PDA

Pokaż pełną wersje : Neverwinter Nights

Rastafarijan
21-11-2005, 11:23
Pokoj bracia i siostry... mam pytanie, bo mam dobrego kompa (3.0), a nie moge grac w NWN poniewaz niewyobrazalnie mi zarywa... czy jest to mozliwe, ze cala gra znajduje sie na plycie DVD i czytana z tej plyty mi ścina ? Jak ktos cos wie i moze pomoc i pomoze... to odpalam za niego... !!

http://photobucket.com/albums/a184/ecc_mlody/

Remember !! Jah blees da people who smoke Mary Jane !!

blakes
21-11-2005, 11:41
Zapewne jest to wina sterowników. Miałem ten sam problem (o ile ten sam) nie zależnie od ustawień graficznych strasznie mi sztachałą gra. Pobawiłem się z Dx'em, sterownikami i działa poprawnie.

Matek
21-11-2005, 11:48
Pokoj bracia i siostry... mam pytanie, bo mam dobrego kompa (3.0), a nie moge grac w NWN poniewaz niewyobrazalnie mi zarywa... czy jest to mozliwe, ze cala gra znajduje sie na plycie DVD i czytana z tej plyty mi ścina ? Jak ktos cos wie i moze pomoc i pomoze... to odpalam za niego... !!

Czekaj. CZy ja dobrze rozumiem. Zainstalowales gierke? Czy poprostu przegrales folder od kumpla na DVD?:>

Rastafarijan
21-11-2005, 12:17
Oka doka ludziska... dzieki za wszystko. Przekaz zrozumialem... moze ktos jeszcze napisac jakas stronke ze sterownikami ?? Pokoj bracia i siostry... zwlaszcza dla fanow FFT

Sokochłap
21-11-2005, 14:25
ale z ciebie rasta od siedmiu bolesci. wejdz na strone glowna producenta podzespolow kompa i posciagaj najnowsze stery