PDA

Pokaż pełną wersje : Trupy w domku :P

kiniolx
06-12-2005, 13:50
witam. z góry mówie że nie znalazłem odpowiedzi na tym forum. więc:
czy trup (np dragona, człowieka) rozkłada się w domku? widywałem w wielu domkach jak ludzie chwalą się dragonami i innymi ubitymi potworami, a dzisiaj shuntowałem z kumplem dragona, przyniosłem do domku wracam za 20 minut a tu same kości. jak to w końcu jest?
pozdr

Horde_Tauren
06-12-2005, 13:52
zwloki rozkladaja sie w domku depo i innych PZ tak jak w kazdy innym miejscu

Charlotte Makantana
06-12-2005, 13:58
to dosc dziwna sprawa... tez duzo razy widzialem ze jakies ludki mialy w domq zwloki i chyba te same lezaly przez kilka dni... i wogole sie nie psuly... nie wiem jak to jest... :P

morwi
06-12-2005, 14:01
sa miejsca gdzie respia sie zwloki ludzi/potworow i ktore nei gnija w domku...

Pacek
06-12-2005, 14:10
i w tym momęcie skłamałeś mówią ze szukaleś a nie było, ponieważ średnio raz na 2-3 miesiące pojawia sie ppytanie na ten temat. Są one kasowane ponieważ już kiedyś zostało to wyjaśnione i trzeba po prostu troszke bardziej sie zanużyć w to co zostało wyszukane
ciała zabitych przez ciebie potworów sie rozkładają, jedyne które zostają nietknięte to te które respawnują sie w pewnych miejscach raz dziennie, takie ciało można podnieść i zanieść a własciwie zataszczyć do domku

Evil Beawer
06-12-2005, 14:36
Trupy w domkach znikaja... ale wytrzymuja dluzej niz te lezace na glebie... ja trzymalem Fire Devil'a w depo przez 3 dni :D

Walekifa
06-12-2005, 16:39
ja dla testu kiedyś włożyłem do dp koifniętego buga :P i wytrzymał też długo.chyba po 2-3 dniach go wyżuciłem.