Pokaż pełną wersje : Neverwinter Nights
Rastafarijan
21-11-2005, 11:23
Pokoj bracia i siostry... mam pytanie, bo mam dobrego kompa (3.0), a nie moge grac w NWN poniewaz niewyobrazalnie mi zarywa... czy jest to mozliwe, ze cala gra znajduje sie na plycie DVD i czytana z tej plyty mi ścina ? Jak ktos cos wie i moze pomoc i pomoze... to odpalam za niego... !!
http://photobucket.com/albums/a184/ecc_mlody/
Remember !! Jah blees da people who smoke Mary Jane !!
Zapewne jest to wina sterowników. Miałem ten sam problem (o ile ten sam) nie zależnie od ustawień graficznych strasznie mi sztachałą gra. Pobawiłem się z Dx'em, sterownikami i działa poprawnie.
Pokoj bracia i siostry... mam pytanie, bo mam dobrego kompa (3.0), a nie moge grac w NWN poniewaz niewyobrazalnie mi zarywa... czy jest to mozliwe, ze cala gra znajduje sie na plycie DVD i czytana z tej plyty mi ścina ? Jak ktos cos wie i moze pomoc i pomoze... to odpalam za niego... !!
Czekaj. CZy ja dobrze rozumiem. Zainstalowales gierke? Czy poprostu przegrales folder od kumpla na DVD?:>
Rastafarijan
21-11-2005, 12:17
Oka doka ludziska... dzieki za wszystko. Przekaz zrozumialem... moze ktos jeszcze napisac jakas stronke ze sterownikami ?? Pokoj bracia i siostry... zwlaszcza dla fanow FFT
Sokochłap
21-11-2005, 14:25
ale z ciebie rasta od siedmiu bolesci. wejdz na strone glowna producenta podzespolow kompa i posciagaj najnowsze stery
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.