PDA

Pokaż pełną wersje : Magiczny Szu

scorp
30-11-2005, 17:25
Magiczny Szu zostanie usuniety za macro prawdopodobnie, szkoda mi goscia, fajny kolega byl tyle rzeczy w chacie(g legi, rh, ring od the sky i wiele wiele bardzo cennych rzeczy)... szu jak bedziesz ten post widzial odezwij sie do mnie

Jumboss
30-11-2005, 17:32
Magiczny Szu był złodziejem, kradł lootbagi i, jak sie okazuje używał macro. Absolutnie mi go nie szkoda !

Pomocnik
25-12-2005, 15:55
up : Noo super nie szkoda ci go zrobił taki lvl i usunięty niektórzy naprawde nie mają uczuć i sie cieszą z czyjegos nieszczęścia..Ciekawe jak ty bys miał 80 lvl załóżmy i by ci usuneli czy by bylo ci tak fajnie a ludzie by z ciebie beczeli bauhahahahahaha dobrze ci tak ^.- WIęc zastanów się co mówisz i poczuj się jak ten Szu a nie jak jakies dziecko co myśli (uuuu zbanowali go mam większą szanse byc lepszym) X(

EDIT : A ty taki swięty i tez nigdy pewnie nie uzyłeś macro założe sie ze sam kradniesz i jedziesz na macro a krytykujesz innym tylko gmowie ci nie usuną bo oni interesują się tylko ludzmi którzy coś osiągneli i lamią przepisy a nie co stoją pod depo i czekają na jakiegos pk zeby skroic loota