obudze gdy bede juz w trumnie ;/
Vansider
29-12-2006, 22:06
Wiem czego sie boje!Szczególnie głupich teamtów!
Ludzie boją się, że w każdym momencie jakiś n00b zdetonuje bombę, ufoludki nas wyrżną, albo wybuchnie wojna, zeżre nas jakaś choroba...
Jest dużo różnych rzeczy od których włosy stają dęba...
Ja na przykład obawiam się tego, że moja przyszłość jest niepewna, albo że nigdy nie wiem, co mnie spotka "za rogiem"...
Korektor
29-12-2006, 22:27
W każdej chwili może nas coś zabić, ale na szczęście ludzie nie zdają sobie z tego sprawy, bo inaczej nie mogliby normalnie żyć.
Obscenity
29-12-2006, 22:33
boje sie wlasnej wyobrazni...
Arka_Sath_Wielki
29-12-2006, 23:14
No dobra... śmiejcie się .. anarchofobia ... BLEEE PAJĄKI8o !!! i dlatego chce wybić wszystkie GS'y w tibi :D
@up
tez sie ich boje... dlatego ich nie zabijam i staram przezwyciezyc ja ;p.
hmm... czego strasznego sie boje? Smierci napewno nie... tylko smierci moich bliskich.
Zillek Edonek
30-12-2006, 00:28
No dobra... śmiejcie się .. anarchofobia ... BLEEE PAJĄKI8o !!! i dlatego chce wybić wszystkie GS'y w tibi :D
Dlaczego mamy się śmiać? Dużo osób napisało , że boi się pająków np. ja...
@Down
Fajnie.
2x@Down
To się pisze przez ch...
Ja się boje śmierci i pająkuf !
Hellraiser
30-12-2006, 00:40
Pająków najbardziej,.. reszta to h**,..
Chai Renn
30-12-2006, 00:58
Ja sie boje że dedne i mia całe eq wyleci
Adolphus Elbragol
30-12-2006, 08:50
No dobra, dochodze do wniosku, ze obawiam sie chwili, w ktorej ruskie przejma produkcje cherry coke. : /
http://www.free-nature-photos.org/fotodb/91_tygrzyk_paskowany.jpg
; )
Korektor
30-12-2006, 09:44
Ten 2'gi pająk nie jest taki zły, mi on nie przeszkadza. Ten pierwszy wywołał u mnie mocny atak połączony z nie trzymaniem moczu. Nie, no przesadziłem trochę :P
Michaello
30-12-2006, 14:58
Ja sie boje... PKerow :D :D <joke> xD
A tak na serio to sie boje przyszlosci :confused:
boje sie smierci bliskich,sobą zupełnie się nie przejmuje ;s
Obscenity
30-12-2006, 17:37
arachnofobia !
PauluSka
08-03-2007, 17:00
hoho długa lista :p
so..
-tego, że sobie nie dam rady w przyszłości
-samotności
-pobierania krwi i szczepień
-robali
-lasów (mam słabą orientację w terenie. Szybko się gubię :/ )
-tego, że nie zdąże spełnić swoich marzeń
-windy! A właściwie tego, że znów się w niej zatne -.-
-że narobie sobie obciachu..
-świadomości tego, że rodzicę kiedyś mnie opuszczą, a ja będę zdana na siebie..
Wiechciu
08-03-2007, 21:59
-świadomości tego, że rodzicę kiedyś mnie opuszczą, a ja będę zdana na siebie..
To tak jak ja noi ja sie boje jeszcze że się stoczę na jakiegoś menela albo coś innego :/:confused:
@up
Dobre to z menelem :p
A Ja się boje wpadki !:>
Mazur199
08-03-2007, 22:51
- dziadka mroza
- orszidebala
- chupacabry
- dziadka zdzisława
- dzieci neo
- troli zagrodowych
Kiedyś miałam taki sen: byłam w jakimś mieście, a na glebie leżały ucięte głowy koni; przez ten sen bałam się zasnąć.
Poprostu Pitbul
07-10-2007, 15:16
Ja się boję przyszłości i morderstw.
Wysokosci( to znaczy jak stoje na krawedzi jakiegos budynku)
Rotherdamie
07-10-2007, 15:44
Boje sie ze pewnego dnai skocze tak ze zrobie sobie krzywde albo sie zabije. Boje sie takze o to jak sobie poradze w przyszlosci
raktycznie juz niczego bo staram sie zwalczac moje leki jednak zostal mi 1 ktory trodno zwalczyc. Czy poradze sobie w przyslosci
Duke Dran
07-10-2007, 15:55
Boję się jutra... i tak codziennie :|.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.