|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Mija się to z celem. Tylko MatKus i Drom mogą zmienić status na dowolny, a te które widzisz pochodzą od grup publicznych do których dany user należy.
Nasi admini mają lepsze rzeczy do roboty niż zmiania statusów tłumom tylko po to, żeny było ciekawiej.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Na starym forum ten %#@7^#$@# n3m3s!s ustawił mi "admin na gejowo.pl", ale potem zmienił na "Pan Samolocik".
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Uwazam, ze moj status 'Moonblade' pasuje do mnie idealnie ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() E tam,nie jest t0 aż tak potrzene.Wolałbym żeby zrobili licznik postów,ale nie tam gdzie się ogląda profil,tylko pod avatarem,zaraz koło daty dołączenia itp.
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 29-11-2005 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A po co? Żeby każdy widział ile już naspamowałeś? Teraz jest lepiej. @topic Hmmm...czy ja wiem? Mi to wisi.
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() @upup: I wróciłoby nabijanie postów... jak sobie przypomne taki np. lipiec.. (bo to jakos w sierpniu/wrzesniu chyba wywalono...) - massakra...
@topic: ee tam... Ostatnio edytowany przez Sir Gallar - 29-11-2005 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
tyle miales do powiedzenia w temacie? a sam cos piszesz o spamowaniu @topic range otrzymuja uzytkownicu o specjalnych osiagnieciach (przykladem jest SupeRNaM ;P). wiec chcesz range? badz aktywny (bez przesady) zajmij sie jedna kategoria na forum a nie wszystko po trochu i moze kiedys....
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @Sir Gallar
ty sie ciesz ze nie pamietasz czasow z licznikiem pod avatarem, to dopiero byla masakra ![]() Co do tematu, w sumie czemu nie... ale ja i tak bym nie skozystal, ja sam jestem autorem statusu Lord Sith na tym forum, wiec zostawil bym go sobie, pasuje do mnie ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
A póki co to jedyny opis jaki możesz dostać na życzenie to Temporarely Banned. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ta... Co ja bym dostał?? Naczelna Chałwa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Ja uważam, że dobrze jest tak jak jest...status ma się tylko przy przynależeniu do grupy i tak moim zdaniem powinno zostać ale nie przeszkadzało by mi też inne rozwiązanie a co do liczników postów to była by to masakra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() mi tam mój pasuje
![]() @topic No nie wiem... Jak by było to nie mam nic przeciwko a jak nie ma to tez nic przeciwko nie mam
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi to wisi, i tak bym sobie zostawił InFlames.A pozatym gdyby każdy mógł sobie sam dawać rangi...to by była masakra...
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 29-11-2005 o 19:48. Powód: literófka |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mi sie to podoba - szczegolnie moj "Lord Sith". Jesli juz, to kilka statusow dla danej grupy - tak, aby kazdy mogl wybrac (przykladowo, dla Cantina Band : Lord Sith, Jedi Master itp). Jesli juz cos wprowadzac, to bylbym za systemem reputy, ale i tak to nie wypali...(pkt minusowe z komentarzem "dam ci -, bo masz za duzo +).
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() @up
Albo "Skrytykowałeś mnie, kiedy zakładałem temat << Jak bronić się przed pk>>. Cóż z tego, że istnieje dwadzieścia podobnych tematów?". Więc czasem użytkownik zamiast zyskiwać - traci, chociaż zrobił dobrze. Raczej nie popieram. Roiłoby się od statusów typu "Władca Kaszanek", "Mam 80 lv HaHaHa" albo "Kocham Kasię ;-*". Natomiast dobry jest pomysł Nekromanty. Tak więc w ogóle go popieram i w ogóle. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja myślę że to zbędne. Jeszcze bym dostał tytuł "Debil", "Noob" itp itd.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 29-11-2005 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Fiorina 361
Świat: Azura
|
![]() @Up
Nie... -.- Nekromanta dobrze mysli, tylko zeby dodac rangi w grupach. Np. w Metal Militii mogloby byc Recruit jako ze nowy, Metal Guard naprzyklad itp. Chodzi tu o aktywnosc w SWOICH grupach i git. A jak by sam kazdy sobie chcial dac to co by sie tu dzialo... przypuszczajac ze ktos sobie da 'range' na 300 znakow... Ehehehhehe. |
![]() |
![]() |