zaloguj się

Pokaż pełną wersje : War!!!

Stron : [1] 2

majk
04-12-2005, 11:39
Wojna na danubi Lil'Demo vs BB

fragi: 30:16 dla lil :D

tym razem mam nadzieje ze bb przegra bo zabardzo sie kozacza :p
jesli ktos wie o co poszlo plx niech napisze :] i piszcie wszystko na temat tej wojny :evul:

Harru
04-12-2005, 18:05
zapewiniam CIe ze bb wygra a poszlo o PA thorissona i calego lil'demo

milu89
04-12-2005, 18:22
bb nie moze przegrac, i nie przegra... -.-
a jesli uwazasz ze bb za bardzo kozacza na serwie to co w takim razie robi lil'demo... ???
Onie dopiero kozacza, a co do bb, to nic do nich nie mam i mam nadzieje ze wygraja z tymi cwaniaczkami...
Z tego co wiem to ekipa z lil'demo wygrywa, ale przestali juz opuszczac miejsca oznaczone PZ... Chyba dotarlo to do nich ze na tym serwie nikt nie ma szans z BB...
PzDr

majk
04-12-2005, 21:05
mam kumpli w lildemo wiec licze na nich i mam nadzieje ze wygraja thorisson racja kozaczy najbardziej ale ja tez nie daze go sympatia ale coz taki sorc moze duzo i oby lildemo wygralo bo :p

Harru
05-12-2005, 08:50
ups
00:47 You advanced from Level 99 to Level 100.

Aeglos Tribunal
05-12-2005, 09:05
ups
00:47 You advanced from Level 99 to Level 100.

Harru jak zawsze GZ ode mnie lecz pamiętaj nie poszło tylko o to , że Thori~ robił PA bo Pala lepszy nie jest miałem u niego hunta za to , że jego kolega wszedł mi na kope z rotami
i nie chciałem mu wyjść bo byłem pierwszy więc za co miałem hunta ? za nic i musiałem płacić całe EQ więc wybacz ... mam nadzieję , że LD wygrają bo tam mam qmpli w BB też ale nie podoba mi się postawa Pali i Vete ..... bo oni sami robią PA najbardziej .... btw. zauważ , że ostatnio jak się tłukliście pod Dwarfen Bridge to Raistlin i Azizzy polecieli do DP odrazu , a Pala później do nich dołączył i od was padł Undead~ Pala był podobno na deep red po seri SD i UE od Thori~ także wiesz ....... wg. mnie LD ma lepszą organizację bo tam się wszyscy dobrze znają , a wiesz może dlaczego RL Demo nie dołączyło ?

Harru
05-12-2005, 10:38
super organizacje w 1 dzien narobili se troche fragow a teraz caly czas w pz a undead poszedl sam lac kubura jak bylo nas 3-4 online a ich 15 pali wtedy niebylo raczej ;/ a wedlog mnie thori to i tak najgorszy pa i tak jak kiedys gral na thori gral na tym ze pala go lubil to teraz przeniosl sie na plock pojechal do nich napil sie piwa plock uwaza go za super qmpla a on znimi zrobi to samo co z pala i vete

pavlus
05-12-2005, 11:02
Nie zabardzo znam sie teraz na zaleznosciach panujacych na danubii, w kazdym razie zdarzylo mi sie miec kontakt z niektorymi czlonkami bb i nie bylo to przyjemne ;] Darze sympatia obie te gildie, bo w obydwu sa moi dawni przyjaciele, wiec nie opowiadam sie za zadna ze stron. Chce w koncu miec spokoj na dawnym landzie, bez pa tj. walkor czy valise. Niech wygra sprawiedliwosc!

majk
05-12-2005, 13:56
Raistlin siedzi non stop w dp wiec niewiem co on daje bb ,a w lildemo jest duzo lepszych graczy niz w bb.
LD narobilo fragi w 1 dzien i dobzre chociaz narobili i beda tak robic raz na jakis czas i BB bedzie padac wiec lepiej raz na jakis czas :) BB narazie gowno robi ubili :D

Thean
05-12-2005, 16:00
GRATZ Harrus :) ja jestem za BB oczywiscie, z tego co wiem to wojne zaczelo LD :/

Harru
05-12-2005, 16:10
co z tego ze zrobili duzo fragow w 1 dzien jak ich bylo 20 a nas 10 i niebylo hlvli od nas btw niech rm siedzi w pz jak chce bo teraz mamy cos lepszego :) dranit wrocil ;)

[<:Wuberto:]
05-12-2005, 16:26
mmm Jestem Za BB Jak Zawsze : P MA Sie TAm Kilku Znajomych I Wiem Ze Wygraja ; ] pozdro

Aeglos Tribunal
05-12-2005, 20:18
co z tego ze zrobili duzo fragow w 1 dzien jak ich bylo 20 a nas 10 i niebylo hlvli od nas btw niech rm siedzi w pz jak chce bo teraz mamy cos lepszego :) dranit wrocil ;)

btw. Harru nie zapominaj , że Nex nie bieże udziało chociaż chce , ale nie ma sprawnego kompa >.< więc tu jest problem a wiesz , że jego PVP jest dobre =D
także musicie na niego też uważać ;) jak będzie miał sprawnego kompa =D

Xsiao.
05-12-2005, 20:35
@Harus
Myslisz ze cwaniak jestes Bo wlazisz w dupsko BB ze az uchem wychodzisz??
Czlowieku zastanow sie nad soba I przemysl sprawe jeszcze raz Bo 100 lvl kazdy umie zrobic...ale co do gry to ty jestes wielkie 0 Padles jak szm**ta wiec przestan pier.....i gadac rozne farmazony....
Jak Juz mi bedziesz tez ublizac to powiem ci jedno...Ja jestem Lojalny I walcze na tej danubi od 60 lvl Nigdy nie odszedlem z zadnej wojny wiec....?

Aeglos Tribunal
05-12-2005, 20:36
@Harus
Myslisz ze cwaniak jestes Bo wlazisz w dupsko BB ze az uchem wychodzisz??
Czlowieku zastanow sie nad soba I przemysl sprawe jeszcze raz Bo 100 lvl kazdy umie zrobic...ale co do gry to ty jestes wielkie 0 Padles jak szm**ta wiec przestan pier.....i gadac rozne farmazony....
Jak Juz mi bedziesz tez ublizac to powiem ci jedno...Ja jestem Lojalny I walcze na tej danubi od 60 lvl Nigdy nie odszedlem z zadnej wojny wiec....?

więc XSIAO POWAH =D

Xsiao.
05-12-2005, 20:38
A jeszcze jedno jak nie bylo H lvl u was jak Padl 144 i 131 lvl no i oczywiscie ty wiec sorry:(Ze tak wyszlo pozdrawiam i zycze milego grania(haha)

Bonka
05-12-2005, 21:01
super organizacje w 1 dzien narobili se troche fragow a teraz caly czas w pz a undead poszedl sam lac kubura jak bylo nas 3-4 online a ich 15 pali wtedy niebylo raczej ;/ a wedlog mnie thori to i tak najgorszy pa i tak jak kiedys gral na thori gral na tym ze pala go lubil to teraz przeniosl sie na plock pojechal do nich napil sie piwa plock uwaza go za super qmpla a on znimi zrobi to samo co z pala i vete

Z tym sie zgodze w 100% thor jechal do Olecka,pewnie mial plany ktore nie wypalily:P wiec wybral plock :D

Xsiao.
05-12-2005, 21:08
Btw.Thori na bank jest lepszym kumplem niz ty....Nie znacie go na rl tonie mowice onim Nic zlego.....-.-

Harru
05-12-2005, 21:08
a czy ja odeszlem z wojny oO

Xsiao.
05-12-2005, 21:12
Czy ja mowie ze teraz odszedles??
ale naucz sie grac to dopiero pogadamy nie wiem jak ty sie dales 100 palkiem sie zabic.shame:(

Bonka
05-12-2005, 21:13
No Coment!!!

Harru
05-12-2005, 21:16
to Ty chyba niewiesz jak ja padlem
ja mam tylko 1105 hp i jak mnie bilo 10 + osob w tym 3 sorcow 100+ to trudno o przezycie z 12 bp uh

Kiroy Wind
05-12-2005, 21:20
Ja życze powodzenia w wojnie Lil'demo :P bo bb naprawde momentami przesadzało z pa chociaz thori świety nie jest

Xsiao.
05-12-2005, 22:13
dlamnei to i tak jestes smieszny naprawde No i co ze 10 osob??masz 1000+hp u***esz sie za full I to jeszcze bez trapa pas omg:(shame

Aeglos Tribunal
05-12-2005, 22:34
dlamnei to i tak jestes smieszny naprawde No i co ze 10 osob??masz 1000+hp u***esz sie za full I to jeszcze bez trapa pas omg:(shame

co prawda to prawda =D pzdr :** a to , że bez trapa to nie wiedziałem xDDDD

majk
06-12-2005, 09:15
Calkowicie zgadzam sie z Xsiao.
a co do tego ze niebylo h lvl to gz harru. LD wyszlo przynajmniej i poubijalo a BB cos zrobilo bo narazie sie zesralo

WizzArD
06-12-2005, 13:45
Buahahaha harrus wez nie wkrecaj glupot padles bo jestes debil biegaliscie w 10 osob za yennefer cielo przybiegl i cie trapnal pozniej przybiegla reszta lil to od was vete itp sie pochowali do pz HAHAHAHAHAH pozniej undead chyba sie zalamal ze harrus padl poszedl ubic kubura i padl od thori finger makrox w jakies 10 sekund, na nastepny dzien zaczela sie bitwa pierw zaczeli gonic pale ktory uciekl, pozniej zabili tomica bo go chlopaki z gildi zostawily :( a pozniej ja vandaal jesakes i thori ubilismy aranuira w jakies 5 sec :( aff a co do pz to pz camping jest czescia wojny :(

EDIT: A JAK NIE MIELISCIE H LVL TO PO CO SIE PAKUJECIE W BITWY ?!

wasz najwiekszy lvl raistlin uzywa mana shielda i ssa nawet 1 *******onego sd nie ***nal podczas gdy od nas kazdy walczy, nie musimy siedziec w caffe by miec zgranie AIIIIGHT ?!

Xsiao.
06-12-2005, 13:57
I jak wy chcecie wygrac powiedz mijak wasza gildia to 70%BR a grac potrafia tylko nie liczni gora ze 4 osoby....

Xsiao.
06-12-2005, 14:00
A teraz Undead i RmII cwaniakuja bo nie grajaRl ownerzy POddawali postacie do olecka zeby miec all na lanie Odpalili Boty i jazda.....ale i tak im to nic nie da:)

Nexagon
06-12-2005, 14:03
Hahaha xD

Czemu ja tak lubie czytac forum tiba.pl ?? Bo tu sa najwieksze nooby na swiecie ;] O tak tu sa najwieksze beki ! ;>

Co do wojny, jesli wszyscy z BB mieli jaja to by nie oddawali postaci jak to zwykle robia. Tylko ze uwazajcie to moze sie zle skonczyc, pamietacie akcje zrookowania Ex Cavatora , Zenobi~ ect? Tak tak, postacie zostaly oddane ludziom z olecka, a co oni zrobili to juz nie wiemy ;> Czy ktos z tych poszkodowanych uslyszal slowo "Sorry za to" z ust kogos z Olecka ? Czy dostali za to jakies pieniadze? Nie. To moze ktos sie zastanowi co robi nastepnym razem bo to przykre.
Bad Boyss nie przegrali zadnej wojny tak ? To maja szanse przegrac... Hail Boty z Olecka ;>

NeXa~

WizzArD
06-12-2005, 14:07
Agreed.

/w!zzU#

Kiroy Wind
06-12-2005, 14:08
Hail Nexiu :**

Xsiao.
06-12-2005, 14:15
HAHHAHA NExa bro:)
HAHAH i wszystko jasne:)
HAil Plock hail Lil'Demo

Evil Maul
06-12-2005, 15:37
o.0 nie wiedzielam ze Lil'Demo takie potezne myslalem ze BB was zniszczy ! Ale mylilem sie :p . WYMIATACIE !!!!

Aeglos Tribunal
06-12-2005, 17:05
Hahaha xD

Czemu ja tak lubie czytac forum tiba.pl ?? Bo tu sa najwieksze nooby na swiecie ;] O tak tu sa najwieksze beki ! ;>

Co do wojny, jesli wszyscy z BB mieli jaja to by nie oddawali postaci jak to zwykle robia. Tylko ze uwazajcie to moze sie zle skonczyc, pamietacie akcje zrookowania Ex Cavatora , Zenobi~ ect? Tak tak, postacie zostaly oddane ludziom z olecka, a co oni zrobili to juz nie wiemy ;> Czy ktos z tych poszkodowanych uslyszal slowo "Sorry za to" z ust kogos z Olecka ? Czy dostali za to jakies pieniadze? Nie. To moze ktos sie zastanowi co robi nastepnym razem bo to przykre.
Bad Boyss nie przegrali zadnej wojny tak ? To maja szanse przegrac... Hail Boty z Olecka ;>

NeXa~

Ziom nie mają szansę , ale prze***ią xDDDDDDDDDDDDDD HAIL LD ! bo BB to same PA od LD nie miałem żadnego PA a od BB hunta u pali ZA NIC bo to jest dureń =D zresztą LD i tak wygra ;) Pzdro all z Płocka =D :)

Paladinka
07-12-2005, 13:11
Hahaha xD

NeXa~

one comment : EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH BOTY EHEHEHEHEHEHEHEHEHH DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEE ja ***ie to wlasnie ty jestes smieszny:)) i to ty chyba jestes tym noobem aby mowiac takie glupoty na temat botow beuheheheheheheh stary ja nawet nie wiem co to jest:)) nigdy z tym stycznosci nie mialem w dupie mam takie rzeczy noo nie moge boty BEUHEHEHHEH posikam zaraz sie ze smiechu a co do charow to dobrze wiedziec ze ktos z mego miasta nimi gra ehheheheh moze powiecie mi kto?:))) bo ja nawet tego sam nie wiem..:( po 2 tej wojny jeszcze nie wzielisimy na serio:) jezeli tego nie wiedzicie ale to jest bardzo prosto zobaczyc :) to ze nic nie dzialamy :PP a na dzialanie czas przyjdzie :) i bedzie wystarczyla jedna walka aby was przegonic w fragach ..

Good Luck .

Harru
07-12-2005, 13:45
mam 1105 hp bil mnie dexty sd - 300~ , thori sd - 300~ , makrox sd - 200~ , yenn sd - 200~ , madzia sd - 200~ , dezoter sd -200~ + jesakes i inne osoby ktorych nickow niepamietam , ja sie uham dokladnie za 760~~ wiec niewiem jak wybyscie przezyli majac 1105 hp

Xsiao.
07-12-2005, 15:52
ale to nie zmienia faktu ze jestes lizo dup...

Harru
07-12-2005, 17:04
Ty wiesz swoje ja wiem swoje

Xsiao.
07-12-2005, 20:13
tak se wkrecaj:DMoze troszke wazelinki by cie sie przydalo??co ty na to?

Makrox
07-12-2005, 22:59
one comment : EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH BOTY EHEHEHEHEHEHEHEHEHH DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEE ja ***ie to wlasnie ty jestes smieszny:)) i to ty chyba jestes tym noobem aby mowiac takie glupoty na temat botow beuheheheheheheh stary ja nawet nie wiem co to jest:)) nigdy z tym stycznosci nie mialem w dupie mam takie rzeczy noo nie moge boty BEUHEHEHHEH posikam zaraz sie ze smiechu a co do charow to dobrze wiedziec ze ktos z mego miasta nimi gra ehheheheh moze powiecie mi kto?:))) bo ja nawet tego sam nie wiem..:( po 2 tej wojny jeszcze nie wzielisimy na serio:) jezeli tego nie wiedzicie ale to jest bardzo prosto zobaczyc :) to ze nic nie dzialamy :PP a na dzialanie czas przyjdzie :) i bedzie wystarczyla jedna walka aby was przegonic w fragach ..

Good Luck .

@Paladinka
A wiec Pala czas pokaze ale widze ze nadal jestes pewny siebie w 100% , ludzie ktorzy ogladali ostatnie akcje z wojny zobaczyli jak naprawde grasz i jakie ma pvp Paladinka , i nie smiej sie glupio ze botow moze nigdy nie widziales bo sam je uzywasz a kity to wciskac mozesz malym dzieciom .

@Harrus~
Harrus jak kazdy zauwazyl zaczeles ostro wlazic w d*** BB no ale dobra twoja sprawa , i masz swietnych kolegow w gildi kiedy cie bilismy wszyscy wy***ali do gh i nawet nikt ci nie pomogl , super zgranie , kazdy sie boi o swoja d*** tak trzymac :)

A tak ogolnie widze ze ktos tam powiedzial ze zrobilismy 1 akcje nafragowalismy i teraz pz lolz , a wiec czemu kiedy wychodzimy sie bic tak jak wczoraj nagle cale bb jest w pz ? My poprostu nie opuszczamy pz kiedy nie jestesmy gotowi i kiedy jest od nas 5~ osob online non sens , czas pokaze jak to sie wszystko dalej potoczy ale wydaje mi sie ze jeszcze bede mial sie z czego smiac :D

@Nexa~
Tez kocham czytac posty na tibia.pl mozna sie posmiac hehe :)

Hail Lil'Demo and Plock , Time will show everything and who is better :)

Yours,
Makrox

Aeglos Tribunal
08-12-2005, 06:35

Good Luck .

może ich przegonicie ale pamięta do ***a , że tam jest mało 150~ lvli , a u was są ale i tak LD ROXXXOR ! i nie przegonicie ich

Nexagon
08-12-2005, 10:08
Pala , od palenia tego gowna masz smiech jak swinia kaszel... a mozg zmienia ci sie w gabke... nie kojarzysz rzeczywistosci pomalu.

Ahaaa btw. Lord Silent - Dec 08 2005, 08:50:44 CET Killed at Level 119 by Fingerout
Moze next time kupcie mu blessy bo ziomek traci 3 lvle i sie zalamuje psychicznie ;/

NeXa~

Xsiao.
08-12-2005, 10:20
Hehehe takie zycie;/Przykro mi:(3 lvl down i chlopak sie zalamal i odszedl z Gildi Oby tak dalej nie umiecie trzymac membersow do konca..Mowice im wszystkim "NIe ma opcji zebysmy przegrali"a oni leca tylko poto aby wlazic potem w dupsko jak niby byscie wygrali ale rzeczywistosc jest inna:(
Unas Wszyscy sa lojalni i nikt nie ma zamiaru opuscic Gildi nawet jak by padl kazdy walczy od poczatku do samego konca nawet jak by mial 10 lvl to by staral walczyc.

Hail Lil'Demo Hail Plock!4life

Aeglos Tribunal
08-12-2005, 10:26
Hehehe takie zycie;/Przykro mi:(3 lvl down i chlopak sie zalamal i odszedl z Gildi Oby tak dalej nie umiecie trzymac membersow do konca..Mowice im wszystkim "NIe ma opcji zebysmy przegrali"a oni leca tylko poto aby wlazic potem w dupsko jak niby byscie wygrali ale rzeczywistosc jest inna:(
Unas Wszyscy sa lojalni i nikt nie ma zamiaru opuscic Gildi nawet jak by padl kazdy walczy od poczatku do samego konca nawet jak by mial 10 lvl to by staral walczyc.

Hail Lil'Demo Hail Plock!4life

heheheh co prawda to prawda nikt nie odejdzie bo to nie ma sensu skoro późneij po przegranej może mieć hunta , ale macie racjęnei potrafią utrzymać członków gildi ;))) pzdro ;D

Xsiao.
08-12-2005, 11:06
Btw. aktualny wymik Wojny 8:1:D

Aeglos Tribunal
08-12-2005, 12:28
Btw. aktualny wymik Wojny 8:1:D

BUHAHAHAHAHAH Silent odszedł od BB xDDDD i na *** takich lapsów bieżecie ? widzisz Pala jest już 8:1 i nie możesz powiedzieć , że biją same low lvle .... ;)

x.x
08-12-2005, 17:20
@pala
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/Danubia%20war/5.jpg

http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/Danubia%20war/1.jpg

Run Pala RUUUUUUUUUUUUUN !!!111

@silent
ktory to juz ovner?

Xsiao.
08-12-2005, 18:17
:D
walsniektory owner??:)

Logest
08-12-2005, 20:33
Huh? Na jednej stronie piszecie że tylko 12 latki nadają na kogoś albo ktoś kto jest bezsilny i może tylko troche pokrzyczeć, a teraz a na tej już sami nadajecie i zachowujecie się dokładnie jak opisaliście w temacie Danubia thread... N/C

Btw. mówiecie że pala ma słabe pvp, skoro ma tak słabe to czemu go nie ubiliście jak sam z wami walczył i BIŁ thoriego i dextego na tym filmiki z kąd pochodzą fotki, więc aż tak złego tego pvp niema skoro jednak go nie ubiliscie.

A co do pz campienia, szkoda żewas niebyło jak mieliście lepszą ekipe z thorissonem na czele i dextym a my czekaliśmy przed waszym GH i chcieliśmy rewanzu ale nie chcieliście się bić chociarz mieliście lepszy squad... więc niemówcie o pz campienu, tym bardziej, tym bardziej że niektórzy z lil'demo tylko w grupie są silni, a sami nic nie robią, wiem że jest to taktyka i unikanie fragów, ale jeśli ja biłem solo kogoś a on uciekał do pz a teraz ten ktoś otoczny przez 10 osób z lil'demo a ja sam i mnie wyśmiewa że pz kampie to jest lekka przesada...

Ahh no i bym zapomniał. ta wojna jest zpowodu nadmiernego PA bb ? OD czasu wojny już chyba słyszałem ze 5-6 przykładów bez podstawnego PA zestrny lil'demo na kumplach osób w BB itp.

You recognize Flash Boy. He was killed by Dranit.

Aeglos Tribunal
08-12-2005, 20:51
Huh? Na jednej stronie piszecie że tylko 12 latki nadają na kogoś albo ktoś kto jest bezsilny i może tylko troche pokrzyczeć, a teraz a na tej już sami nadajecie i zachowujecie się dokładnie jak opisaliście w temacie Danubia thread... N/C

Btw. mówiecie że pala ma słabe pvp, skoro ma tak słabe to czemu go nie ubiliście jak sam z wami walczył i BIŁ thoriego i dextego na tym filmiki z kąd pochodzą fotki, więc aż tak złego tego pvp niema skoro jednak go nie ubiliscie.

A co do pz campienia, szkoda żewas niebyło jak mieliście lepszą ekipe z thorissonem na czele i dextym a my czekaliśmy przed waszym GH i chcieliśmy rewanzu ale nie chcieliście się bić chociarz mieliście lepszy squad... więc niemówcie o pz campienu, tym bardziej, tym bardziej że niektórzy z lil'demo tylko w grupie są silni, a sami nic nie robią, wiem że jest to taktyka i unikanie fragów, ale jeśli ja biłem solo kogoś a on uciekał do pz a teraz ten ktoś otoczny przez 10 osób z lil'demo a ja sam i mnie wyśmiewa że pz kampie to jest lekka przesada...

Ahh no i bym zapomniał. ta wojna jest zpowodu nadmiernego PA bb ? OD czasu wojny już chyba słyszałem ze 5-6 przykładów bez podstawnego PA zestrny lil'demo na kumplach osób w BB itp.

You recognize Flash Boy. He was killed by Dranit.

Tak się składa , że Academy of BB samo się prosi ponieważ blokują oni LD (nie pozwalając wejć do GH) oraz wyzywają więc to jest chyba powód do bicia ich prawda ? jeżeli nie to wybacz ale ja od strony LD nie spotkałem się z PA ..... zresztą zwisa mi to bo i tak LD POWWAH !!!!!!!!!!!!!!!!

Terragon
08-12-2005, 22:01
Karwie sie bardziej spieszylo do szkoly niz pomoc Silentowi ...

A dla tych nerwowych przypominam że to tylko gra ^^

majk
10-12-2005, 08:34
a co mial nieisc do szkoly bo tibia... czlowieku zastano sie

WizzArD
10-12-2005, 15:00
15:31 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Paladinka. He was killed by Makrox de'Vrie.

AFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Gz fraga Kamil ;)

http://img230.imageshack.us/img230/1152/rip2dc.jpg

Harru
10-12-2005, 17:41
18:19 You see a dead human (Vol:10).You recognize Yennefer de'Luna. She was killed by Dranit.

WizzArD
10-12-2005, 18:09
gratz ;)

still 10:3 :(

Xsiao.
11-12-2005, 08:10
@Logest
Zastanow sie najpierw 100 razy i dopiero cos napisz...

A co do pz campa to siedzimy kiedy trzeba i wychodzimy kiedy trzeba widzisz na fragi??I kto zginol??wiec sory..

Logest
11-12-2005, 17:14
Ronin
Dec 11 2005, 16:33:03 CET Killed at Level 105 by Dranit

Zofs
Dec 11 2005, 16:04:56 CET Killed at Level 111 by Dranit

Elit ranger
Dec 11 2005, 16:32:05 CET Killed at Level 66 by Dranit

Ter
11-12-2005, 17:22
Hm... Widac ze Dranit wraca do gry :p

Terragon
11-12-2005, 18:34

Nie rl owner dranita tylko owner Nemtora

Makrox
11-12-2005, 19:14
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Other%20and%20Fun/TheMurdererofPaladinkawasnotJustifi.jpg

:)

Dzisiaj przegralismy bitwe , ale podkreslam to tylko jedna przegrana bitwa a nie wojna :) Cya na nastepnej akcji :)

btw. ładnie widać jak używacie botów w olecku dzisiaj się o tym przekonaliśmy w 100% :P

Makrox
11-12-2005, 19:17

haha Dranit wraca do gry , czy jestes pewien tego co mówisz ? Oj nie wydaje mi się że to grał real Dranit dzisiaj :)

scorp
11-12-2005, 20:11
hm...moze mi ktos powie...ktory owner gra paladinka, ktory nemtorem a ktory masakrowcem? caly czas sie zmieniaja?... n/c -.-

btw. a czemu olecko to takie znane z tibii?

Neth
11-12-2005, 21:22
Ja jestem za bb.. woja bardzo ciekawa a paladinka ma slabych ownerów...nemtorem gral prawdziwy masakrowiec a dranit-macro?

Radlic
11-12-2005, 21:30
Lil'demo wygra, niema co.. :p
Jest chyba 10:2 (wczoraj :> )

@Makrox
Zobacz ile masz many na tym ss'ie ^-^

@scorp
Z Olecka gra chyba najwięcej osób z polski. (wiekszość 100+, dlatego :>) Chociaż i tak ponad połowa tych 100+ nieumie grać

Terragon
11-12-2005, 21:41
haha Dranit wraca do gry , czy jestes pewien tego co mówisz ? Oj nie wydaje mi się że to grał real Dranit dzisiaj :)

Dziś na bank na dranicie grał Wojtek <nemtor> Kamil <owner dranita> nie ma czasu grać w tibie , ale cóż skoro nemtor sam się prosil o możliwość gry i wszyscy ochoczo mu dają pasy ...

Podobna sytuacja jest z udead de vrie gdzie obecnie gra stary owner vetebiny ...

Panowie musicie sie zdecydować kto gra gdzie bo nie długo to ...

Terragon
11-12-2005, 21:45

@Makrox

@scorp
Z Olecka gra chyba najwięcej osób z polski. (wiekszość 100+, dlatego :>) Chociaż i tak ponad połowa tych 100+ nieumie grać

wynik 11-6

Neth
11-12-2005, 21:48
Thorisson
Dec 10 2005, 15:02:06 CET Killed at Level 118 by Dexty
Dexty
Guild membership: Ld of the Lil'Demo
???

Makrox
11-12-2005, 21:57

@Makrox

@scorp

hehe rzeczywiście mana "1337" :D

Neth
11-12-2005, 22:07
Wydaje mi sie ze los sie odwroci i bb zacznie nabijac fragi bo ja nie widze panowania ld

Terragon
11-12-2005, 22:48
Wydaje mi sie ze los sie odwroci i bb zacznie nabijac fragi bo ja nie widze panowania ld

Oj tak wydaje ci się... naszczescie tylko ci się to wydaję

Querix of Ice
11-12-2005, 22:54
Prosił bym o jakiekolwiek filmy z tej ciekawej wojny ;P

btw. Dranit ostro fraguje czyżby sam wygra wojne xD

Galaco
12-12-2005, 08:29
hm...moze mi ktos powie...ktory owner gra paladinka, ktory nemtorem a ktory masakrowcem? caly czas sie zmieniaja?... n/c -.-

btw. a czemu olecko to takie znane z tibii?

Lol.

Nemtorem gra zecik

Paladinka niewiem kto :> ale podbno zet ma do niego pasy

a Masakrowiec nie jest z Olecka juz tylko z plocka :) A Szwed(taka ksywa) stary owner masaka gierzy na ots:P

Galaco
12-12-2005, 11:48

Good Luck .

Z tym mega miastem mowisz o Olecku? To sie chyba troszku pomylilas bo to "wieś"

Hail Płock xD.

scorp
12-12-2005, 13:27
tak wogole, to dziwacznie to jest z tym nemtorem, masakiem i wogole..nie wiadomo kto osiagnal taki lvl jak masak sam to robiac i wogole, a kiedys...powtarzam kiedys byli moimi idolami, teraz.. juz nie sa, bo widze ze ownery zmieniaja sie jak... :))

pozdro

Neth
12-12-2005, 14:56
Masakrowiec jest z plocka ale codziennie jest w olecku,nemtor i masakrowiec wymieniaja sie postaciami (jesli ktos widzial film z zabicia kiperlany i ma dobre oko to wie o co mi chodzi)

Nexagon
12-12-2005, 22:25
Jeden z Ownerow MAsakrowca mieszka w plocku i nie jezdzi codzinnie do olecka bo to kawal drogi przez pol polski jak bys nie wiedzial.

Neth
12-12-2005, 23:03
Chyba ze 120 km....teraz juz tak nie ale kiedys to tam byl chyba codziennie myslicie ze kto zabil kiperlane masa i nemtor?nie masakrowiec na mc zespamowal ue i po robocie wbgulid czacie nemtor sie pyta czy juz sie moze lognac a masakrowec:"Juz" nemtor byl na postaci ktorej byl jednym z ownerów
@up
Jeden z ownerow,nie chcialbys wiedziec ilu juz sie przez masakrowca i nemtora przewinelo

Makrox
14-12-2005, 22:17
Hell Graiser - Dec 14 2005, 20:23:19 CET Killed at Level 114 by Fingerout

Aeglos Tribunal
14-12-2005, 22:27
Prosił bym o jakiekolwiek filmy z tej ciekawej wojny ;P

btw. Dranit ostro fraguje czyżby sam wygra wojne xD

BUHAHAHAHAHHAH noobie Dranit nie wygra sam tej wojny neich zacznie grać RL Dranit albo niech Zecik wyłączy tego *******onego bota bo od tego już się ****a nie dobrze robi -.- ja*******e

Terragon
17-12-2005, 12:05
Urael- Dec 16 2005, 23:34:20 CET Killed at Level 116 by Fingerout

Harru
17-12-2005, 15:50
http://rapidshare.de/files/9178881/war2005x.rec.html

finger ubija Hell Graisera

Renden
18-12-2005, 02:03
Ja tam nie jestem z nikim,ludzie z Lil'Demo mysla ze im wszystko wolno,jakas Madziaa z ich gildi blokowala mniee kidy jej kolega palek mnie bil(za nic).Do BB nic nie mam ale za bardzo ich nie znam,wiem tylko ze ludzie z obu gildi to starszne buraki,jezeli masz mnijszy lvl niz 100 to napwno ci nie odpisza.

PS.pozdro dla ku**wy Madzi i jej zje**nego kolegi.

Makrox
18-12-2005, 22:03
You see a dead human (Vol:10). You recognize Shtahet. He was killed by Makrox de'Vrie.

Demoralez
18-12-2005, 22:29
Małe podsumowanie Fragów

Lil'Demo :

Harrus Pallus
Dec 02 2005, 22:58:42 CET Killed at Level 100 by
Madziaa

Undead de'Vrie
Dec 02 2005, 23:10:33 CET Killed at Level 144 by
Fingerout and by Makrox de'Vrie

Amirius
Dec 03 2005, 06:15:26 CET Killed at Level 69 by Valgerd

Tomic
Dec 03 2005, 15:11:26 CET Killed at Level 131 by Dexty and by
Spax Tribunal

Aranuir
Dec 03 2005, 15:16:49 CET Killed at Level 90 by Thorisson
and by Vandaal

Dec 06 2005, 19:16:23 CET Killed at Level 90 by Thorisson
and by Dexty

Mighty Xerkses
Dec 07 2005, 19:23:21 CET Killed at Level 20 by
Fingerout

Dec 10 2005, 17:54:06 CET Killed at Level 20 by
Madziaa

Lord Silent
Dec 08 2005, 08:50:44 CET Killed at Level 119 by
Fingerout

Zodabenu
Dec 10 2005, 15:02:06 CET Killed at Level 109 by Dexty

Paladinka
Dec 10 2005, 15:20:44 CET Killed at Level 153 by Valgerd
and by Makrox de'Vrie

Hell Graiser
Dec 14 2005, 20:23:19 CET Killed at Level 114 by
Fingerout

Bona Fidi
Dec 16 2005, 19:58:53 CET Killed at Level 73 by Thorisson
and by Dexty

Urael
Dec 16 2005, 23:34:20 CET Killed at Level 116 by Fingerout

Sakiz
Dec 17 2005, 18:09:03 CET Killed at Level 103 by Thorisson

Shtahet
Dec 18 2005, 15:52:33 CET Killed at Level 167 by Nexagon Tribunal
and by Makrox de'Vrie

Sakiz
Dec 19 2005, 06:56:54 CET Killed at Level 103 by Thydon
and by Vandaal

Fragi BB

Dezoter
Dec 03 2005, 15:02:24 CET Killed at Level 72 by Paladinka and by Shtahet

Flash Boy
Dec 08 2005, 20:32:48 CET Killed at Level 90 by Dranit

Yennefer de'Luna
Dec 10 2005,18:19:12 CET Killed at Level 100 by
Paladinka and by Dranit

Zofs
Dec 11 2005, 16:04:56 CET
Killed at Level 111 by Dranit

Elit Ranger

Ronin Heideki

Romi
Dec 15 2005, 21:08:26 CET Killed at Level 103 by Dranit

Lil'Demo v BB 17 - 7

Nexagon
18-12-2005, 22:35
Nie jest zle ;>
Dec 18 2005, 15:52:33 CET Killed at Level 167 by Nexagon Tribunal and by Makrox de'Vrie

Demoralez
18-12-2005, 22:40
Z fragów wynika jasno kto wygrywa i raczej wygra wojne , tym bardziej że 99% BB nie pomaga w wojnie .<Wojna Lil v Olecko > tak to powinno brzmieć ... bo walczą praktycznie chary z Olecka ... inni śpią ...
Gdy padał shtahet online bylo 10 osób BB nikt nie pomógł , ba Paladinka uciekła do pz ...

Hail Lil'Demo

Fan :p

Makrox
19-12-2005, 12:16
Z fragów wynika jasno kto wygrywa i raczej wygra wojne , tym bardziej że 99% BB nie pomaga w wojnie .<Wojna Lil v Olecko > tak to powinno brzmieć ... bo walczą praktycznie chary z Olecka ... inni śpią ...
Gdy padał shtahet online bylo 10 osób BB nikt nie pomógł , ba Paladinka uciekła do pz ...

Hail Lil'Demo

Fan :p

Paladinka nie uciekl do pz tylko na molts i dal loga :)

A tak wogole :

Sakiz - Dec 19 2005, 06:56:54 CET Killed at Level 103 by Thydon
and by Vandaal

Demoralez
19-12-2005, 12:22
Paladinka nie uciekl do pz tylko na molts i dal loga :)

A tak wogole :

Sakiz - Dec 19 2005, 06:56:54 CET Killed at Level 103 by Thydon
and by Vandaal

Yep faktycznie , dzieki za poprawke ;)

Saidkah
19-12-2005, 13:27
Niezłe podsumowanie.
Ciekawi mnie tylko, do czego można odnieść:
Saidkah
Dec 10 2005, 19:58:21 CET Killed at Level 82 by Shtahet
and by Karwa

Podobno DEMO nie uczestniczyło w wojnie, ale cóż tam Demo czy Lil’Demo to prawie to samo w rozumowaniu Karwy, Shtaheta czy Argueiro Furioso. ;)

Widać byłam zbyt groźnym przeciwnikiem dla wyżej wymienionych.
Moje gratulację panowie nie lada wyczyn zabić dziewczynę-druida na 82 lvl, który zresztą tego nie oczekuje.

Nexagon
19-12-2005, 21:06
Zaplaca za to.

NeXa~

Demoralez
19-12-2005, 22:54
Niezłe podsumowanie.
Ciekawi mnie tylko, do czego można odnieść:
Saidkah
Dec 10 2005, 19:58:21 CET Killed at Level 82 by Shtahet
and by Karwa

Podobno DEMO nie uczestniczyło w wojnie, ale cóż tam Demo czy Lil’Demo to prawie to samo w rozumowaniu Karwy, Shtaheta czy Argueiro Furioso. ;)

Widać byłam zbyt groźnym przeciwnikiem dla wyżej wymienionych.
Moje gratulację panowie nie lada wyczyn zabić dziewczynę-druida na 82 lvl, który zresztą tego nie oczekuje.

Wiesz Karwa pewnie chcial podbudować swoje ego...Wkońcu pewnie nie ma honoru skoro skacze z gildi do gildi, siedzi tam gdzie mu dobrze grają... Ale napewno będą żałować...

Już jesteśmy świadkami wielkich zmian na serwie, kończy się władza bb i wreście serv bedzie dla wszystkich. A nie jak do tej pory...

Jedna rzecz mnie zastanawia... czemu Finger nie jest liderem <nawety vice nie jest > wkońcu ma najwiekszy lvl w Lil'Demo. Pozatym czy Lil'Demo <finger nex itp.> nie obawia się że po wojnie Thori i dexty zacznie szaleć i zapomni o rl przyjaźni z nami ?

Tak czy owak pamiętajcie że w jedności siła :)

Hail Lil'Demo
Hail Finger :cup:

Makrox
20-12-2005, 12:22
Zapewniam Cie ze nie zapomni Thori i Dexty o rl przyjazni , on jest jak najbardziej za nami , wogole rozmawialismy z nim o tym jak to dalej bedzie na Danubi i co musimy zrobic jak byl u nas , takze nie masz sie co obawiac .
Trzeba tylko troche poczekac a Danubia calkowicie sie zmieni i bedzie spokojnym i milym swiatem do gry dla wszystkich :)

Yours,
Makrox

Demoralez
20-12-2005, 13:28
Musicmaster
Dec 20 2005, 13:44:46 CET Killed at Level 114 by Fingerout and by Dezoter

Lil'Demo 18 - 7 BB

Mardok
21-12-2005, 08:15
Zapewniam Cie ze nie zapomni Thori i Dexty o rl przyjazni , on jest jak najbardziej za nami , wogole rozmawialismy z nim o tym jak to dalej bedzie na Danubi i co musimy zrobic jak byl u nas , takze nie masz sie co obawiac .
Trzeba tylko troche poczekac a Danubia calkowicie sie zmieni i bedzie spokojnym i milym swiatem do gry dla wszystkich :)

Yours,
Makrox
Jezu tak samo mówił Adolf Hitler jak wojne wywołał :p 8o

Knaak The Sorcerer
21-12-2005, 10:44
Więc, Paladinka zapowiedzial, że zaczną działać ale chyba im nie wychodzi ;>
Jak narazie wygrywamy nieźle.

dochodzą nowe fragi non stop

Hail

Bonka
21-12-2005, 11:04
Małe podsumowanie Fragów

Lil'Demo :

Harrus Pallus
Dec 02 2005, 22:58:42 CET Killed at Level 100 by
Madziaa

Undead de'Vrie
Dec 02 2005, 23:10:33 CET Killed at Level 144 by
Fingerout and by Makrox de'Vrie

Amirius
Dec 03 2005, 06:15:26 CET Killed at Level 69 by Valgerd

Tomic
Dec 03 2005, 15:11:26 CET Killed at Level 131 by Dexty and by
Spax Tribunal

Aranuir
and by Vandaal

and by Dexty

Mighty Xerkses
Dec 07 2005, 19:23:21 CET Killed at Level 20 by
Fingerout

Dec 10 2005, 17:54:06 CET Killed at Level 20 by
Madziaa

Lord Silent
Dec 08 2005, 08:50:44 CET Killed at Level 119 by
Fingerout

Zodabenu
Dec 10 2005, 15:02:06 CET Killed at Level 109 by Dexty

Paladinka
Dec 10 2005, 15:20:44 CET Killed at Level 153 by Valgerd
and by Makrox de'Vrie

Hell Graiser
Dec 14 2005, 20:23:19 CET Killed at Level 114 by
Fingerout

Bona Fidi
Dec 16 2005, 19:58:53 CET Killed at Level 73 by Thorisson
and by Dexty

Urael
Dec 16 2005, 23:34:20 CET Killed at Level 116 by Fingerout

Sakiz
Dec 17 2005, 18:09:03 CET Killed at Level 103 by Thorisson

Shtahet
Dec 18 2005, 15:52:33 CET Killed at Level 167 by Nexagon Tribunal
and by Makrox de'Vrie

Sakiz
Dec 19 2005, 06:56:54 CET Killed at Level 103 by Thydon
and by Vandaal

Fragi BB

Dezoter
Dec 03 2005, 15:02:24 CET Killed at Level 72 by Paladinka and by Shtahet

Flash Boy
Dec 08 2005, 20:32:48 CET Killed at Level 90 by Dranit

Yennefer de'Luna
Dec 10 2005,18:19:12 CET Killed at Level 100 by
Paladinka and by Dranit

Zofs
Dec 11 2005, 16:04:56 CET
Killed at Level 111 by Dranit

Elit Ranger

Ronin Heideki

Romi
Dec 15 2005, 21:08:26 CET Killed at Level 103 by Dranit

Lil'Demo v BB 17 - 7
Nie jestem fragiem!

Af..
21-12-2005, 11:50
Jezu tak samo mówił Adolf Hitler jak wojne wywołał :D Dooobre xD

Wypowiem sie chodz dla mnie nadal kazda wojna na obojetnie jakim swiecie jest bezsensowna,Ale wy pewnie macie swoje idealy.

Dla mnie to wszystko jest dziwne poszedl w ruch jakis przekręt propo Qava~
mial 100 lvl a ma 68,a moze zostawie to bez komentarza.

Lil'demo ma duzo wieksza przewage wiec jesli bb niewezmie sie do roboty to PAPA xD
Nie powiem zakim stoje ale stoje za przyjaciółmi a przyjaciele napewno wiedzą kim jestem. :D

Padli Jedni Padna Drudzy To Nie Ma Sensu Sorry za szczera wypowiedz

Demoralez
21-12-2005, 12:10
Jezu tak samo mówił Adolf Hitler jak wojne wywołał :D Dooobre xD

Wypowiem sie chodz dla mnie nadal kazda wojna na obojetnie jakim swiecie jest bezsensowna,Ale wy pewnie macie swoje idealy.

Dla mnie to wszystko jest dziwne poszedl w ruch jakis przekręt propo Qava~
mial 100 lvl a ma 68,a moze zostawie to bez komentarza.

Lil'demo ma duzo wieksza przewage wiec jesli bb niewezmie sie do roboty to PAPA xD
Nie powiem zakim stoje ale stoje za przyjaciółmi a przyjaciele napewno wiedzą kim jestem. :D

Padli Jedni Padna Drudzy To Nie Ma Sensu Sorry za szczera wypowiedz

Tak masz racje że warto zwrucić uwagę na dziwny zbieg okoliczności haka i dedów od paladinki na Qawim :(... Dlamnie jest jeden wniosek jak zwykle w w tym maczał łapki owner Morgrabiego...następnie lognoł sie paladinka i pomógł hakerowi X(

Oczywiście to domysły ale sądze że są uzasadnione...

Af..
21-12-2005, 12:13
No nie dziwny zbieg okolicznosci ;/,a nawet troche za bardzo.

Chodz nic nie bede sugerował

Demoralez
21-12-2005, 12:21
Poprostu Paladinka nie potrafi inaczej walczyć, ba brak jej honoru skoro zabija postać hakniętą... pomimo że jest wojna powinna zachować się honorowo i nie atakować Qaw~

Af..
21-12-2005, 12:22
Poprostu Paladinka nie potrafi inaczej walczyć, ba brak jej honoru skoro zabija postać hakniętą... pomimo że jest wojna powinna zachować się honorowo i nie atakować Qaw~

Tak podzielam twoje zdanie wojna wojną ale każdy swój honor powinien miec.
Qa~
Name: Qavixur
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 68
World: Danubia
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Dec 21 2005, 07:38:49 CET
Comment:

Account Status: Premium Account

Character Deaths
Dec 17 2005, 03:24:46 CET Killed at Level 70 by fire
Dec 17 2005, 03:23:54 CET Killed at Level 71 by fire
Dec 17 2005, 03:22:59 CET Killed at Level 73 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:22:33 CET Killed at Level 75 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:21:50 CET Killed at Level 76 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:21:14 CET Killed at Level 78 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:20:46 CET Killed at Level 80 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:19:52 CET Killed at Level 82 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:19:22 CET Killed at Level 84 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:18:53 CET Killed at Level 86 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:18:18 CET Killed at Level 88 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:17:27 CET Killed at Level 90 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:17:00 CET Killed at Level 92 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:16:31 CET Killed at Level 95 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:15:58 CET Killed at Level 97 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:15:24 CET Killed at Level 99 by Paladinka
Dec 17 2005, 03:14:36 CET Killed at Level 100 by Paladinka
and by fire

Taką samą sytuacje miał Hezip,Zenobia Flominger i inni.
Zaprawde Powiadam iz to jest Dziwne Bynajmniej Bardzo Dziwne
Mily Prezent na Swięta Chlopak dostal... X(

Bonka
21-12-2005, 13:04
Zycie panowie zycie !!!

Demoralez
21-12-2005, 16:56
Zycie panowie zycie !!!

Zycie ?
Dla ciebie pomoc w hakowaniu <w przestepstwie> to życie ?
Chyba muszę ciebie uświadomić iż hakowanie wchodzenie na komp wyslyłanie wirusów na komp innego uzytkownika internetu jest karalne.
I gwarantuje ci że jeśli tylko qaw miałby dowód ewentualnie świadka na to że paladinka maczał palce w tym haku.To Dawid miałby wielkie kłopoty.

Ale skoro ty popierasz przestępców to już twoja sprawa Boniu ;)

Bonka
21-12-2005, 20:35
Zycie ?
Dla ciebie pomoc w hakowaniu <w przestepstwie> to życie ?
Chyba muszę ciebie uświadomić iż hakowanie wchodzenie na komp wyslyłanie wirusów na komp innego uzytkownika internetu jest karalne.
I gwarantuje ci że jeśli tylko qaw miałby dowód ewentualnie świadka na to że paladinka maczał palce w tym haku.To Dawid miałby wielkie kłopoty.

Ale skoro ty popierasz przestępców to już twoja sprawa Boniu ;)
Nie popieram hareka,bo mnie tez shakowali,ale co z tego?!To jest tylko gra i zrozumcie to wkoncu!A qaw niech passow nie daje to wiecej go nie hakna nie moja wina jest ze jest glupi,nawet jak ktos mu linka przesle to trzeba myslec troszke!Nic ujac nic dodac :)

Nexagon
21-12-2005, 21:20
Nie popieram hareka,bo mnie tez shakowali,ale co z tego?!To jest tylko gra i zrozumcie to wkoncu!A qaw niech passow nie daje to wiecej go nie hakna nie moja wina jest ze jest glupi,nawet jak ktos mu linka przesle to trzeba myslec troszke!Nic ujac nic dodac :)

Skoro jestes taka madra to czemu tez mialas haka ? huh ? :P

Demoralez
21-12-2005, 21:26

Ta To jest tylko gra ? hmmm możliwe ale pamiętaj że wszystko w tej grze ma wartość w złotówce :) a kradzież mienia powyżej 250 zł podlega karze X(

aa I jeszcze dodaj pacc który też kosztuje rl kasę ;)

Ja wtej grze widzę wiele sfer gdzie rl życie styka się z grą. I nie da się tego rozdzielić.

cu in Tibia

Bonka
21-12-2005, 22:28
Ta To jest tylko gra ? hmmm możliwe ale pamiętaj że wszystko w tej grze ma wartość w złotówce :) a kradzież mienia powyżej 250 zł podlega karze X(

aa I jeszcze dodaj pacc który też kosztuje rl kasę ;)

Ja wtej grze widzę wiele sfer gdzie rl życie styka się z grą. I nie da się tego rozdzielić.

cu in Tibia
OMG to jest juz uzaleznienie lepiej idz na leczenie :P
No coment more!

Bonka
21-12-2005, 22:30
Skoro jestes taka madra to czemu tez mialas haka ? huh ? :P
Ludzie ucza sie na bledach a jak chcesz mi dowalic to spokojnie juz nie dlugo bede w Plocku :)

Mardok
22-12-2005, 08:33
Ludzie ucza sie na bledach a jak chcesz mi dowalic to spokojnie juz nie dlugo bede w Plocku :)

Noo... Nex dziewczyna jedzie ci łomot spuscic lepiej uważaci 8o 8o

btw. plx movie from war :confused: :confused:

Dezoter
22-12-2005, 10:26
Aranuir Dec 22 2005, 02:38:41 CET Killed at Level 89 by Fingerout
and by Valgerd
Miss Klik ??? XDDDDDDD

Demoralez
22-12-2005, 10:38
Aranuir Dec 22 2005, 02:38:41 CET Killed at Level 89 by Fingerout
and by Valgerd
Miss Klik ??? XDDDDDDD

Lil'Demo 19 - 7 Bad Boyss

czekam na 20 fraga

:cup:

Terragon
22-12-2005, 10:41
B) huhu to już 3 raz 8o

Aranuir
Dec 22 2005, 02:38:41 CET Killed at Level 89 by Fingerout
and by Valgerd
and by Dexty
and by Vandaal

Hail Lil'Demo

Makrox
22-12-2005, 10:59
Huh nice , nastepny frag :)

Hail Plock
Hail Lil'Demo

Knaak The Sorcerer
22-12-2005, 11:02
co do hacka qavixura

http://photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/Karwa%20idiota/?action=view&current=karwa.jpg

Demoralez
23-12-2005, 15:10
Next frags

Lil'Demo

Hell Graiser
Dec 23 2005, 14:08:21 CET Killed at Level 112 by Maxi verdee
and by Machacator

Sazala pal
Dec 23 2005, 13:49:31 CET Killed at Level 94 by Makrox de'Vrie
and by Vandaal

BB

Thorisson
Dec 23 2005, 13:00:09 CET Killed at Level 117 by Dixtra

Mandir
Dec 23 2005, 12:44:56 CET Killed at Level 76 by Dixtra

Lil'Demo 21 - 9 BB

Mardok
23-12-2005, 15:26
Jezu widac że Dixtra sie wzioł do pracy ,za***isicie takich ludzi nam trzeba 8o :p :cup: :D

Demoralez
23-12-2005, 16:58
Jezu widac że Dixtra sie wzioł do pracy ,za***isicie takich ludzi nam trzeba 8o :p :cup: :D

Hmmm nam znaczy komu ?

Bo widzę że w bb nie jesteś.

Demoralez
23-12-2005, 18:12
Spax Tribunal
Dec 23 2005, 16:53:10 CET Killed at Level 78 by Dixtra
and by Dranit

Lil 21 - 10 BB

Evil Maul
23-12-2005, 18:16
Tak wogule ta wojna to kiedys sie skonczy ??? -.^ bo widze ze ta wojna nie ma konca ;p

Demoralez
23-12-2005, 18:20
Tak wogule ta wojna to kiedys sie skonczy ??? -.^ bo widze ze ta wojna nie ma konca ;p

Kiedyś napewno... :confused:

Sądze że długo to potrwa...

Serapis Seledian
23-12-2005, 20:28
Tak po mojemu to może i z 2 miechy jeszcze trwać :P chyba ze fragowanko nabierze tempa :) bo na razie to idzie to wolno ;P - a musi byc dluga, zadna z gildi nie odpusci sobie tego serva:)

Deythwen
24-12-2005, 02:00
powiem wam tyle, to jest kur** smutne!! zrobia to samo co z silvera... teraz obie strony sie grzeja, a zeby miec na to fundusze power abussuja. i malo mnie to boli ze oni umieraja, ich glupota. ale poprostu mnie PIER**LEC bierze jak patrze na to co robia z innymi graczam... Bad Boyss ugania sie za skullami, poluje na ludzi, robi trapy i power abussuje. Lil'demo zas boji sie stanac twarza w twarz z bb i bawia sie w partyzantke... Ile bylo takich prawdziwych BITEW w tej wojnie?! Spotkajcie sie gdzies i bijcie sie az któras strona sie podda, bo teraz dewastujecie tylko serwer!! :(

Serapis Seledian
24-12-2005, 10:10
Bad Boyss ugania sie za skullami, poluje na ludzi, robi trapy i power abussuje. Lil'demo zas boji sie stanac twarza w twarz z bb i bawia sie w partyzantke...

Poprawka Lil'Demo tez PA uprawia , nie jest tak że tylko BB ganiają za skullami czy coś takiego zresztą jak widziałem BB i Lil to oni aż tak zawzięcie nie rżną innych , przynajmniej tego nie odczuwam jakos specjalnie w porównaniu do dni sprzed wojny :).

A i swoją drogą ... jedna uwaga do Jesakesa nie zabijaj maga wracajacego do depotu, tylko wychodzącego z poza niego w teren, zazwyczaj wtedy ma więcej run :D.

Demoralez
24-12-2005, 11:17
powiem wam tyle, to jest kur** smutne!! zrobia to samo co z silvera... teraz obie strony sie grzeja, a zeby miec na to fundusze power abussuja. i malo mnie to boli ze oni umieraja, ich glupota. ale poprostu mnie PIER**LEC bierze jak patrze na to co robia z innymi graczam... Bad Boyss ugania sie za skullami, poluje na ludzi, robi trapy i power abussuje. Lil'demo zas boji sie stanac twarza w twarz z bb i bawia sie w partyzantke... Ile bylo takich prawdziwych BITEW w tej wojnie?! Spotkajcie sie gdzies i bijcie sie az któras strona sie podda, bo teraz dewastujecie tylko serwer!! :(

Jeśli taktyka się sprawdza , to znaczy że jest dobra. Pamiętaj że Polacy zawsze byli w partyzantce najlepsi.

:)

A tera wszystkim życzę wesołych świąt. Może przez te święta będzie trochę spokoju.

;)

Renden
24-12-2005, 13:19
No to powiem wam ze ludzie z BB bezczelnie uzywaja mc,no moze nie wszyscy ale napewno jeden.Wczoraj Dixtra postawil sobie sorka przed dp w kazo i bil,a jak ktos zaczal bic jego sorka on przybiegal main charem i go zabijal.BB sux

Picek91
24-12-2005, 13:51
Własnie w ab Paladinka, Vetebina i Toksi czają sie na Nereba , Vestri i Jesakesa :) I chyba Ci z lil nie zamiezaja wysc z dp :P

m_simple
24-12-2005, 14:14
ja gratuluje fraga na Shtahet byl naprawde niezly (= lil'demo gora

Silver Elv
24-12-2005, 20:01
@lil'demo
Ludzie, chyba was popier****lo.
Jestem z olecka i wiem jaka jest sytuacja.
po 1. - boty? jakie boty ku*** to ze dranit pala itp potrafia grac to jest bot od razu bo uwazacie ze jak ktos gra lepiej od was to musi miec bota ^.- zenada.
po2. siedza w caffe i graja na lanie cala caffejka pozyczonymi charami?? -.-' Chdoze do tej caffe dosyc czesto na nocki itp, zznam paladinke z rl. wiem jak jest... widzialem jak graly tam na wojnie max 2 osoby wiec...
po 3. Zecik chyba jest waszym bóstwem czy niewiem kim... myslicie ze on niema co robic tylko leciec caly czas na wojnie? moze na mc 10 charow odpala i wszystkimi leci na WAR, zastanowcie sie... on ma 160 lvl na aldorze, ciekawe jak by mial czas lvlowac skoro waszy, zdaniem zecik gra kazdym praktycznie charem ktory ma dobre pvp...
po 4. masa~~ codziennie przyjezdza do olecka??? HUAHAUHAUAHUAHAUA byl tu 1 raz, max 2 razy... wiecie co? *** wiecie a gadacie ...

Poker H.O.T.D.
24-12-2005, 20:01
Po przeczytaniu tych wszystkich ******* jedno mi sie nasunelo na mysl :
Dlaczego nie ma na Da(nob)i Walkora Beltha itd. oni to pewnie zrobili by pozadek!! ; )

PS: tylko czy byl by tu jeszcze jakis Polack. :P

Silver Elv
24-12-2005, 23:41
Wyobraz sobie ze kiedys buli Niejacy "Mythos" jednak Bad boyss ich ze tak powiem "rozpier******" wiec walkor, belth povi, romi etc. skonczyli z danubia...

Demoralez
25-12-2005, 00:07
@lil'demo
Ludzie, chyba was popier****lo.
Jestem z olecka i wiem jaka jest sytuacja.
po 1. - boty? jakie boty ku*** to ze dranit pala itp potrafia grac to jest bot od razu bo uwazacie ze jak ktos gra lepiej od was to musi miec bota ^.- zenada.
po2. siedza w caffe i graja na lanie cala caffejka pozyczonymi charami?? -.-' Chdoze do tej caffe dosyc czesto na nocki itp, zznam paladinke z rl. wiem jak jest... widzialem jak graly tam na wojnie max 2 osoby wiec...
po 3. Zecik chyba jest waszym bóstwem czy niewiem kim... myslicie ze on niema co robic tylko leciec caly czas na wojnie? moze na mc 10 charow odpala i wszystkimi leci na WAR, zastanowcie sie... on ma 160 lvl na aldorze, ciekawe jak by mial czas lvlowac skoro waszy, zdaniem zecik gra kazdym praktycznie charem ktory ma dobre pvp...
po 4. masa~~ codziennie przyjezdza do olecka??? HUAHAUHAUAHUAHAUA byl tu 1 raz, max 2 razy... wiecie co? *** wiecie a gadacie ...

Niechce ci przytaczać rozmowy na gg z moim ziomem z olecka , którtego znam z rl. Ale wiem że nemtor prosił się aby wziąć udział w tej wojnie. Biały się zgodził tak samo jak i czarny.
I w ten sposób ma dostęp do pasów... Widocznie lubi walczyć i chce wam pomóc. Ale zapewniam cię że sam tej wojny nie wygra.

Demoralez
25-12-2005, 00:09
Wyobraz sobie ze kiedys buli Niejacy "Mythos" jednak Bad boyss ich ze tak powiem "rozpier******" wiec walkor, belth povi, romi etc. skonczyli z danubia...

To nie jest ta gildia co kiedyś. Zobacz co BB zrobili z Danubi, wielki śmietnik. I nie gadaj mi tu o polskości .Server jest dla wszystkich a nie dla wybranej opcji.

Demoralez
25-12-2005, 00:11
Po przeczytaniu tych wszystkich ******* jedno mi sie nasunelo na mysl :
Dlaczego nie ma na Da(nob)i Walkora Beltha itd. oni to pewnie zrobili by pozadek!! ; )

PS: tylko czy byl by tu jeszcze jakis Polack. :P

Wolę współpracować z Thorim dextym itd niż z ludzmi z BB...

Poker H.O.T.D.
25-12-2005, 00:50
W LD jak i w BB jest wielkie PA(sa oczywiscie wyjatki).
Taki Xsiao, ktory upie__rdalał moich kumpli za to ze sobie spokojanie stali.
Paladinka to juz mi sie nawet nichce pisac...
Wojne pewnie wygra LD ale no i co z tego moze przez miesiac bedzie loozik i znow sie zacznie jakas wojna.Na innych swiatach ludzie nazekaja ze maja przeje**** ze szwedami, a tu prosze:P jak Polacy sa wiekszoscia to jest jeszcze baardziej c******.

Deythwen
26-12-2005, 02:30
Coraz wiecej się dowiaduje o wojnie i coraz żałośniejsze sie to wszystko dla mnie wydaje :P Mam dość tego co sie na danoobi dzieje... :( Dlaczego wy wszyscy nie mozecie sie ogarnąć. To oczywiste jest że czy bb czy ld wygrya itak dalej bedzie Power Abusse na olbrzymią skale... Zaś puki trwa wojna polują na skulle, mckuja, power abussuja itp.... tak czy inaczej ogólnie smutno jest! :( Tym bardziej że z najnowszysch wieści wiem że teraz zamiana ról jest: to bb ucieka, a lil'demo PA. Czyli tak serio to wszyscy uciekaja, wszyscy power abussuja i robia co moga żeby zniszczyć serva... A najbardziej cierpia średnie lvle (50-80) bo to oni najbardziej dostaja po dupie od PA itp.... :( OGARNIJCIE SIE BAD BOYSSI I LIL'DEMOSI!! UDOWODNIJCIE SOBIE W KONCU KTO MA ŻĄDZIC I NIE BÓJCIE SIĘ!! CAŁY SERVER CZEKA NA WAS!! MY, GRACZE DANUBIJSCY, CHCEMY KOŃCA WOJNY I STABILNOŚCI POLITYCZNEJ!!

Nexagon
26-12-2005, 09:11

Hahahaha to powiem Ci ze jestes w bledzie bo oni nie przegrali tylko po delete Valise poprostu przestali grac widac sa honorowi a nie jak Pala podal passy koelsiowi co rooknal 4 chary i co ? Nawet ich nie przeprosil a sam jakos nie zbyt sie tym przejal wiec pomysl zanim cos napiszesz bo to smieszne.
A co to tych botow itd to jest jasne ze bys nie wydal ludzi ze swojego miasta tymbardziej kolegow wiec po co to piszesz przeciez i tak nie mozesz napsiac nic innego lol.

NeXa~

majk
26-12-2005, 11:25
@up swieta prawda
kazdy by gadal ze jego rl kumple(no chyba ze sie ich nielubi) :D nieuzywaja botow to chyba logiczne

hail lildemo
pozdro dla nexa :p

Marek Tibioman
26-12-2005, 11:30
@Nexagon
Ty grasz dlugo na danubii wiec pewnie masz racje, ale wydaje mi sie dziwne, ze szwedzi po stracie jednego (fakt ze mocnego) kumpla zrezygnowali z gry na tym servie -.-

Poker H.O.T.D.
26-12-2005, 14:35
@Nexagon
Ty grasz dlugo na danubii wiec pewnie masz racje, ale wydaje mi sie dziwne, ze szwedzi po stracie jednego (fakt ze mocnego) kumpla zrezygnowali z gry na tym servie -.-
Wydaje mi sie ze to nie byl ich kumpel.Oni byli jak bracia.Gdy dla Valise skasowali kont to połowa Mythosow odeszla razem z nim na Elysie, a co by sie dzialo gdyby zostali...

Mardok
26-12-2005, 19:28
Wydaje mi sie ze to nie byl ich kumpel.Oni byli jak bracia.Gdy dla Valise skasowali kont to połowa Mythosow odeszla razem z nim na Elysie, a co by sie dzialo gdyby zostali...

A może bylo by lepiej gdyby zostali ;) pamiętam Walkora i Povi i
wiem że to byli raczej konkretni ludzie i moze by zrobili cos dobrego z serverem B) 8o

Poker H.O.T.D.
27-12-2005, 02:27
wiem że to byli raczej konkretni ludzie i moze by zrobili cos dobrego z serverem B) 8o
To co Oni reprezentowali toblo cos!!!Teraz danubia to jest "smiec".A ciekawe jakie teraz by mieli lvl(Caspari,Belth,Walkor,Valise).Szkoda!!! Teraz to by pewnie byla "KLASYKA". ....Ale jestem na***any pewnie marudze:P

Dezoter
27-12-2005, 18:58
Dranit Dec 27 2005, 19:37:59 CET Killed at Level 140 by Fingerout
and by Valgerd

Gz chlopaki :)))))))

Poker H.O.T.D.
27-12-2005, 22:29
Ładny frag. Wie moze ktos jak zginol(pewnie trap ale mozna sie zapytac;) ), a moze jest jakis filmik?

Terragon
27-12-2005, 22:30
Undi, Paladinka , Stahet , Dranit .. hmm next ??

B)

Terragon
27-12-2005, 22:32
Ładny frag. Wie moze ktos jak zginol(pewnie trap ale mozna sie zapytac;) ), a moze jest jakis filmik?

Są ssy w dziale ze zdjęciami : Danubia thread :)

Demoralez
01-01-2006, 23:40
Koniec wojny ?

Gildia BB pomału się rozpada , Nastał nowy czas na Danubi :cup:

Bonka
02-01-2006, 10:43
I tu masz 100% racje :D

Bonka
02-01-2006, 10:44
Koniec wojny ?

Gildia BB pomału się rozpada , Nastał nowy czas na Danubi :cup:

Lol?! Nowy czas na Danubia?To chyba nierealne!!! Danubia juz nigdy nie bedzie taka jaka byla kiedys :(

Knaak The Sorcerer
02-01-2006, 16:13
Tak se czytam ten temat i patrze co ludzie pisza

Gdyby ludzie z Vasterviku grali dalej po delete Valise to prawdopodobnie danubia by wygladala inaczej dla kazdego z nas

Co do sharowania charow jestem pewny na 100% odkad vetebina pisal do mnie z undeada

boty..hmmm...sram na to i tak nam dobrze idzie

Jak narazie jest 23 do 11 ??

no ale spojrzcie ludzie kogo my zabilismy a kogo oni, wiec nie podniecajcie sie tak

ciao

majk
03-01-2006, 12:15
@up swieta prawda

bb zabija 100lvle a lil 150 jest roznica i to spora w hp itp.. :cup:
nareszcie bb dostalo w dupe
gz dla calego lildemo :p

Aeglos Tribunal
03-01-2006, 12:48
@up swieta prawda

bb zabija 100lvle a lil 150 jest roznica i to spora w hp itp.. :cup:
nareszcie bb dostalo w dupe
gz dla calego lildemo :p

Co prawda to Prawda BB już nie ma szans (teoretycznie nie wiadomo jak w praktyce) ale trzeba czekać mam wrażenie , że oni się nie poddadzą ponieważ nie będzie wtedy miejsca dla niektórych z nim między innymi : Paladinka , Karwa etc. z tego co wiem nie pozwolą im płacić. Hail Płock Hail Lil'Demo !

yours Aeg~

Jan 02 2006, 23:58:40 CET Killed at Level 152 by Valgerd and by Nexagon Tribunal

Next frag ;) GZ chłopaki Hail Nex Hail Valg ;D ROXXOR !! pzdr

Radlic
03-01-2006, 14:33
Najnowsze wieści:

Nexagon Tribunal
Banished: until Jan 10 2006, 15:08:47 CET because of excessive unjustified player killing.
- Walnał UE przy depo w carlin
15:08 Nexagon Tribunal: EXEVO GRAN MAS VIS
15:10 Sir Hewdie: 15:08 You lose 423 hitpoints due to an attack by Nexagon Tribunal.
Missclick?

Knaak The Sorcerer
03-01-2006, 16:05
rofl, no i olecko sie przejechalo + paru BB members =]

Morgrabia Kanoniq
Moreaulf
Dranit
Paladinka
Lafi
Vetebina
Undead de'vrie

7 osob padlo w przeciagu czasu 23:57:25-00:00:58
Hail LD

niestety nex mial hacka X(

scorp
03-01-2006, 20:57
mhm... nie udawaj takiego kozaka knaak~
niby taki kól jestes a z tego co wiem w dp wiekszosc czasu spedasz jak juz sie bijesz to nie dygaj stracic tych paru lvli, potem zeby ktos to pamietam ze kozak jestes czy cos -.- w dp siedziec to same lamusy siedza tam :<]
a tak wogole to wole zeby BB wygralo?

Evil Maul
03-01-2006, 21:14
Najnowsze wieści:

Nexagon Tribunal
Banished: until Jan 10 2006, 15:08:47 CET because of excessive unjustified player killing.
- Walnał UE przy depo w carlin

Missclick?

Nexa~~ haced ? o.0

zoom
03-01-2006, 22:16
ta wojna juz jest wygrana przez LD i to jest pewne. No chyba ze cos sie stanie niezwyklego. Ale w to watpie. Co do valise na elysie skoczylo duzo osob z mythos np naroni

Mastersasek
03-01-2006, 22:31
Hehe dużo frags :D

WizzArD
04-01-2006, 12:31
mhm... nie udawaj takiego kozaka knaak~
niby taki kól jestes a z tego co wiem w dp wiekszosc czasu spedasz jak juz sie bijesz to nie dygaj stracic tych paru lvli, potem zeby ktos to pamietam ze kozak jestes czy cos -.- w dp siedziec to same lamusy siedza tam :<]
a tak wogole to wole zeby BB wygralo?

MMM mowi to kozak grajacy na non pvp :<

scorp
04-01-2006, 14:04
no nie gadaj :> spójrz na swój lvl i wiesz wiadomo ze nie masz 100 takie dziecko jak ty niemozliwe zeby mialo -.-lolZ

Radlic
04-01-2006, 15:08
no nie gadaj :> spójrz na swój lvl i wiesz wiadomo ze nie masz 100 takie dziecko jak ty niemozliwe zeby mialo -.-lolZ

Powieżjał to nub ktury:
Dec 06 2005, 14:18:24 CET Killed at Level 90 by a dragon
I ty masz 100 lvl ?! na 90 lvl pasc od tego monstera?! Chyba kupiłeś ta postać albo fake'ujesz !

Coś tego typu wyszło z twojego posta... n/c proponuje przenieść tą rozmowe na pw/inne forum

majk
04-01-2006, 15:29
Powieżjał to nub ktury:

I ty masz 100 lvl ?! na 90 lvl pasc od tego monstera?! Chyba kupiłeś ta postać albo fake'ujesz !

Coś tego typu wyszło z twojego posta... n/c proponuje przenieść tą rozmowe na pw/inne forum

lol od draga mozna pasc na kazdym lvlu albo ze niewiesz co to jest lag,kick
Dec 13 2005, 18:13:22 CET Killed at Level 164 by a dragon Vorith 169rp a wiec? ze ty niepadles na 40lvlu bo raz na dragu byles 8o to niegadaj ze ktos kto padl na 90 kupil tego chara.... zastanow sie

Shafter Da'Corre
04-01-2006, 15:37
Grałem na Danubii ponad pół roku. Przeżyłem jedną wojnę na tym servie BB vs. Republic. Wtedy było fajnie wszyscy h-lvle siedzieli w BB ( Makrox De'Vrie, Nex~ itp.) Fajnie by było wrócić to tamtych czasów.
Bye, Bye Danubia !
BTW.
Statystyki z wojny (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1066666)

Knaak The Sorcerer
04-01-2006, 16:39
ej Scorp, ty gowno wiesz a gadasz

znawca z non pvp, myslisz ze masz 102 lvl to juz wszystko wiesz o tibii i o mnie ??

twoj przyjaciel karwa ci farmazonow nagadal ?? ja go ani razu na polu bitwy nie widzialem (oprocz tego ze przybiegl i uciekl)

gowno wiesz a gadasz noobku, wracaj na ten twoj non pvp blokowac ludzi na respach to moze i ty wojne rozpetasz

scorp
04-01-2006, 20:19
uehuehe ;p
to sie usmialem omg kupilem chara i padlem zobacz setzer gambler na 216lvl padl od dl-a omg!! dobra wyjdz z forum lepiej bo jak to nemtor powiedzial... 90% tutaj to dzieci ktore maja po 12 lat i gadaja glupoty bo 20lvl osiagnely
a co do knaaka to ze gram na non pvp to co?gorszy jestem lepiej to niz siedzenie w dp i nic nie robienie tym twoim sorcem to gówno tak szczerze zrobisz z bolta i sd bym sie przejechal i by cie nie bylo<zart> :<]

pregnetu
05-01-2006, 10:22
@scorp
japie***** na tym forum to kazdy moze sobie pobluzgac innych, podniesc se samoocene, bo nic ci nie zrobia bo grasz na innym serwie, ale zastanow sie najpierw nad soba zanim cos napiszesz...
co do przesiadywania w pz to chyba logiczne ze ludzie nie chca pasc bez sensu, chyba wiesz o tym ze jest wojna i wszedzie sie paletaja bb i ld przewaznie z zamiarem zrobic komus krzywde...:baby: jestes taki madry to czemu grasz na non-pvp

scorp
05-01-2006, 13:18
no gzz wreszcie jakas normalna osoba sie odezwala-16 lat z 30sorcem o-MG!nikt nie chce pasc bez sensu a czy ty widziales go na tej wojnie na edron m.in? chyba nie wiec nie pieprz mi tu glupst..ja szanuje ludzi z obu gildii... ale dajmy przyklad raist~ ten 170 sorc wogole sie nie loguje,, wogole nie pomaga itd, spojrz na fingerout czy innych ktorzy se normlanie walcza i sie nie boja ja takich ludzi jak finger~popieram

Bragon Ball
05-01-2006, 14:05
~~Nexa~~~
Ue jak Ue :], Dobrre hity szły :D stałem ryckiem moim :D

A co do wojny, ktoś musi uświadomić kilka rzeczy... Level nie gra róznicy liczą sie umiejetności ?
~~~Kiedyś się coś zaczeło-Kiedyś musi się skonczyć~~~

Co do: ~~Knaak The Sorcerer~~Znam go od 50 lev i nie obrażaj moich ziomków, Grasz na non pvp moze nie wiesz jak posługiwać sie runami :D, wejdz na Danubie to pogadamy ! ~~Knaak The Sorcerer~~Jak by siedzial w depo nie wbił by 80 lev i dobrego magica, a co do wieku jest jakiś przydział wiekowy w tej grze nie graja młodzi-studenci itp ? wbić 80 lev sorcem czy druidem to jest sztuka ;]

Hail Lil'Demo

pregnetu
05-01-2006, 15:04
ehh co do mojego wieku i lvla to mysle ze nie zanizam sredniej wieku na danubii, moze raczej przeciwnie... a moj lvl nie musi cie bolec, to chyba moja sprawa...

faktycznie nie widzialAm go na edron, ale wielu osob tam nie bylo, i raczej z bardziej prozaicznych przyczyn niz zeby sie bali- np. niektorzy czasem sa poza domem i nie moga przyjsc chociazby nie wiem jak sie uwzieli...ale raczej nie wiem co ma piernik do wiatraka, chodzilo o przesiadywanie w depo a tu naraz zmiana tematu ze kogos nie bylo na wojnie. ja tez szanuje ludzi z obu gildii, tzn z wyjatkami... ale to co oni robia to chyba ich sprawa kto walczy a kto nie... a knaakowi akurat nie ma co zarzucic

Makrox
05-01-2006, 15:08
Grałem na Danubii ponad pół roku. Przeżyłem jedną wojnę na tym servie BB vs. Republic. Wtedy było fajnie wszyscy h-lvle siedzieli w BB ( Makrox De'Vrie, Nex~ itp.) Fajnie by było wrócić to tamtych czasów.
Bye, Bye Danubia !
BTW.
Statystyki z wojny (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1066666)

hehe , to była też jedna z ciekawszych wojen na tym servie i kiedy ja , Nex , Xsiao itd byliśmy po stronie BB , no ale cóż czasy sie zmieniaja ...
Paladinka zawsze szanuje tylko ludzi kiedy potrzebuje ich pomocy , doświadczyłem już tego bo byłem w BB praktycznie od początku jego istnienia.
Kiedyś uwarzałem Paladinke za rozsądnego człowieka ale tak nie jest uwierzcie mi. Ale to tylko gra i czasami trzeba czerpać z niej przyjemnośc :)

Yours,
Makrox

Serapis Seledian
05-01-2006, 17:08
Jedno co mi sie nie podoba u ciebie ,jakim prawem ocenaisz czy np. RM2 gra czy nie ? może do jasnej cholery ma wazniejsze rzeczy nzi jakies popieprzone milion zer i jedynek na minute ? Zapominasz chyba ze to tylko gra i niektorzy mają własne życie, ważneisjze niz ta głupia gra i wojna w niej toczona. A prawda jest taka ze w BB duza czesc ludzi nie chce walczyc bo nie chce grac w Tibie. Ale to nie oznacza ze boja sie Fingera czy kogokolwiek, po prostu im sie nie chce w to grać. I nie udawaj znawce nim nie jesteś mało kogo można tak nazwac bez względu na lvl. A już na pewno nie kogoś kto sam za takiego chce uchodzić. Tyle ode mnie co do wieku , to mam 18 lat. A tobie bez wzg. na wiek radze pomyśleć pred jakąkolwie kwypowiedzią bo przechwałki kogo to kto nie zabil i gadanie dlaczego nie zdechl czy zdechł od smoka raz jest OT [ zreszta polemika ztobą tez do teg o nalezy ], a dwa ... nie ma sensu. zdarza sie nie kązdy ma boski net. tyle. pobluzgja sobie teraz i mniepoobrażaj ;] ulży tobie:D i mnie tez:P

Juletur
05-01-2006, 18:10
Oczywiscie BB wygra. Narazie moze i przegrywaja ale zobaczycie na nich niema bata. Znam ich z rl :P

PS. Gral ktos z was na thorii? jak tak mam pytanko

Knaak The Sorcerer
05-01-2006, 18:43
sir scorp, ja mam tez inne zajecia niz tibia

I co gadasz ze w pz siedze, caly czas??
podejmuje sie akcji na ktore mnie stac, nie odmowilem pomocy kumplom na bitwach

nie wierzysz?? no to ci pokaze pare screenow zebys kupy nie zrobil, I pamietaj jak ty jestes 24/7 on line to se mozesz byc na kazdej akcji

Thnx Bragon, ale niektore dzieciaki nie potrafia tego zrozumiec, tu sie nie rozchodzi o lvl tylko o czas wolny

http://i26.photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/War%20with%20BB/morg.jpg

http://i26.photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/War%20with%20BB/UO0001.jpg

http://i26.photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/War%20with%20BB/UO0021.jpg

http://i26.photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/War%20with%20BB/paladead.jpg

podniecony ??? masz tu pare ssow, watpie ze kiedys bedziesz przezywal takie cos jak zabijanie paladinki albo innych osob, nigdy nie widzialem tak brechtajacych sie ludzi podczas zabijania kogos hahahaha

scorp
05-01-2006, 19:02
tak stanol mi ;o

majk
05-01-2006, 19:49
Oczywiscie BB wygra. Narazie moze i przegrywaja ale zobaczycie na nich niema bata. Znam ich z rl :P

PS. Gral ktos z was na thorii? jak tak mam pytanko

BB wygra? hahahahahaha dowcipny chlopak jestes chyba snisz ze bb wygra hahahahaah

Rainier
06-01-2006, 09:56
tak stanol mi ;o

Po co w ogóle mu coś udowadniacie?.Przecież widac ze to gowniarz i jakis zwyczajny mamisynek jest,który zielonego pojęcia o wojnie nie ma.No chyba ze tam na tym jego non-pvp tez sa wojny i on w nich wymiata pewnie muhahaha.Proponuje wyrzucic go z tego forum bo tylko zamęt sieje swoimi głupimi odzywkami:)

P.S Co do wojny to niech wygra lepszy:P

Knaak The Sorcerer
06-01-2006, 14:07
no wojny to on raczej nie wywola na non pvp

mam tego typa gdzies, o wojnie wiem wiecej niz on raczej, bo bralem udzial w paru a on?? moze ma postac na pvp ale kogo to obchodzi

idz zalizywac dupe dla BB na forum tibia.com

scorp
06-01-2006, 15:37
tak mam 12 lat musze sie do tego przynac, spojrz pierw na swoj wiek a potem pomysl o moim... hmm uwazasz mnie za gowniarza, jezeli tak mowisz to moze ty nim jestes pozatym co taki przyglup jak ty co ma 1mln expa moze wiedziec o wojnie, wiem ze sie wywyzszasz ze grasz na pvp a ja na innym swiecie :<] ale to nie powod zeby mnie od razu obrazac, obrazilem cie czyms? mi sie wydaje ze nie wiec wes se spojrz w lustro a potem pomysl
wiecej tu nie bede o tym pisal, nie lize dupy dla BB... porpostu wole zeby wygrali proste?

cya

Evil Maul
06-01-2006, 15:42
Jedno co mi sie nie podoba u ciebie ,jakim prawem ocenaisz czy np. RM2 gra czy nie ? może do jasnej cholery ma wazniejsze rzeczy nzi jakies popieprzone milion zer i jedynek na minute ? Zapominasz chyba ze to tylko gra i niektorzy mają własne życie, ważneisjze niz ta głupia gra i wojna w niej toczona. A prawda jest taka ze w BB duza czesc ludzi nie chce walczyc bo nie chce grac w Tibie. Ale to nie oznacza ze boja sie Fingera czy kogokolwiek, po prostu im sie nie chce w to grać. I nie udawaj znawce nim nie jesteś mało kogo można tak nazwac bez względu na lvl. A już na pewno nie kogoś kto sam za takiego chce uchodzić. Tyle ode mnie co do wieku , to mam 18 lat. A tobie bez wzg. na wiek radze pomyśleć pred jakąkolwie kwypowiedzią bo przechwałki kogo to kto nie zabil i gadanie dlaczego nie zdechl czy zdechł od smoka raz jest OT [ zreszta polemika ztobą tez do teg o nalezy ], a dwa ... nie ma sensu. zdarza sie nie kązdy ma boski net. tyle. pobluzgja sobie teraz i mniepoobrażaj ;] ulży tobie:D i mnie tez:P

RM 2 nie gra why ? bo pewnie studiuje albo z innej przyczyny zna niektórych z LD z rl . Jakos niemoge uwierzyc ze BB niechce grac w Tibie . Pomysl ! czy przez okres 3 lat grania moze sie cos zupelnie znudzic ? przeciez oni sie przyzwyczaili to swoich postaci i wogle , rozumiem ze moze znudzic sie ta rutyna grania ale napewno nie całkowite przerwanie z grą . Wojna przeciez pokazuje zdolnosci i umiejetnosci graczy i widac ze BB ich chyba nie ma .

Knaak The Sorcerer
06-01-2006, 18:59
tak mam 12 lat musze sie do tego przynac, spojrz pierw na swoj wiek a potem pomysl o moim... hmm uwazasz mnie za gowniarza, jezeli tak mowisz to moze ty nim jestes pozatym co taki przyglup jak ty co ma 1mln expa moze wiedziec o wojnie, wiem ze sie wywyzszasz ze grasz na pvp a ja na innym swiecie :<] ale to nie powod zeby mnie od razu obrazac, obrazilem cie czyms? mi sie wydaje ze nie wiec wes se spojrz w lustro a potem pomysl
wiecej tu nie bede o tym pisal, nie lize dupy dla BB... porpostu wole zeby wygrali proste?

cya

i nie pisz bo nic nei wiesz o tej wojnie, max widziales cos w olecku w caffe o ile z tamtad jestes

Rainier
06-01-2006, 19:15
Scorp ty naprawde jestes taki głupi czy tylko na takiego wygladasz co?!
Co z tego ze mam 2 mln expa?to znaczy ze nic nie wiem albo cos w tym stylu losiu jeden??Ty masz zato 10 mln expa ale jestes matołem i najlepiej by było jakbys po prostu sie nie odzywal wiecej na tym forum:)

P.S jestes glupszy niz to ustawa przewiduje pasztecie konsumpcyjny :p

scorp
06-01-2006, 20:58
HA HA HA ale to bylo smieszne :p

pregnetu
06-01-2006, 21:24
ale to nie powod zeby mnie od razu obrazac, obrazilem cie czyms? mi sie wydaje ze nie wiec wes se spojrz w lustro a potem pomysl

nie na serio nikogo tu nie obrazasz na tym forum looooooooooool :D

scorp
07-01-2006, 06:59
zamiast danubia war widze ze o mnie zrobil sie temat ja mowie ze tamtego knaaka~ a nie jakiegos 50lvl knighta co sie wpieprzyl i wypowiada sie na nie swoj temat, teraz jezeli ktos cos na mnie napisze poporostu nie odpowiem,

tyle.

Knaak The Sorcerer
07-01-2006, 08:53
glupku na 80 lvlu sie ma 8 mln a nie 2 ;p

a te 7 to se dorobie po wojnie, bedziesz mnie szanowal bo bede 100 lvlem ?

czy to takie wazne ??, ja znam low lvli ktorzy by ci dupe skopali gdyby mieli taki lvl jak ty

Bonka
07-01-2006, 18:47
@scorp
japie***** na tym forum to kazdy moze sobie pobluzgac innych, podniesc se samoocene, bo nic ci nie zrobia bo grasz na innym serwie, ale zastanow sie najpierw nad soba zanim cos napiszesz...
co do przesiadywania w pz to chyba logiczne ze ludzie nie chca pasc bez sensu, chyba wiesz o tym ze jest wojna i wszedzie sie paletaja bb i ld przewaznie z zamiarem zrobic komus krzywde...:baby: jestes taki madry to czemu grasz na non-pvp
Tutaj masz racje :) Tylko naprawde to jest denerwujace gdy ludzie duzo mowia a malo robia :) On ma tak duzoooooooooo do powiedzenia, ale co tam Knaak jestes poprostu zaj**isty :D

Bonka
07-01-2006, 19:19
A za toba to bede zawsze :)Twoje wypowiedzi sa poprostu doskonale :DNic dodac nic ujac:D

Bonka
07-01-2006, 19:29
RM 2 nie gra why ? bo pewnie studiuje albo z innej przyczyny zna niektórych z LD z rl . Jakos niemoge uwierzyc ze BB niechce grac w Tibie . Pomysl ! czy przez okres 3 lat grania moze sie cos zupelnie znudzic ? przeciez oni sie przyzwyczaili to swoich postaci i wogle , rozumiem ze moze znudzic sie ta rutyna grania ale napewno nie całkowite przerwanie z grą . Wojna przeciez pokazuje zdolnosci i umiejetnosci graczy i widac ze BB ich chyba nie ma .
Tu sie mylisz bo niektore osoby z bb juz dawno przestaly grac,maja inne wazniejsze rzeczy na glowie niz tibia-szkola,praca etc....
Ale to tylko i wylacznie ich sprawa:PNie wypowiadajcie sie za nich ;/

Knaak The Sorcerer
07-01-2006, 20:14
Tutaj masz racje :) Tylko naprawde to jest denerwujace gdy ludzie duzo mowia a malo robia :) On ma tak duzoooooooooo do powiedzenia, ale co tam Knaak jestes poprostu zaj**isty :D

tu jest mowa o scorpie a nie o mnie

wiem ze jestem za***isty.. napewno lepszy niz Ty

Bonka
07-01-2006, 20:39
tu jest mowa o scorpie a nie o mnie

wiem ze jestem za***isty.. napewno lepszy niz Ty
Znasz mnie????????Jak nie to Mnie nie oceniaj -.-

Paw3l3k
07-01-2006, 21:33
glupku na 80 lvlu sie ma 8 mln a nie 2 ;p

a te 7 to se dorobie po wojnie, bedziesz mnie szanowal bo bede 100 lvlem ?

czy to takie wazne ??, ja znam low lvli ktorzy by ci dupe skopali gdyby mieli taki lvl jak ty

heeh knaak przestań tu im się tłumaczyć czy stoisz w dp czy nie. Oni p******ą że by zrobili to i to a k***a sami graja na non-pvp.
Nie tłumacz sie takim pajacą.
Pozdro dla ciebie i lil. xD

Knaak The Sorcerer
08-01-2006, 07:42
ja sie nie tlumacze poprostu mi sie nudzi i pokazuje im jak to jest naprawde :)

Aeglos Tribunal
09-01-2006, 10:15
ja sie nie tlumacze poprostu mi sie nudzi i pokazuje im jak to jest naprawde :)

Ehh Knakuś zlej ich z góry na dół niech się od*******ą bo to nie ma sensu taka kłutnia zresztą zobaczymy jak Nex wróci po banie xP.

Hail LD
Hail Esperance
Hail Tribunals
Hail Knaak
thx aegl~

Ziomisław
09-01-2006, 11:10
Hahaha mówie wam jak czytam was to nie wiem czy śmiać się czy płakać :).
Xsiao : wielki master oczywiście wszystko wie najlepiej i wogóle to wy wszyscy jesteście dla niego dzieciaki ( oczywiście nie tylko on ma takie mniemanie o innych ) udaje opanowanego a widać, że tam za monitorem już się cały opluł bo wiadomo, że jest ze wsi :P. A jakbyś był taki mocny Xsiao to nie biłbyś low lvlców ze skullam, którzy sie rozprawiają między sobą tylko patrzyłbyś jak inni też chcą sami wymierzyć sprawiedliwość i nie wpier.... byś się do tego.
Scorp : według mnie jedna z normalnych osób, które tu piszą on sobie z was jaja robi a wy się tylko wpieniacie. Ludzie to jest tylko gra nie ma co się denerwować, że ktoś na ciebie mówi "w tibii nie chodzi o lvl tylko o wolny czas", to przepraszam po co nam wolno czas jeżeli nie chcemy robić lvl??
Ludzie pomyślcie zanim coś napiszecie...

scorp
09-01-2006, 13:18
@up

no wiadomo ja se im waly wsciskam oni sie denerwuja... tak sie poznaje dzieci :> jedyna osoba ktora mnie zrozumiala..powtarzam jak powiedziala jedna osoba, 75%(dla glupszych 3/4 calego forum) to dzieci ktore sa ponizej 12 roku zycia i pisza bzdury

a co do wojny
HAIL BB!! -.-

Rainier
09-01-2006, 16:59
@Scorp popatrz sie jak BB w dupe dostaje a potem coś pisz oka?
Oni wygraja wojne muhahahhahahah dobre.Ciekawe jak oni ja chca wygrac jak na kazdym prawie kroku dostaje baty,a po drugie im brakuje zgrania i jakiejkolwiek taktyki takie jest moje zdanie.Chyba ze ich taktyka to dawac sie zabijac :p

Knaak The Sorcerer
09-01-2006, 17:08
Straszne :baby: poprostu zobaczymy kto wygra

@Scorp: no waly to wciskasz, caly czas bzdury piszesz, idz szpanowac na swoj server a nie na danubie sie wpychasz

wszyscy sa zachwyceni twoim teddy bearem, wielka podnieta

trzymalem w domku bardziej wartosciowe rzeczy...ale po co ci to skoro ty jestes taki najlepszy??

scorp
09-01-2006, 18:21
jedyne co ci moge napisac :< to

sSij!

:<] nie jestem najlepszy ale uwazam ze ty jestes borowikiem, siedzac caly czas w dp ;***

Knaak The Sorcerer
09-01-2006, 19:16

sSij!

:<] nie jestem najlepszy ale uwazam ze ty jestes borowikiem, siedzac caly czas w dp ;***

na tym twoim serwerze to ty dp masz non stop, wiec gadasz glupoty

na tej wojnie zrobilem juz z 10 bp sd + ;)

dubros
09-01-2006, 19:37
na tym twoim serwerze to ty dp masz non stop, wiec gadasz glupoty

na tej wojnie zrobilem juz z 10 bp sd + ;)
jezeli jego serv to no-pvp niechce mi sie sprwdzac
to roz***al mnie twoj teskt za***isty
gratz dla autora ;d;d

Rainier
09-01-2006, 19:58
HAIL LD?? :] :cup:

scorp
09-01-2006, 20:31
dobra, staje sie to nudne kiedy ktos sie na kogos przezywa, nie zachowujmy sie jak dzieci :) wiec jak jest to temat o war, komentujmy tylko war i tyle

Knaak The Sorcerer
10-01-2006, 06:55
dobra, staje sie to nudne kiedy ktos sie na kogos przezywa, nie zachowujmy sie jak dzieci :) wiec jak jest to temat o war, komentujmy tylko war i tyle

wiec nie zaczynaj komentowac mojego stylu grania....to bedzieall ok, jak widzisz jestes z guardi, masz kilku kumpli z olecka ale na forum danubijczycy i tak cie pojada bo tu nie grasz i wtykasz nosa ;p

papa

ps nie odpisuj juz bo mi tez sie nie chce

Saidkah
10-01-2006, 10:38
Znam Knaaka od dawna i nie tylko z Danubii, czego jemu nie można zarzucić to tchórzostwa, i na pewno nie zostawi przyjaciół w potrzebie. O ile sobie dobrze przypominam tematem forum nie jest Knaak The Sorcerer. :confused:

Knaak The Sorcerer
10-01-2006, 13:18
Znam Knaaka od dawna i nie tylko z Danubii, czego jemu nie można zarzucić to tchórzostwa, i na pewno nie zostawi przyjaciół w potrzebie. O ile sobie dobrze przypominam tematem forum nie jest Knaak The Sorcerer. :confused:

:* Irenka

pozdro wozdz ;>

Ziomisław
10-01-2006, 13:58
wiec nie zaczynaj komentowac mojego stylu grania....to bedzieall ok, jak widzisz jestes z guardi, masz kilku kumpli z olecka ale na forum danubijczycy i tak cie pojada bo tu nie grasz i wtykasz nosa ;p

papa

ps nie odpisuj juz bo mi tez sie nie chce
Ty też dopieprzyłeś się do jego stylu grania więc nie udawaj, że jesteś taki święty.
@war
Hm... dziwne z reguły BB wygrywali a teraz przegrywają, ale czekam na dalszy rozwój sytuacji :P.
@knaak i cała reszta po, której jeżdze
Mimo, że zbytnio was nie lubie to trzeba przyznać, że wasza gildia jest lepiej zoorganizowania i bardziej angażuje się w wojne. BB ( mimo moich ewentualnych wcześniejszych uwag ) przegra, ponieważ wygrali kilka wojen i myślą, że ta też pójdzie im łatwo bez zbytnich ataków na wrogów.

To tyle odemnie ;)

scorp
10-01-2006, 14:27
idz looknij 1 post a potem wszyscy po mnie pojechali rotfl :p knaak ja tylko zapytalem/powiedzialem ze/czy siedzisz w dp a ty od razu zaczeles sie bulwersowac :))

djmtv
10-01-2006, 15:31
ja tez znam knaaka ale z nebuli xD (zagladnij tam jeszcze czasami ^^
phy juz prawie nie ma xD) Saidkah ma w 100 % racje ja moge dodac ze ma pojecie o tej grze

gl & hf na danubii

Knaak The Sorcerer
10-01-2006, 17:15
ja nie wnikam, poprostu wiem na co mnie stac, jak moge to staram sie walczyc

kazdy glupi moze wyjsc se na bitwe i zginac, to nie jest sztuka..

Terragon
10-01-2006, 17:33
Zgadza sie w wojnie trzeba sie zachowywać rozwarznie :)

Hail Lil'Demo

Renden
11-01-2006, 20:35
Lil to dno,jakies ciule na 30 lvlach biegaja po ab i bija wszystkich bo maja protekcje u ludzie z ab :/ Ostatnio jak druidem poszedlem do ab po ekipe na desert questa jakis knight mniee zaczal gonic i prawie mnie zabil :/ Nawet ziomka nie znam.

Hail BB

Poker H.O.T.D.
11-01-2006, 21:30
Lil to dno,jakies ciule na 30 lvlach biegaja po ab i bija wszystkich bo maja protekcje u ludzie z ab :/ Ostatnio jak druidem poszedlem do ab po ekipe na desert questa jakis knight mniee zaczal gonic i prawie mnie zabil :/ Nawet ziomka nie znam.

Hail BB
Bez wzgledu kto wygra na danoobi i tak bedzie wielkie PA i nic tego nie zmieni!! To nie jest (byla) wojna o to kto jest PA tylko o Wladze!!!

kamando
11-01-2006, 22:23
przypomina sie mi wojna BB vs Mythos
czy będzie tak samo?? BB znów dostaną ja myśle że tak BB nie walczy tylko siedzi w Pz niech zbiorą ekipę i czisną klepać LD BB jest to stara gildia a LD nie dawno powstało i jusz jest "najlepsze" na servie jest za BB ale chłopcy do roboty 8o

Deythwen
12-01-2006, 20:21
hehehehe

czytam co sie tu dzieje i smiac mi sie chce.... temat o wojnie a wszyscy sie kluca kto noob jest a kto nie, kto dzieco a kto nie.... zastanóffcie sie chwile :P

a do wojny zaczalem juz podchodzi bardzo luźno, dla kazdego chyba bez różnicy czy power abussuja go 100lvl+ z bad boysów czy z 90lvl+ z lil'demosów :) wiedzcie tylko to: allegro przeżywa niesamowity rozkwit postaciami danubijskimi, wszyscy odchodza, stare postacie dostaja nowych NOOB ownerów... Ogólnie: SERVER SIE ZAPADA...........

Nirvy
14-01-2006, 13:24
hahahah hail wojanek hail karwa hail piła :D

Af_Nero
17-01-2006, 09:55
hehehehe

czytam co sie tu dzieje i smiac mi sie chce.... temat o wojnie a wszyscy sie kluca kto noob jest a kto nie, kto dzieco a kto nie.... zastanóffcie sie chwile :P

a do wojny zaczalem juz podchodzi bardzo luźno, dla kazdego chyba bez różnicy czy power abussuja go 100lvl+ z bad boysów czy z 90lvl+ z lil'demosów :) wiedzcie tylko to: allegro przeżywa niesamowity rozkwit postaciami danubijskimi, wszyscy odchodza, stare postacie dostaja nowych NOOB ownerów... Ogólnie: SERVER SIE ZAPADA...........

A no masz racje Allegro.pl dostal rozkwitu w postacie z danubi
z tego co patrzylem juz 2x 100 level + sa do kupienia a pewno bedzie wiecej chcialem se kupic jakies itemki badz hajsu troche a tu masz eq do wyboru do koloru sov'y,e-plate,g legi,mms itd.

Deythwen
17-01-2006, 14:11
hahahah hail wojanek hail karwa hail piła :D

hahahahaha :D twoj idol karwa sprzedaje postać... :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80618895 <-dużo za huntowana postać :P

Ps. czy to prawda że ponad 20 osób z bb już płaciło lil'demosom? :)

Makrox
17-01-2006, 21:29

sSij!

Nie no poprostu nie moge już czytać tego co Ty wogóle tu wypisujesz.
Po 1. Po co sie udzielasz na tematy Danubi itd skoro nie masz zielonego pojęcia co tu tak naprawde może się dziać.
Po 2. Uważasz sie za wielkiego znawce i nie wiem jeszcze kogo a nim nie jesteś , poprostu jesteś noobem tak Cię mogę określić.
Po 3. Co Ty sie czepiasz Knaaka że siedzi w pz , skoro nie siedzi i walczy zawsze kiedy tylko potrzeba. A tak apropo pz to się lepiej nie odzywaj bo ty w każdym miejscu masz pz na tej swojej Guardii i nie masz pojęcia co to znaczy wojna i inne związane z tym rzeczy a więc podziekujemy Ci w tym momencie i prosze Cię nie udzielaj sie więcej tutaj na temat naszej wojny.
Idz pobaw się swoim "Teddy Bear" ;) Baj,baj!

Yours,
Makrox

scorp
18-01-2006, 06:14
toz sie zes rozpisal chlopcze, ty za to kozak jestes i na pvp grasz nie?ASDA?s: afff pokaz mi swoje pvp , dajmy na wojnie nakrec film i pokaz no pokaz jaki kozak jestes -.- bo widze ze sie wychwalasz, to ze gram na guardii, to bylo przez to ze kolega tam zaczal grac-czyt. ancienciq...

pregnetu
18-01-2006, 06:24
scorp a powiedz szczerze, czy cos z wypowiedzi makroxa do ciebie dotarlo cyz nie, bo to samo napisalo ci juz chyba z 20 osob i ty nadal nie dajesz za wygrana i disujesz wszystkich w wiekszosci lepszych od siebie :D (nie mowie o sobie oczywiscie)
z uporem maniaka bronisz swojego honoru i swojego imsia zamiast sie zastanowic nad soba i swoim zachowaniem troche...

Aknee
18-01-2006, 08:24
Ze względu na to iż powróciłem na forum, pozwalam sobie skasować wszystkie moje stare posty. Pozdrawiam !

Elberos
18-01-2006, 13:51
Nie ważne kto wygra, ważne jest, żeby nie było PA ani PK masowego ;)

scorp
18-01-2006, 14:04
scorp a powiedz szczerze, czy cos z wypowiedzi makroxa do ciebie dotarlo cyz nie, bo to samo napisalo ci juz chyba z 20 osob i ty nadal nie dajesz za wygrana i disujesz wszystkich w wiekszosci lepszych od siebie :D (nie mowie o sobie oczywiscie)
z uporem maniaka bronisz swojego honoru i swojego imsia zamiast sie zastanowic nad soba i swoim zachowaniem troche...

wiesz co ci moge napisac zalosc...zalosc...zalosc.. tylko tyle po 1 dawno juz nic nie mowie o moim misiu, po 2 za jaka wygrana? bo nie weim o co ci chodzi po 3 ...

pregnetu
18-01-2006, 15:29
a to teraz ja nie wiem sama juz o co chodzi :baby:

Mistrz pan i Władca
18-01-2006, 17:31
Bad Boyss to najlepsza gildia na Danubii i zawsze taka będzie !! Nawet jak przegra tą wojne to i tak Lil może sie shować to BB żądzi na Danubii, wygrali już nie jedną wojne a LD sie może zhować :evul:

pregnetu
18-01-2006, 17:42
@up
niejedna? ja mysle ze wlasnie jedna
lubie ludzi z bb, ale prawda jest taka ze gildia im sie rozpada, ludzie odchodza bo nikt nie chce walczyc w tej glupawej wojnie

Makrox
18-01-2006, 19:40
toz sie zes rozpisal chlopcze, ty za to kozak jestes i na pvp grasz nie?ASDA?s: afff pokaz mi swoje pvp , dajmy na wojnie nakrec film i pokaz no pokaz jaki kozak jestes -.- bo widze ze sie wychwalasz, to ze gram na guardii, to bylo przez to ze kolega tam zaczal grac-czyt. ancienciq...

Nie musze ci nic udowadniać , bo ludzie z Danubii i ci którzy mnie znaja wiedzą jakie mam PvP a ciebie to h*uj interesuje ale napewno bym cie zabił także nie rżnij cwaniaka i chłopcze to możesz mówić do swoich ziomków z podwórka albo do kolesi z światu gdzie na każdej kratce masz (PROTECTION ZONE) .
P.S. Jak tam Teddy Bear ? zabawiasz się troche z nim ? ;)

Yours,
Makrox

Makrox
18-01-2006, 19:43
Bad Boyss to najlepsza gildia na Danubii i zawsze taka będzie !! Nawet jak przegra tą wojne to i tak Lil może sie shować to BB żądzi na Danubii, wygrali już nie jedną wojne a LD sie może zhować :evul:

Kocham takie wypowiedzi noobow :) Jeszcze coś chcesz dodać czy ślepy jesteś jak się przedstawia sytuacja na Danubii ?

Yours,
Makrox

Drazharm
18-01-2006, 19:47
haha
ogladam filmik raistlina sprzed paru dni. niezla polewka bo rl owner jedyne co umial to podleciec na mana shieldzie i walnac spam ue. dam glowe, ze to ktos z olecka gral, pewnie wojtek - nemtor

suchyxxx
18-01-2006, 19:55
Taa BB górą?To czemu przegrywa z lil? zwłaszcza że ludzie z BB mają po 150 level średnio a z lil tylko po 100-110

Evil Maul
18-01-2006, 22:56
Taa BB górą?To czemu przegrywa z lil? zwłaszcza że ludzie z BB mają po 150 level średnio a z lil tylko po 100-110

Po prostu lil ma lepsze pvp :p

scorp
19-01-2006, 06:42
Nie musze ci nic udowadniać , bo ludzie z Danubii i ci którzy mnie znaja wiedzą jakie mam PvP a ciebie to h*uj interesuje ale napewno bym cie zabił także nie rżnij cwaniaka i chłopcze to możesz mówić do swoich ziomków z podwórka albo do kolesi z światu gdzie na każdej kratce masz (PROTECTION ZONE) .
P.S. Jak tam Teddy Bear ? zabawiasz się troche z nim ? ;)

Yours,
Makrox

wiesz twoja wypowiedz uswiadomila mi ze czegos ci brakuje, masz za duzo kompleksow i grasz na pvp zeby zabic 20lvl-sorca z sd?

pozatym dam ci moj caly majatek na guardi jezeli mnie zabijesz bueheuehe walniesz z sd 200?i ***a mi zrobisz za przeproszeniem...wiec wrzuc na luz i pomysl troche zanim cos napiszesz, co innego rozumiem jakby 130~sorc mnie pekowal, wtedy moze by mnie zabil ale napewno nie ty :<]

pregnetu
19-01-2006, 08:10
scorp moze zostaw nas tu samych ze swoimi wielkimi problemami i kompleksami i wyjdz juz z temo topicu u nie wracaj.. nawet nie wiesz jak wiele to bedzie dla nas znaczyc... takie wielkie odejscie pana z miiiiiiiisieeeeeeeeem :baby:

Af_Nero
19-01-2006, 09:53
wiesz twoja wypowiedz uswiadomila mi ze czegos ci brakuje, masz za duzo kompleksow i grasz na pvp zeby zabic 20lvl-sorca z sd?

pozatym dam ci moj caly majatek na guardi jezeli mnie zabijesz bueheuehe walniesz z sd 200?i ***a mi zrobisz za przeproszeniem...wiec wrzuc na luz i pomysl troche zanim cos napiszesz, co innego rozumiem jakby 130~sorc mnie pekowal, wtedy moze by mnie zabil ale napewno nie ty :<]

Uu robisz sie grozny widze chlopcze niewiem czy mnie jeszcze pamietasz ale kij z tym nie fikaj zbytnio bo sie przeliczysz juz na guardi nie gram ale wciaz wbic sie moge X(, No i jeszcze jedno najwazniejsze NIEWCINAJ SIE W NIESWOJE SPRAWY!,Tak jak kolega wyzej powiedzial wybacz ze zacytuje
"scorp moze zostaw nas tu samych ze swoimi wielkimi problemami i kompleksami i wyjdz juz z temo topicu u nie wracaj.. nawet nie wiesz jak wiele to bedzie dla nas znaczyc... takie wielkie odejscie pana z miiiiiiiisieeeeeeeeem " :p

pregnetu
19-01-2006, 17:43
@af
cytuj do woli, tylko nie kolega ale kolezanka ;)

Nexagon
20-01-2006, 11:22

Hi, nie chcialem nic pisac na twoj temat bo poprostu mi sie nie chcialo ale spoko napisze. Nie wiem gdzie te lvle zrobiles i czy sam bo tego tez nie wiemy, ale jedno jest pewne pojecia o grze to nie masz za wiele. Gadasz jak bys byl jakims kozakiem niewiadomo jakim, a tak naprawde to pewnie h**a potrafisz.
Co do pvp, to moze znasz takie pojecie jak "PVP Secura" ?? Wiesz skad sie to wzielo? A no stad iz kolesie z Secury (Kiedys byl to jedyny non-pvp serv) na kazdym test serv. padali ofiarami o 50 lvli mniejszyvh kolesi z serverow PVP, nie potrafia sie zachowac jak ktos ich bije i pojecia o uciekaniu maja jak moj pies o grze w noge. Wiec powiem ci jedno, chcesz byc kozak zrob chara na Danubii i pokaz jaki to ty jestes wielki cwaniak. Zjadl bym cie z butami przyjacielu, bo lubie takich jak ty...

Na nastepnym Tescie jestes moj. Cya, Have Fun na tym swoim Depo-servie.

Btw. Jesli chodzi o tego twojego misia to mam takiego znacyz mailem na Elysii, tylko ze na 50 lvlu i go nie kupilem jak Ty, i ten byl bardziej wartosciowy bo byl i jest jedyny na servie. Sprzedalem go jak przestalem tam grac za 916 k ^^.

http://img.photobucket.com/albums/v603/nexagon/Others/teddy0001.jpg

Latek
20-01-2006, 11:28
Jeżeli BB chce wygrać Raistlin powinien pojechać do Olecka i dać passy Zecikowi, albo Kondonowi ;) Oni takimi sorcami zabija kazdego

scorp
20-01-2006, 13:25
@nexagon

hmm, jezeli chcesz duelik na TS prosze bardzo, ale watpie czy ktos z nas kogos zalatwi, wiec daj se siana ;d bardziej wartosciowy hmm, moj teddy jest jedyny i narazie bedzie (do d arma to samo sie tyczy ) i nie powiem zebys byl taki kozak, hacka dostac hmm,,, trudna sprawa moze aimbot? czy co innego? ;(( dont worry dont cry take grass and fly rotfl

Nexagon
20-01-2006, 13:36
Nigdy nie uzywalem Aim Bota ani nie mialem go nawet na kompie. A hack nie byl przez key logera czy jakos nie znasz koelsia ktory hakuje, wlamuje sie do kompa przez ip bo gdy uzywasz gg jest jakas dziura w systemie czy cos i tak sie wlamuje. Wiec jesli nie wiesz to nie gadaj. A na TS nie boj sie padniesz szybko ;>.
Btw. Nie interesuj sie moim hackem bo to raczej moj problem, i tak juz odzyskalem wszystko a za jakies 2 tygodnie bede mial 2 razy wiecej niz mialem...

Wiesz czemu jestes cwaniak na tym swoim smiesznym servie ? Bo nikt normalny nie gra na takim dziadostwie jak Guardia lol, tam graja takie osoby ktore nie radza sobie na normalnym servie ;< sam kilku poslalem na taki serv ;] nie tacy jak ty obrywali...

NeXa~

Buwaak
20-01-2006, 15:56
Co to jest TS? :confused:

Knaak The Sorcerer
20-01-2006, 16:54
na Ts padniesz szybciej niz myslisz Scorp -.-

pregnetu
20-01-2006, 18:12
@buwaak
ts=test serwer ;)
mi tez w pierwszej chwili nie skojarzylo, dopiero w kontekscie to czytajac mi sie zapalilo swiatelko we lbie xD

Evil Maul
20-01-2006, 21:33
WOW 8o widac że z wojny BB vs Lil'Demo zrobiła sie Danubia vs Guardia :D . Od razu Scorp widac ze cienias jestes juz niemasz rzadnych argumentow . Co do Nexa~~~ to fakt żadnych botów nie używal ( przynajmniej tak widzialem w kafie ) zawsze podązal swoim celownikem w strone przeciwnika az trafil ;)

Kadogo
20-01-2006, 22:52
hmmm...slyszalem ze BB juz przegralo
tzn kolega podobno zna playera Madziaa w realu i ponoc mowila ze BB przegralo.
ile z tego prawdy to niewiem.

scorp
21-01-2006, 07:41
na Ts padniesz szybciej niz myslisz Scorp -.-

uehueh od ciebie? no kial plzzz i paj!!! afff smieszny jestes a co do wojny wiem duzo wiecej niz ci sie wydaje

scorp
21-01-2006, 07:43
Nigdy nie uzywalem Aim Bota ani nie mialem go nawet na kompie. A hack nie byl przez key logera czy jakos nie znasz koelsia ktory hakuje, wlamuje sie do kompa przez ip bo gdy uzywasz gg jest jakas dziura w systemie czy cos i tak sie wlamuje. Wiec jesli nie wiesz to nie gadaj. A na TS nie boj sie padniesz szybko ;>.
Btw. Nie interesuj sie moim hackem bo to raczej moj problem, i tak juz odzyskalem wszystko a za jakies 2 tygodnie bede mial 2 razy wiecej niz mialem...

Wiesz czemu jestes cwaniak na tym swoim smiesznym servie ? Bo nikt normalny nie gra na takim dziadostwie jak Guardia lol, tam graja takie osoby ktore nie radza sobie na normalnym servie ;< sam kilku poslalem na taki serv ;] nie tacy jak ty obrywali...

NeXa~

no nie wiem czy same lamy tam graja hmm gralem na pvp i jakos se radzilem, bylem w prawie najlepszej gildii na servie i kól bylo, poprostu wszyscy koledzy ktorzy grali na moim servie ofc pvp przeniesli sie na inny swiat, no to ja poszedlem do ancienciq i tyle rotfl lmao ;d

pregnetu
21-01-2006, 08:12
no scorp koncz juz! nie musisz nam nic wiecej udowadniac
wiesz wszystko, jestes najlepszy, masz misia i dobre pvp i nikt nie chce juz czytac ytch twoich kretynskich postow -.-

scorp
21-01-2006, 12:18
wiesz a ty ****a tez duzo wiesz, **** o to chodzi ze nic nie wiesz ze swoim ***anym 33lvl to mozesz mi loda obciagnac
tyle. bye

Makrox
21-01-2006, 13:26
Scorp jedno co ci powiem to tylko to że jesteś strasznie żałosny...
Aż mi się już nie chce czytać tego co ty wogóle tu wypisujesz , naprawde koleś uwarzasz sie za jakiegoś kozaka ale wybacz mi lecz nim nie jesteś...
Jak już Nexa powiedział na światach Non-PvP grają ludzie przepędzeni z normalnych servów którzy byli tam nękani i sobie nie radzili , my juz takich kilka osób posłaliśmy na światy gdzie na każdej kratce masz (protection zone) :)
I jeszcze a propo PvP. Mówisz że i Ja cie nie zabije i że Nex cie nie zabije , to wygląda na to że nikt nie ma z tobą szans :( <haha> Jeszcze na Teście się zdziwisz chopaq , ja ci już obiecuje ze na teście tak samo w pz nie wyjdziesz , żebyś się czuł identycznie jak na Guardii , a jak wyjdziesz to będzie krótka piłka :) I prosze cie nie wypowiadaj się tu już wiecej bo każdy z tobą ciśnie , nabija sie a ty próbójesz nam ciągle udowodnić że jesteś najlepszy...

Btw. Jaki amulet teraz nosisz ? HAHAHA ...

Yours,
Makrox

Buwaak
21-01-2006, 13:45
Omg scorp spier**** z tego forum nawet ja bym cie rozwalil 28 druidem idioto -.-