PDA

Pokaż pełną wersje : Ludzie ! Opanujcie się !

Grzello Masterro
15-11-2005, 08:00
Co to ma być do jasnej choroby !?!? Ostatnio w dziale fake'i pojawiają sie tylko yebane tematy typu : "<<Rekrytacja>>" , "ReKrUtAcJa" , "Potrzebni ludzie do mojego fake'a" , "Jak wszyscy to wszyscy" X(X(X(

Proszę modków o zajęcie się tą sprawą !X(
Nic nie ma prawie żadnych fake'ów tylko rombane rekrutacje !!!
Jak chcecie jakieś nicki czy co do fake'a do se wymyślcie !!! X(X(X(

Mafuss
15-11-2005, 08:35
Masz racje.. ludzi moga umiscic kogo chcą chyba ten ktos za umieszczenie go sie nie obrazi?;) Najlepiej jakby modki kasowaly lub blokowaly takie bezsensowne tematy...ale bedzi co będzie ;)

Turtle Sikornik
15-11-2005, 13:26
no comment... poprostu nie moge was. Oni chcą fake'i z realnymi postaciami,niech se robią. A morze w tych postach typu: "szukam nowych ludzi do fake" są już fake'i z udziałami użytkowników. Trza poszukać ;)

Turok_666
15-11-2005, 13:30
ehhh prawda teraz to plaga<ja uczestnik:P>tylko jak ktos napisał na 10 rekrutacji powstanie 2,5 fejków moze tak przyklejony tematnp"Ludzie do Faków i było by bo spamie ;)

Avager
15-11-2005, 13:32
Nowy dział w Dziale Fake'i ...... i po sprawie

up:

Chaos, burdel i dom emerytów w jednym !

Dark Sven
15-11-2005, 18:19
Wiecie ba jak nowi widza o taki Turok Avager i inni robia to oni tez bo mysla ze beda ziomkami jak nas dadza to miernego fake -.-

NIE DLA REKRUTACJI

Edit czy to nie ironnia ze wypowiadaja sie Ci co zakladaja te tematy :p

Grenio
15-11-2005, 21:20
Jeżeli to taka plaga mozna by było wysyłać MSG z propozycjami a nie ciągle Jak wszyscy to wszyscy albo ,rekrutacja.Wiem ,że rekrutacja to dobry pomysł ,ale moze by sie zapytac pierwszego tworcy takiego tematu(Nim oczywiscie nie jestem ja).

Kuryca
16-11-2005, 20:27
@ UP
Co ci się stało?
@ topic
To prawda, zamierzałem akurat założyc taki temat.
Mam pytanie, czy może ktoś już wysłał PW do jakiegoś ada lub moda o przyklejenie tematu? Jakby co, ja mogę wysłać.

Baradax
16-11-2005, 20:29
Hehe, spoko jak widac Besn wkroczyl do akcji :D

Imprezowy Chłoptaś
16-11-2005, 20:33
I dobrze... Trza tepic noobow i s****ieli. Rekrutacje idz pan w ***.. Ćfele niemyte molestowane w dziecinstwie.

Wielki Mancyz
17-11-2005, 08:51
Co to ma być do jasnej choroby !?!? Ostatnio w dziale fake'i pojawiają sie tylko yebane tematy typu : "<<Rekrytacja>>" , "ReKrUtAcJa" , "Potrzebni ludzie do mojego fake'a" , "Jak wszyscy to wszyscy" X(X(X(

Proszę modków o zajęcie się tą sprawą !X(
Nic nie ma prawie żadnych fake'ów tylko rombane rekrutacje !!!
Jak chcecie jakieś nicki czy co do fake'a do se wymyślcie !!! X(X(X(

popieram ja zawsze sam wymyslałem jak robiłem fake -,-

MS_nake
17-11-2005, 19:39
A wam sie taka rekrutacja nie podoba ?!
mnie baardzo , chodź nie byłem nigdy wybrany i nigdy zresztą nie starałem się o to to bardzo miło się zobaczyć np. obok czarniego charaktera albo jako rycerza bohatersko tracącego życie czy coś w tym stylu... To jest świetne i ludziom sie to podoba !! popatrzcie po tematach nawet gdyby była rekrutacja do największego kiczu to i tak znajdzie się mnustwo chętnych na wypromowanie swojego imienia lub zobaczenia się w danej roli.