Pokaż pełną wersje : arm czy shield
Tar-Toudi
14-11-2005, 22:54
pierwszy raz gram knajtem i chcioałbym sie dowiedzieć. Dla knajta na np 20 lvl i skillach 70/70 co jest lepiej kupić jeden armor czy jeden shielding? i czemu?
Stawialbym na armor, poniewaz bedziesz obrywal slabiej w razie hita. Zreszta, obie rzeczy przydatne ;) Moglbys napisac, jakie masz zasoby pieniezne i jaki sprzet masz do wyboru.
Tar-Toudi
14-11-2005, 23:05
na przykłąd demon shield (mam vamp) a RH (mam cr) taka sama cena i taki sam wzrost o jeden ale armoru lub shieldingu, może być też albo GA z crown armora, nom raczej pdoobne ceny wszystkiego rh.ds.i ga
Bylem w twojej sytuacju i kupilem demonke :)
potrzymaj kase, wyczekaj moment (przy okazji stanieja troche te rzeczy) i kup obie naraz. zamiast 2 malych, prawie niezauwazalnych roznic bedziesz mial jedna wieksza :) ja wiem ze jak u swojego knighta zamiast szalika zalozylem aola a zamiast butow bohy (czyli 2 arma w plecy) to odczulem to dosc znacznie. ale pozniej zrekompensowalem sobei najpierw kupnem demonki, pozniej mmsa i w koncu RH. ale najlepiej to zrob tak jak wydawalo Ci sie na poczatku - takie pomysly sa przewaznie najlepsze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.