Pokaż pełną wersje : Kolejne głupie pytanie.
Tibian III
16-05-2004, 15:16
Cze . Mam pytanie czy dla sorcerera lvl 14 mlvl 14 skile 17/20 potrzebny mi lepszy stuff od tego ktorego mam czyli:
-scarf
-crown helmet
-plate armor
-fire sword
-dragon shield
-platr legs
-leather boots
Wojskowy
16-05-2004, 15:22
w sumie to chyba nie ale buty se lepsze kup!
Hegemmon
16-05-2004, 15:31
narazie nic lepszego ci nie potrzeba.... a jaki świat? to pomoże w ustaleniu jakie itemki na przyszłość :P teraz radze robić hmm/explo i potem sd jak będzie lepszy mlvl... na twoim miejscu zrobił bym teraz 10 bp hmm chodząc po rotach lub z 5bp explo
sprzedal je
(miej ze sobobą kilka hmm i gfb oraz uh to konieczne jeśli jesteś na pvp serwer i zalecane na non pvp :P ) potem jeśli masz pacc to zrób sobie master... i uzbieraj na blue robe. przyłącz się do jakiejś gildii... zrób 35lvl+ i łap się na jakieś hunty ( ale 40+ mlvl to podstawa według mnie)
narazie to chyba wszystko :)
wymiatasz mam 21 lev i dopiero teraz nabyłem draggy shield a ty sie przejmujesz jak masz fire sworda?!?!?!?!?!?
Oryginalnie dodany przez Wojskowy
w sumie to chyba nie ale buty se lepsze kup!
Moze BoHy? Zastanów się co piszesz.
Do tematu:
Ekwipunek masz bardzo dobry. nie boisz się strat po ewentualnej śmierci?
Oryginalnie dodany przez Tibian III
Cze . Mam pytanie czy dla sorcerera lvl 14 mlvl 14 skile 17/20 potrzebny mi lepszy stuff od tego ktorego mam czyli:
-scarf
-crown helmet
-plate armor
-fire sword
-dragon shield
-platr legs
-leather boots
niezly sprzecik, jaki serw? jak nie antica to raczej byl d-shield i fs-a w dp zostawil.
Sir_alex
17-05-2004, 14:20
lol niezly stuff jak na twoj lvl bardzo mi sie podoba i narazie nie trza ci lepszego:D sam bym chcial miec taki moim \knajtem na 27 lvl
:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.