Pokaż pełną wersje : Ban za nic :/
Pur van Sadzio
03-12-2005, 14:15
Dzis dostalem na moim charze bana praktycznie za nic. W calej sprawie chodzi o to ze powiedzialem na TRADE chanel "co to znaczy do robienie". Po chwili wylogowalo mnie. NIe wiem czy to przesada czy ja dokladnie nie znam regulaminu Tibi.
Coments PLX!!
Jak wiesz, że nie znasz regulaminu, to czemu piszesz, że za nic. W Tibii używa się języka angielskiego. Polskiego możesz używać na priv.
Bezsens. Też parę razy używałam na Trade Channel polskiego, i nie mam bana :/
Pur van Sadzio
03-12-2005, 14:27
A wogóle w regulaminie nie ma nic napisane ze gracz dostaje bana za uzywanie j. polskiego na trade. Bo po chwili lognalem sie na second chara i teaz gadalem na tarde po polsku i dostalem ostrzezenie a nie bana . rozumiecie cos z tego??
Dark polo
03-12-2005, 14:32
Chodzi tutaj bardziej o to, że w regulaminie jest napisane wyraźnie: Gracz musi posługiwać się na ogólnym czacie językiem angielskim. Co do trade: Jest to kanał wyłącznie do ofert kupna, bądź sprzedaży. Kompletny zakaz jest powiedzenia na nim czegoś innego niż I SELL, I BUY...
Sam widzisz. To jest rygor:)
Pozdro
Chodzi tutaj bardziej o to, że w regulaminie jest napisane wyraźnie: Gracz musi posługiwać się na ogólnym czacie językiem angielskim. Co do trade: Jest to kanał wyłącznie do ofert kupna, bądź sprzedaży. Kompletny zakaz jest powiedzenia na nim czegoś innego niż I SELL, I BUY...
Sam widzisz. To jest rygor:)
Pozdro
A ja jestem Gmem -.-
Tutaj jest cala prawda:
Wszedzie mozesz gadac po jakim jezyku chcesz, lecz nie dotyczy do kanalu Trade, Game Chat i Help Channel.
Wszedzie indziej i w jakiej kolwiek sytuacji (no, moze nie rozmoa z gmem :P) masz swiete prawo rozmawiac po jakim kolwiek jezyku, chodz by Marsjanskim.
Na trade channel mozna dawac takie oferty:
I buy XXX, I sell XXX, Need people for my guild, need people for XXX quest.
Oczywiscie zakazany jest QS.
NIe mozna podawac ofert w innym jezyku niz angielski.
Co do tego ze ktos tam za to nie dostal bana:
Gmem tego nie zauwazyl?
GM to też człowiek i każdy jest inny. Jeden da Ci odrazu bana, drugi tylko upomni. Złamałeś regulamin - dostałeś słusznie bana. To, że nie znasz regulaminu wcale Cię nie tłumaczy, gdyż spokojnie możesz go przeczytać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.