zaloguj się

Pokaż pełną wersje : IP address blocked for 30 minutes. Please wait.

Kali :D
25-05-2004, 19:52
IP address blocked for 30 minutes. Please wait. Taka wiadomosc wyskoczyla mi gdy chcialem sie przelogowac na innna psoatc. Od tego czasu nie moge wejsc. Trwa to juz okolo 2 godzin. Co to moze byc? ;( ;(
Help Me Plx

L..i..S..e..K
25-05-2004, 19:54
Masz bloknięte IP :P

Oryginalnie dodany przez kidler
jerrrrry pomuzcie co oznacza ten blad i jak go zlikwidowac wiem ze dosc duzo ludzi ma go przynajmniej z Piły ale nie wiem co on oznacza plx pomuzcie ;( ;( ;(

Co oznacza? Oznacza że sobie nie pograsz
;).

kidler
25-05-2004, 19:57
mi tez to wyskoczylo jakies 10 min temy czyli o 19:35 i nie mam pojecia co to jest,moj kuzyn z drugiego konca mista tez to ma ;(

Kali :D
25-05-2004, 20:20
No ale za co? Z tego to sie dowiedzialem ze paru moich znajomych ma ten sam problem :/ Ciekawe co Cipy znowu popsuly ;(

kidler
25-05-2004, 20:45
jerrrrry pomuzcie co oznacza ten blad i jak go zlikwidowac wiem ze dosc duzo ludzi ma go przynajmniej z Piły ale nie wiem co on oznacza plx pomuzcie ;( ;( ;(

kotomaniak
25-05-2004, 20:54
To nie błąd tylko blok na IP, który założyły ci CIPy. Możesz poczekać, wysłać im maila, nie robić nic oraz wiele innych rzeczy.

PiXik
25-05-2004, 21:21
mi też to wyskakuje pomocy nawet nie uraczyli mi napisac za co!!! i mam to na 2 kontach i na każde ktore chce wejść X(

Maxepe
25-05-2004, 21:23
Mi sie wydaje, że to wina usługodawcy internetowego ponieważ wszyscy których znam odemnie z rl~ maja neta z kablówki tj Pilsat~Vectra~ i maja to samo a inni co maja od innego usługodawcy internetowego moga grać~ ... Rozumie ktoś to bo ja nie 8)

Shin Chan
25-05-2004, 21:25
ale z was lamusy, odpowiadacie na pytania ze ip blokniete a sami nic nie wiecie, to ze ip blokniete to pisze, wielkie kurwa odkrycie, jak cos wiecie o co chodzi to pisze a nie cytat" nie pograsz sobie" ten co to pisal niech zatka morde, cwaniak gra caly dzien i nie wie o co chodzi bo sie nawet nie wylogowal, "albinos" jebany,

L..i..S..e..K
25-05-2004, 21:25
Może blokneli cały zakres IP 8o

Za tą mordę to h ci w pysk!

Edit:
Stary pojechałbym cię grypasami ale masz szczęscie że jest tu cenzurka.

Gremlin
25-05-2004, 22:09
Obstawiam 2 mozliwosci:
1. Polowa miasta dziala jak jedna duza siec lokalna (znajac polskich providerow to calkiem mozliwe), ktos z was (z waszego miasta) nabroil powaznie (pruba haka kogos z CIP/calej Tibii) i CIP zablokowalo mu IP, niestety pech chce ze jest to IP calego miasta - wspolczucia, jesli nie macie wsrod siebie kilku obrazonych PAC to zapomnijcie o Tibii na jakis czas.

2. Jakis spryciaz ze zmiennym IP duzo kombinowal (to samo pewnie probowal hakowac) i CIP zablokowalo cala domene. Na naszym forum polowa Skandynawi tez jest zablokowana przez "hakiera" ze zmiennym IP (podrzucal linki do keyloggerow).