Pokaż pełną wersje : Łowienie
Roztegesiacz
12-11-2005, 10:33
Witam,
Podobno mozna lowic ryby samymi robakami bez wedki, jak to moge zrobic i gdzie, nawet jak potrzebna jest wedka to jak i gdzie moge lowic?
Żeby łowić ryby musisz mieć i wędke i robaki. Ktoś Ci chyba naściemniał.
Opuszczony
12-11-2005, 10:52
Nie podobno... nie da się łowić ryb samymi robakami... chyba xD
Roztegesiacz
12-11-2005, 10:54
kolo chcial mi sprzedac 100 robakow i powiedzial ze mozna lowic bez wedki, dobrze e nie kupilem ;) W takim razie jak juz mam wedke i robaki to co mam zrobic zebny lowic?
Opuszczony
12-11-2005, 11:00
Masz robaki i edkę w jednym bag'u/backpack'u i klikasz prawym przyciskiem myszki na wędkę, a nast eopnie lewym przyciskiem na wodę! Albo lewym przyciskiem myszki z przytrzymanym kontrolem na wędkę, a nastepnie klikając opcję "use" i zażucasz na wodę! Ha ;]
Dokładniej to tak: musisz mieć wędkę i robaka/robaki w plecaku lub ręce. Potem klikasz prawym przyciskiem myszy na wędkę wybierasz "use with" i klikasz lewym przyciskiem myszy na wode ( np. rzeczke albo morze ). Powtarzasz ten manewr
kilka/kilkanaście razy, aż złowisz rybę. Na każdej kratce wody jest tylko jedna ryba więc nie łów ciągle na tej samej kratce wody. Po złowieniu ryby znika ci robak
Robaki to system przeciw macro, wiec nie jest mozliwe lowienie bez robali. Aha, nigdy nie kupuj wormów, bo mozna je bardzo zlootowac, prawie zawsze wypadają z wielu monsteró.
Raiderek
13-11-2005, 15:50
@Up,
Przykład, Stoje przed Depo... Nudze się....//...\\...Myśle se pójde połowić, ale zaraz nie mam robaków... Eh no niech to pujde na Roty zlootować robaki.. Sądzisz że jakiś gracz by tak postąpił?? :P ( no chyba że bez funduszy :P)
@Topic,
Już zostało wyjaśnione :P, Następny raz lepiej spytaj się jakiegoś kolegi :P
na niskich levelach nieoplaca sie kupowac robakow, chyba ze sie lubi lowic :D
Kiedys mnei wzielo na lowienie ryb i zlowilem z 5 bp. niemialem swoich robakow :D przetrzasnalem domek a potem wspollokatorzy sie cieszyli ze swierze rybki sa :D, zdobylem wtedy 14 fischinga :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.