zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Beware of the Basilisk!!! Mit Czy Prawda??

Kerin Tale
26-05-2004, 22:45
Oczywiscie znowu dla wtajemniczonych...kto przebywa w kopalniach w Kazz napewno wie o co chodzi....czy ktoś zna rozwiązanie tego ,,......" ?? A moze macie jakies pomysły jak go zrobić?? Czekam z niecierpliwoscia......
I`m Use Magic, I`m Die With Magic, Magic Is The End Of Life......

Gewof
26-05-2004, 23:49
Niestety ale zle trafiles bo na tym forum quest spoling jest zabroniony. 8)

Adaras
31-05-2004, 07:49
Hm...najprawdopodobniej jest to Quest. Powiem tyle, że ostatnio ujrzałem SS'a, w którym w rogu ekranu było na oknie "Battle" wyraźnie widoczne "Basilisk". A potworek wyglądał jak Snake.

Druid
31-05-2004, 09:12
Hmmm...
Zaciekawił mnie ten brzydki potworek. Jeżeli ktoś ma jakis dostęp do takich zdjęć gdzie go widac proszę o zamieszczenie. (oczywiście jeżeli on w ogóle istnieje :P)

Cainghorn
31-05-2004, 13:40
Przeciez tam latwo dojsc. Po drodze najwyzej soldiery i slimy. Idzie sie na polnoc od tabliczki schodzi pod ziemie i jak najdalej w dolny, lewy rog. Za sciana po lewej bedzie widac kawalek komnaty. Czasami pokazuje sie bazyliszek. Bez duzej ilosci swiatla tylko na battle da sie go zobaczyc.

Lord Alek
02-06-2004, 15:47
Dał bym linki do SS'ów, ale nie wiem czy moge wykożystać czyjeś SS'yto podam link do strony forum
OK?
http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=16842
Chyba podanie tej strony nie jest zabronione;)
(jak jest to niech jakiś moderator to usunie :P

Wojownik
06-06-2004, 16:55
Co to ten Basilisk i co on daje (Jak mowie cos za duzo lub pytam za duzo to nie odp a jakis spoko moderatorek niech usunie mojego posta w razie czego sorx)