Pokaż pełną wersje : Tibia Cam
Termbest_pol
16-05-2004, 08:43
po sciągnięciu z waszej stornki TibiCam dostalem hacka :( naszczescie szybko zareagowalem i ktos nie mogl mi ukrasc rzeczy. Troche smutno. ale od dzisiaj nie bede scagal niczego z tej strony i jeszcze 1 sprawa zebyscie to wykasowali. kiedys widzalem kolesia ktoremu tez shakowali po scaginieczu tego proq. ;(
Niewiem jakim sposobem dostałeś haka po ściągnięciu programu. A nawet jeśli to napewno nie z tej strony. Ja ściągam z tąd wiele i jeszcze ani razu mnie nie hakneli nawet anty wir mi nie powiedział że mam keyloggera.
Dan the Automator
16-05-2004, 09:38
Gdzie ty znalazłes cos takiego jak Tibia Cam? My mamy tylko TibiCAM...
Tibia.pl NIE hackuje... Uqwierz mi, nikomu z tibia.pl-team nie zależy na hackowaniu semi-low-lv kont...
Zapewne miałes jakiegoś wirusa (ja np wczoraj nabawiłem się b.groźnego wirusa przez wejście na plik *.jpg który dostałem privem na IRCu...)
Mnie też raz hackneli i chyba to po Tibia Proxy z tibia.xx.pl. Ale ten hacker byl okrutny. Niedość, że wzią stuff (35K) to jescze zaliczył moją postacia 3 deady ;/
Gonzo von Krenzel
16-05-2004, 10:51
Uqwierz mi, nikomu z tibia.pl-team nie zależy na hackowaniu semi-low-lv kont...
A high lvl? 8o :D 8o
ale od dzisiaj nie bede scagal niczego z tej strony
Szkoda, że straciłeś zaufanie do tej strony, ;( ale mam nadzieję, że tibia.pl odzyska w Tobie przyjaciela...
jeszcze 1 sprawa zebyscie to wykasowali
Nie ma powodu do wykasowania tego - sam używam tego programu (ściągniętego z tibia.pl) i jeszcze nic mi się nie stało.
Konkluzja:
Musiałeś mieć wcześniej jakiegoś wirusa czy trojana... Czysty przypadek. Dobo już wspomniał o tym - teraz na każdym kroku możesz spotkać jakiś nieprzyjemny program. Wczoraj kilka osób z IRCa zaraziło się trojanem po wejściu na... zdjęcie. Niestety - tak już jest.
P.S.
@Termbest_pol:
Współczuje hacka...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.