zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Murders Incorporated :( :(

Liquid
04-12-2005, 09:54
A wiec zalozylem ten temat dla wszystkich zwolennikow gildii MI

Otoz w nocy z 3 na 4 grudnia 4 osoby z MI zostaly brutalnie zhackowane i 2 z nich (Golden Rasel i Nexoriu) banished do 10 grudnia, poza tym Joixazi zostal zabity przez Folari :( i jeszcze jedno Folari zostal zabity przez demona:(

Te 4 osoby doswiadczyly hacka :(:(:(:(

Ucierpial na tym rowniez Izmoks (121 elite knight) rowniez z MI poniewaz trzymal itemy w domku u Joixaziego a wiec okolo 3mil gp poszlo sie wietrzyc.

Jak mozna bylo byc tak perfidnym.....

Mam nadzieje ze ktos odpisze w tym poscie

Endino
04-12-2005, 11:11
Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...

no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto ....

Eny the Noob
04-12-2005, 11:40
Kto tu uzywa shitow, co Endino?

@Endino Co do hacka to dostali go w najmniej odpowiednim momencie, chodz nie wiem czy na hack jest odpowiedni moment. Mam nadzieje ze sie nie poddadza bo wszystko da sie odrobic. Btw Na hacka najbardziej zasluguje Lecther i jego "unofficial software" !!!!

@Liquid Zeby tylko 3mln :( Wiekszosc osob mowi ze wojna juz skonczona - oby tak nie bylo :/ Mowi sie ze hackuja tylko koledzy :/ Ale czasami tez sa to osoby z kompleksami, bo gdyby nienawidzil(i) MI to by zrookowal te chary, wiec sadze ze ta osoba po prostu ma kompleksy takie jak Mr Stringi czy Reks

P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

Endino
04-12-2005, 12:46
P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

sami sie przyznali to wiem ^^

Eny the Noob
04-12-2005, 14:07
A Ty sie przyznales ze codziennie walisz konia pod prysznicem ... Slowa...

kidler
04-12-2005, 14:13
@up

A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota.

@topic

I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~

Btw:
11:09 Fast'molt: strzez sie
11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz

Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ;)

ragafewee
04-12-2005, 14:44
┼ :( ciekawe kto to zrobil : (

Diablord
04-12-2005, 15:10
Catsoomoto nie zasluguje na haka. Mysle ze nikt nie zasluguje nawt wrogowie w czasie wojny. Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Endino
04-12-2005, 16:13
Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Moze jeszcze wyslalismy im aimbota zeby wygrali wojne?! 8o 8o 8o

Oplaca sie cheating??? :)))

Eny the Noob
04-12-2005, 16:18
@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Losari
04-12-2005, 16:25
Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^

sernic
04-12-2005, 16:28
Endino... ale wybrales moment chlopaki dostali haka a Ty co ? myslisz ze to przez aimbota malo jest glupokow co wystawia keyloggery na forum i mowi ze to spoko filmiki .. popatrz na swoja gildie jak liam strzela sobie sdki z za ekranu i jaka masz szybka reke. A Ty obwiniasz pozadnych ludzi , ja poweim to samo co Eye zeby oni mieli aimboty to nie padli by na 2 ue

Zdzislaw Petara
04-12-2005, 16:31
To napewno nie jest koniec wojny... MI nie podda się tak łatwo, więc raczej nie widze powodów do radośći w After~

Hich
04-12-2005, 17:17
No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a

kidler
04-12-2005, 17:20
@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Kto mi powie? Gdzie mi powie? Co mi powie?
Hahaha... smiac sie czy plakac?

Vomusu
04-12-2005, 17:35
Niema co sie cieszyć, że MI mieli hacka !! To nieznaczy ze przegrają !! I TAK JESTEŚCIE LEPSI !! 3majcie sie cała Aurea za wami !! Murders Inc.. Rullez :]

Eny the Noob
04-12-2005, 18:05
Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.

@Vomusu MI wygra. :) Dzisiaj Aftermath sobie poexpi, moze jutro cos nadrobia, no i koniec :p

@Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki :)

@Diablord Prawie cala kase? :o Jakby tak bylo to moglby byc koniec wojny a tak nadal ona trwa ;d

//Noob

Diablord
04-12-2005, 20:42
To będzie chwilowe zawieszenie broni i odpoczynek. A później znów padnie Liam i morale się podniosą. Oczywiście nie wszyscy stracili kase i nie cała. A ci którzy stracili szybko to odpracuja mam nadzieje B)

Eny the Noob
04-12-2005, 20:58
Wszystko zalezy od tego jak szybko osobe, ktore zostaly zhackowane podniosa sie z tego. Tez mam taka nadzieje. Ale zamiast Liama wolalbym Julie, Lecthera oraz Malathore ;>

Slait
04-12-2005, 21:03
Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^
Prawda GoGoGo Murders Inc.
btw. Nie Wiem jak polacy moga walczyc z polakami..

Endino
04-12-2005, 21:06
No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a
No Oczewiscie Aftermath uzywa botow! czemu nie powiesz MI?

idziesz sobie i nagle sd leci??????????????? WOW
i to jeszcze w 9 lvla =P

pokazcie mi jak wali za ekranu plx!!!

nie dawajcie ss jak dostaje ktos sd od liama a liama nie ma na ekranie bo do tego bot nie potrzebny

Raks Ninja
04-12-2005, 21:10
ta 4 miala hacka poniewaz 1 z nich sciagnol bota z keylogerem i dal go innym i nie *******cie ze to nie prawda bo sprzedal was wlasnie 1 z czlonkow Mi.

Endino
04-12-2005, 21:17
@Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom

AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!!

Flash_Radzio
04-12-2005, 21:18
Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...

no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto ....

nikt nie zasługuje na hacka.... :( nikt

Raks Ninja
04-12-2005, 21:20
Cats mial hacka ale wczesniej : )

Slait
04-12-2005, 21:25
@Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom

AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!!
Soryy ale ja czytalem ze
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem
a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow :D
lece

Endino
04-12-2005, 21:40
Soryy ale ja czytalem ze
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem
a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow :D
lece

nie rom huntowal deesana tylko Allegiance -.-

Endino
04-12-2005, 21:43
nikt nie zasługuje na hacka.... :( nikt
ten co hakuje i kradnie zasluguje :(

Zdzislaw Petara
05-12-2005, 07:31
Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.

@Vomusu MI wygra. :) Dzisiaj Aftermath sobie poexpi, moze jutro cos nadrobia, no i koniec :p

@Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki :)

@Diablord Prawie cala kase? :o Jakby tak bylo to moglby byc koniec wojny a tak nadal ona trwa ;d

//Noob

A Lecther to juz chyba to umie ;)

Eny the Noob
05-12-2005, 12:46
@Endino Tak MI jest zle :( Bardzo zle cius cius -,.- Jedyna osoba ktora jest cos warta w Aftermath to Xuzav i moi ulubiency Reks i String :p
@Raks Pozdrow Stinka i popros zeby wrzucil ten swoj odjazdowy koment o ninjach ;d
@Slait To nie jest wojna pol-swe bo takie podejscie jest nazwane rasizmem.

Slait
05-12-2005, 13:35
Ja wiem kto zasluzyl na hacka ale nie bende pisal bo dostane hunta :( mam to na screenie doswiadczynlem to na wlasnej osobie ;)

sernic
05-12-2005, 14:11
Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!

lordvatt
05-12-2005, 14:27
Czemu wszyscy uzwazacie ze MI jest lepsze od After? Wogule nie chce byc hight levelem bo widze ze duze levele zabijaja sie jak psy
cale stada na jednego :/

cheaty i aimboty ? ee tego nie ladnie bo to nie fer wobec innych graczy ale ogolnie na wojnie wszystkie chwyty dozwolone
poza tym szkoda mi Joixaziego bo takie mial fajne Decoracje w ogrodku jak sie czary szlo kupywac na Edron :/

Łukasz789
05-12-2005, 14:42
Ech... Ja tam nie wiem po co te wojny... Nie lepiej sie pogodzić i isć zabijać orshabale żeby Aurea była RULEZ???
Ja tam sie do tej wojny nie mieszam bo nie chce miec hunta.

Cadonis
05-12-2005, 14:44
Ja to widzę tak:
Po obu stronach są fajni ludzie z którymi można swobodnie pogadać, więc nie można powiedzieć że Mi jest złe/Aftermath jest złe. Nie obwiniajcie gildii za to co robi jedna osoba.

Poza tym wszyscy używają czitów, aimbotów, makr, TBI, MC, sharują, kradną, hackują, PAują i wogóle, wiemy to, nie ma potrzeby znowu o tym pisać. Co do aktualnego hacka, czytać wyżej, ale różnica jest taka, że:
a) ludzie z Aftermath wykazują śladowe ilości inteligencji i ściągają odpowiednie boty/inne shity, lub
b) MI miało pecha, Aftermath jeszcze nie
I nie mówcie mi że MI/Am nie używa cheatów... w końcu niewinny się nie broni, nie?

Eny the Noob
05-12-2005, 16:29
Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!

Fałszywe świnie? Jakos nie widziałem na forum ANI jednego posta na temat MI wiec po prostu zamknij swoja buzie laskawie albo powiedz co Ci zrobili.

@Lukasz789 Ty tez nie chcesz miec nic wspolnego z ta wojna? Aurea RULEZZZ jedynie na Valorii wiecej wojen bylo :D:D

@Slait Jesli nie chcesz pokazac tego screena tutaj wyslij mi go na PW :) - ja z niego zrobie uzytek :p Poza tym mowiac ze masz dowod od razu budzisz podejrzenia.

@Cadonis To nie jest tak ze niewinny sie nie broni ... Bo nikt nie lubi jak sie o nim pisze w taki czy owaki sposob ;d

Slait
05-12-2005, 16:47
Nie bende dawal Screena bo puzniej moze byc hunted ale podaj mi swoje GG ;)
A tak wogule to ja jakos nie widzalem ze Muresrs Inc pekowali kogos no reason ...

Eny the Noob
05-12-2005, 17:34
Wyslalem Ci na PW ...

Dragonisek
05-12-2005, 18:39
@Endino

I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ...

Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:|

Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/

Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD

Hich
05-12-2005, 18:42
Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek
Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra :evul: :evul:

Dragonisek
05-12-2005, 18:47
Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek
Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra :evul: :evul:

Jak walczyc to do konca... nothing more

Zdzislaw Petara
05-12-2005, 18:54
@Endino

I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ...

Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:|

Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/

Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD

Oni jeszcze tej wojny nie wygrali, wątpie żeby MI sie poddalo tak łatwo...

_/HAIL MI

Hich
05-12-2005, 19:35
Jak walczyc to do konca... nothing more

Ja na jego miejscu juz dawni bym odszedl B)
Szkoda kasy i itemow i lvla
Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny

Dragonisek
05-12-2005, 19:59
Ja na jego miejscu juz dawni bym odszedl B)
Szkoda kasy i itemow i lvla
Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny

Ziomus ty wierzysz w to ze on juz nie padnie ???0.o

Jesli tak to naiwny jestes ...

A Gex myslisz dlaczego wrocila do wojny ???^.-

Raks Ninja
05-12-2005, 21:08
@noob

tak zachwalasz Mi a pewnie polowy tej gildi nigdy na oczy nie widziales i kto tu mowi o lizaniu dupy?

@dragonisek

Aftermath nie zabije zevsa...

Endino
05-12-2005, 21:59
@Endino

ciekawe czy by MI nie mialo by dobrego humoru jak by to rom dostal haka przez boty?

a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju?
HAIL MI _/

jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU!

Master Mind
06-12-2005, 11:52
@up

A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota.

@topic

I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~

Btw:
11:09 Fast'molt: strzez sie
11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz

Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ;)

Oj biedny kidler ;<<<<<
Z tego co wiem bo tez grywam na aurerze to TY jestes idiota :>> Podkakujesz do wyższych leveli i wciskasz jakas bajke ze cie cale aftermath broni :>> nie martw sie doneq cie obroni przed fast'molem ;>>

Eny the Noob
06-12-2005, 18:11
@Raks A ty widziales tych szwedow na oczy? :o Bo polowa od Was to chyba szwedzi -,.- Btw. Czy ja musze znac cale MI zeby miec zdanie na temat wojny oraz do wyrazania opinii na temat AM/czy Ninja Family?

MI sie nie podda i tak duzo osob z MI ma hunted forever lub tak wysokie paymenty ze praktycznie nic nie maja do stracenia :/

@Master Mind Niektorzy lubia zmyslac - tak zwalczaja kompleksy :/

@Hich Oczywiscie ze przegra ... Tak masz zupelna racje - gdyby tylko nie to, ze AM dostaje w dupe na kazdym battle i to MI expilo do hacka to pewnie by ta wojne przegrali ... MI sie podniesie i zobaczymy.

Dragonisek
06-12-2005, 18:43
ciekawe czy by MI nie mialo by dobrego humoru jak by to rom dostal haka przez boty?

a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju?
HAIL MI _/

jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU!

Uwiesz misq,ze Isaris albo Misima znajda jakis powod do tego zeby go zabic albo od niego jeszcze kase pociagnac...czy ty myslisz ze ja na tym servie nie gralem w ogole ??0.o wiem co nie co na temat naab'ow ze Szwecji i wiem ze maja kompleksy na swoim punkci co przenosza na Tibie (przyklad z poza after~ : Konikoza,chlopak mysli ze jest przystojny i najmadrzejszy co zreszta mi na privie pisal ,ze on ma takie miescie i "ohhh.." w ogole jest boski -.- jak to czytalem to myslalem ze padne ze smiechu ),a wiec nie mow mi ze Zevs nie padnie ,bo wiem ze padnie ^.-

Damq
07-12-2005, 08:28
Oj Oj temat sie rozwinął a ja nic nie pisałem...
Znam życie Aurei jeszcze sprzed kilku miechów a na bieżąco utrzymuje się z własnych źródeł.
Absolutnie zgadzam się z Drago~ jeszcze będzie powód, żeby zabić Zevsa wiedzą, że jest naiwny więc trzeba to wykorzystać może Sting, Raks albo Endino go nie zabiją bo nie dadzą rady, ale jeszcze będzie powód.

@Kidler
Jeden z najwiekszych camperów venore ilekroć go widze to siedzi koło depo i zabija ludzi ze skullami na poziomie jego inteligencji (czyli coś koło 20lvl).
A najlepszy moment przypomniałem sobie. Stoje przed depo z Fast'Keffem i rozmawiamy sobie tak po ludzku jak kumpel z kumplem. Później poszłem po krzesełka i sobie na krzesełkach staliśmy, podchodzi Immortal of kidlex i mówi
Nie podlizuj się. My w brecht :)
Ale tak sobie stoimy i za moment pod depo wskakuje Doneq i Lagurus, Fast'Keff nawiał bo z MI, a Kidlex zaczął przy nich lać jakiegoś gościa z 20 lvl i mówił Pay or hunted forever, a Lisek i Doneq mu uśmieszki puszczali. I kto tu się podlizuje...?!

MI sie pozbiera zapewniam!!

Zdzislaw Petara
07-12-2005, 11:33
Jak by MI mialo sie poddac to Fast'Molt i Majifefi nie wbili by lvl-u...:) Więc to nie jest koniec wojny napewno...:D

Raks Ninja
07-12-2005, 12:57
@noob

chodzilo mi ze nigdy ich w grze nie widziales a nie w rlu..

Slait
07-12-2005, 13:08
Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?:D
btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi :)

Zdzislaw Petara
07-12-2005, 13:16
Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?:D
btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi :)
Tak to prawda Cats~ w pewnym momencie opuscił Aft~ i poszedl do MI :D

Slait
07-12-2005, 13:38
Dopry WYbor Hehe :D
Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem

Zdzislaw Petara
07-12-2005, 13:45
Dopry WYbor Hehe :D
Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem
A tego to ja nie wiem

Eny the Noob
07-12-2005, 15:50
Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq :( Nie ladnie.

06 Dec 2005 +517,412 5 128 34,116,135 (erig.net - Fast'molt)
Juz sie pozbierali :p

@Reksiu W grze to widzialem nawet cale Aftermath -,.- Jesli umiesz to sformulowac to napisz to jakos po ludzku, bo ja jak piszesz "widziales na oczy" to odczytuje to jako widziec w rlu - jeszcze nie odwoluje sie w kazdym zdaniu do tibii. A w Tibii to widzialem i cale MI i cale Aftermath i wiele innych osob, chocby jak przebiegali przez Thais ;d

Endino
07-12-2005, 18:14
Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq :( Nie ladnie.

cats tak mi przykro ze koledzy z rl cie schakowali :(( mam nadzieje ze sie nacieszyles tym eq :))

max-draky
07-12-2005, 20:10
Powiem wam jedno dzisiaj sie troszke zdenerwowałem bo pomagałem troszke w tej wojnie(przyznam) dla Liama dawałem filmiki od MI (których niepowinienem) dawałem mu czasem runki uhałem etc ale ****a jak dzisiaj przybiegł do mnie isaris i stało sie coś takiego :
20:37 You lose 28 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 11 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 7 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 8 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 23 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 25 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 18 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 34 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 35 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 26 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 31 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 37 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 5 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:38 Maxflimon: WTF??!!
20:38 Isaris: Hunted by Aftermath.
20:38 Maxflimon: Why??
20:38 Isaris: Pay items from u house and u equip.
20:39 Isaris: And u Maybe free. Bye
----------------------------------------------------------------
I co ja mam ****a powiedzieć? wszyscy mówia ze Raks i Sting to
są PA. Raks i sting wpozo ziomki ale ****a co od***ało isarisowi?
Pod domkiem niemozna sobie stac? --.-- Endino też wpozo gość.
Co do haka to jest tak Thor arteva też chyba miał haka jeszcze
poza tymi czwora ale jak chodziłem po edron to w domku Joixa
dalej leży to co leżało więc chyba wszystko nie przepadło :P.
Pozdro i trzymajcie sie Aftermath no i cześć MI :P.

max-draky
07-12-2005, 20:13
A tak BTW to Majifefi o***ał dzisiaj mojego kumpla na 170k :( szkoda. :/

Zdzislaw Petara
08-12-2005, 07:08
Hahaha odezwal sie ku**a a Ty sam co robiles co juz nie pamietasz jak przekreciles kolesia na pacca i co Ci dal on 100k czy tam wiecej, ale jakos Ci nie wyszlo bo potem musiales mu placic dsm za to ze thiefowales i Liam Ci jakos nie pomogl wiec na temat thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes

Zdzislaw Petara
08-12-2005, 07:13
Hahaha gadasz na Majifefiego a sam co ku**a robisz tylko ze Tobie nie wyszlo bo koles od Ciebie chcial kupic pacca dal Ci 100k a tego pacca nie widzial, Ty myslales, ze jestes niepokonany bo Liam Cie protektoruje tylko ze jakos musiales placic mu dsm i jeszcze cos tam kasy chyba i Liam Ci nie pomogl... wiec na temat Thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes:)

Btw. sorry za dwa posty ale tamtego nie moglem zobaczyc i myslalem ze go nie wyslalo albo cos.

Eny the Noob
08-12-2005, 15:59
@Maxfilimon Juz nie pamietam ale kiedys z kims pekowales na 30 levelu :) Szkoda tylko ze ten knight (byl female cos okolo 50 lvla) dostal hunted of Aftermath, pozniej padl i sie skonczylo :p

Btw. Jakby Liam go chronil to by cos takiego nie zaszlo. String to nie powerabuser bo nikt mu placic nie chce -,.-

Qarius
08-12-2005, 19:29
Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Dragonisek
08-12-2005, 20:24
Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Napewno sie podniosa ,ale czy beda w stanie walczyc :/

Jesli nie chce pisac tutaj to napisz mi na pm powody odejscia zevsa xD

Slait
09-12-2005, 12:30
Lol
Napewno benda zdolni do walki to tylko 1 osoba chociaz bula bo to Sorker 90 ;(
A QB wbil 100 lvl oraz Skull~ Fast~ juz 129
GoGoGo :D

Eny the Noob
10-12-2005, 14:00
A Liam wbil 132, Valhiru 108, Cervik 97, Duwe 95, Endino 70, Gegrow 70, Pikapo 129, Sandersson 129, Butibof 130 ....

Dzisiaj sie koncza bany Nexoriu i Golden Raselowi. Zobaczymy jak MI to rozegra.

Zukikow
10-12-2005, 14:16
Powiem tylko jedno :P Liam go! go! go! :P >.<

Slait
10-12-2005, 21:28
Ja tez powiem jedno ;))
GoGoGo Fast'molt
Hhaha :D

Eny the Noob
10-12-2005, 22:18
Ja tez cos powiem. Butibof wyrasta na najwiekszego wozaka Aurery. Po jego poscie na forum o Qwenballu i jego siedzeniu z pz az mi go bylo zal -.^

Damq
11-12-2005, 08:29
Buti zawsze sie woził n/c.

danio joker
11-12-2005, 08:41
Nie Shakowali Tego AfterMath Bo Wiem Lecz vAftermath powinno miec all gildia hacki poniewaz sie woza w hooy po aurea i robie Pa najwieksze w tibi chyba ! Endino SSij Mi pale !

Endino
11-12-2005, 09:35
nie jestem twoja matka zeby ci cos sssac

Eny the Noob
11-12-2005, 15:07
@Danio Endino moze nawet nie byc shackowany - on i tak gowno znaczy. AA! I oni nie robia najwiekszego PA, bo ta pozycja jest zarezerwowana dla Avis :P

Jedno co mnie dziwi to to, ze MI Wam pozwala expic podczas nieobecnosci Misimy i Rusikowa, a po odbanowaniu Nexoriu i Goldena. Aftermath nie ma prawie palkow (nie zaliczam takich Stinkow bo on i tak nigdy nie trafia - a MI ma SD power - Gex ,Gyxorio , Thor , Golden , Folari, Tooki etc.).

~Eny

Dragonisek
11-12-2005, 17:45
@Zuki

Omfg...z kim ty trzymasz ???0.o

@Endino

Po Twoim poscie widze ze znizasz sie do poziomu nie ktorych n00bkow ^.- Twoja sprawa ..on Ci matki nie wyzwal,ale jak jestes lamus i tlyko po starych umiesz jezdzic do gl w rl life -.- Tylko ze kiedys Ci ktos za takie cos moze w********ic

Endino
11-12-2005, 20:28
@Eny~ ty to dopiero jestes gowno ;>

moze MI pozwala nam expic bo nie maja sd? =>

@dragoniasek: no jak koles ktorego 1 raz widze mi tu wyskakuje z jakims ssaniem to musieli go tego w domu nauczyc? czy go ulica wychowuje?

Qarius
11-12-2005, 23:42
Wojna może się jeszcze przechylić szale zwycięstwa na strone MI trzymam za was kciuki!!!
Ja i tak juz na ten server nie wróce:]

Eny the Noob
12-12-2005, 13:31
@Endino ;> Trudno zeby mieli SDki :p Aaa I ja mialem na mysli wojne, w ktorej ja nie biore udzialu, a w rlu wiecej od Ciebie znacze, oj duzo wiecej ;>

@Dragonisek Liam protect MI pls ;> To sa noobki ktore mysla ze jak AM wygra to ich "wiernosc" zostanie doceniona ^.^ Endino go!go! Zabij MI !!!11!1

@Qarius To czemu trzymasz kciuki za MI? :o Chyba ze AM juz Cie tak wnerwia ze mimo opuszczenia servera zyczysz im wszystkiego najgorszego ;>

P.S To AM potrafi tylko gadac o ssaniu i czyichs starych -,.- Wiec takie komentarze zachowaj dla siebie ;d

Damq
13-12-2005, 19:32
Endino myślisz, że taki jesteś ważny w AM. N/c jeszcze sie przekonasz, zapewniam i napewno pożałujesz, że Twój (rspct) wybór padł na AM.
Oj, poczekamy i sie przekonamy.

Zdzislaw Petara
13-12-2005, 19:52
Ohhh
Sandersson die
Uh bot nie zadzialal cos mu ;/ moze ma od Butibofa TBI Black Ice?? :D

Raks Ninja
13-12-2005, 22:34
@up

Molt,Arteva,Joix,Gyx,Nex,Waldy,Rhy,James,Cavesi

uhbot im padl?:>

Dragonisek
14-12-2005, 09:47
@raks
masz jakiegos fraga na wojnie ze tak cwaniakujesz ??^.- o ile pamietam to raz Cii sie kogos udalo zabic ,dawno dawno temu ,a tak sie zgrywasz jak bys byl przynajmniej Liamem 0.o

Wiem ze ambusowanie na charach 20-50 lv jest latwe i latwo ich sie zabija -.-,ale bys sie sprobowal z kims silniejszym ...

Nowohucianin
14-12-2005, 09:52
@up

Molt,Arteva,Joix,Gyx,Nex,Waldy,Rhy,James,Cavesi

uhbot im padl?:>

ma ktos film z tej walki ?

Nobek
14-12-2005, 10:06
Szkoda ze Joix zostal zabity przez Folari:(
Ale dobrze zato Folariemu ze zostal zabity przez Demona :)
A o tych chackach jak ktos juz tam mowil uzywali imbota (sam go szukam wszedzie :D) to im sie nalezalo (lole dali sie zlapac na uzywaniu buehueu :D)
No i maja Bana ale niewiem dokiedy do 10 grudnia do 2006 roku czy juz teraz w 2005 sie szkoczy napisz dokladniej B)
:evul: ]:->

Raks Ninja
14-12-2005, 11:28
@dragonisek

wymienianie fragow to cfaniakowanie? popatrz co inni zwolennicy Mi robia,
do tego jak knightem na 78 lvlu mam dogonic 100+?widac jak sie znasz na fragowaniu pewnie jak grales to ci az slina ciekla jak miales okazje fragnac 6 lvl ktory wychodzi z temple:>

Qarius
15-12-2005, 12:37
Ta wojna mnie juz nie cieszy niech wygra najlepszy nie jestem rasista by mówic ze after jest gorsze od Mi.
Ja juz nie chce miec problemów z raksem i stingiem kiedys to byli ziomki:P a teraz poszli w inna strone i mam to teraz daleko gdzies niech benda gdzie chca jak chcecie wyzywajcie ich od noobów ja na nich juz nie powiem ani zlego slowa
i tez chcialbym ich publicznie przeprosic jesli cos zle powiedzialem na ich temat:P
To ich sprawa z kim sa i z kim trzymaja:P

Ludzie pamientajcie kiedys trzeba stac sie madrzejszym i trzezwiejszym mówie to do wszsytkich moze after bendzie lepsze od Mi zobaczymy:)

Eny the Noob
15-12-2005, 16:21
Wojna juz sie praktycznie skonczyla.

Dragonisek
15-12-2005, 16:25
@dragonisek

do tego jak knightem na 78 lvlu mam dogonic 100+?widac jak sie znasz na fragowaniu pewnie jak grales to ci az slina ciekla jak miales okazje fragnac 6 lvl ktory wychodzi z temple:>

Ulzylo Ci po napisaniu tego iteligentenego zdania o 6 lv ??^.-
A zreszta Tageho toots czy jakos tak ma 7x lv i ma kilka fragow,a ty masz chyba zero

btw.nie chodzilo mi o twoja ostatnio wypowiedz lecz o caloksztalt twojej obecnosci na forum ,jesli masz pisac jak 10 latek to ...Wyjdz !

edit. a na czego widok Tobie leci slina ??^^ pewno 10 lv zabity na trollach xD

Dragonisek
15-12-2005, 17:04
@dragonisek

A zreszta Tageho toots czy jakos tak ma 7x lv i ma kilka fragow,a ty masz chyba zero

btw.nie chodzilo mi o twoja ostatnio wypowiedz lecz o caloksztalt twojej obecnosci na forum ,jesli masz pisac jak 10 latek to ...Wyjdz !

edit. A co do tej sliny to sam sie pojechales ^^ to nie ja ambusuje na 3 razy mniejszych lv od siebie ...wiec stfu naabku -.-

Dragonisek
15-12-2005, 17:55
Upsss...chyba jak szwankowal server tibia.pl to za duzo razy posta kliknalem bo myslalem ze nie wchodiz to na server =/

Dragonisek
15-12-2005, 18:54
@dragonisek

edit. A co do tej sliny to sam sie pojechales ^^ to nie ja ambusuje na 3 razy mniejszych lv od siebie ...wiec stfu naabku -.-

Dragonisek
15-12-2005, 19:07
@dragonisek

Hich
17-12-2005, 15:46
ej nie musisz walic 3 razy tego samego posta zeby ktos przeczytal :baby:

Btw. MI juz przegralo to tylko kwestia czasu

Ryin~
17-12-2005, 23:23
@ eny~
jedno tylko do ciebie:prosze stfu twoje gadanie jest jak "oddam zycie za MI".przynudzasz na tym 4um cholernie ,oni sie nie poddadza itp itp itp co ty general ich jestes? zrobia co zrobia a takie *******enie zostaw dla siebie mnie to juz nudzi

@ ogolnie ten war

on sie chyba juz skonczy?bo ma tyle samo prawie co moj char ...
wogole ciagle wojny sa sux dla aurei
na h00j to?owszem moze byc wojna ale nie taka co trwa ponad pol roku luzno ,wrzuccie na luz szkoda kasy,run expa na takie ubijanie sie

Eny the Noob
18-12-2005, 11:49
@Ryin o.O? Nie mam zamiaru Cie zaciekawiac swoimi postami i nie mam zamiaru oddac zycia za MI. I idioto koniec wojny nie oznacza ze jedna gildia sie poddaje -,.- Bo watpie zeby MI sie poddalo, a wojna sie juz chyba skonczyla (Aftermath robi co chce, MI sie wogle nie loguje - takie logowanie zeby zobaczyc kto jest online mozemy sobie darowac.)

sernic
19-12-2005, 08:15
Wescie sie tak nie przjmujcie ta tibia to tylko gra jak bendziecie sie tak przejmowac to niedlugo wyladujecie u psychiatry . Ta gra powinna cieszyc a nie wy byscie sobie za nia nie wiem co zrobili klucicie sie zucacie miesem po forum i poco wam to zamiast sie cieszyc gra to oni sie o nia zabijaj wescie pomyslcie wojna to powinna byc zabaw smiac sei z dedow itd a wy co "Ty nei maswz zadnego fraga freajerze ***any itd "

Damq
19-12-2005, 09:01
@up
Jak już coś to u psychologa baranie!

sernic
19-12-2005, 09:09
Dobra dobra niech ci bendzie a poco ci to wyzwisko?

NoobzLW
19-12-2005, 09:18
Aurea war omg z rok juz sie ciagnie i tak wole after~~ mi to szuje :P

Ludwix Trimera
19-12-2005, 13:37
Hmm nawet trego tematu nie widziałem :D
Najbardziej mnie smieszy gadanie o tym ze polacy którzy sa w AM liza dupe Szwedom, tak samo powiedziec mozna, że wy (nietlyko ci co sa w MI) lizecie dupe Polakom, Polakom łatwiej, przynajmniej Ang. nie trzeba znac...

Za kazdym razem gdy zaczyna sie wojna slysze słowa ''tym razem to jest wasz koniec'' itp.
Jakos znowu wojne wygrała stała ekipa RoM -> AM- Ku mojej uciesze oczywiscie:) _//

_//Ludwix

Hich
19-12-2005, 15:53
@sernic
omfg przylazles tylko po to na forum zeby innych krytykowac -.-
co za nooberstwo
co cie obchodzi co oni tu pisza?? Skoro i tak weszles zeby kogos obrazic i nic mądrego nie powiedziec
Btw. Sam tu żucasz mięsem na lewo i prawo bo jedynym psycholem tutaj jesteś TY -.-
i uważaj ze ktos ci uwierzy ze masz 120 royala -.-