|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() po sciągnięciu z waszej stornki TibiCam dostalem hacka
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Niewiem jakim sposobem dostałeś haka po ściągnięciu programu. A nawet jeśli to napewno nie z tej strony. Ja ściągam z tąd wiele i jeszcze ani razu mnie nie hakneli nawet anty wir mi nie powiedział że mam keyloggera.
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Gdzie ty znalazłes cos takiego jak Tibia Cam? My mamy tylko TibiCAM...
Tibia.pl NIE hackuje... Uqwierz mi, nikomu z tibia.pl-team nie zależy na hackowaniu semi-low-lv kont... Zapewne miałes jakiegoś wirusa (ja np wczoraj nabawiłem się b.groźnego wirusa przez wejście na plik *.jpg który dostałem privem na IRCu...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mnie też raz hackneli i chyba to po Tibia Proxy z tibia.xx.pl. Ale ten hacker byl okrutny. Niedość, że wzią stuff (35K) to jescze zaliczył moją postacia 3 deady ;/
|
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Konkluzja: Musiałeś mieć wcześniej jakiegoś wirusa czy trojana... Czysty przypadek. Dobo już wspomniał o tym - teraz na każdym kroku możesz spotkać jakiś nieprzyjemny program. Wczoraj kilka osób z IRCa zaraziło się trojanem po wejściu na... zdjęcie. Niestety - tak już jest. P.S. @Termbest_pol: Współczuje hacka...
![]() |