Pokaż pełną wersje : UpDate?
Chcę poruszyć ważną sprawę i dowiedzieć się co o niej myślicie. Mianowicie chodzi o większe rozbudowanie Tibi. Co myślicie o tym, aby tworcy powiększyli istniejące światy, dodali więcej itemów i skili. W porownaniu z innymi grami on-line Tibia prawie wcale się nie rozwija. Jeśli w innych grach idzie tutaj tworcy też mogli by rozbudować świat i opcje dzięki czemu Tibia zyskała by, trochę graczy i "zatrzymała" starych. Myślę że każdy gracz ucieszył by się z tego. Na mojej liście zmian oprócz rzeczy ogólnych takich jak:
- nowe skile
- nowe itemy
- nowe questy
- większy świat
są jeszcze konkrety takie jak
- Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele
-Aby nie można bylo zobaczyć lvl innego gracza
-Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta
Piszczie co o tym sądzicie i jeśli się ze mną zgadzacie i znacie dobrze inne języki wejdźcie na zagraniczne fora i napiszczie o tym. Niech tworcy Tibi nas uslyszą.
MATI9630
22-11-2005, 07:28
"- Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele"
Lol... przeciez wypadaja>.>
"-Aby nie można bylo zobaczyć lvl innego gracza"
-Hi
-Hi
-lvl?
-7
-I am 20. I will kill you
-lol.. I am 83<83 zabija 20 i tyle;P>
"-Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta"
Tia... przedłuży sie czas odzyskania konta poprzez osobę shakowaną;]
"Niech tworcy Tibi nas uslyszą."
A jak nas usłyszą to co? Wypija herbatkę?
Chcę poruszyć ważną sprawę i dowiedzieć się co o niej myślicie. Mianowicie chodzi o większe rozbudowanie Tibi. Co myślicie o tym, aby tworcy powiększyli istniejące światy, dodali więcej itemów i skili. W porownaniu z innymi grami on-line Tibia prawie wcale się nie rozwija. Jeśli w innych grach idzie tutaj tworcy też mogli by rozbudować świat i opcje dzięki czemu Tibia zyskała by, trochę graczy i "zatrzymała" starych. Myślę że każdy gracz ucieszył by się z tego. Na mojej liście zmian oprócz rzeczy ogólnych takich jak:
- nowe skile
- nowe itemy
- nowe questy
- większy świat
-Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta
Piszczie co o tym sądzicie i jeśli się ze mną zgadzacie i znacie dobrze inne języki wejdźcie na zagraniczne fora i napiszczie o tym. Niech tworcy Tibi nas uslyszą.
A wiec tak:
Nowe skille - nie potrzebne
Nowe itemy - jasne że się przydadzą
Nowe questy - jak najbardziej
Większy świat - nie mam nic przeciwko
Aby podczas śmierci nie wszystkie itemy zostawały w ciele - a co może nie wypadają czasami rzeczy typu np. armor, legsy, broń, tarcza, buty, helmet.
Aby przedłużyć czas (obrona przed hackingiem) po którym można dostać na e-mail hasło i numer konta - nie bardzo kapuje.
A pozatym Tibia nie jest jak inne gry tego typu.
A w innych grach rozbudowanych i znanych typu HB, Mu czy też właśnie w Tibi zmiany są dodawane tak samo jak byś nie zauważył.
Jak ci się Tibia nie podoba to graj w inne gry.
No i dam pomysł od siebie
- podczas gdy giniemy nikt nie może wziąść z naszych zwłok itemów które nam wypadły.
Duch Guardi
22-11-2005, 08:15
- nowe skile
- nowe itemy
- nowe questy
- większy świat
SKILE-NIEROZUMIE
ITEMY-TAK !
QUESTY-NAPEWNO TAK!
ŚWIAT-TAK (PODOBNO SENJA MA STAĆ SIĘ MIASTEM Z DEPEM I ŚWIĄTYNIA)
ŚMIERĆ-PRZECIESZ NIE WSZYSTKIE ITEMY WYPADAJĄ (NIEROZUMIE)
ANTY HACKING-NIEWIEM
Heliwurab
22-11-2005, 08:21
ITEMY- DODAJĄ!
QUESTY- DODAJĄ!!
ŚWIAT-DODAJĄ DODAJĄ DODAJĄ!!!!
skille- a jakie jeśli można wiedzieć? Skill picia herbaty? To nie ma być planszowa RPG gościu -.-
Chrzanisz facet, mówie ci -.-''
[edit]
przecież jest kilka % szans na wypadnięcie 1 rzeczy...
już ktoś podał dobry przykład na początku...a gdybyś zrobił 200 lvl, to uwierzyli by ci tylko ci, co zaglądają na tibia.com -.-
i znów przykład został wymieniony u góry.. No i po co? Jeśli większość zhackowanych nie wie o tym, że jest w danej chwili hackowane? ^.-
LOL
Wytłumacz mi co to da/zmieni ?
MATI9630
22-11-2005, 16:57
@up Dużo. Na gorsze.
@Dolor
"- podczas gdy giniemy nikt nie może wziąść z naszych zwłok itemów które nam wypadły."
LOL... w Tibii istnieje prawo dżungli... poza tym, jak zgubisz(w realu) 10 zł. to myslisz, ze beda czekaly na wlasciciela?
Wedlug mnie skille powinny rosnac szybciej...bo przeciez gra ma dawac relaks i przyjemnosc a nie siedzenie przed komputerem 10h zeby wbic jeden skill ktory i tak wiele nie daje a mozna go stracic jednym lagiem ( ~~Deadem~~)...:( moglo by tak byc i mogliby zrobic duuzo nowych itemow , potwory lepsze od Demona ktore by dawaly lepsze itemy np : armor z 18, 19 arm lub jakies fajne legi lub bronie co wazne... wtedy skille szybciej rosnace mogly by sie przyjac ! poniewaz skill 80 mozna by bylo dosyc szybko wbic i zblokowac dl dla dsma wiec itemy lepsze potrzebne ! .... pozmieniac troche looty itp. i dla mnie by bylo lux te skille mi najbardziej przeszkadzaja...no za duzo sie czasu TRACI bo nauka tez jest ;/ ...to byla moja propozycja na swiateczny update xD chodz wiem ze nikt tego nie wezmie pod uwage ;)
- nowe skile
- nowe itemy
- nowe questy
- większy świat
skile- jeżeli chodzi o to że szybciej sie trenią albo można mieć większe niż dotychczasz to się zgadzam
itemy-no jasne
questy- ale dla facc też oczywiście
świat- jest duży ale żeby był większy żeby z Carlin do Kazo szło się w 30 min to by był bajer (jak dla mnie)
ale wolę grać w Tibię niż w inne gry mrpg
P.S. chciałbym dodać żeby facc i pacc mogli ubierać dotuchczasowe ubrania dla facca i pacca i żeby dla paca wymyśleli nowe stroje to by był bajer co nie??
Horde_Tauren
22-11-2005, 17:12
jakie bys chcial nowe skille? moze jeszcze odmiana na jednoreczne i dwureczne? A co do questow potworow i terenu to dochodzi w updatech. Ale rzeby nie mozna bylo zobaczec lvl ?? bez przesady to by bylo do kitu!
Pozdro
no tak ale niektórym to pomaga np. idzie se 12 level a ty masz 8 i trenisz np. na dwarftach i on by ci nie tknol dwarfta bo by niewiedzial jaki masz level i by sie bał raczej co nie ale jak widać to jest cool
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.