Pokaż pełną wersje : Magiczny Szu
Magiczny Szu zostanie usuniety za macro prawdopodobnie, szkoda mi goscia, fajny kolega byl tyle rzeczy w chacie(g legi, rh, ring od the sky i wiele wiele bardzo cennych rzeczy)... szu jak bedziesz ten post widzial odezwij sie do mnie
Magiczny Szu był złodziejem, kradł lootbagi i, jak sie okazuje używał macro. Absolutnie mi go nie szkoda !
Pomocnik
25-12-2005, 15:55
up : Noo super nie szkoda ci go zrobił taki lvl i usunięty niektórzy naprawde nie mają uczuć i sie cieszą z czyjegos nieszczęścia..Ciekawe jak ty bys miał 80 lvl załóżmy i by ci usuneli czy by bylo ci tak fajnie a ludzie by z ciebie beczeli bauhahahahahaha dobrze ci tak ^.- WIęc zastanów się co mówisz i poczuj się jak ten Szu a nie jak jakies dziecko co myśli (uuuu zbanowali go mam większą szanse byc lepszym) X(
EDIT : A ty taki swięty i tez nigdy pewnie nie uzyłeś macro założe sie ze sam kradniesz i jedziesz na macro a krytykujesz innym tylko gmowie ci nie usuną bo oni interesują się tylko ludzmi którzy coś osiągneli i lamią przepisy a nie co stoją pod depo i czekają na jakiegos pk zeby skroic loota
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.