zaloguj się

Pokaż pełną wersje : SEX

Duwaf
17-05-2004, 14:55
CO myslicie o sexie i czy kiedys to robiliscie ??

Jak bylo :)) jesli juz cos bylo

ps to moji koledzy to wymyslili :rolleyes: a to lole
hugo spotkamy sie i zobaczysz

Slajt
17-05-2004, 16:15
Dajcie temu pedziowi bana !!!
Chociaż byś napisał jako nazwe tematu np współżycie ...
Po twoim temacie o wagarach odrazu widze, że będziesz zboczeńcem gwałcicielem itd. I to wcale nie ma być obraza tylko ostrzeżenie przed tym co cię czeka ;(;(;( aż żal dupe ściska.
ONTOPIC:Nigdy nie uprawiałem sexu.

Adaras
17-05-2004, 16:39
O taaaak.....

http://ebaumsworld.com/forumfun/negative15.jpg

Die !1

Btw. Krok od bana ? Ja bym już na IP dał..

Duwaf
17-05-2004, 17:08
Widze ze niewszyscy lubia moje ciekawe tematy (same lole oczywiscie) i tak sie tym nieprzejmuje . Naszczescie moje grono wielbicieli mnie wspiera ahh :))

moje pierwsze bzykanie :
Ladacznica z klasy
W jej domu dokladniej w jej pokoju
Ona miala 15 i ja mialem 15lat i mam :D
bylo wspaniale ale niestety tylko jedna pozycja hrhr :D

jestem chamem i dobze otym wiem hehe ale posty nabijac chce buhahaha :))

po prostu chce zebyscie sie posmiali hihi ale oczywiscie nikt tego nierozumie ehh :(

Starkey
17-05-2004, 18:03
Duwaf ciężki z Ciebie przypadek:( , nadal nie rozumiesz znaczenia skrótu LOL. Co do Twojego tematu:
uważam, iż jest płytki jak kałuża na chodniku. ,, Robiłeś to" tylko w jednej pozycji, bo nie udało Ci się członka inaczej chwycić, a jeżeli nawet to bolała Cię wtedy ręka?? [ jesteś żłaosny]

Osobiście nie mam zamiaru wypowiadać się na forum nt. moich przeżyć seksualnych.

moderatorzy zbanujcie go plz

Dan the Automator
17-05-2004, 18:30
Dobra, o ile na początku myślałem że temat moze się przeordzić w inteligentną i kulturalną dyskusje o tym co by nie mówić tabu, to teraz w to zwątpiłem...
widać ze sam autor widzi w nim prymitywną gadkę, kto więcej zmyślił...

BTW Co to za durny zwyczaj nazwywania kogoś "lol"? Lol = lot of laught, nic ponadto, krzyczenie "lole" jest IMHO mocno lamerskie :/

p.s i ty się zastanawiasz czemu masz krok od bana?