Pokaż pełną wersje : Magic Levele dla Sorcerera
Badek1910
13-11-2005, 18:13
Siemka ... Szukalem , ale niestety nie znalazlem wiec pozwolilem sobie zalozyc nowy temat . Mianowicie jaki powinienem miec mlv sorcererem na 20 levelu :baby: ( aktualnie mam 32 , nie wiem czy to dobzre czy zle ) , i czy wogule istnieje jakas zaleznosc co do wysokosci magic levela . Kiedys obiło mi sie o uszy , ze dobrzeby bylo aby magic level byl o 10 wyzszy niz level . Prosze o odpowiedz plz ;) . z góry dzieki :)
Dwimenor
13-11-2005, 18:22
Nie ma żadnej zależności. Przyjmuje się, mówi się, dobrze by było ...to wszystko gadanie ludzi. Panuje jedna zasada "Jeżeli dobrze ci się expi z twoimi skillami- nie trenuj. Jeżeli ci się źle expi- czas pomyśleć o treningu." I nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że z takim mlv to możesz się schować, że oni mieli już x razy większy. Rób jak uważasz. Graj tak, aby gra była dla ciebie przyjemnością, a nie nudą.
A i jeszcze coś:
"Powinno się mieć o 10mlv większy od lv"-to uzyskaj to na 100lv
he he he. Ci co tak gadają, raczej nie mieli lv większego od 40. Mniej więcej do tego poziomu można się przeboleć i tak utrzymać. Potem to już dziesiątki godzin manasittingu, albo miliony wydane na manasy.
Zgadzam sie w 100% z Dwimenorem. Nienawidze ludzi, ktorzy mowia mi co mam robic i czego to oni nie mieli (czemu masz taki maly magic na ten lvl? ja na tym lvlu mialem o xx wiekszy). Nie wku..rzalo by mnie to jakby zrobili ten mlvl sami, a nie w 5 ownerow na jednej postaci. To mnie dobija -.-
Rob tak jak napisal Dwimenor. Mi osobiscie sie nie chce siedziec, zeby wbic te pare magicow (1 magic - 1p. wiecej obrazen z hmm'a). Po co siedziec przed dp 2-3 miesiace, zeby z hmm'a bic o 5p. wiecej? -.- A passow nie mam ochoty dawac kumplom (ludzie sie dziwia, ze tyle hackow jest teraz, eh?)
Latwiej, szybciej i przyjemniej robi sie 2 levele niz 1 mlvl. Do tego znacznie latwiej odrobic po stracie spowodowanej smiercia. A ze 2 levele bardziej wplyna na sile magii niz 1 mlvl wiec wniosek z tego taki ze najlepiej expic a mlvl sie nie przejmowac.
Knopers321
13-11-2005, 21:07
Ja mam 19lvl i 20mlvl to i tak masz dobry w porównaniu do mnie :)
Taki siaki mag
13-11-2005, 21:39
Ja mam 21 lvl i 17 mlvl. Whay, podobno mlvl do 40 rośnie szybciej od lvl. A to straszne mieć taki mlvl, bo niedługo guardy z monkiem i hmmami, a jak będzie mały mlvl będzie kiepsko. Co mam zrobić ( za manasy dziękuje, mam na co wydawać kase)
mentozer
13-11-2005, 21:44
do 50 mlvl samo ci wskoczy na robieniu run na wlasny uzytek chociazby. potem zaczyna sie juz poawazna kampania wielodniowa.
u mnie jeden mlvl to o 2 obrazenia wiecej z hmm a nie 1.
jestem elder druid 44 lvl i 54 mlvl i mi akurat zalezy na mlvl... tzn mlvl wskakuje "przy okazji" bo zarabiam sprzedajac uhy (na promocji to o wiele szybciej idzie)
mysle ze nie musisz sie przejmowac opiniami innych, po prostu masz mlvl taki jaki masz i nie mozna tego porownywac do skilli knightow bo u nich to troche inaczej sie wbija
bdw moze na hmm nie ma roznicy tak duzej ale przy sd juz sie robi ciekawie...
Im lepszy magic ty lepiej. Jeśli np. nie możesz czynnie expić, albo cuś a masz jakomś godzinke możesz poaefkować, porobić runy itp. Ale jeśli masz stać pod depo albo nad wodą i bezsensownie klikać łowiąc rybki i robić runy to czy nie lepiej dodać do tego exp? EXPIĄC TRENISZ RÓWNIEŻ MAGIC LEVEL, tak samo jak skile oraz zdobywasz cenne doświadczenie jak grać w tibie. A za wszystkie inne rzczy zapałcisz karta mastercard. Tak, tak w dzisiejszych czasach to nawet skile moża kupic ^^ WIara sie oferuje ze poskiluje, czegoto dal kasy sie nie robi :/
Tak więc moja rada. Exp i rób przy tym runki. I teraz taka rada może skorzystasz. Za kase z expowisk kupuj life ringi. Za kase z run kupuj eq i odkładaj dalej. Life ringi urzywaj zawsze gdy jestes poza pz. Zawsze przyda sie troche szybsze spalanie many. Kumpel nabił tak 45 magic w miesiąc grając 8 godzin dziennie maks od 0 :]. Wiec do roboty EXP, EX,P EXP.
Tomcio Pall
14-11-2005, 13:34
A zresztą niech robi jak chce. Jak nie ma cierpliwości stać przed dp\domkiem i bic mlvl to niech expi. Nie przejmuj sie tym co inni mówia. I to zalezy czy chcez miec wysoki mlvl czy nie. A zreszta tacy kolesie co mowia ze miali wyzszy mlvl to mogli na macro calymi nocami jechac.
Moja rada: Nie przejmuj sie co inni mówia!!
P.S. Ja np mam cierpliwosc bic mlvl i zarabiac kase ,a jak mi sie znudzi to se z kumplami na dragi ide. :)
Ostra-paladynka
14-11-2005, 14:48
ja mialem na 26 lvlu 38 mlvl i dalem koledze cahra :( i teraz tego kosmicznie zaluje... i to prawda ze do 40 mlvl szybko leci bo nawet nie zauwazylem kiedy mlvl prawie wogole nie uprawialem manasitingu ... ;] tylko wydalem 200 k na manasy ale to 5 mlvl .. od 30-33 i od 36-37,5
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.