Pokaż pełną wersje : Kolejni Polscy maniacy...
Dr. Omader
15-12-2005, 01:44
Ostatnio pisaliśmy o sławnych polskich manaholikach, dzisiaj zaczniemy od dwóch "maszyn do zabijania potworów". Mowa o Ne'rooxie z Celesty i Bedurionie z Arcanii.
Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie!
http://images.tibia.pl/images/newsy/neroox150.jpg
Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który jako pierwszy Elite Knight na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji.
http://images.tibia.pl/images/newsy/bedurion150.jpg
Witamy chyba pierwszą panią w naszych newsach :)
Jest nią Rookguardian de'Bove z serwera Isara... Dokonała ona czegoś nietypowego, awansowała na 70 poziom na Rookgaardzie. To jest ponad 5 milionów doświadczenia zdobytego wyłącznie przez zabijanie trolli, minotaurów, rotwormów i orków! Wytrwałość godna podziwu...
http://images.tibia.pl/images/newsy/rook70.jpg
Następni dwaj Polacy widocznie lubią Andrzeja Gołote i poświęcili godziny na to aby zdobyć tak wysokie poziomy walki pięściami.
74 Elite Knight Haruj z świata Aurea zdobył, aż 80 poziom fist fightingu!
http://images.tibia.pl/images/newsy/haruj.jpg
Po piętach depcze mu 81 Elite Knight z Guardi - Razorekor, który ma 70 poziom fist fightingu.
http://images.tibia.pl/images/newsy/razor.jpg
Gratulujemy wszystkim ich awansów i życzymy kolejnych szybko zdobytych :)
Jeśli chcesz podzielić się z nami swoim szczęściem, tak jak uczynili to dzisiejsi goście - przeczytaj ten temat. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=50103)
Charlotte Makantana
15-12-2005, 01:50
no... musze przyznac... niezle... ci wszyscy ludzie niezle sie na to wszystko napracowali... widac ze prawdziwi fani tibii... oby tak dalej Polacy rozslawiali nasz narod w oczach innych narodow... gz...
edit@ taki maly off topp w obronie Droma... (choc on pewnie nie potrzebuje pomocy)
chyba chlopcze cos ci sie p.......
to ze jestes o pare lat starszy od niego (6 jesli sie nie myle) to nie znaczy ze do obcych osob mozesz psiac w takim tonie... tak jakbys wszystko najlepiej wiedzial... moze sie pomylil... no i co? cos sie stalo... najwyzej poprawi... o lol...
Po raz kolejny możemy dać zdjęcie osoby z Celesty - światu non PvP praktycznie opanowanego przez Polaków. Ne'roox jako pierwsza osoba z tego świata awansował na poziom 150 i jest zarazem drugim najlepszym druidem w całym tibijskim świecie!
[
Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji.
bedurion jest 2-gim ktory osiagnol 150 lvlv
vorith jak sam pisales miesiac temu ma 160+
moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;]
a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]
no ale nic kazdy gra jak umi,lecz neikazdy z 150lvlv umi grac jak kazdy
Konradzio
15-12-2005, 05:34
to tak Bedurion jest 1 ELITE KNIGHTEM na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
Szczególne gratulacje neeroxowi ;-) Dawaj do 200 !
Sorcerer z Isary
15-12-2005, 06:30
A moze Rookguardian de'Bove (Karolina) chyba nie wiedziala, ze sie wychodzi na 8 lvl z rooka :p Gz dla wszystkich
Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]
Fajnie fajnie...Nic tylko pogratulowac ;) i życzyć dalszych sukcesów.:)
Pozdr0
fajnie ze mamy polakow na takich levelach :]
MATI9630
15-12-2005, 07:12
Gratz wszystkim!;]
Thristen
15-12-2005, 07:15
Szkoda ze mojego Ssa tam nie ma jak Awansowalem z 108lvlu na 106 huehasuhe xD
Gratz Ner i inni Gracze :)
70 lvl na rooku amagad:P, niedlugo sunrise dogoni :P
Dj.Wally
15-12-2005, 07:50
Nie wiem jak oni to robią, ale muszą naprawde dużo czasu poświęcić na grę,
mam nadzieję, że kiedyś też będe taki jak oni.... :]
Gagagigo
15-12-2005, 08:08
Bedurion 1 na Arcanii ? lol a znacie takiego pana z którym był wywiad w tibijskiej gazetce...jak mu tam było...VORITH ?
Dj.Wally
15-12-2005, 08:09
Tak słyszałem coś o nim, ale nie jestem pewien czy to był ten server
Noooo... sie gra, sie ma :D Gratulacje dla Was panowie, oby tak dalej ;]
bana dla tego pana za dyskryminacje kobiet....Gratulacje , niektorzy po 3 latach grania na Mainie takiego lvl nie maja....Oto czego moze dokonac kobieta:]
Panom tez naturalnie gratuluje:)
Dj.Wally
15-12-2005, 08:11
Pierwszy, czy drugi, nie ma znaczenia, tak czy siak, zrobił on ten 150 level i na niego jak najbardziej zaslużył..takie jest moje zdanie :)
Dj.Wally
15-12-2005, 08:13
Atka ja nigdy nie miałem nic przeciwko kobietom w Tibii i w rzeczywistości...
Dziewczyny też potrafią dobrze grać, przykładem jest chociażby Bubble, która dawno straciła prowadzenie..
Wyprzedzili ją oczywiście panowie :p
to tak Bedurion jest 2 na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
EDIT: koledzy Beduriona tam na tej focie pisze ze to pierwszy 150lvl
-.- Człowieku udajesz czy nie? Oni napisali "First 150 EK on Arcania" a nie "First 150 lv on Arcania" --.--
Dj.Wally
15-12-2005, 08:25
No rzeczywiście, zwracam honor
:cup: muahhaha Bedurion sobie przywłaszczył 98 axe bo tak naprawde ma jedynie 94 axe jak to zobaczyłem to pulałem siś przez 15 min muahhaha :cup:
P.S.
Arris był pierwszym knightem z 150 level dla waszej świadomości :baby:
Up@ lol??
nie zauwazyles ale on ma axe ring na sobie xD
czyli +4 do axe skill...
Sir Saneris
15-12-2005, 08:48
a co do ne'roxa to wybacz ale non pvp to.....zalosne serwy,cahero czy nerox mieliby o polowe mniej expa na zwyklym pvp a co to za gra wiedzac ze jedyne co cie moze zabic to lag i potwor;]
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
@topic: GRATZ dla wszystkich
"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""
Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.
Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.
Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)
Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.
Dr. Omader
15-12-2005, 09:24
"""""Tym samym poziomem może pochawalić się Bedurion z Arcanii, który także jako pierwszy na tym świecie osiągnął 150 poziom! W ogólnej klasyfikacji z wszystkich światów znajduje się on aktualnie na 100 pozycji."""""
Wybacz zdenerwowanie ale kur** nie ukrywam swojego oburzenia, ciężko wam sprawdzić statystyki? Osobiście polecam www.tibia.com albo w lepszej wersji www.erig.net.
Raz 150 ale 1 rycek nie 1 na serwie bo ja 150 lvl wbiłem o ile pamietam jeszcze przed wojna czyli sierpień-wrzesień.
Dwa co do 1 rycka też bym miał obiekcje arris w dniu hacka miał 150 lvl ... nie jego wina ze gosc 2x go zabił w tym raz bez blessów ( ale możliwe że pomyliłem lvl przez tą potworną złość)
Reasumując tibia.pl wykazuje totalny (należało by podkreślić) brak zainteresowania samą tibią aż wstyd, że to polska strona z tak potwornymi błedami (toż to gorzej niż za komuny gdzie kłamano prosto w oczy). Miejsmy nadzieje że prowadzący strone obudzą się wreście i zaczną porządek ze stroną.
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt :P
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.
huntÄd! :>
to tak Bedurion jest 2 na tym swiecie , a Ne'roox to teraz jusz 151 lvl :P:P:P
EDIT: koledzy Beduriona tam na tej focie pisze ze to pierwszy 150lvl
Lol zobacz co jest napisane ze jest 1 Ek A nie ze jako pierwszy ma 150 lvl
Ale mimo wszystko Gz dla bedka :) Tezras jest juz 2 wyprzedzil Arrisa heh i teraz do 200 lvl bedek :)
Szczere gratulacje, chłopcy i dziewczynki :)
Sir Saneris
15-12-2005, 10:15
Kazdemu moze sie zdazyc blad, newsa pisalem w srodku nocy i jakos tak wyszlo, ze przeoczylem ten fakt :P
Drobny blad, a traktujesz to jakbysmy zabili czyjas matke. Wrzuc na luz chlopie to tylko gra. Juz nas do komunny przyrownuja, jeszcze o radiu maryja zapomniales wspomniec... Zalosne.
nie wolno sie mazać.. chłopaki nie płaczą ;).
PS: Zapomniałeś wspomnieć o Waszym pokrewieństwie z o. Rydzykiem i powiązaniach z masonami i rosyjską mafią.. tzn z GMami :P
huntÄd! :>
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce:P
A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?
Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.
Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje:P:P:P <<<-- nie często się to mi zdarza:)
Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane:P
PhIlIrMoS
15-12-2005, 10:49
Dla wszystkich wielkie gratulacje, szczególnie dla Ne'rooxa :)
Dr. Omader
15-12-2005, 11:04
Błędy jak się zdarzają to się poprawia... widocznie teraz też jest środek nocy (że nikt nie ma czasu poprawić tego) może nie w Polsce:P
A co do reszty gra czy nie gra, w mojej opinii nie należy kłamać (szczególnie na oficjalnej fanowskiej stronie tibi) i chyba tutaj oboje się zgadzamy?
Szczerze zamiast twojego posta spodziewałem się więcej honoru i samokrytyki i że bład będzie możliwie szybko naprawiony i wszystko wyjaśnione, lecz zamiast tego widze riposte bez naprawy błędu.
Ponosi mnie to prawda ale dziś to ja mam racje:P:P:P <<<-- nie często się to mi zdarza:)
Btw. Niby nie komuna a nie zdziwiłbym się jak wolność słowa była by zachwiana i moje posty skasowane:P
Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano ;)
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ;) Teraz juz jest all ok, sorry za to :P
To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;)
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ;)
Ehz... No teraz mam na usprawiedliwienie ze bylem zaspany rano ;)
Otoz blad zostal poprawiony na forum juz rano przezemnie, ale zapomnialem tego zupdatowac na stronie... Wiec powiedzmy ze zostal w 50% naprawiony za pierwszym razem ;) Teraz juz jest all ok, sorry za to :P
To nie bylo klamstwo, to byl blad, a to jest znaczaca roznica, nie zrobilem tego celowo, dzieki za zwrocenie uwagi na to ;)
Co do postow, to nie kasujemy tutaj postow ludzi, ktorzy maja odmienie zdanie, o ile sa one na odpowiednim poziomie kultury, jak Twoje, dlatego nie zniknely ;)
Wielkie dzięki za poprawke i też ze swojej strony przepraszam, że mnie ciut poniosło.
Wogole to Wesołych Świąt:P
Ty masz jakas obsesje na punkcie non-pvp czy co? Wielu dobrych graczy gra na pvp co udowadniaja koszac na test servie wiekszosc "dobrych" graczy z pvp (hail Herganon).. zrob sam ss'a na Tibia.pl to moze Ci przejdzie.. a wtedy watpie kto Ci pogratuluje.. to wnioskujac z Twojej tolerancji i poziomu argumentow (non pvp badziew, pvp rox) to jedynym charem ktorego Ty zrobiles jest pierwszy char na Twojej liscie charrow na koncie.. Nobowaty Charakterek? Jakis name w tym stylu. PVP ma zalety.. ale i wady.. to ze wolisz pvp.. Twoja sprawa.. ale nie ublizaj graczom non-pvp ktorzy by na tescie dali Ci zapewne po dupie.. bo maja wiekszy lvl? To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
@topic: GRATZ dla wszystkich
zgin przepadnij noobie nieczysty,to co ja mam na koncie neiznaczy sie ze to moj pierwszy char;] dla twojej wiadomosci arcania to moj 9 world na ktorym gram;) nieznasz mnie wiec niekozacz bo jestes zalozny,a prawda jest ze na testach ludzie z non pvp nadaja sie wiesz gdzie?? na strzala i tp do temple.umieja tylko expic,nietrzeba tam myslec oraz bac sie ze padniesz od kogos,a taka gra"exp exp exp to jednak lekko dla nobow,
rozumie ze 150 lvlv zorbil spox ale nieporownujcie go z innymi osobami z 150lvlv na pvp bo to jakbys mowil ze masz kaszlaka z silnikiem 65ocm i 24KM a ja nedznego mesia
graty dla wszystkich choc najmneijsze dla tych z non pvp
To juz nie ich wina ze Tobie z lvlem nie idzie
w tej sek spadlem z krzesla;]
nieliczac 2 miesiecy straty z powodu wojny nie pierwszej i nieostatniej mi jakos lvl idzie a tobie?,zapewne grasz takze na NON-pvp dlatego tak sie bronisz,trudno tanacy wszystkiego sie lapie ale zapraszam na pvp wtedy mozemy porownywac,zastanawiam sie tylko jaki mialbym lvlv jakbym gral na noob-pvp serwach?,wiedzac ze jedyne co mnie zabije to kick i potworki od ktorych gine raz na rok
supperraff
15-12-2005, 12:54
No coż gratulje tym Polakom i innym tibiorekordzistą ale mnie ciągle dresczy jedno pytanie : czemu nie wychodzą nowe serwy ?? ;(
Chcemy nowe serwy !! :)
binek1986
15-12-2005, 13:03
Ehh.. Co prawda to prawda =]. Na Non-PVP graja w wiekszosci ludzie ktorym nie powiodlo sie na PVP. Nabijaja tam szybko lv. Sam znam paru, wiec wiem co mowie =).
Na Non-PVP nie ma wojen, nie ma PK.. Wiecej chyba nie trzeba pisac.
Co do Notopa - on zaczynal grac jak wiekszosc z Was pewnie o Tibii nie slyszala, i na wielu swiatach gral :P.
Czarna_Mamba
15-12-2005, 13:21
zgin przepadnij noobie nieczysty yyy, co przez to "nieczysty" rozumiesz?
A tak ogólnie to Gratz dla graczy i dla Tibi.pl, bo pomysł mi się podoba ;))
Gratuluje wszystkim , oby tak dalej zi0m :p :p
ja mam Knighta Level 35 skille 75\75 i mlvl 6 ... hahahah xD Nie mam sie czym chwalic ;( ;( ...a moze mam 2 chara kto wie :cup: :cup:
No Pozdrawiam wszystkich :]
Wesolych podobnych swiat :D :D
Corso Kladzie wam pod choinke 100 level xD
WYMIATAM :DWYMIATAMWYMIATAM :D
Pozdrawiam Tibie.pl :D
Thorin-Debowa Tarcza
15-12-2005, 20:34
Niby fajnie Gz Dla bohaterów ss, ale to sa maniacy, graja dla cyferek a tibia powinna byc przyjemna grą w która gra sie dla relaksu chociaz w tych czasach na pvp to trudno sie zrelaksowac daleko od miasta ;p
Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie
hehe lol
Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ;)
Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi
Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =]
www.zal.pl
verim1990
17-12-2005, 09:03
No no gratuluje Razo choć do Aarma ci troche brakuje w fiscie ale mam nadzieje ze go dogonisz :)
Pozdro od Zyka chyba wiesz o kogo chodzi :>
@bastek
Czy mi sie zdaje czy to jest temat do pogratulowania, komentowania sukcesów tych graczy a nie do bezpodstawnego oskarżania na forum o sharing.. masz dowody to je przedstaw albo jesli nie masz to "zamilczy na wieczność"...n/c
Wielgaśne gratulacje dla obu graczy!!! Jestem pod wrażeniem 8o Życzę następnych awansów. Pozdr
Gratz ne'roox szkoda ze jak to yvo powiedzial grasz na 2 ownerow
tak samo jak on w sumie
hehe lol
Gratuluje zesharowanego 150 lvlu, moze bedziesz pierwszym 200 elderem ktory bedzie shared heh? ;)
Tylko nie placz ze ci ktos mwalle na DL'ach wrzuca pod nogi
Najlepiej idz na Gamemaster board i pozal sie ze koles lamie zasady, mimo ze ty tez =]
wiesz duza czesc polaczkow na 100lvlv sama nieumiala by zrobic nawet 70lvl, w tym problem,dlatego zal mi tych osob ale dla ciekawosci mam cos specjalnego;p
basn
szkoda mi czasu na te szczeniackie teksty, a na celeste nie mam co isc bo postac sprzedana w czerwcu, zreszta w/e pilnuj sie z postami maly blad, lecisz
niema to jak pan mod sie przyznaje do sprzedawania postaci,po 2 share za***iste a po 3 jeszcze wali tanie txt udajac kozaka
boshe a ja myslalem ze tibia.pl cokolwiek zmienila sie od tych kilku lat,a tu dalej 1 wielki syf w dodatku jako mody sa noby.chyba go urazil txt ze non pvp niema co porownywac z pvp;]
moze ejst 150 ek z tym sie zgodze wiec popraw;]
NOTOP NOBIE CHODZI O 1 EK (ELITE KNIGHT)
bo jak napisalem to poprawili a wczesniej byl blad;],pisalo pierwsza osoba z 150lvl;]
LorsTede
17-12-2005, 20:56
Ludzie czy 64 skill fishingu jest wysoki ????????????? << Na rooku >>
oczywiscie ze nie
a co do Ne'rooxa mam gg Yva gadalem z nim troche a to sa koledzy i w sposob przypadkowy napisalem czy idzie na new serw ze mna i czy bedzie gral share bo ja nie a ten powiedzial ze bez share idzie zrobi palka 4fun bo ma szkole i nie ma czasu na skare ze starym ownerem yva a jak jzu bylem w temacie to sie zapytalem o ne'rooxa i powiedzial ze ma dwoch a wiec nie wiem jak moze nie 100 master nie wiedziec ze jego 150 ed jest shared heh
;)
@Notop
tya, dlatego przez takie lamy ta gra traci klimat ktorego juz dawno nie ma;)
ja nie wiem co widac w share ;o
ja rozumiem ktos ma passy wejdzie ***nie sobie 2 sd i da logouta albo ewentualnie wykorzysta twoja postac zeby zabic jakiegos dla albo cos jak padles i nie masz sily charem wrocic po loot albo cos, ale nie ze ktos za ciebie exp na*******a a potem power abuser jestes ( pvp ) albo ***any kurczak co jak dostaje mnwalle na dlach jak expil ( ne'roox pozdrawiam z mwallami) daje na gamemaster board screeny i placze ze koles ma dostac bana, ale nie dziwie sie czemu koles sie wpienil skoro 150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share
a do tego pana co sie sadzil ze mamy komentowac i gratulowac to pisze
Gratuluje dzielonego konta panie Ne'roox mam nadzieje ze padniesz na jakims lagu bo przeciez masz juz za dobra postac zeby od demonka na slepo pasc.
a moze jednak nie zalujesz ze na non pvp grasz bo tak to nie mozesz byc power abuserek? aha zapomnialem ze na pvp juz bys dawno polecial =]
Over and out
Ten post stanowi jedna calosc, kopiowanie, cytowanie go bedzie uwazane za totalny brak kultury.
@All rights reserved.
a do Beduriona i reszty nic nie mam
ale tym panom co traca czas na fist fighting, zapytam sie jedno, nie lepiej bylo by miec te 5 sworda wiecej? ;)
LorsTede
17-12-2005, 22:23
No to jak musi być wysoki Zeby był ok ?????????????????/
Gratulacje razor 8o :cup:
Innym osobą również, polski druid to niezwykłe osiągnięcie ponieważ nr1 druid jest na Antic i ma UE :)
@Ner~
Nie zdziwil bym sie jakbys byl w nastepnym newsie na Tibia.pl ;d
Rotfl moze jestem jakims jasnowidzem?:)
@Topic
No gratz panowie jedziecie, do tego 200 :)
No i oczywiscie koledzy z fistami do 100 :)
Maciejka123
17-12-2005, 23:14
WEJDZCIE NA TEN LINK A ZOBACZYCIE SCRENA O GM CO ROBI NA CALMERZE POWIEKSZCIE SOBIE TO DOBRZE I POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA:
http://img213.imageshack.us/img213/6240/hah6xm.jpg - TUTAJ GM DAJE BOHY NA SWIECIE CALMERA.
http://img213.imageshack.us/img213/7258/gm32xq.jpg A TUTAJ OKAZUJA SIE PUBLICZNIE DLA ZABAWY I TO MAJA BYC GM?? :( :confused:
WEJDZCIE NA TEN LINK A ZOBACZYCIE SCRENA O GM CO ROBI NA CALMERZE POWIEKSZCIE SOBIE TO DOBRZE I POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA:
http://img213.imageshack.us/img213/6240/hah6xm.jpg - TUTAJ GM DAJE BOHY NA SWIECIE CALMERA.
http://img213.imageshack.us/img213/7258/gm32xq.jpg A TUTAJ OKAZUJA SIE PUBLICZNIE DLA ZABAWY I TO MAJA BYC GM?? :( :confused:
To że gm się bawią mi nie przeszkadza licze to raczej na plus.
A często amatorze gry cipsoft ma prawo rozdawać itemy za organizacje oficjalnych spotkań w realu... i co więcej możesz dostać wypasiste rare:P Ale że jesteś smarkaty:P i wolisz siedzieć przy kompie komentując coś bez sprawdzania.
A tak do twojej wiadomości zdjęcia nie są dowodem niczego:) za dużo fake w okolicach.
Songo Goku
18-12-2005, 07:07
cool GZ dla was:P oby tak dalej
Drakon Pierwszy
18-12-2005, 08:32
e no Polacy to teraz są tak często spotykani że powinni zrobic tibijski serw np Warszawa lub Poznań :P
osoboście wolał bym Warszawe bo bliżej Lublina:cup:
CIP Soft niepotrzebnie ogranicza sie tylko do USA i Niemiec :]
A trzeba przyznać że mamy świetnych reprezentantuw nie :D
siemanko wszytkim myslalem na tym zeby zrobic prywatny serwer czy cos tkaiego moze byscie mi powiedziali jak?? :]
a co trzeba zrobic zeby moc tu swoje ss zamiescic?? ;]
Pomocnik
18-12-2005, 11:46
gz ale...Czemu nic nie dajecie z nova Mastro Daro tez 150 wbił :D
@Pomocnik
Bo to gracz sam decyduje czy da to na tibia.pl, czy też nie.
a co trzeba zrobic zeby moc tu swoje ss zamiescic?? ;]
A trzeba czytać to się dowiesz. Są ustalone pewne kryteria i wtedy, jeśli chcesz, to wysyłasz screen'a z podrowieniami dla tibia.pl.
e no Polacy to teraz są tak często spotykani że powinni zrobic tibijski serw np Warszawa lub Poznań :P
osoboście wolał bym Warszawe bo bliżej Lublina:cup:
CIP Soft niepotrzebnie ogranicza sie tylko do USA i Niemiec :]
A trzeba przyznać że mamy świetnych reprezentantuw nie :D
Oj nie zawsze, nie zawsze...
@topic
Gz wszystkim ^^.
150 elder druid w tak krotkim czasie to ladna sztuka ale raczej nizmozliwa bez share
)
..... co co co...
krotkim czasie no loknijmy
Created: May 09 2004, 14:38:44 CET
sry ale na non pvp w takim czasie to....zalosne
tak jak byla podnieta bubble
ja jakos mam 115 lvl zrobiony w niecaly rok i na pvp serwie w dodatku z 4 miechy zycia spedzilem w pz z powodu wojen wiec......
Guszczyn-lord
19-12-2005, 10:02
Ja bym chcial zauwazyc ze pierwszy manoholik druid ze 150 lvl jest podejrzany poniewarz screen jest zrobiny w domku a przeciez niby expil dobijajac ten lvl czy jest to mozliwe..?
Wierzbik
19-12-2005, 10:11
co tu duzo pisac .... GZ :]
PlAyEr Of SeCuRa
19-12-2005, 14:26
Congratulations! oto została nagodzona ich ciężka praca ;) najbardziej zaimponowała mi pani z isary. 70 lvl na rooku-nieprawdobodobny wyczyn. ja już po 1h na rooku żygam;) no ale brawo,brawo!
Majory Hero
19-12-2005, 17:40
end co zrobił 80 skill w fist zobaczcie ten napis soul points jest troche uciety mi to wygląda na fake ale ja tma niewiem
Moze to rozwieje Twoje watpliwosci...
http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=highscores
Świat Aurea. Jeśli dobrze widze to juz jest 81 ;p
Nosferatu
19-12-2005, 17:55
Gratz dla 2 pg co zrobili 150lvl i dla pani z 70lvl na rooku.
Mam rowniez pytanie do 2 fist fighterow, po cholere robicie ten fist i po cholere umieszczacie tu te zdjecia? zrobienie 80 skilla w fiscie zajmuje tyle samo czasu co np.80 w swordzie czy axie wiec czy uwazacie ze jest to cos niezwyklego.... rozumiem 100 ale 80 czy 70 to coz.....
Sir Patologia
19-12-2005, 20:04
@Up
Rekord fista to ostatnio było 90 (jakieś 2 tygodnie temu, nie chce sprawdzać). Jak jesteś taki mądry to wbij 100 fista to pogadamy :)
Pro Mateusz
19-12-2005, 20:45
miłto tak popatrzeć na sukcesy rodaków!
też będe najlepszy na serwie!! :cup:
o ja, szczególnie za cierpliwość i chęci wbicia 80 firsta wielkie GZ !!!
MMacieX_
20-12-2005, 22:01
Moze już zauważyliście, ale zobaczcie kto jest drugi na liście TOP 500 expa..
http://www.tibiabr.com/estatisticas/top500.php
GZ WSZYSTKIM I TOBIE SEROMONTIS(O NIE, WYDALO SIE ;( )
Sie gra, sie ma. ®
I protect my providers:
Ismin de'Maldiryn, Psyho Ash and Caradis.
~~•~~ I will rest in graveyard ~~•~~
Sie gra, sie ma - rzeczywiście :D:D:D:D
RAZORKEROR TO BYL MUJ KUMPEL :D
zobaczcie sobie ze istnieje nawet Mój har razorkeror junior ;)
pamietam jak on trenowal tego sworda.... i nie chcial na draga isc ;(
ale fajny kolo to byl :) caly cas tylko train i train i train :/
a ze zrobil 70 fista to GZ dla niego! :D
Ligi43434
22-12-2005, 10:49
No no, widze że pierwszy paladyn z 200 lvl wejdzie niedługo. :D
gz dla wszystkich mi najbardziej zaimponowal 150 ek ;)
bo jak dla mnie knight jest strasznie monotonna postacia :(
szkoda tylko ze te postacie sa na non-pvp bylyby to istne wymiatacze a na non-pvp no cóż respekt juz nie taki duzy ;(
Niejestem zaskoczony tymi screnami "bo polak może Wszystko"
Oby Tak Dalej :]
-Gz Dla wszystkich któzy juz wyslali screna i dla tych któży zamieżają B)
grok solita
11-03-2006, 11:22
gz all widac ze isara panoje :) ana celescie jest do ... nawet jak pomagasz ko0mus to nikt ci nie pomoze :(
Grinrrook
10-04-2006, 14:07
A ta rookgardianka level 70 zdobyła zabijając węża.
może zrobiła to tak dla pokazu że na takich słabych potworach 70 level zdobyła?
a ciekawe czy zdobyła by 70 level gdyby tylko węze biła ( 1 wąż 10 expa a 70 level to ponad 5 milionów expa.
5000000 expa:10= 50000 węży(pięćset tysięcy węży):p
Pro Shinok
03-05-2006, 01:11
Nie ma co - pogratulować trzeba ( wytrwałości przede wszyskim ). Powaliła mnie postać na rookgardzie. Dla mnie rook to ogromne męczarnie ( a szczególnie 6 lvl), osobiście pacca nie posiadam więc wyspa nowych naprawde potrafi wkurzyć. Po 8 lvlach mam Tibie serdecznie w poważaniu - idę sie odpręzyć i wracam po ok. godzinie. Nie ma to jak stalowe nerwy ;)
A co do reszty - brawo brawo. No i powtarzają się słowa - POLAK POTRAFI ( jednak ... ). BTW osiagów. Cóz to za njus był gdy Seromontis jako pierwszy Polak dobił 200 lvl. Nerwowe szepty ogarnęły cały Tibijski świat .... on mógł byc gdzieś w pobliżu ...
I jeszcze raz wielkie gratz.
Andrealfus
05-05-2006, 21:50
go go go polacy :D doganiać eternala :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.