Pokaż pełną wersje : Odnośnie statusów :)
Mija się to z celem. Tylko MatKus i Drom mogą zmienić status na dowolny, a te które widzisz pochodzą od grup publicznych do których dany user należy.
Nasi admini mają lepsze rzeczy do roboty niż zmiania statusów tłumom tylko po to, żeny było ciekawiej.
Na starym forum ten %#@7^#$@# n3m3s!s ustawił mi "admin na gejowo.pl", ale potem zmienił na "Pan Samolocik".
spider-bialystok
29-11-2005, 15:20
Uwazam, ze moj status 'Moonblade' pasuje do mnie idealnie ;]
Walekifa
29-11-2005, 15:43
E tam,nie jest t0 aż tak potrzene.Wolałbym żeby zrobili licznik postów,ale nie tam gdzie się ogląda profil,tylko pod avatarem,zaraz koło daty dołączenia itp. :P
@up
A po co? Żeby każdy widział ile już naspamowałeś? Teraz jest lepiej.
@topic
Hmmm...czy ja wiem? Mi to wisi.
@upup: I wróciłoby nabijanie postów... jak sobie przypomne taki np. lipiec.. (bo to jakos w sierpniu/wrzesniu chyba wywalono...) - massakra...
@topic: ee tam...
@up
tyle miales do powiedzenia w temacie? a sam cos piszesz o spamowaniu
@topic
range otrzymuja uzytkownicu o specjalnych osiagnieciach (przykladem jest SupeRNaM ;P).
wiec chcesz range? badz aktywny (bez przesady) zajmij sie jedna kategoria na forum a nie wszystko po trochu i moze kiedys....
@Sir Gallar
ty sie ciesz ze nie pamietasz czasow z licznikiem pod avatarem, to dopiero byla masakra ;)
Co do tematu, w sumie czemu nie... ale ja i tak bym nie skozystal, ja sam jestem autorem statusu Lord Sith na tym forum, wiec zostawil bym go sobie, pasuje do mnie :P
Dr.Unknown
29-11-2005, 17:46
range otrzymuja uzytkownicu o specjalnych osiagnieciach
Raczej ulubiency adminów. "Dobrze ssij", jak to mawia elyta, a masz szanse.
A póki co to jedyny opis jaki możesz dostać na życzenie to Temporarely Banned.
Shanhaevel
29-11-2005, 17:49
Ta... Co ja bym dostał?? Naczelna Chałwa? :D
Walekifa
29-11-2005, 18:24
@up
A po co? Żeby każdy widział ile już naspamowałeś? Teraz jest lepiej.
@topic
Hmmm...czy ja wiem? Mi to wisi.
Nah,żebym mógł sprawdzać jaką aktywność na forum mają poszczególni użytkownicy.A pozatym pisanie postów jest dla ciebie spamem? A może całe forum to jeden wielki spam???????Ludzie lubią sprawdzać takie szybkie numerki typu liczba postów.Tak samo jak np. lubisz sprawdzać Markę samochodu który ci się spodobał na ulicy (nie każdy lubi,ale dałem tylko taki przykład,który wydaje się jasny:P)
Ja uważam, że dobrze jest tak jak jest...status ma się tylko przy przynależeniu do grupy i tak moim zdaniem powinno zostać ale nie przeszkadzało by mi też inne rozwiązanie a co do liczników postów to była by to masakra ;)
mi tam mój pasuje ;)
@topic
No nie wiem... Jak by było to nie mam nic przeciwko a jak nie ma to tez nic przeciwko nie mam
Yoh Asakura
29-11-2005, 19:48
Mi to wisi, i tak bym sobie zostawił InFlames.A pozatym gdyby każdy mógł sobie sam dawać rangi...to by była masakra...
Mi sie to podoba - szczegolnie moj "Lord Sith". Jesli juz, to kilka statusow dla danej grupy - tak, aby kazdy mogl wybrac (przykladowo, dla Cantina Band : Lord Sith, Jedi Master itp). Jesli juz cos wprowadzac, to bylbym za systemem reputy, ale i tak to nie wypali...(pkt minusowe z komentarzem "dam ci -, bo masz za duzo +).
@up
Albo "Skrytykowałeś mnie, kiedy zakładałem temat << Jak bronić się przed pk>>. Cóż z tego, że istnieje dwadzieścia podobnych tematów?". Więc czasem użytkownik zamiast zyskiwać - traci, chociaż zrobił dobrze.
Raczej nie popieram. Roiłoby się od statusów typu "Władca Kaszanek", "Mam 80 lv HaHaHa" albo "Kocham Kasię ;-*". Natomiast dobry jest pomysł Nekromanty. Tak więc w ogóle go popieram i w ogóle.
Jerkov Thundersword
29-11-2005, 21:48
Ja myślę że to zbędne. Jeszcze bym dostał tytuł "Debil", "Noob" itp itd. B) Może któryś z moderatorów się wypowie? ;)
Krzysztov
30-11-2005, 10:40
@Up
Nie... -.-
Nekromanta dobrze mysli, tylko zeby dodac rangi w grupach. Np. w Metal Militii mogloby byc Recruit jako ze nowy, Metal Guard naprzyklad itp. Chodzi tu o aktywnosc w SWOICH grupach i git. A jak by sam kazdy sobie chcial dac to co by sie tu dzialo... przypuszczajac ze ktos sobie da 'range' na 300 znakow... Ehehehhehe.
Jerkov Thundersword
30-11-2005, 14:17
Raczej nie popieram. Roiłoby się od statusów typu "Władca Kaszanek", "Mam 80 lv HaHaHa" albo "Kocham Kasię ;-*". Natomiast dobry jest pomysł Nekromanty. Tak więc w ogóle go popieram i w ogóle.
I właśnie taki mały eksperyment możnaby zrobić: gdyby każdemu użytkownikowi przez 1 dzień można było dowolnie ustawić swój status moglibyśmy sprawdzić, kogo należy wyprosić (za głupotę) a kogo zostawić. W końcu nikt nie chce takich na forum, nie?
dap-galothij
30-11-2005, 14:28
@up: Wywalanie na podstawie statusu, akurat nie jest szczególnie dobrym pomysłem. Bo ja bym sobie dał status typu: "Zrepulsyfikowana mątwa z dna sadzawki z ektoplazmą". I co, od razu ban?
@top: NIE. ew. więcej statusów dla jednej grupy. Albo dwa do wyboru. "użytkownik forum" i "forum użytkownik";)
dap-galothij
30-11-2005, 14:32
@up: dyskusja się rozwija, a ty się czepiasz;)
a skąd modki mają znać 50.000 userow i każdemu wystawiać osobny status?
A gdyby zgłaszać się do nich z PW, to myślisz, że by nie powariowali(chociaż niektórych już to spotkało;))
Nekromanta dobrze mysli, tylko zeby dodac rangi w grupach. Np. w Metal Militii mogloby byc Recruit jako ze nowy, Metal Guard naprzyklad itp. Chodzi tu o aktywnosc w SWOICH grupach i git. A jak by sam kazdy sobie chcial dac to co by sie tu dzialo... przypuszczajac ze ktos sobie da 'range' na 300 znakow... Ehehehhehe.
Wydaje mi sie, iz lepiej byloby po prostu wprowadzic kilka statusow do wyboru - inaczej mogloby sie to skonczyc tak jak z licznikiem postow - sztuczne napedzanie grupy przez power postowanie tylko dlatego, ze chce sie miec najwyzszy mozliwy status ;) Owszem, mogloby to wyjsc grupom na dobre - wiekszy ruch w podforach.
Gdyby modkowie przydzielali statusy...
Wtedy nastapilyby 2 rzeczy :
- masakryczne lizanie tylka tylko po to, zeby uzyskac status
- pretensje "dlaczego on ma range xx, skoro ja zrobilem wiecej i nie mam? :<"
A teraz wystarczy "tylko" dolaczyc do odpowiedniej grupy (chociaz uwazam, ze glupota jest dolaczanie do grupy dla durnego podpisu, ktory i tak jest "na dokladke").
Uwierz mi, lepiej niech zostanie tak jak jest... Skoro jest dobrze to po co kombinować? :confused:
W topicu wyraznie napisałem ''WEDŁUG MODKÓW" X(
Więc po co ten cały spór??
Bo nie tylko modkowie mają w tej sprawie głos, jako że jest to propozycja, my, zwykli userzy mamy ją prawo komentować. Owszem, mam niewielki(bo jakimś tam zawsze) wpływ na decyzje grona moderatorskiego.
Jeśli pomysł jest kiepski zdaniem userów kto wprowadzałby go w życie?
Ludzie czemu wy teraz gadacie o tym że ludzie sobie by jakieś wygibasy sami wstawiali X(
W topicu wyraznie napisałem ''WEDŁUG MODKÓW" X(
Więc po co ten cały spór??
Bo temat należy do użytkowników, a nie zakładającego. Nie raz jakiś idiota założy trochę ciekawy temat, a ludzie zrobią z niego poważną dyskusję. I co, jakby wyskoczył z ryjem tak jak ty, że on się tylko zapytał jak podgrzać mleko, to by to wyglądało co najmniej nie-śmiesznie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.