|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Zgodnie z ubiegłotygodniową zapowiedzią CipSoft powiększa "armię" Gamemasterów wyznaczając na tę pozycję osoby z grona Senior Tutorów i Counsellorów. W ciągu najbliższego tygodnia wybranych zostanie sześciu nowych Gamemasterów.
Wybrani to:
Nie chcesz zostać zbanowany przez nowych Gamemasterów? Zapoznaj się z w pełni przetłumaczonym regulaminem Tibii, a będziesz wiedział jakich sytuacji i zachowań unikać. Ostatnio edytowany przez Dabek - 25-11-2005 o 19:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No to fajnie, ciekawe czy beda online :>
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() No to typujemy pozostałą piątkę, stawiam na Megamana, Thuddy'ego i Subaru-samę.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: 3Miasto
Imię: Ameriana Agria
Profesja: Knight
Świat: Naptera
Poziom: 19
Skille: 45/41
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Co trzeba zrobic aby zostac gm. Czy moglbym nim zostac ?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Uważam, iż Gamemasterzy sie przydadzą, bo wg. mnie jest ich stanowczo za malo. No widze że CipSoft robi coś z tym problemem<brawa>
@up przejść wiele ciężkich testów. Po roku grania w Tibie są na prawde małe szanse na przejscie pierwszego poziomu(tutor)
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Gz dla mojego kumpla Trith
![]() Wiedzialem ze kiedys nim bedzie ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Dabeek... ja licze na ciebie i leftego:> good luck
![]() ![]() Nie jeden raz będą jeszcze pobory;p
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Mozliwe z morgany nizahe inferno zostanie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() GMy sie przydadza moze mniej hamstwa bedzie na Tibi wkoncu ...
hmm moze Sunrise? ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() fajnie liczba GM-ów powiękrza się
![]() szkoda że tylko 1 raz pomógł mi GM jak jakieś 2 noobki blokowaly mnie w podziemiach foldy ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gm aktualnie online ;]
@topic Zawsze o jednego więcej - tylko tak dalej ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
|
![]() No przynajmniej moze nowych GM bedzie wiencej na Tibi widać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Miło wiedziec ze powieksza sie grono GM'ów
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Ostróda
Imię: Agladar'lee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 52
Poziom mag.: 57
|
![]() taa milo wiedziec ze sie powieksza. Ledwo stal sie Gm-em a juz zbanowal mi kolege pojawili sie raptownie pod moim domkiem (pojawili bo bylo ich 2). Zbanowali mi kolege za Teleporting.
09:04 GM Dazetih Berylia: ****** <---- Nick kolegi 09:04 GM Dazetih Berylia: Teleporting is illegal 09:04 GM Dazetih Berylia: I will have to delete your account now, ****** <---- nick kolegi. 09:06 You see GM Dazetih Berylia (Level 2). He has no vocation. 09:06 You see GM Trithaithus on Berylia (Level 2). He has no vocation. 09:06 GM Dazetih Berylia: you see, it takes two GMs for an instant deletion Wszystko bylo by ok, ale kolega naprawde nie wiedzial ze "tp" jest nie legalne, szczerze mowac ja tez a gram okolo 8 m-cy i sam nie raz sie teleportowalem. Prosilem ich , tlumaczylem ze kolega nie zna angielskiego dobrze, nic to nie dalo wrecz zachowywali sie jakby ich to bawilo. Pytali caly czas go kiedy ostatni raz sie teleportowal, a on autentycznie nie pamietal. No coz szkoda ze takie cos spotkalo pozadnego gracza ktory poprostu nie nie wiedzial !!! Tak dla rozluznienia rzuce jeszcze jeden cytat GM-a probowal chyba mowic polsku czy mu sie udalo ocencie sami: 09:13 GM Dazetih Berylia: Tak wy zrobi? to w ubieg?ym tygodniu? Tak albo z.adnego? (chodzilo o teleport pytal mojego kolegi) Faktycznie ten screen to nie fake, ale widocznie moze gm-owie moga byc w 2 miejscach na raz. Ostatnio edytowany przez MI@NEK - 22-11-2005 o 10:17. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
Imię: Napol
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 31
Poziom mag.: 13
|
![]() Huhhh... Może ci nowi Gm-owie Stworzą jakieś nowe światy
![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @UP
No comment -.-'
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Tutor
Imię: Platonikus
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 83
Poziom mag.: 64
|
![]() @ Asieks
Wiadomo że GM'i maja opcje mc i nie jest to zadna podejzana sprawa ! Poprostu moga byc w kilku miejscach na raz ale tylko na swoich GM'owych postaciach. @Mianek? Ale sie usmiałem .... Kazdy gracz oraz osoba ktora bedzie chciala grac w tibie powinna sie zapoznac z zasadami tibi. Wiem ze sa ludzie hmm powedzmy ze mlodzi w wieku 12 lat i nie rozumieja zasad lub tez jezyka.... Rule 3b "Intentional abuse of weaknesses in the gameplay, for example arranging objects or players in a way that other players cannot move them. " @ Do Admina tibi.pl Moze Przetlumaczycie zasady tibi? Chetnie pomoge bo z tego co widac to ludzie sa strasznie leniwi zapewne istnieja jeszcze tacy ktozy nie wiedza ze tibia.com ma forum ale mniejsza z nimi. @ Seru GM to Gm nie God czy Customer Support. Swiaty stwarza ją Godowie tibi a jak wiesz jest ich 4. Oczywiscie ze powstana nowe swiaty ale jak zwiekszy sie liczba graczy ![]()
01.10.2005-22.10.2006 Senior Tutor Teraz Emerytura... Senator ![]() Ostatnio edytowany przez Platonikus - 22-11-2005 o 13:48. |
![]() |