zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowi Gamemasterzy

Dabek
21-11-2005, 21:33
Zgodnie z ubiegłotygodniową zapowiedzią CipSoft powiększa "armię" Gamemasterów wyznaczając na tę pozycję osoby z grona Senior Tutorów i Counsellorów. W ciągu najbliższego tygodnia wybranych zostanie sześciu nowych Gamemasterów.

Wybrani to:

Trithaithus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Trithaithus) - do tej pory Senior Tutor. Znany ze swojej częstej pomocy na help channel i na forum. Współtwórca jednej ze stron fanowskich, www.Tibiahumor.net (http://www.Tibiahumor.net).
Vauban (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vauban) - również jeden z Senior Tutorów. Pierwszy Brazylijczyk, który został Gamemasterem.
Thunder Lucky (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Thunder%20Lucky) - tak jak poprzednicy, również wybrany spośród Senior Tutorów. Znany ze swojej pomocy, szczególnie na www.TibiaNews.net (http://www.tibianews.net).
Ogfetan Riglan (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ogfetan+Riglan) - do tej pory był Counsellorem. Udowadniał już wiele razy, że wie jak postępować z tymi, co łamią zasady, a również wiele razy wykazał się swoją pomocą, w stosunku do innych graczy.
Renjiro Braveheart (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Renjiro+Braveheart) - kolejny z grona Senior Tutorów
Gratulujemy wszystkim...

Nie chcesz zostać zbanowany przez nowych Gamemasterów? Zapoznaj się z w pełni przetłumaczonym regulaminem Tibii (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56622), a będziesz wiedział jakich sytuacji i zachowań unikać.

OnlyM(PL)
21-11-2005, 21:34
No to fajnie, ciekawe czy beda online :>

Barry
21-11-2005, 21:40
No to typujemy pozostałą piątkę, stawiam na Megamana, Thuddy'ego i Subaru-samę.

N-o-2
21-11-2005, 21:58
Ja Typuje Lefertego ! :P

Ameriana Agria
21-11-2005, 22:00
Co trzeba zrobic aby zostac gm. Czy moglbym nim zostac ?

Etoric
21-11-2005, 22:01
Uważam, iż Gamemasterzy sie przydadzą, bo wg. mnie jest ich stanowczo za malo. No widze że CipSoft robi coś z tym problemem<brawa>

@up
przejść wiele ciężkich testów. Po roku grania w Tibie są na prawde małe szanse na przejscie pierwszego poziomu(tutor)

Itachi
21-11-2005, 22:10
Gz dla mojego kumpla Trith :)
Wiedzialem ze kiedys nim bedzie B)

Ka'cus
21-11-2005, 22:42
Nom fajnie :) nic tylko pozazdrocic i gratulowac

Koronowany rycek
22-11-2005, 06:35
Dabeek... ja licze na ciebie i leftego:> good luck :] wy tez seniorki macie cos do gadania ;P moze sie uda :]Topic@
Nie jeden raz będą jeszcze pobory;p

Rialanhind
22-11-2005, 07:26
Mozliwe z morgany nizahe inferno zostanie :confused:

Leweracja
22-11-2005, 07:45
GMy sie przydadza moze mniej hamstwa bedzie na Tibi wkoncu ...

hmm moze Sunrise? :P

Duch Guardi
22-11-2005, 08:02
fajnie liczba GM-ów powiękrza się :D

szkoda że tylko 1 raz pomógł mi GM jak jakieś 2 noobki blokowaly mnie w podziemiach foldy ;)

Smiti
22-11-2005, 08:10
Gm aktualnie online ;]
@topic
Zawsze o jednego więcej - tylko tak dalej :p

Drakon Pierwszy
22-11-2005, 08:39
No przynajmniej moze nowych GM bedzie wiencej na Tibi widać :D:D :]

Asieks
22-11-2005, 09:33
Miło wiedziec ze powieksza sie grono GM'ów

http://img506.imageshack.us/img506/4978/uo03855ch.jpg <-No ladnie dopiero go wybrali a juz jakies podejrzane sprawy : p <non fejk>

MI@NEK
22-11-2005, 10:15
taa milo wiedziec ze sie powieksza. Ledwo stal sie Gm-em a juz zbanowal mi kolege pojawili sie raptownie pod moim domkiem (pojawili bo bylo ich 2). Zbanowali mi kolege za Teleporting.
09:04 GM Dazetih Berylia: ****** <---- Nick kolegi
09:04 GM Dazetih Berylia: Teleporting is illegal
09:04 GM Dazetih Berylia: I will have to delete your account now, ****** <---- nick kolegi.
09:06 You see GM Dazetih Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 You see GM Trithaithus on Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 GM Dazetih Berylia: you see, it takes two GMs for an instant deletion
Wszystko bylo by ok, ale kolega naprawde nie wiedzial ze "tp" jest nie legalne, szczerze mowac ja tez a gram okolo 8 m-cy i sam nie raz sie teleportowalem.
Prosilem ich , tlumaczylem ze kolega nie zna angielskiego dobrze, nic to nie dalo wrecz zachowywali sie jakby ich to bawilo.
Pytali caly czas go kiedy ostatni raz sie teleportowal, a on autentycznie nie pamietal.
No coz szkoda ze takie cos spotkalo pozadnego gracza ktory poprostu nie nie wiedzial !!!

Tak dla rozluznienia rzuce jeszcze jeden cytat GM-a probowal chyba mowic polsku czy mu sie udalo ocencie sami:
09:13 GM Dazetih Berylia: Tak wy zrobi? to w ubieg?ym tygodniu? Tak albo z.adnego?
(chodzilo o teleport pytal mojego kolegi)

Faktycznie ten screen to nie fake, ale widocznie moze gm-owie moga byc w 2 miejscach na raz.

Seru :]
22-11-2005, 12:16
Huhhh... Może ci nowi Gm-owie Stworzą jakieś nowe światy :P

Lukis
22-11-2005, 12:37
@UP

No comment -.-'

majkel :D
22-11-2005, 13:19
Nowi "GM" . Niw wiem co myśleć :mag: .
Fajnie :ban: ;]

Platonikus
22-11-2005, 13:29
@ Asieks
Wiadomo że GM'i maja opcje mc i nie jest to zadna podejzana sprawa ! Poprostu moga byc w kilku miejscach na raz ale tylko na swoich GM'owych postaciach.

@Mianek?
Ale sie usmiałem .... Kazdy gracz oraz osoba ktora bedzie chciala grac w tibie powinna sie zapoznac z zasadami tibi. Wiem ze sa ludzie hmm powedzmy ze mlodzi w wieku 12 lat i nie rozumieja zasad lub tez jezyka....
Rule 3b
"Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or players in a way that other players cannot move them. "

@ Do Admina tibi.pl Moze Przetlumaczycie zasady tibi? Chetnie pomoge bo z tego co widac to ludzie sa strasznie leniwi zapewne istnieja jeszcze tacy ktozy nie wiedza ze tibia.com ma forum ale mniejsza z nimi.

@ Seru

GM to Gm nie God czy Customer Support. Swiaty stwarza ją Godowie tibi a jak wiesz jest ich 4. Oczywiscie ze powstana nowe swiaty ale jak zwiekszy sie liczba graczy :). (a zarazem Przychody CipSoftu xD )

Dragu
22-11-2005, 13:45
ale dabek ma naprawde szanse senior 100 lvl ^^ ciekawe moze moze zostanie gmem ale by bylo lol ciekawe czy by sie cieszy ??
bo to by walsciwie koniec byl z gra nanormalnej postac :P

Mateomens
22-11-2005, 13:49
no i prosze!!! wkoncu moj server uratowany!!

Wlasnie o to chodzi tak wlasnie... to on wlasnie jest z valorii!!!!! Hail valoria mam nadzieje ze wkoncu bedzie to pozadny server i zabnuje dimnariela i wogole takich PA ;/

Hail the next GM!!!!
a tak btw to wlasnie sie zalogowalem na tibie i co widze?

14:31 You see GM Trithaithus (Level 2). He has no vocation.

widac juz dziala :D

AdamS_
22-11-2005, 13:56
fajny łach by był jakby wybrali EO,Cachero albo Bubble.Ale oni tutorami nie są :)
P.S.Gratuluję nowemu GMowi

Pomocnik
22-11-2005, 13:58
Mojim zdaniem to on miał duze szanse poniewaz był z Niemczech...lecz nie mozna wykluczyć ze mógł posiadac duzą wiedze o tibi...No ja bym bardzo chciał aby był wkońcu jakis Polak..Naprzykład Faraonek 107/100+ skille 134 level...Lecz mimo iż ma wielkie skille i m lvl to nie znaczy ze odrazu gm dostanie bo liczy się wiedza przedewszystkim i znajomosc języka Angielskiego..Lecz fajnie by było rozmawiac z gm'em który jest pol :) :D :cup:

Jvsta
22-11-2005, 14:16
Ostatnio CIPy wzięły się ostro do roboty, trzeba przyznać :). Zwiększona liczba gmów to zdecydowany +. Pamiętam jak mnie denerwowali wulgarni gracze, lurerzy lub spamowcy. Albo druidzi czekający na manę przed dp tym samym blokując do niego dostęp. Oczywiście takich przykładow można przytaczać wiele ale nie będę się rozdrabniać.

luzik
22-11-2005, 14:16
YEAH SUPERRR NOWY GM! OMFG

A tak na powaznie kogo obchodzi kto bedzie bo i tak Gm jest online na kazdym swiecie raz na rok :P

Jvsta
22-11-2005, 14:24
Gm jest online na kazdym swiecie raz na rok :P

To że Ty nie spotkałeś gma nie oznacza że ich nie ma, pomyśl gdyby byli raz na rok... to po co miely by wogóle być? Będą online raz na rok nie zwalczą za wiele problemów więc nie byłoby sensu ich tworzyć.
Powiem Tobie jeszcze jedną ciekawą rzecz. Gdy stałam przed dp w Venore stał sobie nikt inny jak gm we własnej osobie 0o gram od lutego tego roku i dopiero w listopadzie widziałam po raz pierwszy gma :). Jednak oni są tylko się chowają :D

Gikop
22-11-2005, 14:36
Chciałem życzyć wszystkim senior tutorom oraz mojemu dobremu kumplowi aby zostali Gm-ami, chociaż i tak niewiadomo kto będzie...Miło by było mieć GM-a Polaka, ale wiadomo, że nie mógł by być na Wszystkich serwerach :(
więc jezeli będzie jakiś Polak to nie każdy będzie mógł skorzystać z jego rad
:P

POZDRO

Mistrz Harnas
22-11-2005, 15:00
Zauważcie kiedy on stworzył swoją postać. Gra zaledwie 1,5 roku i już GM 8o

Tahrus
22-11-2005, 16:14
hej a czy gm'owie mogą pomóc np. gdy poszlem se moim charem na dragona i zostalo mi 5 hp i napisalem do gm to on moze mnie teleportnąć czy cos??

Mateomens
22-11-2005, 16:18
hej a czy gm'owie mogą pomóc np. gdy poszlem se moim charem na dragona i zostalo mi 5 hp i napisalem do gm to on moze mnie teleportnąć czy cos??

hahaha nic ci neida ze napiszesz do GMa bo on ma ignore privateczyli nawet twoja wiadomosc do niego niedotarla .... jakby mial pomagac wszystkim to ny go cos trafilo chyba :D

tuti11
22-11-2005, 16:59
jak tu zagrac w jakas gre bo jestem tu pierwszy raz i niebardzo wiem

Tasiorstrasz
22-11-2005, 16:59
Gratulujemy i czekamy na resztę.
Tak tak juz niedlugo , GM Dabeek on Calmera :P

Maciej z klanu
22-11-2005, 17:41
Jak narazie sami nowi GMowie to NOOBY !!!!! ich lvle na tibi sa smieszne........... co za ciec ich wybral LMAO

Quezacoatl
22-11-2005, 22:18
Widze że prawie wszyscy chcieliby mieć GMa polaka...
Ale szczeże mówiąc myśle że żaden polski GM nie przyzna się do tego że jest z polski (chyba że wieść o nim rozejdzie sie po świecie ;) ), a dlaczego??
Bo polacy stanowią duży % tibii a nikt nie chciałby cały dzień słuchać "zbanuj tego bo to noob" , "taki a taki ukradł mi loot zbanuj go plx plx" itd... :]

MI@NEK
22-11-2005, 23:08
@Mianek?
Ale sie usmiałem .... Kazdy gracz oraz osoba ktora bedzie chciala grac w tibie powinna sie zapoznac z zasadami tibi. Wiem ze sa ludzie hmm powedzmy ze mlodzi w wieku 12 lat i nie rozumieja zasad lub tez jezyka....
Rule 3b
"Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or players in a way that other players cannot move them. "

Dla twojej wiadomosci tek czlowiek ma 33 lata, i faktycznie nie zna angielskiego dobrze, ja bylem tlumaczem podczas tego calego zajscia.
Owszem nie zapoznal sie z regulaminem tibii, (zreszta ja tez nie) ale czy kazdy z graczy zapoznal sie z nim? Ja nauczylem sie podczas gry, co wolno a czego nie (caly czas sie ucze... ). Nie wiem co cie tak ubawilo, podszedles do mojej wypowiedzi jak typowy "glupio-madry" ktory wszystko o wszytkim wie i nie rozumie jak rzeczy ktore dla niego sa oczywiste dla innych moga byc nowe.
Smiej sie dalej stary najlepszego dla ciebie.

Itachi
22-11-2005, 23:27
no i prosze!!! wkoncu moj server uratowany!!

Wlasnie o to chodzi tak wlasnie... to on wlasnie jest z valorii!!!!! Hail valoria mam nadzieje ze wkoncu bedzie to pozadny server i zabnuje dimnariela i wogole takich PA ;/

Hail the next GM!!!!
a tak btw to wlasnie sie zalogowalem na tibie i co widze?

14:31 You see GM Trithaithus (Level 2). He has no vocation.

widac juz dziala :D

Jak chesz ratowac server to przestan te druty na mc pod domkiem stawiac : ;) :p

Raul
23-11-2005, 06:31
@ Do Admina tibi.pl Moze Przetlumaczycie zasady tibi? Chetnie pomoge bo z tego co widac to ludzie sa strasznie leniwi zapewne istnieja jeszcze tacy ktozy nie wiedza ze tibia.com ma forum ale mniejsza z nimi.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56622
Tylko jeszcze Drom musi wrzucić na stronę.

LarvaExotech
23-11-2005, 06:32
Jak narazie sami nowi GMowie to NOOBY !!!!! ich lvle na tibi sa smieszne........... co za ciec ich wybral LMAO

GMowie leveli nie zdobywają... pełnią funkcje nadzorującą...! :[ Żal mi takich idiotów jak Ty, drogi Maćku. Po co im level? Mają drugi level, żeby móc pisać na publicznych channelach... ehh.. po co ja to wogóle mówie?

Etoric
23-11-2005, 06:35
@up
dobrze że to mówisz, bo ten idiot macius czy jak mu tam to juz niepierwszy raz błyska inteligencją;-) przez duże J;]

Jabadabadu
23-11-2005, 07:30
GZ dal awszystkich GM. A tak apropo czy na Berylii jest nowy GM? bo coś mi się wydaje że tak. Proszę o odpowiedź.

gazo
23-11-2005, 10:46
Jest nowy gm o to szczesliwiec Thunder Lucky

Yamokashi
23-11-2005, 10:52
Wow ej moze ktos wtlumaczyc dokladniej na czym polega wybieranie gm? jak przebiega ten proces? prosze o dokladene informacje:). Jak zostac chociazby tym kim oni byli wczesniej? dzieki.

Zimler
23-11-2005, 11:34
Kolejny GameMaster: Thunder Lucky

LarvaExotech
23-11-2005, 12:28
GZ dal awszystkich GM. A tak apropo czy na Berylii jest nowy GM? bo coś mi się wydaje że tak. Proszę o odpowiedź.

GMowie są globalni, tj. mają każdego chara na każdym świecie.

Wow ej moze ktos wtlumaczyc dokladniej na czym polega wybieranie gm? jak przebiega ten proces? prosze o dokladene informacje. Jak zostac chociazby tym kim oni byli wczesniej? dzieki.

Nie łudź się nawet. Może nieco naciągne regulamin, ale powiem... byłeś kiedyś GMem na poważnym otsie? (jeśli nie wiesz co to, nie pytaj się - bo i tak Ci nie odpowiem) Wierz mi albo nie, ale to bardzo męczące nadzorować jeden świat z 30-ma graczami. A teraz nadzoruj 66 światów z 300+ graczami na każdym...

Royoles
23-11-2005, 13:12
No i po co tylu GM`ow ?? GameMasterzy sa tylko od dawania banow :ban: . W swoim Tibijskim zyciu widzialem tylko raz GMa ( a nie gralem tylko na bon yowi). Co takiego waznego Gm robi w tibii ?? Nic !!! Tylko daje bany za nic, nawet sobie nie mozna z kims na jednym koncie zagrac bo odrazu ip sprawdza :/. Jak dla mnie to moglo by w ogole nie byc Gamemesterow !!

Blod Magda
23-11-2005, 13:13
JA licze oczywiście na Dabka :P :) Musi byc Gm bo Polak :) Rox :) ;)

Ryłek
23-11-2005, 14:16
No i po co tylu GM`ow ?? GameMasterzy sa tylko od dawania banow :ban: . W swoim Tibijskim zyciu widzialem tylko raz GMa ( a nie gralem tylko na bon yowi). Co takiego waznego Gm robi w tibii ?? Nic !!! Tylko daje bany za nic, nawet sobie nie mozna z kims na jednym koncie zagrac bo odrazu ip sprawdza :/. Jak dla mnie to moglo by w ogole nie byc Gamemesterow !!

Jak dla mnie to powinno być mniej takich jak ty w tibii...
Nie podoba się? WON... Stwórz sobie sam gre, ustal zasady, a potem się wku***** jak ktoś je będzie łamał... Miło tak?

@topic: Może w końcu zmniejszy się kretynizm i n00bstwo.

edit:
@down: Ile jadu i zawiści...

Yamokashi
23-11-2005, 14:26
GMowie są globalni, tj. mają każdego chara na każdym świecie.

Nie łudź się nawet. Może nieco naciągne regulamin, ale powiem... byłeś kiedyś GMem na poważnym otsie? (jeśli nie wiesz co to, nie pytaj się - bo i tak Ci nie odpowiem) Wierz mi albo nie, ale to bardzo męczące nadzorować jeden świat z 30-ma graczami. A teraz nadzoruj 66 światów z 300+ graczami na każdym...

Tak jestem GM na powaznym otsie i wiem co to ots tak dla twojej informacji mialem nawet swoj jeden. ten ots na ktrym jestem teraz GM jest "powazny" jak to nazwales, wogule o co ci chodzi z tym ludzeniem sie czlowieku wes sie *******nij w dynie!! ja nie mam zamairu byc gm!! chcialem sie dowiedziec wiecej o sposobie wybierania jezeli ktos wie a ty mi sie wpierdlasz i wysypujesz swoje madrosc wogule nei odpowiadajac na moje pytanie!!
A jezeli nie masz zamiaru odpowiadac na moje pytanie, to wes nie cytuj mojego posta!!

Mikelp
23-11-2005, 15:32
Ja rozumiem, że senior tutor ale wybierać na gma 23 level?

Abosth
23-11-2005, 17:20
Ja osobiście typuje Mikey'a Mac'Mannus'a

@up
Panuje ogólne przekonanie ze Gm to 100 + koles ale przeciez mógł grac w tibie bardzo długo i wcale nie nabijać lv'ów tylko udzielac sie na forach stronkach itp. pomagac ludzią na help ch. pomagac Cip'ą.

Marek Tibioman
23-11-2005, 17:32
Nie chcesz zostać zbanowany przez nowych Gamemasterów? Zapoznaj się z w pełni przetłumaczonym regulaminem Tibii (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56622), a napewno nic Ci nie będzie groziło.

Ja bym jeszce dopisal zeby sie zastosowac bo samo znanie regulaminu nic nie pomoze, jesli sie nie bedzie no niego stosowac :p

Dolor
23-11-2005, 17:37
No no no zaraz lepiej sie zapowiada.
Moze jakis polak zostanie gm i uratuje silvere przed rodzinka zenho ktora dzieli konta i masowo zabija wszystkich graczy ktorzy nie naleza do nich i maja 50lvl+.
Gz dla wybrancow :D

Dark Rider
23-11-2005, 17:43
JA licze oczywiście na Dabka :P :) Musi byc Gm bo Polak :) Rox :) ;)

ja tez chcialbym zeby daabek zostal GM'em 8ochyba jak kazdy uzytkownik forum :p od keidy on jest senior tutorem ?:>

Domis
23-11-2005, 17:58
18:42 GM Trithaithus: The account of Dimnariel has been banished for account trading. The accounts of Vori'Cra Wrath and Darren Hastehave been banished for account sharing.

LEPSZE CZASY CZEKAJĄ NA VALORI!!!

Gratz Dla Nowych GM'ów

!!!Hail Trithaithus!!!

Rafciu Mistrz
23-11-2005, 18:11
Hmm GZ dla nich.. Musieli neizle zapracowac ;) ... Moze drom zostane kiedys gmem :P huhu co to by sie dzialo :P

Qurak
23-11-2005, 19:05
uwazam pewnie tak jak duzo ludu na forum ze bardzo dobrym gmem bylby Dabeek.. po pierwsze jest to polak i duzo latwiej byloby sie z nm skontaktowac co do jakichs rad po drugie latwiej byloby doniesc mu o afkrach cheaterach itp itd no i zycie polaków w tibi byloby latwiejsze.. Dabeek powodzenia

Raul
23-11-2005, 19:10
Moze drom zostane kiedys gmem :P huhu co to by sie dzialo :P
Haha, przecież Drom wogóle nie zna zasad tej gry. ;)
Przydałby się taki Dabek na GMa.

LarvaExotech
23-11-2005, 21:13
Tak jestem GM na powaznym otsie i wiem co to ots tak dla twojej informacji mialem nawet swoj jeden. ten ots na ktrym jestem teraz GM jest "powazny" jak to nazwales, wogule o co ci chodzi z tym ludzeniem sie czlowieku wes sie *******nij w dynie!! ja nie mam zamairu byc gm!! chcialem sie dowiedziec wiecej o sposobie wybierania jezeli ktos wie a ty mi sie wpierdlasz i wysypujesz swoje madrosc wogule nei odpowiadajac na moje pytanie!!
A jezeli nie masz zamiaru odpowiadac na moje pytanie, to wes nie cytuj mojego posta!!

Nie wiem po co te nerwy.. może przywykłem do masy ludzi którzy chcą być tutorami i gmami jak najszybciej, żeby móc bawić się w tworzenie orshabaali i summonowanie warlord swordów... ; []

A co do ots: gz, bo mało jest otsów na których można poważnie pograć. Ale już o tym nie gadajmy, nie chcę łamać regulaminu.

Ps: Popracuj nad ortografią - dys~~~ nie jest wytłumaczeniem!

Virgojavier
24-11-2005, 01:05
Dla waszej informacji:
GM nie ma możliwości summonowania potworów.(tak mi sie przynajmniej wydaje:)
Może to zrobić tylko God albo ktoś z Customer support.
To samo z przedmiotami.
GM jest od banowania i pilnowania reguł.
Wcale nie jest tak fajnie:)

Dr. Omader
24-11-2005, 01:08
Dla waszej informacji:
GM nie ma możliwości summonowania potworów.(tak mi sie przynajmniej wydaje:)

Dobrze Ci sie wydaje :P

Virgojavier
24-11-2005, 01:14
A co do hasła : Drom na GM'a to ja mam lepsze:
PO MOIM TRUPIE!!!!

Valest
24-11-2005, 11:11
Gram 2 lata i widzialem tylko 4 razy gma w tym od roku cisza ;]
a zeby odpowiedzial bo ktos na makro czy mc stoi to nigdy ;]

Sir Emilio
24-11-2005, 15:33
Ja rozumiem, że senior tutor ale wybierać na gma 23 level?

z 3-letnim accountem?
pozatym są ludzie którzy nie grają dla lvl'a lecz po to by pomagać innym.

Duch Guardi
24-11-2005, 17:07
Jak wybrano GM brazylijczyka to zauważyłem że brazylijczycy pozwalają sobie na wszystko X( .Mam nadzieje że GM Vauban niebedzie całkowicie po stronie brazyli

##
GRATULACJE DLA NOWYCH GM'ów

Dark Rider
24-11-2005, 17:32
to wybrali juz 4 GM'ow jeszce 2 :p i odpowie mi ktos od kiedy daabek jest senior tutorem ? :p

Dabek
24-11-2005, 17:36
to wybrali juz 4 GM'ow jeszce 2 :p i odpowie mi ktos od kiedy daabek jest senior tutorem ? :p

Od piątku, jeszcze nawet nie tydzień. Chociaż tutorem jestem od ponad roku, tyle że z przerwami)

Gunir
24-11-2005, 17:39
Od piątku, jeszcze nawet nie tydzień. Chociaż tutorem jestem od ponad roku, tyle że z przerwami)

Tylko czekać aż GMem zostaniesz ;d

btw, gratulacje 100lvl.

Marek Tibioman
24-11-2005, 17:57
Ludzie tak bardzo chceicie zeby dabeek byl gmem a moze on sam nie chce sobie zawracac glowy banowaniem i woli grac i nabijac levele :p Dabeek chcesz byc GMem czy nie?

gazo
25-11-2005, 19:57
Nowy GM Renjiro Braveheart :P