Pokaż pełną wersje : Jak wzbogacic sie o 1000K na jednym demonie
Oto filmik jak 2 low lvle (66 ek i 51 ms) ubijaja demona, loot niesamowity :)
Klik me plx (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3525)
Nalezy nacisnac na "Mirror 1"
Olorion.
18-12-2005, 21:14
najs ale moglo by byc z widoku blokera ;p
atrureks
18-12-2005, 21:16
LOL !!!!!!! niektorzy huntuja demony kilka dni.tygodni i wypada im demon shield etc a tutaj taki zonk 8o
Koronowany rycek
18-12-2005, 22:10
Nie mam zamiaru sciągnać ale sądze ze z jednej sztuki wypadł.. a zreszta niech inni obejrza
Gz dla nich(!?) jego
Eh ludzie zastanowcie sie, moze to jest prawda ale ja w to jakos nie wierze. Gdyby to bylo z widoku blokera to juz cos ale tak bardzo latwo jest podlozyc:P a
po za tym nawet na tibia.de pojawily sie komentarze ze to podklad:S Jak dla mnie 100% Fake ^^
Sozemego
18-12-2005, 22:15
Jak dla mnie to ten typ zamiast stanac 1sqm od demona i go otworzyc to jeszcze pyta o loot.... tamten w tym czasie wrzucil to do demona... daje 100k ze tak bylo ;]
malyjanek
18-12-2005, 22:38
otoz moi mili gram na Honerze i zapewniam was ze ten film to jeden wielki k**** fake
fake to inaczej sciemka
otoz ten Karimmar Chael ostatnio ukradl wlasnym "friendom" mpa,mms,crown legi,bohy itp
polecam zapytanie sie o to goscia z Honery o nicku Brodno'Honera i poszukanie na Forum tibi.com topicu o zlodziejstwie tego blokera
zaraz ktos napisze no ale przeciez moglo wypasc.No sorry ale ten koles(o outficie babki) to wielki kretacz malo kto mu ufa.
SCIEMA ZAPEWNIAM WAS
Kumpel z rl tego blokera zapewnia na tibia.de, że mpa było podstawione (a mms wypadł na prawdę).
znam tego srorca gadałem z nim i mowil ze knight podłorzył mpa :)
lol? smieszni ci ludzie:P
Hahaha ! Filmik zajefajny, loot dopisał a potem ten sorc daje noge xD Tylko qrde zazdrościć takich lootów i to w jednym potworze
W sumie na pierwszy rzut oka widać że to jest reżyserowane, poprostu chciali zrobić film jak wylutowali mms i mpa:P Trudno sie na to nabrac;d
Jak dla mnie to ten typ zamiast stanac 1sqm od demona i go otworzyc to jeszcze pyta o loot.... tamten w tym czasie wrzucil to do demona... daje 100k ze tak bylo ;]
no ja niewiem czy to fake bo bardzo mozliwe
mms to mogl im wypasc ale jeszcze mpa w jedneym demonie!!
sam kiedys widzialem filmik jak z demona wypadl demon shield i golden legi
a z orsabaala thunder hammer i green gem tez 2 fucking rary ^^
Malyszek
19-12-2005, 11:26
Omg.. to nie jakis fake, tylko knight powymieniał itemki. 12s żeby napisać OMFG to troche dużo jak po sprawdzeniu loota. Poprostu chcieli zaimponować, ale z leksza im nie wyszło.
Btw, dozwolone jest zamieszczanie czyis filmików bez spytania sie ?
uwarzam ze to fake :/ gosciu : loot? chce podejsc odszedl poczekal az ziom wlozyl i mi gratulujcie -.-
TEz sie tak zastanawialem, bylem ciekawy co ludzie powiedza ;D
Nowohucianin
19-12-2005, 12:54
no ja niewiem czy to fake bo bardzo mozliwe
mms to mogl im wypasc ale jeszcze mpa w jedneym demonie!!
sam kiedys widzialem filmik jak z demona wypadl demon shield i golden legi
a z orsabaala thunder hammer i green gem tez 2 fucking rary ^^
green gem to nie wcale rar wypada z orshabaala i efreta wiec juz ich troche jest nawet mam film jak z efreeta wypada green gem
Z początku myślałem że te rary naprawdę im wypadły ale po chwilowym namyśle i po przeczytaniu tych komętarzy od razu wiadaomo że bloker wrzucił mpa albo bag z mms chociaż wszystko jest możliwe :)
15:26 Karimmar Chael: 2 FUYCKING RARES
Od teraz nie wierze w zaden filmik ktory nie jest krecony przez blockera. Nie przecze ze nikomu nigdy nie wyleci taki loot ale gosciu stał,czekał aż podłoży,napisze OMFG i myślą ze są dobrzy. I to z pierwszego zabitego demona wyleciało i zaraz po jego zabiciu filmik sie skonczył. ROX. A mi wczoraj z rata wypadły 4 sery tylko ze filmik kręcił mój kolega i pewnie mi nie uwierzycie:/. Po co takie filmy wogle na forum?? :P:P
Czlowieku nobla bym ci dal, jakiego trzeba miec farta zeby cos takiego wylootowac! OMG, ja kiedys skakalem z radosci jak mi dsm i rh wylecialo z jednego dl-a a to to poezja...
Czlowieku nobla bym ci dal, jakiego trzeba miec farta zeby cos takiego wylootowac! OMG, ja kiedys skakalem z radosci jak mi dsm i rh wylecialo z jednego dl-a a to to poezja...
i odrazu widac kto nie czyta komentarzy -.-'
@topic
imho fake, ten sorc nie jest dobrym aktorem a ten knight tez szybkoscia nie grzeszy. Stal 2 kratki (sqm) od demona i sie pytal o loot? Knight po 10 sekundach mowi OMFG i wtedy sorc sprawdza co oni "zlootowali" kheh nic tylko sie osmieszyli, imho;)
Czytalem juz wczesniej topic na temat tego filmu. Okazuje sie, ze to fake. A dlaczego?
Otoz, gdy lootujecie jakies potwory, to kolejnosc jest nastepujaca:
Kasa, itemki
A tutaj? Itemki, kasa..
Albo fake movie, albo ten bloker cos kombinowal.
omG, ale lol. Kogo Ty chcesz zrobić w jajo ?! Najlepsze było to, że shooter nie podszedł do demka tylko kulturalnie pytał o loot.
MUHAHAHAHA!
Tak to Ty możesz rodzine o***** :)
Film 1/10
Gz Demona i nic więcej
LIPA !!!!
żałosne......
zarówno solo jak i mega fast podkładanie loota....
Grając z tym blokerem w fast hands w po chwili bym w mpa i inych jego itemkach zapierniczal...
Sir Emilio
19-12-2005, 16:21
taa.. gdybyś przeczytał 3 posty dalej dowiedziałyś się że mpa było podstawione...
matekk fst bolt
19-12-2005, 16:30
ehe juz sam neiwiem w co mam wiezyc :/
Wole wzbogacac kolegow niz siebie samego :]
Cóż jak kto woli ....
TEz sie tak zastanawialem, bylem ciekawy co ludzie powiedza ;D
tak, tak ryba nubku nabrales sie placku..... i jeszcze sczerzysz sie na forum omg ale dales ciala:D
-=DanieL=-
22-12-2005, 21:32
lol hahaha wy jesteście żałośni po co 25 postów wysyłać, że to fake'i? zaraz ten temat będzie miał 20 stron i każdy forumowicz napisze że to fake'i knight to marny aktor sorc nadaje się na wkładke do butów wow.
Thorin-Debowa Tarcza
22-12-2005, 21:47
W sumie to fajnie wyszlo, a wy nie mowcie ze jak przez 2 sekundy nie napisac omfg to znaczy ze juz itemy podkladal bo to glupota totalna z waszej strony. A btw. sam kiedys widzialem jak z 1 demca poszedl e plate i g legi w bagu (krecil bloker) wiec niemowcie ze taki loot jest niemozliwy ;P
Chris Master
23-12-2005, 15:07
jasne podlozone :)
wystarczy spojrzec ze w momencie ubicia demona jest dluzsza przerwa
:)
mms moglo wypasc ale mpa na 100% podlozone xD
matkow21
24-12-2005, 08:40
ludzie ale szit po co wy to piszecie ja na miejscu moda bym zamol topic a ty ryba nabrales sie...zresztom widac all a tak pozatym bloker mial opuznienie umyslowe i za nim zaczail co gra to mu na mózg na mózg polecialo
Chce ktos film z Mpa (kreci bloker) ? ale na tibie 7.4 chyba
Film z furory oczywscie ze gram glówna role ;] (1 z shoterów xD)
Chemik50
24-12-2005, 09:15
Moglbys wymyslic inna nazwe tematu, bo po filmiku nic sie nie dowiedzialem byl se demon zabili go i jest MMS i E Plate to poweidz mi jaka jest taktyka zeby takie rary wypadaly!!-.- A co do filmiku Farta mieli lub bloker pozniej wlozyl do Demona MMS lub E Plate :D A co do Ciebie Ryba pisz sensowniejsze tematy jesli cie urazilem to sry...!! :D